Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  192  193  194  195  196    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
18 sierpnia 2013, 16:32 [cytuj]
http://worldsoccertalk.com/2013/08/18/tottenham-agree-personal-terms-with-croatian-alen-halilovic-in-12-8m-deal-says-report-daily-soccer-report/
http://worldsoccertalk.com/2013/08/18/tottenham-agree-personal-terms-with-croatian-alen-halilovic-in-12-8m-deal-says-report-daily-soccer-report/
18 sierpnia 2013, 16:39 [cytuj]
pedrosa powiedział/a:
Nie Baines, tylko Jagielka;P

ahh kurde myślałem o Left Backu dla nas i dlatego napisałem Baines xD Left Back nie jest potrzebny, Rose zagrał zajebiście
ahh kurde myślałem o Left Backu dla nas i dlatego napisałem Baines xD Left Back nie jest potrzebny, Rose zagrał zajebiście
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 sierpnia 2013, 16:48 [cytuj]
każdy chciał lewego obroncy bo dramat, a to dramat jest z Sigiem, gorszych dzisiaj od niego nie było

Eriksen by sie przydał
dzisiaj w meczu fajnie grał jak były akcje ofensywne, ale jak Ajax zaczynał sie bronić to był niewidoczny, no ale on jest od rozgrywania, kilka fajnych piłek zagrał, gdzie u nas ani jedna taka nie poszła
każdy chciał lewego obroncy bo dramat, a to dramat jest z Sigiem, gorszych dzisiaj od niego nie było Eriksen by sie przydał dzisiaj w meczu fajnie grał jak były akcje ofensywne, ale jak Ajax zaczynał sie bronić to był niewidoczny, no ale on jest od rozgrywania, kilka fajnych piłek zagrał, gdzie u nas ani jedna taka nie poszła
18 sierpnia 2013, 17:01 [cytuj]
Wesley Sneijder Agrees Deal With Tottenham, Says Report In Italy: The Daily EPL
Wesley Sneijder Agrees Deal With Tottenham, Says Report In Italy: The Daily EPL
18 sierpnia 2013, 17:03 [cytuj]
Posted on December 25 ^^
Posted on December 25 ^^
18 sierpnia 2013, 18:23 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
Posted on December 25 ^^

to pozostaje nam czekać do grudnia czy to okaże się prawdą :D
to pozostaje nam czekać do grudnia czy to okaże się prawdą :D
18 sierpnia 2013, 20:22 [cytuj]
Na prawą obronę jest przecież Naughton. Nie twierdzę, że to poziom TOP4, ale moim zdaniem na rezerwie i meczach z przeciętniakami daje radę. Bardziej musimy pomyśleć o LO, jeśli BAE faktycznie ma odejść.
Na prawą obronę jest przecież Naughton. Nie twierdzę, że to poziom TOP4, ale moim zdaniem na rezerwie i meczach z przeciętniakami daje radę. Bardziej musimy pomyśleć o LO, jeśli BAE faktycznie ma odejść
18 sierpnia 2013, 20:36 [cytuj]
http://transfery.info/59961,oficjalnie-osvaldo-w-southampton

Czyli z Rzymu pozostaje tylko Lamela...
http://transfery.info/59961,oficjalnie-osvaldo-w-southampton Czyli z Rzymu pozostaje tylko Lamela
18 sierpnia 2013, 20:56 [cytuj]
Prawej obrony nie ma co ruszać, szkoda pieniedzy na nią, żeby kupować kogoś pomiedzy Walkerem a Naughton :P

co do lewej, jak BAE odejdzie to warto by kupić bo Frayers? raczej nie ;)

co do osvaldo, dobrze ze nie przyjdzie, 27 lat, trzeba jakiegoś młodego napadziora
Prawej obrony nie ma co ruszać, szkoda pieniedzy na nią, żeby kupować kogoś pomiedzy Walkerem a Naughton :P co do lewej, jak BAE odejdzie to warto by kupić bo Frayers? raczej nie ;) co do osvaldo, dobrze ze nie przyjdzie, 27 lat, trzeba jakiegoś młodego napadziora
18 sierpnia 2013, 21:21 [cytuj]
Mamy Kane'a. Potrzebujemy kogos szybkiego z dobrym wykonczeniem akcji. Insigne bylby marzeniem, ale z Napoli go nie puszcza tanio.
Mamy Kane'a. Potrzebujemy kogos szybkiego z dobrym wykonczeniem akcji. Insigne bylby marzeniem, ale z Napoli go nie puszcza tanio
LMAO
18 sierpnia 2013, 21:23 [cytuj]
Micha powiedział/a:

Osvaldo odchodzi=Lamela zostaje. Nawet nie liczcie że bedzie inaczej. Insignie to technik a nie typowy gość od wykańczania.
Osvaldo odchodzi=Lamela zostaje. Nawet nie liczcie że bedzie inaczej. Insignie to technik a nie typowy gość od wykańczania
18 sierpnia 2013, 22:04 [cytuj]
Ja tam się cieszę, że Osvaldo do nas nie dołączy. Zwykły przeciętniak i lepszy już nie będzie. Na dodatek miał kosztować 15 mln. Najgorszy transfer tego sezonu w Premier League
Ja tam się cieszę, że Osvaldo do nas nie dołączy. Zwykły przeciętniak i lepszy już nie będzie. Na dodatek miał kosztować 15 mln. Najgorszy transfer tego sezonu w Premier League
18 sierpnia 2013, 22:06 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Mamy Kane'a. Potrzebujemy kogos szybkiego z dobrym wykonczeniem akcji. Insigne bylby marzeniem, ale z Napoli go nie puszcza tanio

Akurat oglądam trochę meczów Napoli i jak Zolter powiedział Insigne nie należy do snajperów. To raczej taka dziesiątka, potrafi rozegrać, przedryblować kogoś, czasem strzeli, ale jak mamy ściągnąć kogoś z niezłym wykończeniem (z Serie A moim zdaniem niezły byłby Muriel) to najpierw powinniśmy się pozbyć Ade albo JD. Osvaldo moim zdaniem byłby pomyłką jako zmiennik, ale ciekawy jestem co pokaże w Soton, bo tam może liczyć na częstsze występy.
Akurat oglądam trochę meczów Napoli i jak Zolter powiedział Insigne nie należy do snajperów. To raczej taka dziesiątka, potrafi rozegrać, przedryblować kogoś, czasem strzeli, ale jak mamy ściągnąć kogoś z niezłym wykończeniem (z Serie A moim zdaniem niezły byłby Muriel) to najpierw powinniśmy się pozbyć Ade albo JD. Osvaldo moim zdaniem byłby pomyłką jako zmiennik, ale ciekawy jestem co pokaże w Soton, bo tam może liczyć na częstsze występy
18 sierpnia 2013, 22:08 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Akurat oglądam trochę meczów Napoli i jak Zolter powiedział Insigne nie należy do snajperów. To raczej taka dziesiątka, potrafi rozegrać, przedryblować kogoś, czasem strzeli, ale jak mamy ściągnąć kogoś z niezłym wykończeniem (z Serie A moim zdaniem niezły byłby Muriel) to najpierw powinniśmy się pozbyć Ade albo JD

4 napastników to optymalna liczba jak na liczący się klub Premiership. Dodam, że powinni to być porównywalni napastnicy jak Welbeck, Rooney, Chicharito i RVP
4 napastników to optymalna liczba jak na liczący się klub Premiership. Dodam, że powinni to być porównywalni napastnicy jak Welbeck, Rooney, Chicharito i RVP
18 sierpnia 2013, 22:10 [cytuj]
Osvaldo i Lamela odpadają, czyli następnym transferem będzie Eriksen :D
Osvaldo i Lamela odpadają, czyli następnym transferem będzie Eriksen :D
18 sierpnia 2013, 22:10 [cytuj]
no zwłaszcza Welbeck jest porównywalny do reszty :wysmiewacz::wysmiewacz:
18 sierpnia 2013, 23:04 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

No bez przesady. Jeżeli drużyna gra zwykle 4-4-2 to faktycznie powinna mieć 4 napastników jak MC MU
Natomiast jeżeli gra zawsze 1 napastnikiem to wystarczy 2, max 3. Real (Benzema, CR? , Morata?) Arsenal (Giroud, Walcott?) Chelsea (Torres, Lukaku, Ba)

Swoją drogą Ancelotti poinformował wczoraj że Coentao poprosił o odejście i nie przygotowywuje się do grania z Realem w tym sezonie.
Bardzo możliwe że do nas trafi.
No bez przesady. Jeżeli drużyna gra zwykle 4-4-2 to faktycznie powinna mieć 4 napastników jak MC MU Natomiast jeżeli gra zawsze 1 napastnikiem to wystarczy 2, max 3. Real (Benzema, CR? , Morata?) Arsenal (Giroud, Walcott?) Chelsea (Torres, Lukaku, Ba) Swoją drogą Ancelotti poinformował wczoraj że Coentao poprosił o odejście i nie przygotowywuje się do grania z Realem w tym sezonie. Bardzo możliwe że do nas trafi
18 sierpnia 2013, 23:10 [cytuj]
Zolter powiedział/a:

Co prawda widziałem wczoraj tylko drugą połowę, ale dla mnie Motm.
Co prawda widziałem wczoraj tylko drugą połowę, ale dla mnie Motm
18 sierpnia 2013, 23:12 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Tyle, że Manchester gra dwoma napastnikami, dlatego potrzebują aż czterech. My grając taktyką potrzebujemy dwóch na wysokim poziomie plus trzeciego awaryjnego. Biorąc pod uwagę, że jeszcze kogoś byśmy ściągnęli, mielibyśmy jeszcze Soldado, JD, Ade i Kane'a. W takim przypadku Togijczyk ze swoim zaangażowaniem wydaje się być całkowicie zbędny.
Tyle, że Manchester gra dwoma napastnikami, dlatego potrzebują aż czterech. My grając taktyką potrzebujemy dwóch na wysokim poziomie plus trzeciego awaryjnego. Biorąc pod uwagę, że jeszcze kogoś byśmy ściągnęli, mielibyśmy jeszcze Soldado, JD, Ade i Kane'a. W takim przypadku Togijczyk ze swoim zaangażowaniem wydaje się być całkowicie zbędny
18 sierpnia 2013, 23:16 [cytuj]
Gary Jacob and Tony Barrett
Published 1 minute ago
Willian will decide by tomorrow whether to move to Tottenham Hotspur after they hijacked his proposed move to Liverpool last night.

To tylko jedno ze źródeł, które sugeruje, że już jutro Willian może trafić do jednego z klubów Premier League. Oferty są dwie - z Tottenhamu oraz z Liverpoolu. Wybór należy do piłkarza. Jeśli to prawda, to myślę, że jest nasz, AVB go przekona, w końcu się znają. W mediach krąży kwota 27 mln funtów.
Gary Jacob and Tony Barrett Published 1 minute ago Willian will decide by tomorrow whether to move to Tottenham Hotspur after they hijacked his proposed move to Liverpool last night. To tylko jedno ze źródeł, które sugeruje, że już jutro Willian może trafić do jednego z klubów Premier League. Oferty są dwie - z Tottenhamu oraz z Liverpoolu. Wybór należy do piłkarza. Jeśli to prawda, to myślę, że jest nasz, AVB go przekona, w końcu się znają. W mediach krąży kwota 27 mln funtów
|<  <<  <  192  193  194  195  196    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 18 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się