Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  191  192  193  194  195    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
17 sierpnia 2013, 16:58 [cytuj]
Osvaldo, Coentrao, Toby, Lamela. Wygląda na to, że pozyskamy jednego, ewentualnie dwóch piłkarzy z podanych powyżej. Mi osobiście marzy się Coentrao i Lamela :] Wiele wskazuje na to, że i w tym roku będziemy mieli emocjonujący ostatni dzień okienka w wykonaniu Spurs :)
Osvaldo, Coentrao, Toby, Lamela. Wygląda na to, że pozyskamy jednego, ewentualnie dwóch piłkarzy z podanych powyżej. Mi osobiście marzy się Coentrao i Lamela :] Wiele wskazuje na to, że i w tym roku będziemy mieli emocjonujący ostatni dzień okienka w wykonaniu Spurs :)
17 sierpnia 2013, 17:04 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Tylko pytanie skąd tyle szmalu? Z GB? Czy włodarze faktycznie rzucili monetą bo chcą mieć sukcesy?
Tylko pytanie skąd tyle szmalu? Z GB? Czy włodarze faktycznie rzucili monetą bo chcą mieć sukcesy?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 sierpnia 2013, 17:09 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Też się nad tym zastanawiam. Wydaje mi się, że Levy po kilku latach niepowodzeń, postanowił postawić wszystko na jedną kartę, wiedząc jak ogromne zyski przyniesie ewentualny udział w Champions League. Chodzi nie tylko o dobre występy drużyny w LM, ale też takowy udział znacznie wzmocniłby reputację i marketing drużyny. :X
Też się nad tym zastanawiam. Wydaje mi się, że Levy po kilku latach niepowodzeń, postanowił postawić wszystko na jedną kartę, wiedząc jak ogromne zyski przyniesie ewentualny udział w Champions League. Chodzi nie tylko o dobre występy drużyny w LM, ale też takowy udział znacznie wzmocniłby reputację i marketing drużyny. :X
17 sierpnia 2013, 17:22 [cytuj]
17 sierpnia 2013, 17:39 [cytuj]
.
17 sierpnia 2013, 19:12 [cytuj]
Podobno Osvaldo odrzucił ofertę Southampton i Benfiki, chce grać tylko u nas albo w Interze, gdzie nawet nie ma oferty z interu. Romo podobno też jest skłonna sprzedać Lamele za 35 mln do nas, a sam Erik miałby zarabiać 4 mln rocznie.
Podobno Osvaldo odrzucił ofertę Southampton i Benfiki, chce grać tylko u nas albo w Interze, gdzie nawet nie ma oferty z interu. Romo podobno też jest skłonna sprzedać Lamele za 35 mln do nas, a sam Erik miałby zarabiać 4 mln rocznie
17 sierpnia 2013, 19:13 [cytuj]
Levy zobaczyl w chinach ze bez ligi mistrzow nie ma sprzedazy koszulek.
Levy zobaczyl w chinach ze bez ligi mistrzow nie ma sprzedazy koszulek
17 sierpnia 2013, 23:41 [cytuj]
Ostatnio wychodzilismyna zero. Teraz przyszlo troche kasy od Lewisa(50 mln podobno), ze sprzedazy juz sie ponad 20 mln uzbieralo, mamy pewnie co najmniej 25 mln oszczednosci, kasa z nowych umow sponsorskich i nowy deal za prawa telewizyjne. Na razie wydalismy kolo 60 mln funtow, wiec podejrzewam, ze stac nas jeszcze na wydanie kolejnych 60-75 mln. O ile bedzie dobra okazja.
Ostatnio wychodzilismyna zero. Teraz przyszlo troche kasy od Lewisa(50 mln podobno), ze sprzedazy juz sie ponad 20 mln uzbieralo, mamy pewnie co najmniej 25 mln oszczednosci, kasa z nowych umow sponsorskich i nowy deal za prawa telewizyjne. Na razie wydalismy kolo 60 mln funtow, wiec podejrzewam, ze stac nas jeszcze na wydanie kolejnych 60-75 mln. O ile bedzie dobra okazja
LMAO
17 sierpnia 2013, 23:53 [cytuj]
"Podobno Osvaldo odrzucił ofertę Southampton i Benfiki, chce grać tylko u nas albo w Interze, gdzie nawet nie ma oferty z interu. Romo podobno też jest skłonna sprzedać Lamele za 35 mln do nas, a sam Erik miałby zarabiać 4 mln rocznie."

DAWAĆ GO!
"Podobno Osvaldo odrzucił ofertę Southampton i Benfiki, chce grać tylko u nas albo w Interze, gdzie nawet nie ma oferty z interu. Romo podobno też jest skłonna sprzedać Lamele za 35 mln do nas, a sam Erik miałby zarabiać 4 mln rocznie." DAWAĆ GO!
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 sierpnia 2013, 00:05 [cytuj]
http://transfery.info/59942,ancelotti-potwierdza-e-coentro-odejdzie

Ha! Najwidoczniej coś jest na rzeczy. Mam nadzieję tylko, że to nie oznacza odejścia Bale'a... Pewnie pożegnamy się też z kimś z dwójki BAE - Rose (najprawdopodobniej z pierwszym z nich). Szkoda, bo obu bardzo lubię, ale prawda jest taka, że Fabio jest teraz na całkiem innym poziomie, niż nasi LO (TOP5 na świecie, jak dla mnie).
http://transfery.info/59942,ancelotti-potwierdza-e-coentro-odejdzie Ha! Najwidoczniej coś jest na rzeczy. Mam nadzieję tylko, że to nie oznacza odejścia Bale'a... Pewnie pożegnamy się też z kimś z dwójki BAE - Rose (najprawdopodobniej z pierwszym z nich). Szkoda, bo obu bardzo lubię, ale prawda jest taka, że Fabio jest teraz na całkiem innym poziomie, niż nasi LO (TOP5 na świecie, jak dla mnie)
18 sierpnia 2013, 01:49 [cytuj]
Micha powiedział/a:
http://transfery.info/59942,ancelotti-potwierdza-e-coentro-odejdzie

Ha! Najwidoczniej coś jest na rzeczy. Mam nadzieję tylko, że to nie oznacza odejścia Bale'a... Pewnie pożegnamy się też z kimś z dwójki BAE - Rose (najprawdopodobniej z pierwszym z nich). Szkoda, bo obu bardzo lubię, ale prawda jest taka, że Fabio jest teraz na całkiem innym poziomie, niż nasi LO (TOP5 na świecie, jak dla mnie)

eee tam zaraz top 5. Nikodem go zjada i wypluwa a cena pewnie ta sama
eee tam zaraz top 5. Nikodem go zjada i wypluwa a cena pewnie ta sama
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 sierpnia 2013, 10:59 [cytuj]
Jaki Nikodem?
Jaki Nikodem?
18 sierpnia 2013, 11:15 [cytuj]
a kto jest top10 lewych obronców? 5 jeszcze jestem wstanie wymienić;)

Baines, Evra, Alaba, Alba, Marcelo,Coentrao, o 6 a pozostali ?
a kto jest top10 lewych obronców? 5 jeszcze jestem wstanie wymienić;) Baines, Evra, Alaba, Alba, Marcelo,Coentrao, o 6 a pozostali ?
18 sierpnia 2013, 11:27 [cytuj]
po co nam LO (mamy Rose i Ekotto) ...poszukajmy lepiej kogoś na PO ... Walker, jest w połowie sezonu wyeksploatowany jak maczeta tubylca z pod Belem :mysli:
po co nam LO (mamy Rose i Ekotto) ...poszukajmy lepiej kogoś na PO ... Walker, jest w połowie sezonu wyeksploatowany jak maczeta tubylca z pod Belem :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 sierpnia 2013, 11:36 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

BAE podobno poprosił o transfer. Nie wiem czy zauważyliście, że wogóle nie grał w okresie przygotowawczym. Podobno AVB go nie widzi w składzie.
BAE podobno poprosił o transfer. Nie wiem czy zauważyliście, że wogóle nie grał w okresie przygotowawczym. Podobno AVB go nie widzi w składzie
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 sierpnia 2013, 11:37 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Jaki Nikodem?

Nikodem 1/4 polskiej krwi Baines
18 sierpnia 2013, 11:41 [cytuj]
no fakt, BAE w sparingach nic nie grał, grał Rose i Freyers
jin_tae powiedział/a:

do reprezentacji z nim:rotfl:
18 sierpnia 2013, 13:13 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Trochę niewczas :P Babcia Polka, więc teoretycznie mógł grać zamiast Boenischów i innych koksów
Trochę niewczas :P Babcia Polka, więc teoretycznie mógł grać zamiast Boenischów i innych koksów
18 sierpnia 2013, 13:25 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Spokojnie... Kyle jest niezniszczalny :D
Spokojnie... Kyle jest niezniszczalny :D
18 sierpnia 2013, 13:53 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Nie Baines, tylko Jagielka;P
Nie Baines, tylko Jagielka;P
|<  <<  <  191  192  193  194  195    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 7 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się