Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  184  185  186  187  188    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
15 sierpnia 2013, 20:45 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Wypadamy z wyścigu o Eriksena. Prowadzimy rozmowy z Toby'm a Southampton dopina transfer Osvaldo

Southampton będzie mocne w tym sezonie :)
Southampton będzie mocne w tym sezonie :)
15 sierpnia 2013, 20:45 [cytuj]
http://www.canalplus.pl/sport/aktualnosc-nowy-sezon-premier-league-wylacznie-w-nc-_13764714473206
tu macie opis programów o PL w C+
http://www.canalplus.pl/sport/aktualnosc-nowy-sezon-premier-league-wylacznie-w-nc-_13764714473206 tu macie opis programów o PL w C+
15 sierpnia 2013, 20:48 [cytuj]
KonradM
Soton na poważnie myśli o top8...
czytałem wywiad z Pochetino jak tylko został ich trenerem i powiedział wyraźnie że klub ma aspiracje i pieniądze na to by wskoczyć na stałe do top10 PL, a nawet marzy im się gra w Europejskich Pucharach;-)
KonradM Soton na poważnie myśli o top8... czytałem wywiad z Pochetino jak tylko został ich trenerem i powiedział wyraźnie że klub ma aspiracje i pieniądze na to by wskoczyć na stałe do top10 PL, a nawet marzy im się gra w Europejskich Pucharach;-)
15 sierpnia 2013, 20:51 [cytuj]
aa i już wtedy mówił że latem chcą dokonac trzech dużych transferów + utrzymać tych co mają;-) no i chyba wszystko się sprawdzi;p Lovren, Wanyama, Osvaldo to nie są anonimowi piłkarze;p do tego już mają takich fajnych grajków jak Clyne, Schneiderlin, Lambert czy Lallana. Top10 im wróżę i to na luzie;p
aa i już wtedy mówił że latem chcą dokonac trzech dużych transferów + utrzymać tych co mają;-) no i chyba wszystko się sprawdzi;p Lovren, Wanyama, Osvaldo to nie są anonimowi piłkarze;p do tego już mają takich fajnych grajków jak Clyne, Schneiderlin, Lambert czy Lallana. Top10 im wróżę i to na luzie;p
15 sierpnia 2013, 21:03 [cytuj]
Swansea myśle że też namiesza w walce o europejskie puchary :)
Swansea myśle że też namiesza w walce o europejskie puchary :)
15 sierpnia 2013, 21:12 [cytuj]
top10 IMO
Manchestery, Chelsea, Tott, Ars, Liver, Soton, Everton, Swansea i może Norwich;-)
top10 IMO Manchestery, Chelsea, Tott, Ars, Liver, Soton, Everton, Swansea i może Norwich;-)
15 sierpnia 2013, 21:31 [cytuj]
rycerz17 powiedział/a:
top10 IMO
Manchestery, Chelsea, Tott, Ars, Liver, Soton, Everton, Swansea i może Norwich;-)

Myślę, że Cardiff, Newcastle i zwłaszcza West Brom mogą wskoczyć do dziesiątki
15 sierpnia 2013, 21:38 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8871353/michael-dawson-says-spurs-squad-unfazed-by-gareth-bale-transfer-talk

I co powiecie mi, że naszemu kapitanowi również kazano kłamać ?
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8871353/michael-dawson-says-spurs-squad-unfazed-by-gareth-bale-transfer-talk I co powiecie mi, że naszemu kapitanowi również kazano kłamać ?
15 sierpnia 2013, 21:41 [cytuj]
Walu powiedział/a:

zgadzam się, gdyby Fulham jeszcze zrobiło jakieś transfery to też by mogli powalczyć ale moim zdaniem za słabo się wzmocnili...
zgadzam się, gdyby Fulham jeszcze zrobiło jakieś transfery to też by mogli powalczyć ale moim zdaniem za słabo się wzmocnili
15 sierpnia 2013, 22:10 [cytuj]
Buhahaha:

Arsenal Action ‏@arsenalaction 6 min
Adebayor back to Arsenal anybody?
Buhahaha: Arsenal Action ‏@arsenalaction 6 min Adebayor back to Arsenal anybody?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 sierpnia 2013, 22:48 [cytuj]
Pewnie kolejna plota ale fajnie jakby okazała się prawdą. Według hiszpańskiego As Tottenham zaakceptował ofertę Realu Madryt w wysokości 110 mln euro + Fabio Coentrao.
Pewnie kolejna plota ale fajnie jakby okazała się prawdą. Według hiszpańskiego As Tottenham zaakceptował ofertę Realu Madryt w wysokości 110 mln euro + Fabio Coentrao
15 sierpnia 2013, 22:56 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Czytałeś czy nie czytałeś, nie moja sprawa bo nie posługuje się taki pismakami jak Daily Mail, The Sun czy tym bardziej Daily Express. Do tej pory wszystkie transfery wypaliły, także radzę czekać. Niezależnie od tego czy Bale zostanie :)

A jakimi się posługujesz? Tymi co z nich skopiowały tematy? Myślisz, że jak nie podasz źródła, to będzie to bardziej wiarygodne. Jak ktoś codziennie wymyśla jakieś spekulacje, to któreś muszą się potwierdzić. Problem polega na tym, że na 40 wymsłów sprawdziły sie 4.
A jakimi się posługujesz? Tymi co z nich skopiowały tematy? Myślisz, że jak nie podasz źródła, to będzie to bardziej wiarygodne. Jak ktoś codziennie wymyśla jakieś spekulacje, to któreś muszą się potwierdzić. Problem polega na tym, że na 40 wymsłów sprawdziły sie 4
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 sierpnia 2013, 23:02 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
Pewnie kolejna plota ale fajnie jakby okazała się prawdą. Według hiszpańskiego As Tottenham zaakceptował ofertę Realu Madryt w wysokości 110 mln euro + Fabio Coentrao

As to jest największe gówno w hiszpanii, nie wydaje mi się żeby Perez był na tyle głupi i dawał tyle kasy a dodatkowo zawodnika...
As to jest największe gówno w hiszpanii, nie wydaje mi się żeby Perez był na tyle głupi i dawał tyle kasy a dodatkowo zawodnika
15 sierpnia 2013, 23:05 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
As to jest największe gówno w hiszpanii, nie wydaje mi się żeby Perez był na tyle głupi i dawał tyle kasy a dodatkowo zawodnika

Dlatego napisałem że to pewnie kolejna plota.
Dlatego napisałem że to pewnie kolejna plota
15 sierpnia 2013, 23:19 [cytuj]
Onio11 powiedział/a:
Dlatego napisałem że to pewnie kolejna plota

Fakt, że gdyby to okazało się prawdą to powinniśmy zaakceptować tę oferte z pocałowaniem ręki. Ogólnie to mis się wydaje, że jeżeli rzeczywiście są jakieś oferty na stole to coś w granicach 60mln + Contreao lub 80 mln bez dodatków i pewnie Levy dlatego nie chce Bale oddać ponieważ wycenia go na 100 mln, a już napewno chce pobić rekord krystyny. Nie wydaje mi się żeby Levy był na tyle głupi i odrzucił np. 100 mln euro.
Fakt, że gdyby to okazało się prawdą to powinniśmy zaakceptować tę oferte z pocałowaniem ręki. Ogólnie to mis się wydaje, że jeżeli rzeczywiście są jakieś oferty na stole to coś w granicach 60mln + Contreao lub 80 mln bez dodatków i pewnie Levy dlatego nie chce Bale oddać ponieważ wycenia go na 100 mln, a już napewno chce pobić rekord krystyny. Nie wydaje mi się żeby Levy był na tyle głupi i odrzucił np. 100 mln euro
16 sierpnia 2013, 01:08 [cytuj]
Akurat kilka itk jest stosunkowo wiarygodnych. Po kilku miesiacach obserwacji juz mozna mniej wiecej obczaic co i jak.

A teraz powiedzcie mi jak czesto sprawdza sie transfer kasa + pilkarz? Bardzo rzadko, a ja nawet nie pamietam ostatniego.
Akurat kilka itk jest stosunkowo wiarygodnych. Po kilku miesiacach obserwacji juz mozna mniej wiecej obczaic co i jak. A teraz powiedzcie mi jak czesto sprawdza sie transfer kasa + pilkarz? Bardzo rzadko, a ja nawet nie pamietam ostatniego
LMAO
16 sierpnia 2013, 04:06 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Akurat kilka itk jest stosunkowo wiarygodnych. Po kilku miesiacach obserwacji juz mozna mniej wiecej obczaic co i jak.

A teraz powiedzcie mi jak czesto sprawdza sie transfer kasa + pilkarz? Bardzo rzadko, a ja nawet nie pamietam ostatniego

Jeśli chodzi o te głośniejsze to kasa + Eto'o za Zlatana Ibrahimovicia w 2009 roku, ale trzeba przyznać, że do takich transakcji dochodzi dosyć rzadko.
Jeśli chodzi o te głośniejsze to kasa + Eto'o za Zlatana Ibrahimovicia w 2009 roku, ale trzeba przyznać, że do takich transakcji dochodzi dosyć rzadko
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
16 sierpnia 2013, 08:10 [cytuj]
rycerz17 powiedział/a:
top10 IMO
Tak słabo? Kurna z takim składem to Tottenham może walczyć o coś lepszego. Wicemistrzostwo? Tylko trzeba grać, widziałem statystyki czołowej 5 jak ze sobą grała to chyba Tottenham miał 11 punktów? A Arsenal 5. To trzeba też grać ze słabszymi zespołami. U nas zdecydowanie początek chyba zadecydował o tym gdzie teraz jest Tottenham. Pamiętam jaki byłem wkurwiony co było po kilku pierwszych kolejkach. Frajerskie remisy ze średniakami w ostatnich minutach. I ten mecz z Newcastle na początek sezonu :zly::zly:
Ale po jakimś czasie udaje się wskakiwac do tej topowej 4, nawet do 3. Ale ten cholerny kwiecień, coś z nim jest.
Tak słabo? Kurna z takim składem to Tottenham może walczyć o coś lepszego. Wicemistrzostwo? Tylko trzeba grać, widziałem statystyki czołowej 5 jak ze sobą grała to chyba Tottenham miał 11 punktów? A Arsenal 5. To trzeba też grać ze słabszymi zespołami. U nas zdecydowanie początek chyba zadecydował o tym gdzie teraz jest Tottenham. Pamiętam jaki byłem wkurwiony co było po kilku pierwszych kolejkach. Frajerskie remisy ze średniakami w ostatnich minutach. I ten mecz z Newcastle na początek sezonu :zly::zly: Ale po jakimś czasie udaje się wskakiwac do tej topowej 4, nawet do 3. Ale ten cholerny kwiecień, coś z nim jest
16 sierpnia 2013, 08:38 [cytuj]
"Nie wydaje mi się żeby Levy był na tyle głupi i odrzucił np. 100 mln euro."

To by była porażka - ceny piłkarzy poszły w tym sezonie w górę, a jeszcze w ostatnich dniach okienka jak ktoś kupuje to musi słono płacić :mysli:
"Nie wydaje mi się żeby Levy był na tyle głupi i odrzucił np. 100 mln euro." To by była porażka - ceny piłkarzy poszły w tym sezonie w górę, a jeszcze w ostatnich dniach okienka jak ktoś kupuje to musi słono płacić :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 sierpnia 2013, 08:49 [cytuj]
hehe - już jurto ciężar pismaków przeniesie się na rozgrywki ligowe :brawo:
hehe - już jurto ciężar pismaków przeniesie się na rozgrywki ligowe :brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
|<  <<  <  184  185  186  187  188    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 14 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się