Forum dyskusyjne
18 sierpnia 2013, 23:18 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
Gary Jacob and Tony Barrett
Published 1 minute ago
Willian will decide by tomorrow whether to move to Tottenham Hotspur after they hijacked his proposed move to Liverpool last night.
To tylko jedno ze źródeł, które sugeruje, że już jutro Willian może trafić do jednego z klubów Premier League. Oferty są dwie - z Tottenhamu oraz z Liverpoolu. Wybór należy do piłkarza. Jeśli to prawda, to myślę, że jest nasz, AVB go przekona, w końcu się znają. W mediach krąży kwota 27 mln funtów
Willian jest świetny, ale u nas musiałby grać lewego/prawego napastnika, bo nie wyobrażam sobie żeby grał w środku pola
Willian jest świetny, ale u nas musiałby grać lewego/prawego napastnika, bo nie wyobrażam sobie żeby grał w środku pola ;|
18 sierpnia 2013, 23:19 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
no zwłaszcza Welbeck jest porównywalny do reszty

Wczoraj MOTM zjadł RVP a ładnym golem przymknął gębę wielu osobom. Życzyłbym naszemu klubowi takich napastników
Wczoraj MOTM zjadł RVP a ładnym golem przymknął gębę wielu osobom. Życzyłbym naszemu klubowi takich napastników
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
18 sierpnia 2013, 23:20 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Willian jest świetny, ale u nas musiałby grać lewego/prawego napastnika, bo nie wyobrażam sobie żeby grał w środku pola

Na skrzydło go a BALE na kanapę w domu jak się nie uspokoi
Na skrzydło go a BALE na kanapę w domu jak się nie uspokoi
18 sierpnia 2013, 23:30 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
AVB go przekona, w końcu się znają.
Skąd wiesz, że się znają? Bo z tego co mi się wydaje, to Andrzej nigdy nie trenował Williana...
Skąd wiesz, że się znają? Bo z tego co mi się wydaje, to Andrzej nigdy nie trenował Williana
18 sierpnia 2013, 23:33 [cytuj]
Już wolalbym wylozyc te maks. 15 za eriksena nizeli 30 za 25 latka, z czego zostaje nam 15 na stopera.
Już wolalbym wylozyc te maks. 15 za eriksena nizeli 30 za 25 latka, z czego zostaje nam 15 na stopera
18 sierpnia 2013, 23:34 [cytuj]
łelbek tragedia przecież nie wiem jak można go chwalić
łelbek tragedia przecież nie wiem jak można go chwalić
18 sierpnia 2013, 23:42 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Skąd wiesz, że się znają? Bo z tego co mi się wydaje, to Andrzej nigdy nie trenował Williana
owszem, nigdy go nie trenował, ale PONOĆ znają się prywatnie i jakiś tam kontakt utrzymują ...
owszem, nigdy go nie trenował, ale PONOĆ znają się prywatnie i jakiś tam kontakt utrzymują ... ;)
18 sierpnia 2013, 23:45 [cytuj]
Wg. mediów Willian chciałby bardziej dołączyć do Liverpoolu...
Wg. mediów Willian chciałby bardziej dołączyć do Liverpoolu...:glupek:
18 sierpnia 2013, 23:47 [cytuj]
Diego powiedział/a:

według mnie to lepiej erisena przekonać, miec go za połowe ceny Williana i mieć grajka na 10 lat, niżeli na 5 z Brazylijczykiem.
według mnie to lepiej erisena przekonać, miec go za połowe ceny Williana i mieć grajka na 10 lat, niżeli na 5 z Brazylijczykiem
18 sierpnia 2013, 23:48 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Chciałbyś iść do firmy, gdzie trenerem jest Twój kumpel czy do firmy, gdzie lepiej płacą mimo iż firma ma gorszą renomę i mniejsze prawdopodobieństwo rozwoju?
Chciałbyś iść do firmy, gdzie trenerem jest Twój kumpel czy do firmy, gdzie lepiej płacą mimo iż firma ma gorszą renomę i mniejsze prawdopodobieństwo rozwoju?
18 sierpnia 2013, 23:49 [cytuj]
Diego powiedział/a:

i niech idzie
niech sciągną Eriksena i Tobiego z Ajaxu, fajnie dzisiaj grali, za obu zapłaci sie mniej jak za Williana
fajnie sie jeszcze zaprezentował : Viktor Fischer, tylko czasem za dużo wchodził w krecenie ludzi w polu karnym
i niech idzie;)
niech sciągną Eriksena i Tobiego z Ajaxu, fajnie dzisiaj grali, za obu zapłaci sie mniej jak za Williana ;)
fajnie sie jeszcze zaprezentował : Viktor Fischer, tylko czasem za dużo wchodził w krecenie ludzi w polu karnym
18 sierpnia 2013, 23:50 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
on już pokazał czego chce idąc do Anży
on już pokazał czego chce idąc do Anży ;)
19 sierpnia 2013, 00:13 [cytuj]
Robert powiedział/a:
i niech idzie
niech sciągną Eriksena i Tobiego z Ajaxu, fajnie dzisiaj grali, za obu zapłaci sie mniej jak za Williana
otórz to, chociazby jeden z tej trojki ma wiekszy potencjach niz ten caly Willian, wedlug mnie lepiej zainwestowac te pieniadze w eriksena i tobiego, a rozwina sie 2x lepiej niz Willian
otórz to, chociazby jeden z tej trojki ma wiekszy potencjach niz ten caly Willian, wedlug mnie lepiej zainwestowac te pieniadze w eriksena i tobiego, a rozwina sie 2x lepiej niz Willian
19 sierpnia 2013, 00:13 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
Gary Jacob and Tony Barrett
Published 1 minute ago
Willian will decide by tomorrow whether to move to Tottenham Hotspur after they hijacked his proposed move to Liverpool last night.
To tylko jedno ze źródeł, które sugeruje, że już jutro Willian może trafić do jednego z klubów Premier League. Oferty są dwie - z Tottenhamu oraz z Liverpoolu. Wybór należy do piłkarza. Jeśli to prawda, to myślę, że jest nasz, AVB go przekona, w końcu się znają. W mediach krąży kwota 27 mln funtów
Willian

byłoby pięknie
Willian :ok: byłoby pięknie
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 sierpnia 2013, 00:16 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Pieniądze to nie wszystko

Chociaż w dzisiejszych czasach to co piłkarze robią (np. granie dla pieniędzy w Rosji) to masakra.
Gray powiedział/a:
według mnie to lepiej erisena przekonać, miec go za połowe ceny Williana i mieć grajka na 10 lat, niżeli na 5 z Brazylijczykiem
1. Eriksen powiedział, że przejdzie do zespołu liczącego się w Lidze Mistrzów.
2. Eriksen jest na tyle dobry, że jeśli będzie rozwijał się dalej, to nie ma szans żebyśmy utrzymali go dłużej niż 2-3 lata.
Pieniądze to nie wszystko :) Chociaż w dzisiejszych czasach to co piłkarze robią (np. granie dla pieniędzy w Rosji) to masakra.
[quote=Gray]według mnie to lepiej erisena przekonać, miec go za połowe ceny Williana i mieć grajka na 10 lat, niżeli na 5 z Brazylijczykiem
19 sierpnia 2013, 00:17 [cytuj]
Hotspur Related @HotspurRelated
Reporter @dimarzio claims Scott Parker will undergo a medical at Fulham tomorrow. #THFC
Hotspur Related @HotspurRelated
Reporter @dimarzio claims Scott Parker will undergo a medical at Fulham tomorrow. #THFC
19 sierpnia 2013, 00:19 [cytuj]
Nowe doniesienia mówią o tym, że Liverpool oferuje 26 mln, Rosjanie chcą 30 mln i taką właśnie ofertę chce złożyć nasz klub. Źródło: To Dare Is To Do/ Facebook
Tylko żebyśmy omyłkowo nie kupili jeg
http://pl.wikipedia.org/wiki/Will.i.am 

Nowe doniesienia mówią o tym, że Liverpool oferuje 26 mln, Rosjanie chcą 30 mln i taką właśnie ofertę chce złożyć nasz klub. Źródło: To Dare Is To Do/ Facebook
Tylko żebyśmy omyłkowo nie kupili jego http://pl.wikipedia.org/wiki/Will.i.am :D:D:D
19 sierpnia 2013, 00:20 [cytuj]
Tottenham tell Fulham to double offer for Scott Parker
FULHAM boss Martin Jol suffered a shock during his attempts to sign Tottenham’s England midfielder, Scott Parker.
The club thought that after matching QPR’s successful £2million offer for the player they would be be granted permission to talk to him.
But they had not allowed for Spurs chairman Daniel Levy’s tough negotiating stance. Levy told Fulham that they would have to pay double the fee agreed with QPR to take Parker from White Hart Lane.
Levy insisted that the £2m figure was a reduced price because QPR were in the Championship. Premier League clubs would be asked to shell out £4million.
But that has not put off Jol, who is still hoping to beat QPR boss Harry Redknapp to the signing.
Levy to jest gość
Tottenham tell Fulham to double offer for Scott Parker
FULHAM boss Martin Jol suffered a shock during his attempts to sign Tottenham’s England midfielder, Scott Parker.
The club thought that after matching QPR’s successful £2million offer for the player they would be be granted permission to talk to him.
But they had not allowed for Spurs chairman Daniel Levy’s tough negotiating stance. Levy told Fulham that they would have to pay double the fee agreed with QPR to take Parker from White Hart Lane.
Levy insisted that the £2m figure was a reduced price because QPR were in the Championship. Premier League clubs would be asked to shell out £4million.
But that has not put off Jol, who is still hoping to beat QPR boss Harry Redknapp to the signing.
Levy to jest gość :rotfl:
19 sierpnia 2013, 00:21 [cytuj]
Diego powiedział/a:
2. Eriksen jest na tyle dobry, że jeśli będzie rozwijał się dalej, to nie ma szans żebyśmy utrzymali go dłużej niż 2-3 lata.
no to chyba jest wyraźnie napisane, że trzeba go PRZEKONAĆ, sam Eriksen się wypowiadał, że Tott to wielki klub tylko nikt się z nim nie kontaktował jeszcze i, że gra dla tego klubu byłaby dla niego wielką satysfakcją.
Co do punktu drugiego to najwidoczniej nie wierzysz w projekt Tott odnośnie pięcia się w górę i jeszcze raz górę, a nawet jeśli nie udałoby się sprostać jego oczekiwaniom sportowym to można byłoby zarobić na nim świetnie pieniądze.
no to chyba jest wyraźnie napisane, że trzeba go PRZEKONAĆ, sam Eriksen się wypowiadał, że Tott to wielki klub tylko nikt się z nim nie kontaktował jeszcze i, że gra dla tego klubu byłaby dla niego wielką satysfakcją.
Co do punktu drugiego to najwidoczniej nie wierzysz w projekt Tott odnośnie pięcia się w górę i jeszcze raz górę, a nawet jeśli nie udałoby się sprostać jego oczekiwaniom sportowym to można byłoby zarobić na nim świetnie pieniądze
19 sierpnia 2013, 00:29 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Pieniądze to nie wszystko

Chociaż w dzisiejszych czasach to co piłkarze robią (np. granie dla pieniędzy w Rosji) to masakra.
zdziwiłbyś sie
jedyny transfer co przychodzi mi do głowy ze ktoś chciał gdzieś grać to Fabregas. Inni to moze i godzą sie na obniżenie, ale liczą ze sie rozwiną i nadrobią
Diego powiedział/a:
mówił też ze jesteśmy dobrym klubem
a co do 2, nawet jak by chciał odejść, za mniej go nie sprzedamy, tylko za dużo wiecej
zdziwiłbyś sie ;)
jedyny transfer co przychodzi mi do głowy ze ktoś chciał gdzieś grać to Fabregas. Inni to moze i godzą sie na obniżenie, ale liczą ze sie rozwiną i nadrobią ;)
[quote=Diego]1. Eriksen powiedział, że przejdzie do zespołu liczącego się w Lidze Mistrzów.
2. Eriksen jest na tyle dobry, że jeśli będzie rozwijał się dalej, to nie ma szans żebyśmy utrzymali go dłużej niż 2-3 lata