Forum dyskusyjne
16 sierpnia 2013, 10:00 [cytuj]
Najdroższe transfery letniego okna transferowego Premier League:
1. Fernandinho (Szachtar - Man City) - 40 mln euro
2. Roberto Soldado (Valencia - Tottenham) - 28 mln euro
3. Stevan Jovetić (Fiorentina - Man City) - 26 mln euro
4. Alvaro Negredo (Sevilla - Man City) - 25 mln euro
5. Andre Schurrle (Bayer - Chelsea) - 22 mln euro
6. Jesus Navas (Sevilla - Man City) - 20 mln euro
7. Paulinho (Corinthians - Tottenham) - 19,7 mln euro
8. Andy Carroll (Liverpool - West Ham ) - 17,5 mln euro
9. Victor Wanyama (Celtic - Southampton) - 14,5 mln euro
10. Wilfred Bony (Vitesse - Swansea) - 13,9 mln euro
Najdroższe transfery letniego okna transferowego Premier League:
1. Fernandinho (Szachtar - Man City) - 40 mln euro
2. Roberto Soldado (Valencia - Tottenham) - 28 mln euro
3. Stevan Jovetić (Fiorentina - Man City) - 26 mln euro
4. Alvaro Negredo (Sevilla - Man City) - 25 mln euro
5. Andre Schurrle (Bayer - Chelsea) - 22 mln euro
6. Jesus Navas (Sevilla - Man City) - 20 mln euro
7. Paulinho (Corinthians - Tottenham) - 19,7 mln euro
8. Andy Carroll (Liverpool - West Ham ) - 17,5 mln euro
9. Victor Wanyama (Celtic - Southampton) - 14,5 mln euro
10. Wilfred Bony (Vitesse - Swansea) - 13,9 mln euro
16 sierpnia 2013, 10:24 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
"Nie wydaje mi się żeby Levy był na tyle głupi i odrzucił np. 100 mln euro."
To by była porażka - ceny piłkarzy poszły w tym sezonie w górę, a jeszcze w ostatnich dniach okienka jak ktoś kupuje to musi słono płacić

100 mln funtów to optymalna cena za BALE to nie jest piłkarz nie do zastąpienia. Ja będę powtarzał w koło Wojtek żaden piłkarz nie jest wart 100 mln i żadne wygranie 2 czy 4 meczów nie jest warte odrzucenia 100 mln. Nawet LM tyle kasy nie daje
100 mln funtów to optymalna cena za BALE to nie jest piłkarz nie do zastąpienia. Ja będę powtarzał w koło Wojtek żaden piłkarz nie jest wart 100 mln i żadne wygranie 2 czy 4 meczów nie jest warte odrzucenia 100 mln. Nawet LM tyle kasy nie daje
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
16 sierpnia 2013, 11:21 [cytuj]
Sky Sports understands Queens Park Rangers have had a second bid for Scott Parker accepted, but are wary of Fulham's reported interest in the Tottenham Hotspur midfielder.
QPR boss Harry Redknapp has aired his optimism regarding a deal for the England international, with an agreement to bring the 32-year-old to Loftus Road believed to be close.
Sky Sports understands Queens Park Rangers have had a second bid for Scott Parker accepted, but are wary of Fulham's reported interest in the Tottenham Hotspur midfielder.
QPR boss Harry Redknapp has aired his optimism regarding a deal for the England international, with an agreement to bring the 32-year-old to Loftus Road believed to be close
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
16 sierpnia 2013, 12:50 [cytuj]
Walczymy ponoć o Osvaldo i w najbliższych godzinach mamy złożyć ofertę opiewającą na 15 mln. funtów ( taką samą złożył Southampton ).
Walczymy ponoć o Osvaldo i w najbliższych godzinach mamy złożyć ofertę opiewającą na 15 mln. funtów ( taką samą złożył Southampton )
16 sierpnia 2013, 12:59 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Walczymy ponoć o Osvaldo i w najbliższych godzinach mamy złożyć ofertę opiewającą na 15 mln. funtów ( taką samą złożył Southampton )
Osvaldo to ponoć dobry napastnik. Ciekawi mnie czy gość po przenosinach z Włoch sprawdzi się w PL. Aquillani nie sprawdził się, Rossi też nie. Balotelli coś tam pokazał, ale też nie ta bajka
Osvaldo to ponoć dobry napastnik. Ciekawi mnie czy gość po przenosinach z Włoch sprawdzi się w PL. Aquillani nie sprawdził się, Rossi też nie. Balotelli coś tam pokazał, ale też nie ta bajka
16 sierpnia 2013, 13:03 [cytuj]
Osvaldo to Argentyńczyk z włoskim paszportem. Nie chce go bo ma dziwne jazdy i zachowania, nie.
Osvaldo to Argentyńczyk z włoskim paszportem. Nie chce go bo ma dziwne jazdy i zachowania, nie
16 sierpnia 2013, 13:08 [cytuj]
Lepszy Osvaldo jak Adebayor, który już nie powróci do formy z przed dwóch lat. Co chwile kontuzje, brak zaangażowania w gre, może właśnie nam potrzeba takiego zawodnika z takim zachowaniem ?
Lepszy Osvaldo jak Adebayor, który już nie powróci do formy z przed dwóch lat. Co chwile kontuzje, brak zaangażowania w gre, może właśnie nam potrzeba takiego zawodnika z takim zachowaniem ?
16 sierpnia 2013, 13:14 [cytuj]
Jezeli przyjdzie Osvaldo to mozemy zapomniec o Lameli, obaj za soba nie przepadaja a i osvaldo w zeszlym sezonie na treningu strzelil mu z liscia...
Jezeli przyjdzie Osvaldo to mozemy zapomniec o Lameli, obaj za soba nie przepadaja a i osvaldo w zeszlym sezonie na treningu strzelil mu z liscia
16 sierpnia 2013, 13:15 [cytuj]
olivier powiedział/a:
To brać Rooneya
To brać Rooneya
16 sierpnia 2013, 13:18 [cytuj]
Suarez też w sam raz dla nas

pogryzie troche Bale'a na treningu i odechce się mu strzelania fochów
Suarez też w sam raz dla nas :) pogryzie troche Bale'a na treningu i odechce się mu strzelania fochów :)
16 sierpnia 2013, 13:19 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Jezeli przyjdzie Osvaldo to mozemy zapomniec o Lameli, obaj za soba nie przepadaja a i osvaldo w zeszlym sezonie na treningu strzelil mu z liscia
To już dawno zażegnane, nie ma konfliktu miedzy nimi. Osvaldo wyciągnąć dużo łatwiej i taniej niż Lamele. To trochę wariat, ma duże umiejetności ale czasem sie leni, nie chce mu sie albo coś. No i strzela z przewrotek i nożyc
To już dawno zażegnane, nie ma konfliktu miedzy nimi. Osvaldo wyciągnąć dużo łatwiej i taniej niż Lamele. To trochę wariat, ma duże umiejetności ale czasem sie leni, nie chce mu sie albo coś. No i strzela z przewrotek i nożyc :D
16 sierpnia 2013, 13:20 [cytuj]
Berbatov też swego czasu się lenił, ale swoje na boisku potrafił zrobić .
Berbatov też swego czasu się lenił, ale swoje na boisku potrafił zrobić
16 sierpnia 2013, 14:08 [cytuj]
Mięliśmy poznać wczoraj 3 nazwiska jakie dojdą do nas tego lata , ma ktoś je?
Mięliśmy poznać wczoraj 3 nazwiska jakie dojdą do nas tego lata , ma ktoś je?
16 sierpnia 2013, 14:22 [cytuj]
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23722256?
P.S - Nazwisk jeszcze nie ma, zobaczymy w najbliższych godzinach czy pojawi się jakieś info.
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23722256?
P.S - Nazwisk jeszcze nie ma, zobaczymy w najbliższych godzinach czy pojawi się jakieś info
16 sierpnia 2013, 14:38 [cytuj]
Osvaldo trzeba trzymać jak najdalej od Londynu !!!
@edit
Chyba ,że do Arsenalu
Osvaldo trzeba trzymać jak najdalej od Londynu !!!:boisie:
@edit
Chyba ,że do Arsenalu :ok:
16 sierpnia 2013, 14:49 [cytuj]
Roma zacznie dzisiaj rozmowy z agentem Lameli na temat jego przyszłości i zainteresowania z naszej strony. Źródło: Football Italia
Roma zacznie dzisiaj rozmowy z agentem Lameli na temat jego przyszłości i zainteresowania z naszej strony. Źródło: Football Italia
16 sierpnia 2013, 15:49 [cytuj]
Osvaldo byłby niewypałem. Oglądałem kilka jego meczów, może i coś tam strzelał, ale cały czas odnosiłem wrażenie, że te jego zagrania i bramki to wszystko na jednym wielkim farcie. Coś tam potrafi, ale mam przeczucie, że u ans by się nie sprawdził.
Wolałbym dajmy na to Buraka, Cardozo, czy Muriela, a najlepiej jakiegoś młodego, który na razie by się ogrywał w LE i pucharach a w razie potrzeby wchodził z ławki w lidze.
Osvaldo byłby niewypałem. Oglądałem kilka jego meczów, może i coś tam strzelał, ale cały czas odnosiłem wrażenie, że te jego zagrania i bramki to wszystko na jednym wielkim farcie. Coś tam potrafi, ale mam przeczucie, że u ans by się nie sprawdził.
Wolałbym dajmy na to Buraka, Cardozo, czy Muriela, a najlepiej jakiegoś młodego, który na razie by się ogrywał w LE i pucharach a w razie potrzeby wchodził z ławki w lidze
16 sierpnia 2013, 15:49 [cytuj]
Wolałbym dajmy na to Buraka, Cardozo, czy Muriela, a najlepiej jakiegoś młodego, który na razie by się ogrywał w LE i pucharach a w razie potrzeby wchodził z ławki w lidze.
Wolałbym dajmy na to Buraka, Cardozo, czy Muriela, a najlepiej jakiegoś młodego, który na razie by się ogrywał w LE i pucharach a w razie potrzeby wchodził z ławki w lidze
16 sierpnia 2013, 16:19 [cytuj]
Some sources saying then Erik Lamela's agent met Spurs officials yesterday, and more talks will be held in Rome today -SR
Some sources saying then Erik Lamela's agent met Spurs officials yesterday, and more talks will be held in Rome today -SR
16 sierpnia 2013, 17:30 [cytuj]
Ach, ten Sandro
http://instagram.com/p/dEwBqhHbvK#
Ach, ten Sandro :D
http://instagram.com/p/dEwBqhHbvK#
Together we are strong