Forum dyskusyjne
19 sierpnia 2013, 00:29 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Pieniądze to nie wszystko

Chociaż w dzisiejszych czasach to co piłkarze robią (np. granie dla pieniędzy w Rosji) to masakra.
zdziwiłbyś sie
jedyny transfer co przychodzi mi do głowy ze ktoś chciał gdzieś grać to Fabregas. Inni to moze i godzą sie na obniżenie, ale liczą ze sie rozwiną i nadrobią
Diego powiedział/a:
1. Eriksen powiedział, że przejdzie do zespołu liczącego się w Lidze Mistrzów.
2. Eriksen jest na tyle dobry, że jeśli będzie rozwijał się dalej, to nie ma szans żebyśmy utrzymali go dłużej niż 2-3 lata.
mówił też ze jesteśmy dobrym klubem
a co do 2, nawet jak by chciał odejść, za mniej go nie sprzedamy, tylko za dużo wiecej
zdziwiłbyś sie ;)
jedyny transfer co przychodzi mi do głowy ze ktoś chciał gdzieś grać to Fabregas. Inni to moze i godzą sie na obniżenie, ale liczą ze sie rozwiną i nadrobią ;)
[quote=Diego]1. Eriksen powiedział, że przejdzie do zespołu liczącego się w Lidze Mistrzów.
2. Eriksen jest na tyle dobry, że jeśli będzie rozwijał się dalej, to nie ma szans żebyśmy utrzymali go dłużej niż 2-3 lata
19 sierpnia 2013, 00:30 [cytuj]
Gray powiedział/a:
no to chyba jest wyraźnie napisane, że trzeba go PRZEKONAĆ, sam Eriksen się wypowiadał, że Tott to wielki klub tylko nikt się z nim nie kontaktował jeszcze i, że gra dla tego klubu byłaby dla niego wielką satysfakcją.
Co do punktu drugiego to najwidoczniej nie wierzysz w projekt Tott odnośnie pięcia się w górę i jeszcze raz górę, a nawet jeśli nie udałoby się sprostać jego oczekiwaniom sportowym to można byłoby zarobić na nim świetnie pieniądze
jak dla mnie jasno powiedział, że chce przejść do zespołu z LM i dla mnie w tym momencie temat praktycznie się skończył. Można co prawda wysłać zapytanie do samego zawodnika, to wyjaśniłoby jeszcze więcej.
Jestem po prostu realistą. W ciągu dwóch lat nie uda nam się zwojować LM, teraz szczytem marzeń jest TOP4 i tego się trzymajmy. Eriksen za 2 lata będzie warty grubo ponad 30 mln moim zdaniem i zainteresują się nim największe kluby. Jeśli nie podpisalibyśmy z nim -letniego kontraktu, to ciężko byłoby utrzymać go w Spurs. Ściągnięcie Eriksena byłoby szczytem moich marzeń...
jak dla mnie jasno powiedział, że chce przejść do zespołu z LM i dla mnie w tym momencie temat praktycznie się skończył. Można co prawda wysłać zapytanie do samego zawodnika, to wyjaśniłoby jeszcze więcej.
Jestem po prostu realistą. W ciągu dwóch lat nie uda nam się zwojować LM, teraz szczytem marzeń jest TOP4 i tego się trzymajmy. Eriksen za 2 lata będzie warty grubo ponad 30 mln moim zdaniem i zainteresują się nim największe kluby. Jeśli nie podpisalibyśmy z nim -letniego kontraktu, to ciężko byłoby utrzymać go w Spurs. Ściągnięcie Eriksena byłoby szczytem moich marzeń...:mysli:
19 sierpnia 2013, 00:33 [cytuj]
Robert powiedział/a:
zdziwiłbyś sie
jedyny transfer co przychodzi mi do głowy ze ktoś chciał gdzieś grać to Fabregas. Inni to moze i godzą sie na obniżenie, ale liczą ze sie rozwiną i nadrobią
[quote=Diego]1. Eriksen powiedział, że przejdzie do zespołu liczącego się w Lidze Mistrzów.
2. Eriksen jest na tyle dobry, że jeśli będzie rozwijał się dalej, to nie ma szans żebyśmy utrzymali go dłużej niż 2-3 lata
Chodzi mi bardziej o piłkarzy typu : Eto, Willian , czy Hulk
To, że mówił, że jesteśmy dobrym klubem o niczym nie świadczy

A z tą sprzedażą to oczywiście się zgodzę
Chodzi mi bardziej o piłkarzy typu : Eto, Willian , czy Hulk :)
To, że mówił, że jesteśmy dobrym klubem o niczym nie świadczy ;| A z tą sprzedażą to oczywiście się zgodzę :)
19 sierpnia 2013, 00:38 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Nowe doniesienia mówią o tym, że Liverpool oferuje 26 mln, Rosjanie chcą 30 mln i taką właśnie ofertę chce złożyć nasz klub. Źródło: To Dare Is To Do/ Facebook
Tylko żebyśmy omyłkowo nie kupili jeg
http://pl.wikipedia.org/wiki/Will.i.am 

30 mln ?? - w tym okienku transferowym wszystko jest możliwe
30 mln ?? - w tym okienku transferowym wszystko jest możliwe
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 sierpnia 2013, 00:42 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Jestem po prostu realistą. W ciągu dwóch lat nie uda nam się zwojować LM, teraz szczytem marzeń jest TOP4 i tego się trzymajmy. Eriksen za 2 lata będzie warty grubo ponad 30 mln moim zdaniem i zainteresują się nim największe kluby. Jeśli nie podpisalibyśmy z nim -letniego kontraktu, to ciężko byłoby utrzymać go w Spurs. Ściągnięcie Eriksena byłoby szczytem moich marzeń...

Tak, ale on bardzo ciepło wypowiadał się o naszym klubie, tym bardziej, że najprawdopodobniej jeśli weszlibyśmy do przyszłorocznej LM to moglibyśmy na prawdę wiele namieszać, jak np. Dortmund w tym roku w co wątpie by powtórzył takowy wynik jak przed rokiem.
Są przypadki w których udało się, ale na tą chwile to ćwierćfinał na pewno byłby pod naszym zasięgiem realnie patrząc, a może i coś więcej, ale to tylko przypuszczenia. Według mnie może i więcej, wszystko zależałoby od aklimatyzacji czy nie trafiłaby jego jakas kontuzja, ale jeśli wszystko by przebiegało po tej optymystycznej wersji to tak, zdecydowanie tak, może on okazałby się przeciwieństwem Szczurka i Bale, gdzie wolałby zostać na WHL, niżeli odchodzić
Tak, ale on bardzo ciepło wypowiadał się o naszym klubie, tym bardziej, że najprawdopodobniej jeśli weszlibyśmy do przyszłorocznej LM to moglibyśmy na prawdę wiele namieszać, jak np. Dortmund w tym roku w co wątpie by powtórzył takowy wynik jak przed rokiem.
Są przypadki w których udało się, ale na tą chwile to ćwierćfinał na pewno byłby pod naszym zasięgiem realnie patrząc, a może i coś więcej, ale to tylko przypuszczenia. Według mnie może i więcej, wszystko zależałoby od aklimatyzacji czy nie trafiłaby jego jakas kontuzja, ale jeśli wszystko by przebiegało po tej optymystycznej wersji to tak, zdecydowanie tak, może on okazałby się przeciwieństwem Szczurka i Bale, gdzie wolałby zostać na WHL, niżeli odchodzić
19 sierpnia 2013, 01:25 [cytuj]
Willan 25 lat
Eriksen 22,5 lat
Sam nie wiem
Ja uważam że zarówno Willan jak i Eriksen to by były wzmocnienia. Najlepiej kupic obu bo naprawdę jest okazja.
Zastanawiam się nad stoperem i zauważyłem pewną tendencje.
Barcelona 3 stoperów (Pique,Bartra,Masche)Puyol
kontuzja za kontuzją
Real 3 stoperów (Ramos,Pepe,Varane)
MC 3 stoperów (Kompany, Lescott, Nastasic)
MU 3 stoperów (Vidic,Smalling,Rio)
Arsenal 3 stoperów (Verma,Koscielny,Mertesacker)
Chelsea 3 stoperów (Terry, Cahill, Luiz)
Niby każdy ma kogoś z nominalnie innej pozycji kto moze grac w srodku: Adriano, Jones, Ivanovic...
Ja jednak bardzo bym chciał ŚO i ofensywnego pomocnika
Coentrao dla mnie mniejszym priorytetem.
Willan 25 lat
Eriksen 22,5 lat
Sam nie wiem
Ja uważam że zarówno Willan jak i Eriksen to by były wzmocnienia. Najlepiej kupic obu bo naprawdę jest okazja.
kontuzja za kontuzją
Niby każdy ma kogoś z nominalnie innej pozycji kto moze grac w srodku: Adriano, Jones, Ivanovic...
Coentrao dla mnie mniejszym priorytetem
19 sierpnia 2013, 02:12 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Willan 25 lat
Eriksen 22,5 lat
Sam nie wiem
kontuzja za kontuzją
Coentrao dla mnie mniejszym priorytetem
No tak kupić obu, jeszcze Lamelę Di Marię, Hulka, Martineza i Moutinho.
No tak kupić obu, jeszcze Lamelę Di Marię, Hulka, Martineza i Moutinho
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
19 sierpnia 2013, 08:50 [cytuj]
Jebany szczur : Zawodnik Realu Madryt Luka Modrić stwierdził, że wolałby przenieść się do Manchesteru United, niż do Tottenhamu.
Jebany szczur : Zawodnik Realu Madryt Luka Modrić stwierdził, że wolałby przenieść się do Manchesteru United, niż do Tottenhamu
19 sierpnia 2013, 09:06 [cytuj]
Dajmy sobie spokój z Modriciem, pograł w Tottenhamie wiele sezonów, przeszedł szukać nowych wrażeń to nie łudźmy się że zapragnie do nas wracać, zresztą za tą sage to nawet nikt go tu zapewne nie chce
Dajmy sobie spokój z Modriciem, pograł w Tottenhamie wiele sezonów, przeszedł szukać nowych wrażeń to nie łudźmy się że zapragnie do nas wracać, zresztą za tą sage to nawet nikt go tu zapewne nie chce ;)
To dare is to do.
19 sierpnia 2013, 10:22 [cytuj]
saikor powiedział/a:
Dajmy sobie spokój z Modriciem, pograł w Tottenhamie wiele sezonów, przeszedł szukać nowych wrażeń to nie łudźmy się że zapragnie do nas wracać, zresztą za tą sage to nawet nikt go tu zapewne nie chce

spoko loko

mamy hycla na bramce, on szczurojada nie wpuści
spoko loko :ok: mamy hycla na bramce, on szczurojada nie wpuści
19 sierpnia 2013, 10:44 [cytuj]
Obu na pewno nie kupimy, bo to by było za piękne, nawet jak na takie okienko jak to. Jak dołączą do nas jeszcze Eriksen i Toby to to i tak będzie genialnie. Modric w Tottenhamie to już zamknięty rozdział.
Obu na pewno nie kupimy, bo to by było za piękne, nawet jak na takie okienko jak to. Jak dołączą do nas jeszcze Eriksen i Toby to to i tak będzie genialnie. Modric w Tottenhamie to już zamknięty rozdział
19 sierpnia 2013, 11:40 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Willan 25 lat
Eriksen 22,5 lat
Eriksen urodził się 14 lutego 1992, więc ma 21 lat
Eriksen urodził się 14 lutego 1992, więc ma 21 lat ;)
19 sierpnia 2013, 15:25 [cytuj]
Osobiście wolałbym Eriksena od Williana, tańszy do wyciągnięcia za około 15-17 mln. funtów, młodszy i takiego nam potrzeba.
Osobiście wolałbym Eriksena od Williana, tańszy do wyciągnięcia za około 15-17 mln. funtów, młodszy i takiego nam potrzeba
19 sierpnia 2013, 17:50 [cytuj]
Scott Parker odrzuca ofertę QPR i jest blisko Fulham. Jutro testy medyczne
Scott Parker odrzuca ofertę QPR i jest blisko Fulham. Jutro testy medyczne :)
19 sierpnia 2013, 18:11 [cytuj]
Info z dobrego źródła ??
Info z dobrego źródła ??
19 sierpnia 2013, 18:37 [cytuj]
Tak z dobrego. Według Sky Sports prowadzimy w wyścigu o Williana. Chcę przejść do nas.
Tak z dobrego. Według Sky Sports prowadzimy w wyścigu o Williana. Chcę przejść do nas
19 sierpnia 2013, 19:00 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Tak z dobrego. Według Sky Sports prowadzimy w wyścigu o Williana. Chcę przejść do nas
A Anale odbili się od drzwi Newcastle. 10 mln za Cabaye

dziadkowi już bardzo ale to bardzo padło na łeb żeby dymać z taką ofertą za takiego zawodnika
A Anale odbili się od drzwi Newcastle. 10 mln za Cabaye :wysmiewacz: dziadkowi już bardzo ale to bardzo padło na łeb żeby dymać z taką ofertą za takiego zawodnika
19 sierpnia 2013, 19:01 [cytuj]
olivier powiedział/a:
A Anale odbili się od drzwi Newcastle. 10 mln za Cabaye

dziadkowi już bardzo ale to bardzo padło na łeb żeby dymać z taką ofertą za takiego zawodnika
A Anale odbili się od drzwi Newcastle. 10 mln za Cabaye :wysmiewacz: dziadkowi już bardzo ale to bardzo padło na łeb żeby dymać z taką ofertą za takiego zawodnika
19 sierpnia 2013, 19:08 [cytuj]
Arsenal więcej jak 15 mln na gracza i tak nie wyda, coś czuję, że w tym sezonie będą po za pierwszą 5.
Arsenal więcej jak 15 mln na gracza i tak nie wyda, coś czuję, że w tym sezonie będą po za pierwszą 5
19 sierpnia 2013, 19:25 [cytuj]
To jest już oficjalka:
http://www.fulhamfc.com/news/2013/august/19/scott-parker-signs
To jest już oficjalka:
http://www.fulhamfc.com/news/2013/august/19/scott-parker-signs
Harry Kane: "Never f*cking give up!"