Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  195  196  197  198  199    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
19 sierpnia 2013, 19:26 [cytuj]
Tak jak mówiłem :)
Tak jak mówiłem :)
19 sierpnia 2013, 19:36 [cytuj]
"Tak z dobrego. Według Sky Sports prowadzimy w wyścigu o Williana. Chcę przejść do nas." :milczek: :ok:
"Tak z dobrego. Według Sky Sports prowadzimy w wyścigu o Williana. Chcę przejść do nas." :milczek: :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 sierpnia 2013, 19:58 [cytuj]
Dzięki Scott za wszystko!
Dzięki Scott za wszystko!
19 sierpnia 2013, 20:01 [cytuj]
I tak dobrze wylądował, bo plotki stawiały na to że będzie graczem jakiegoś zespołu Championship
I tak dobrze wylądował, bo plotki stawiały na to że będzie graczem jakiegoś zespołu Championship
19 sierpnia 2013, 20:18 [cytuj]
http://www.standard.co.uk/sport/football/premier-league/andre-villasboas-reaffirms-interest-in-willian-as-he-insists-tottenham-havent-finished-their-summer-spending-yet-8774716.html

---
DL daj "zielone światło" na ten transfer :brawo:
http://www.standard.co.uk/sport/football/premier-league/andre-villasboas-reaffirms-interest-in-willian-as-he-insists-tottenham-havent-finished-their-summer-spending-yet-8774716.html --- DL daj "zielone światło" na ten transfer :brawo:
19 sierpnia 2013, 20:31 [cytuj]
Wolałbym Erkisena, ale Willian też może być :luzik:
Wolałbym Erkisena, ale Willian też może być :luzik:
19 sierpnia 2013, 20:47 [cytuj]
Holtby wrócił do treningów :)
Holtby wrócił do treningów :)
19 sierpnia 2013, 21:07 [cytuj]
Właśnie widziałem naszych byłych Kogutów. BIG Tom i Jake Livermore maszerowali na stacje kolejową, w całkiem dobrych humorach, także chyba są zadowoleni z transferów;) tylko dlaczego ciuchcia wracają;)
Właśnie widziałem naszych byłych Kogutów. BIG Tom i Jake Livermore maszerowali na stacje kolejową, w całkiem dobrych humorach, także chyba są zadowoleni z transferów;) tylko dlaczego ciuchcia wracają;)
19 sierpnia 2013, 21:18 [cytuj]
maly8919 powiedział/a:

to transfer do słabszego klubu ma oznaczać ze cały czas ze łzami w oczach sie chodzi ;P
to transfer do słabszego klubu ma oznaczać ze cały czas ze łzami w oczach sie chodzi ;P
19 sierpnia 2013, 21:26 [cytuj]
widziałem w akcji MU, CFC ... teraz oglądam MC --- z bólem serca muszę stwierdzić, że mamy z nimi niewielkie szanse;|
---
chyba, że nasza gra się jeszcze poprawi:mysli:
widziałem w akcji MU, CFC ... teraz oglądam MC --- z bólem serca muszę stwierdzić, że mamy z nimi niewielkie szanse;| --- chyba, że nasza gra się jeszcze poprawi:mysli:
19 sierpnia 2013, 21:32 [cytuj]
Fulham to dobry klub dla Scottiego, chociaż do formy sprzed dwoch-trzech lat już nie wróci. Nigdy nie był moim ulubieńcem, dużo bardziej ceniłem Sandro, ale jako byłemu Kogutowi życzę mu wszystkiego najlepszego w nowym klubie.
Fulham to dobry klub dla Scottiego, chociaż do formy sprzed dwoch-trzech lat już nie wróci. Nigdy nie był moim ulubieńcem, dużo bardziej ceniłem Sandro, ale jako byłemu Kogutowi życzę mu wszystkiego najlepszego w nowym klubie
19 sierpnia 2013, 21:35 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Pewnie że nie :) choć powinni raczej wracać z resztą ekipy hull z Londynu
Pewnie że nie :) choć powinni raczej wracać z resztą ekipy hull z Londynu
19 sierpnia 2013, 21:58 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Fulham to dobry klub dla Scottiego, chociaż do formy sprzed dwoch-trzech lat już nie wróci. Nigdy nie był moim ulubieńcem, dużo bardziej ceniłem Sandro, ale jako byłemu Kogutowi życzę mu wszystkiego najlepszego w nowym klubie

-- racja, w tej chwili to dla Scotiego najlepsze wyjście
-- racja, w tej chwili to dla Scotiego najlepsze wyjście
19 sierpnia 2013, 22:05 [cytuj]
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=256584 :rotfl:

Kolejny nierealny cel transferowy Arsenalu, w dodatku, o ile to prawda, chcą go kupić za 23 mln :wysmiewacz:
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=256584 :rotfl: Kolejny nierealny cel transferowy Arsenalu, w dodatku, o ile to prawda, chcą go kupić za 23 mln :wysmiewacz:
19 sierpnia 2013, 22:58 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
widziałem w akcji MU, CFC ... teraz oglądam MC --- z bólem serca muszę stwierdzić, że mamy z nimi niewielkie szanse;|
---
chyba, że nasza gra się jeszcze poprawi:mysli:

Też się zawiodłem
Liczyłem że te zmiany w klubach mogą nie do końca się udać. Zobaczymy za kilka tygodni.
MC grał niesamowicie dobrze.
Chelsea tylko pierwsze 25 minut. W 2 połowie na boisku królował Tom.
MU tradycyjnie niby gra piach. Jednak ma jakieś 6 sytuacji w meczu . No i wykorzystuje 4.
Też się zawiodłem Liczyłem że te zmiany w klubach mogą nie do końca się udać. Zobaczymy za kilka tygodni. MC grał niesamowicie dobrze. Chelsea tylko pierwsze 25 minut. W 2 połowie na boisku królował Tom. MU tradycyjnie niby gra piach. Jednak ma jakieś 6 sytuacji w meczu . No i wykorzystuje 4
19 sierpnia 2013, 22:59 [cytuj]
19 sierpnia 2013, 23:25 [cytuj]
Po tej masakrze na Etihad zrobiło mi się żal Dżeko, bo tego hattricka spokojnie mógł ustrzelić ;|

Są jeszcze jacyś krytycy letnich transferów MC ?? :cwaniak:
Po tej masakrze na Etihad zrobiło mi się żal Dżeko, bo tego hattricka spokojnie mógł ustrzelić ;| Są jeszcze jacyś krytycy letnich transferów MC ?? :cwaniak:
19 sierpnia 2013, 23:38 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Po tej masakrze na Etihad zrobiło mi się żal Dżeko, bo tego hattricka spokojnie mógł ustrzelić ;|

Są jeszcze jacyś krytycy letnich transferów MC ?? :cwaniak:

Ja jestem. Dobry trener ugrałby taki wynik bez tych letnich transferów. To Man"ciołek"cini był problemem a nie zawodnicy. Jak wiadomo od nadmiaru kasy głowa boli, i wtedy nie ma się hamulców. Ciekawi mnie, czy jeśli City nie wygrają nic w tym sezonie to znowu pójdzie kasa na rewolucję kadrową i ściągnięcie będących aktualnie na topie graczy
Ja jestem. Dobry trener ugrałby taki wynik bez tych letnich transferów. To Man"ciołek"cini był problemem a nie zawodnicy. Jak wiadomo od nadmiaru kasy głowa boli, i wtedy nie ma się hamulców. Ciekawi mnie, czy jeśli City nie wygrają nic w tym sezonie to znowu pójdzie kasa na rewolucję kadrową i ściągnięcie będących aktualnie na topie graczy
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
19 sierpnia 2013, 23:47 [cytuj]
Na razie jesteśmy w tym okienku na minusie ok. 35 mln GBP. Jeśli zapowiedzi się sprawdzą to mamy jeszcze do wydania tyle samo.....oby ściągnąć AM typu Lamela(Willian) i jakiś obrońca. Pamiętajmy, że został jeszcze Ade, którego trzeba sprzedać lub obydwu:Ade i JD i kupić młodego napastnika ponieważ nasza młodzież na poz. CF jest słabiutka. W U21 tylko Kane pokazuje się z dobrej strony ofensywnej pozostali ..... słabo.
Na razie jesteśmy w tym okienku na minusie ok. 35 mln GBP. Jeśli zapowiedzi się sprawdzą to mamy jeszcze do wydania tyle samo.....oby ściągnąć AM typu Lamela(Willian) i jakiś obrońca. Pamiętajmy, że został jeszcze Ade, którego trzeba sprzedać lub obydwu:Ade i JD i kupić młodego napastnika ponieważ nasza młodzież na poz. CF jest słabiutka. W U21 tylko Kane pokazuje się z dobrej strony ofensywnej pozostali ..... słabo
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 sierpnia 2013, 00:13 [cytuj]
Mnie też transfery MC nie zachwycają. Tylko że ta drużyna ma taki szkielet że dajcie spokój. Dla mnie to najlepszy kadrowo zespół.

Yaya, Aguero, Dzeko, Hart,Kompany, Silva, Zabaleta, Clichy.

Nowi zagrali dziś super ale zobaczymy czy dołączą do tych wyżej wymienionych. Zresztą faktycznie jak się nie sprawdzą to najwyżej straci się 50mlnŁ i nic się nie stanie.
Mnie też transfery MC nie zachwycają. Tylko że ta drużyna ma taki szkielet że dajcie spokój. Dla mnie to najlepszy kadrowo zespół. Yaya, Aguero, Dzeko, Hart,Kompany, Silva, Zabaleta, Clichy. Nowi zagrali dziś super ale zobaczymy czy dołączą do tych wyżej wymienionych. Zresztą faktycznie jak się nie sprawdzą to najwyżej straci się 50mlnŁ i nic się nie stanie
|<  <<  <  195  196  197  198  199    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się