Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  194  195  196  197  198    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
19 sierpnia 2013, 00:29 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Pieniądze to nie wszystko :) Chociaż w dzisiejszych czasach to co piłkarze robią (np. granie dla pieniędzy w Rosji) to masakra.

zdziwiłbyś sie ;)
jedyny transfer co przychodzi mi do głowy ze ktoś chciał gdzieś grać to Fabregas. Inni to moze i godzą sie na obniżenie, ale liczą ze sie rozwiną i nadrobią ;)

Diego powiedział/a:
1. Eriksen powiedział, że przejdzie do zespołu liczącego się w Lidze Mistrzów.
2. Eriksen jest na tyle dobry, że jeśli będzie rozwijał się dalej, to nie ma szans żebyśmy utrzymali go dłużej niż 2-3 lata.

mówił też ze jesteśmy dobrym klubem ;)
a co do 2, nawet jak by chciał odejść, za mniej go nie sprzedamy, tylko za dużo wiecej
zdziwiłbyś sie ;) jedyny transfer co przychodzi mi do głowy ze ktoś chciał gdzieś grać to Fabregas. Inni to moze i godzą sie na obniżenie, ale liczą ze sie rozwiną i nadrobią ;) [quote=Diego]1. Eriksen powiedział, że przejdzie do zespołu liczącego się w Lidze Mistrzów. 2. Eriksen jest na tyle dobry, że jeśli będzie rozwijał się dalej, to nie ma szans żebyśmy utrzymali go dłużej niż 2-3 lata
19 sierpnia 2013, 00:30 [cytuj]
Gray powiedział/a:
no to chyba jest wyraźnie napisane, że trzeba go PRZEKONAĆ, sam Eriksen się wypowiadał, że Tott to wielki klub tylko nikt się z nim nie kontaktował jeszcze i, że gra dla tego klubu byłaby dla niego wielką satysfakcją.
Co do punktu drugiego to najwidoczniej nie wierzysz w projekt Tott odnośnie pięcia się w górę i jeszcze raz górę, a nawet jeśli nie udałoby się sprostać jego oczekiwaniom sportowym to można byłoby zarobić na nim świetnie pieniądze
jak dla mnie jasno powiedział, że chce przejść do zespołu z LM i dla mnie w tym momencie temat praktycznie się skończył. Można co prawda wysłać zapytanie do samego zawodnika, to wyjaśniłoby jeszcze więcej.

Jestem po prostu realistą. W ciągu dwóch lat nie uda nam się zwojować LM, teraz szczytem marzeń jest TOP4 i tego się trzymajmy. Eriksen za 2 lata będzie warty grubo ponad 30 mln moim zdaniem i zainteresują się nim największe kluby. Jeśli nie podpisalibyśmy z nim -letniego kontraktu, to ciężko byłoby utrzymać go w Spurs. Ściągnięcie Eriksena byłoby szczytem moich marzeń...:mysli:
jak dla mnie jasno powiedział, że chce przejść do zespołu z LM i dla mnie w tym momencie temat praktycznie się skończył. Można co prawda wysłać zapytanie do samego zawodnika, to wyjaśniłoby jeszcze więcej. Jestem po prostu realistą. W ciągu dwóch lat nie uda nam się zwojować LM, teraz szczytem marzeń jest TOP4 i tego się trzymajmy. Eriksen za 2 lata będzie warty grubo ponad 30 mln moim zdaniem i zainteresują się nim największe kluby. Jeśli nie podpisalibyśmy z nim -letniego kontraktu, to ciężko byłoby utrzymać go w Spurs. Ściągnięcie Eriksena byłoby szczytem moich marzeń...:mysli:
19 sierpnia 2013, 00:33 [cytuj]
Robert powiedział/a:
zdziwiłbyś sie ;)
jedyny transfer co przychodzi mi do głowy ze ktoś chciał gdzieś grać to Fabregas. Inni to moze i godzą sie na obniżenie, ale liczą ze sie rozwiną i nadrobią ;)

[quote=Diego]1. Eriksen powiedział, że przejdzie do zespołu liczącego się w Lidze Mistrzów.
2. Eriksen jest na tyle dobry, że jeśli będzie rozwijał się dalej, to nie ma szans żebyśmy utrzymali go dłużej niż 2-3 lata
Chodzi mi bardziej o piłkarzy typu : Eto, Willian , czy Hulk :)
To, że mówił, że jesteśmy dobrym klubem o niczym nie świadczy ;| A z tą sprzedażą to oczywiście się zgodzę :)
Chodzi mi bardziej o piłkarzy typu : Eto, Willian , czy Hulk :) To, że mówił, że jesteśmy dobrym klubem o niczym nie świadczy ;| A z tą sprzedażą to oczywiście się zgodzę :)
19 sierpnia 2013, 00:38 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Nowe doniesienia mówią o tym, że Liverpool oferuje 26 mln, Rosjanie chcą 30 mln i taką właśnie ofertę chce złożyć nasz klub. Źródło: To Dare Is To Do/ Facebook

Tylko żebyśmy omyłkowo nie kupili jeg http://pl.wikipedia.org/wiki/Will.i.am :D:D:D

30 mln ?? - w tym okienku transferowym wszystko jest możliwe
30 mln ?? - w tym okienku transferowym wszystko jest możliwe
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 sierpnia 2013, 00:42 [cytuj]
Diego powiedział/a:
jak dla mnie jasno powiedział, że chce przejść do zespołu z LM i dla mnie w tym momencie temat praktycznie się skończył. Można co prawda wysłać zapytanie do samego zawodnika, to wyjaśniłoby jeszcze więcej.

Jestem po prostu realistą. W ciągu dwóch lat nie uda nam się zwojować LM, teraz szczytem marzeń jest TOP4 i tego się trzymajmy. Eriksen za 2 lata będzie warty grubo ponad 30 mln moim zdaniem i zainteresują się nim największe kluby. Jeśli nie podpisalibyśmy z nim -letniego kontraktu, to ciężko byłoby utrzymać go w Spurs. Ściągnięcie Eriksena byłoby szczytem moich marzeń...:mysli:

Tak, ale on bardzo ciepło wypowiadał się o naszym klubie, tym bardziej, że najprawdopodobniej jeśli weszlibyśmy do przyszłorocznej LM to moglibyśmy na prawdę wiele namieszać, jak np. Dortmund w tym roku w co wątpie by powtórzył takowy wynik jak przed rokiem.

Są przypadki w których udało się, ale na tą chwile to ćwierćfinał na pewno byłby pod naszym zasięgiem realnie patrząc, a może i coś więcej, ale to tylko przypuszczenia. Według mnie może i więcej, wszystko zależałoby od aklimatyzacji czy nie trafiłaby jego jakas kontuzja, ale jeśli wszystko by przebiegało po tej optymystycznej wersji to tak, zdecydowanie tak, może on okazałby się przeciwieństwem Szczurka i Bale, gdzie wolałby zostać na WHL, niżeli odchodzić
Tak, ale on bardzo ciepło wypowiadał się o naszym klubie, tym bardziej, że najprawdopodobniej jeśli weszlibyśmy do przyszłorocznej LM to moglibyśmy na prawdę wiele namieszać, jak np. Dortmund w tym roku w co wątpie by powtórzył takowy wynik jak przed rokiem. Są przypadki w których udało się, ale na tą chwile to ćwierćfinał na pewno byłby pod naszym zasięgiem realnie patrząc, a może i coś więcej, ale to tylko przypuszczenia. Według mnie może i więcej, wszystko zależałoby od aklimatyzacji czy nie trafiłaby jego jakas kontuzja, ale jeśli wszystko by przebiegało po tej optymystycznej wersji to tak, zdecydowanie tak, może on okazałby się przeciwieństwem Szczurka i Bale, gdzie wolałby zostać na WHL, niżeli odchodzić
19 sierpnia 2013, 01:25 [cytuj]
Willan 25 lat
Eriksen 22,5 lat

Sam nie wiem
Ja uważam że zarówno Willan jak i Eriksen to by były wzmocnienia. Najlepiej kupic obu bo naprawdę jest okazja.

Zastanawiam się nad stoperem i zauważyłem pewną tendencje.

Barcelona 3 stoperów (Pique,Bartra,Masche)Puyol
kontuzja za kontuzją
Real 3 stoperów (Ramos,Pepe,Varane)
MC 3 stoperów (Kompany, Lescott, Nastasic)
MU 3 stoperów (Vidic,Smalling,Rio)
Arsenal 3 stoperów (Verma,Koscielny,Mertesacker)
Chelsea 3 stoperów (Terry, Cahill, Luiz)

Niby każdy ma kogoś z nominalnie innej pozycji kto moze grac w srodku: Adriano, Jones, Ivanovic...

Ja jednak bardzo bym chciał ŚO i ofensywnego pomocnika
Coentrao dla mnie mniejszym priorytetem.
Willan 25 lat Eriksen 22,5 lat Sam nie wiem Ja uważam że zarówno Willan jak i Eriksen to by były wzmocnienia. Najlepiej kupic obu bo naprawdę jest okazja. Zastanawiam się nad stoperem i zauważyłem pewną tendencje. Barcelona 3 stoperów (Pique,Bartra,Masche)Puyol kontuzja za kontuzją Real 3 stoperów (Ramos,Pepe,Varane) MC 3 stoperów (Kompany, Lescott, Nastasic) MU 3 stoperów (Vidic,Smalling,Rio) Arsenal 3 stoperów (Verma,Koscielny,Mertesacker) Chelsea 3 stoperów (Terry, Cahill, Luiz) Niby każdy ma kogoś z nominalnie innej pozycji kto moze grac w srodku: Adriano, Jones, Ivanovic... Ja jednak bardzo bym chciał ŚO i ofensywnego pomocnika Coentrao dla mnie mniejszym priorytetem
19 sierpnia 2013, 02:12 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Willan 25 lat
Eriksen 22,5 lat

Sam nie wiem
Ja uważam że zarówno Willan jak i Eriksen to by były wzmocnienia. Najlepiej kupic obu bo naprawdę jest okazja.

Zastanawiam się nad stoperem i zauważyłem pewną tendencje.

Barcelona 3 stoperów (Pique,Bartra,Masche)Puyol
kontuzja za kontuzją
Real 3 stoperów (Ramos,Pepe,Varane)
MC 3 stoperów (Kompany, Lescott, Nastasic)
MU 3 stoperów (Vidic,Smalling,Rio)
Arsenal 3 stoperów (Verma,Koscielny,Mertesacker)
Chelsea 3 stoperów (Terry, Cahill, Luiz)

Niby każdy ma kogoś z nominalnie innej pozycji kto moze grac w srodku: Adriano, Jones, Ivanovic...

Ja jednak bardzo bym chciał ŚO i ofensywnego pomocnika
Coentrao dla mnie mniejszym priorytetem

No tak kupić obu, jeszcze Lamelę Di Marię, Hulka, Martineza i Moutinho.
No tak kupić obu, jeszcze Lamelę Di Marię, Hulka, Martineza i Moutinho
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
19 sierpnia 2013, 08:50 [cytuj]
Jebany szczur : Zawodnik Realu Madryt Luka Modrić stwierdził, że wolałby przenieść się do Manchesteru United, niż do Tottenhamu.
Jebany szczur : Zawodnik Realu Madryt Luka Modrić stwierdził, że wolałby przenieść się do Manchesteru United, niż do Tottenhamu
19 sierpnia 2013, 09:06 [cytuj]
Dajmy sobie spokój z Modriciem, pograł w Tottenhamie wiele sezonów, przeszedł szukać nowych wrażeń to nie łudźmy się że zapragnie do nas wracać, zresztą za tą sage to nawet nikt go tu zapewne nie chce ;)
Dajmy sobie spokój z Modriciem, pograł w Tottenhamie wiele sezonów, przeszedł szukać nowych wrażeń to nie łudźmy się że zapragnie do nas wracać, zresztą za tą sage to nawet nikt go tu zapewne nie chce ;)
To dare is to do.
19 sierpnia 2013, 10:22 [cytuj]
saikor powiedział/a:

spoko loko :ok: mamy hycla na bramce, on szczurojada nie wpuści
spoko loko :ok: mamy hycla na bramce, on szczurojada nie wpuści
19 sierpnia 2013, 10:44 [cytuj]
Obu na pewno nie kupimy, bo to by było za piękne, nawet jak na takie okienko jak to. Jak dołączą do nas jeszcze Eriksen i Toby to to i tak będzie genialnie. Modric w Tottenhamie to już zamknięty rozdział.
Obu na pewno nie kupimy, bo to by było za piękne, nawet jak na takie okienko jak to. Jak dołączą do nas jeszcze Eriksen i Toby to to i tak będzie genialnie. Modric w Tottenhamie to już zamknięty rozdział
19 sierpnia 2013, 11:40 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Willan 25 lat
Eriksen 22,5 lat
Eriksen urodził się 14 lutego 1992, więc ma 21 lat ;)
Eriksen urodził się 14 lutego 1992, więc ma 21 lat ;)
19 sierpnia 2013, 15:25 [cytuj]
Osobiście wolałbym Eriksena od Williana, tańszy do wyciągnięcia za około 15-17 mln. funtów, młodszy i takiego nam potrzeba.
Osobiście wolałbym Eriksena od Williana, tańszy do wyciągnięcia za około 15-17 mln. funtów, młodszy i takiego nam potrzeba
19 sierpnia 2013, 17:50 [cytuj]
Scott Parker odrzuca ofertę QPR i jest blisko Fulham. Jutro testy medyczne :)
Scott Parker odrzuca ofertę QPR i jest blisko Fulham. Jutro testy medyczne :)
19 sierpnia 2013, 18:11 [cytuj]
Info z dobrego źródła ??
Info z dobrego źródła ??
19 sierpnia 2013, 18:37 [cytuj]
Tak z dobrego. Według Sky Sports prowadzimy w wyścigu o Williana. Chcę przejść do nas.
Tak z dobrego. Według Sky Sports prowadzimy w wyścigu o Williana. Chcę przejść do nas
19 sierpnia 2013, 19:00 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Tak z dobrego. Według Sky Sports prowadzimy w wyścigu o Williana. Chcę przejść do nas

A Anale odbili się od drzwi Newcastle. 10 mln za Cabaye :wysmiewacz: dziadkowi już bardzo ale to bardzo padło na łeb żeby dymać z taką ofertą za takiego zawodnika
A Anale odbili się od drzwi Newcastle. 10 mln za Cabaye :wysmiewacz: dziadkowi już bardzo ale to bardzo padło na łeb żeby dymać z taką ofertą za takiego zawodnika
19 sierpnia 2013, 19:01 [cytuj]
olivier powiedział/a:

19 sierpnia 2013, 19:08 [cytuj]
Arsenal więcej jak 15 mln na gracza i tak nie wyda, coś czuję, że w tym sezonie będą po za pierwszą 5.
Arsenal więcej jak 15 mln na gracza i tak nie wyda, coś czuję, że w tym sezonie będą po za pierwszą 5
19 sierpnia 2013, 19:25 [cytuj]
To jest już oficjalka:
http://www.fulhamfc.com/news/2013/august/19/scott-parker-signs
To jest już oficjalka: http://www.fulhamfc.com/news/2013/august/19/scott-parker-signs
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
|<  <<  <  194  195  196  197  198    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 8 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się