Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  196  197  198  199  200    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
20 sierpnia 2013, 01:01 [cytuj]
Addicted to Spurs @AddictedtoSpurs

Erik Lamela HIMSELF is on his way to London with his father, and agent, according to @dimarzio. ‪#‎THFC‬
wiargodne zrodlo, ktos z ITK
Addicted to Spurs @AddictedtoSpurs Erik Lamela HIMSELF is on his way to London with his father, and agent, according to @dimarzio. ‪#‎THFC‬ wiargodne zrodlo, ktos z ITK
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
20 sierpnia 2013, 01:02 [cytuj]
Erik Lamela HIMSELF is on his way to London with his father, and agent, according to @dimarzio. ‪#‎THFC‬

DiMarzio to włoski dziennikarz uchodzący za jednego z bardziej wiarygodnych. Lamela ... my dream :)
Erik Lamela HIMSELF is on his way to London with his father, and agent, according to @dimarzio. ‪#‎THFC‬ DiMarzio to włoski dziennikarz uchodzący za jednego z bardziej wiarygodnych. Lamela ... my dream :)
20 sierpnia 2013, 01:03 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

DiMarzio to włoski dziennikarz uchodzący za jednego z bardziej wiarygodnych. Lamela ... my dream :)

pierwszy :D
pierwszy :D
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
20 sierpnia 2013, 01:27 [cytuj]
w zeszłym sezonie przez pierwsze parę meczów chelsea grała jak city z newcastle ale na szóstym czy siódmym się skończyło
w zeszłym sezonie przez pierwsze parę meczów chelsea grała jak city z newcastle ale na szóstym czy siódmym się skończyło
20 sierpnia 2013, 01:31 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Arsenal więcej jak 15 mln na gracza i tak nie wyda, coś czuję, że w tym sezonie będą po za pierwszą 5

a za cazorle nie dali ponad 20 ?
a za cazorle nie dali ponad 20 ?
20 sierpnia 2013, 01:35 [cytuj]
Widzieliście to:

http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=47163 ?

A w Hiszpanii ludzie dziwią się, że jest kryzys jak źle inwestują pieniądze...
Widzieliście to: http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=47163 ? A w Hiszpanii ludzie dziwią się, że jest kryzys jak źle inwestują pieniądze
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
20 sierpnia 2013, 01:42 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Widzieliście to:

http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=47163 ?

A w Hiszpanii ludzie dziwią się, że jest kryzys jak źle inwestują pieniądze

Sawik...Ty jak Ty. Dawno to jest już na Spursmanii, Sam to znalazłem.
Sawik...Ty jak Ty. Dawno to jest już na Spursmanii, Sam to znalazłem
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 sierpnia 2013, 01:43 [cytuj]
Sam se mogę w Gibraltarze takie koszulki zmajstrować.
Sam se mogę w Gibraltarze takie koszulki zmajstrować
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 sierpnia 2013, 03:33 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Sawik...Ty jak Ty. Dawno to jest już na Spursmanii, Sam to znalazłem

A to przepraszam, nie zauważyłem :kwiatek:

Mnie tylko ciekawi czy klub zdecydowałby się pozwać do sądu firmę produkującą takie koszulki? :mysli:
A to przepraszam, nie zauważyłem :kwiatek: Mnie tylko ciekawi czy klub zdecydowałby się pozwać do sądu firmę produkującą takie koszulki? :mysli:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
20 sierpnia 2013, 09:09 [cytuj]
Zainteresowanie Lamelą duże ale on strasznie drogi. Zdecydowanie byłoby to duże wzmocnienie. Szczerze z takich marzeń to wolałbym HBA tyle że podatny na kontuzje. a Di Marzio też sie myli, bez przesady.
Zainteresowanie Lamelą duże ale on strasznie drogi. Zdecydowanie byłoby to duże wzmocnienie. Szczerze z takich marzeń to wolałbym HBA tyle że podatny na kontuzje. a Di Marzio też sie myli, bez przesady
20 sierpnia 2013, 09:31 [cytuj]
chłopak ma 21 a już 30-40 baniek za niego śpiewają. Nie jestem pewny czy jeśli Tottenham go kupi za kwotę w tym przedziale to czy uda się na nim zarobić. A co sądzicie o Destro? Osvaldo jednak piłkarzem Southampton. Może to i dobrze? Ale Southampton trzeba przyznać robi interesujące wzmocnienia. Chyba celują w to samo co Fulham tylko że Święci robią odważniej te transfery. Ciekawe jest to że do nich ci piłkarze chcą przychodzić. Ale z drugiej strony to może chodzi o to łatwiejsze przebicie się w zespole i pokazanie się w PL
chłopak ma 21 a już 30-40 baniek za niego śpiewają. Nie jestem pewny czy jeśli Tottenham go kupi za kwotę w tym przedziale to czy uda się na nim zarobić. A co sądzicie o Destro? Osvaldo jednak piłkarzem Southampton. Może to i dobrze? Ale Southampton trzeba przyznać robi interesujące wzmocnienia. Chyba celują w to samo co Fulham tylko że Święci robią odważniej te transfery. Ciekawe jest to że do nich ci piłkarze chcą przychodzić. Ale z drugiej strony to może chodzi o to łatwiejsze przebicie się w zespole i pokazanie się w PL
20 sierpnia 2013, 10:04 [cytuj]
Nie tylko Lamela, ale i szanse Williana na transfer do Spurs coraz większe, odejście Bale coraz bliżej ?

http://www.101greatgoals.com/blog/russian-reports-spurs-have-beaten-liverpool-to-willian-signing-medical-imminent/?
Nie tylko Lamela, ale i szanse Williana na transfer do Spurs coraz większe, odejście Bale coraz bliżej ? http://www.101greatgoals.com/blog/russian-reports-spurs-have-beaten-liverpool-to-willian-signing-medical-imminent/?
20 sierpnia 2013, 10:11 [cytuj]
czyli działa to na tej zasadzie że jeden transfer nie wyklucza drugiego? Nie albo ten albo ten tylko obaj? Co to się porobiło z tym klubem :szok:
czyli działa to na tej zasadzie że jeden transfer nie wyklucza drugiego? Nie albo ten albo ten tylko obaj? Co to się porobiło z tym klubem :szok:
20 sierpnia 2013, 10:15 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

A co to będzie jak kupimy williana i lamelę , a bale jednak powie że zostaje :D
A co to będzie jak kupimy williana i lamelę , a bale jednak powie że zostaje :D
20 sierpnia 2013, 10:19 [cytuj]
@up. Lepiej nie myśleć :luzik:
Ja myślę że nasi ulubieńcy w tym sezonie ucieszą nas jakimś pucharem :ok: oby
@up. Lepiej nie myśleć :luzik: Ja myślę że nasi ulubieńcy w tym sezonie ucieszą nas jakimś pucharem :ok: oby
20 sierpnia 2013, 10:23 [cytuj]
Myślę, że jak przyjdzie Willian i Lamela to Holtby bądź Sigurdsson odejdą na wypożyczenie.
Myślę, że jak przyjdzie Willian i Lamela to Holtby bądź Sigurdsson odejdą na wypożyczenie
20 sierpnia 2013, 10:25 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=dxLT9LwgLrg Przeważnie większość z was chce Eriksena? :cwaniak: Jakoś nie jara mnie ten piłkarz. Myślę że Lamela będzie to nasz najlepszy transfer, jeśli do niego dojdzie. :D No ale co racja, sporo sumy musimy za niego wyłożyć. Choć mam nadzieje ze jak go kupią to jest piłkarz na pierwszy skład.:luzik:
http://www.youtube.com/watch?v=dxLT9LwgLrg Przeważnie większość z was chce Eriksena? :cwaniak: Jakoś nie jara mnie ten piłkarz. Myślę że Lamela będzie to nasz najlepszy transfer, jeśli do niego dojdzie. :D No ale co racja, sporo sumy musimy za niego wyłożyć. Choć mam nadzieje ze jak go kupią to jest piłkarz na pierwszy skład.:luzik:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
20 sierpnia 2013, 10:28 [cytuj]
Arsenal też interesuje się Willianem? Czy na kanonierach bajeczki wymyślają? Holtby i Sigurdsson i tak powinni iść na wypożyczenie nawet bez tych transferów. Chociaż Holtbyego nie widzieliśmy jeszcze w akcji ale Islandczyk to na pewno. Niech idzie gdzieś się ograć bo jak patrze na niego to mnie krew zalewa
Arsenal też interesuje się Willianem? Czy na kanonierach bajeczki wymyślają? Holtby i Sigurdsson i tak powinni iść na wypożyczenie nawet bez tych transferów. Chociaż Holtbyego nie widzieliśmy jeszcze w akcji ale Islandczyk to na pewno. Niech idzie gdzieś się ograć bo jak patrze na niego to mnie krew zalewa
20 sierpnia 2013, 10:37 [cytuj]
According to the “SE”, “Tottenham” agreed with “Anji” on the transfer midfielder Willian. The deal is estimated at 35 million euros. In addition, Makhachkala receive a percentage of the transfer of the next player. Earlier it was reported that a 25-year-old Brazilian’s “Liverpool” offered 30 million euros plus 50 percent of the possible future resale player. Also, according to the “SE”, a football player would like to see in your part of “Zenith” and “Miner”, ready to die for it Makhachkala 40 million euros. Recall that in the current season Willian spent in the Premier League 4 games and made 2 assists. (Vyacheslav Korotkina)
According to the “SE”, “Tottenham” agreed with “Anji” on the transfer midfielder Willian. The deal is estimated at 35 million euros. In addition, Makhachkala receive a percentage of the transfer of the next player. Earlier it was reported that a 25-year-old Brazilian’s “Liverpool” offered 30 million euros plus 50 percent of the possible future resale player. Also, according to the “SE”, a football player would like to see in your part of “Zenith” and “Miner”, ready to die for it Makhachkala 40 million euros. Recall that in the current season Willian spent in the Premier League 4 games and made 2 assists. (Vyacheslav Korotkina)
20 sierpnia 2013, 10:37 [cytuj]
Ktoś chciał Destro w Spurs ?? :krzyk::krzyk::krzyk:
Przecież Defoe, Ade, czy Soldado są od niego lepsi pod każdym względem. Dodatkowo, mimo jego wieku, przestał się rozwijać i często łapie jakieś urazy / kontuzje, a Roma pewnie będzie chciała z 10 mln :nie:
Ktoś chciał Destro w Spurs ?? :krzyk::krzyk::krzyk: Przecież Defoe, Ade, czy Soldado są od niego lepsi pod każdym względem. Dodatkowo, mimo jego wieku, przestał się rozwijać i często łapie jakieś urazy / kontuzje, a Roma pewnie będzie chciała z 10 mln :nie:
|<  <<  <  196  197  198  199  200    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się