Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  197  198  199  200  201    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
20 sierpnia 2013, 10:38 [cytuj]
Arsenal to interesuje się wieloma graczami, ale na ani jednego nie wyłożą więcej jak 15 mln. funtów :)
Arsenal to interesuje się wieloma graczami, ale na ani jednego nie wyłożą więcej jak 15 mln. funtów :)
20 sierpnia 2013, 10:49 [cytuj]
Ponoć kupili Cabaye, wczoraj nawet nie było go w meczowej 18;|
Ponoć kupili Cabaye, wczoraj nawet nie było go w meczowej 18;|
20 sierpnia 2013, 11:04 [cytuj]
Nie kupili Cabaya. Pierwszą ofertę mieli na 10 mln. funtów, od razu ją odrzucono. Teraz mają ponowić do 15, ale NU i tak ją odrzuci.
Nie kupili Cabaya. Pierwszą ofertę mieli na 10 mln. funtów, od razu ją odrzucono. Teraz mają ponowić do 15, ale NU i tak ją odrzuci
20 sierpnia 2013, 11:08 [cytuj]
Wiele źródeł, pismaków podaje, że agent Lameli jest w Londynie, do tego coraz więcej pisze się nie tylko o nim, ale także o Willianie.
Wiele źródeł, pismaków podaje, że agent Lameli jest w Londynie, do tego coraz więcej pisze się nie tylko o nim, ale także o Willianie
20 sierpnia 2013, 11:18 [cytuj]
Czyli Spurs będzie grać 4-2-3-1 ??

--------Soldado--------
--Willian-Bale-Lamela--
----Paulinho-Sandro----
Rose-Vert-Capuoe-Walker

Całkiem dobrze się to prezentuje:ok:
Czyli Spurs będzie grać 4-2-3-1 ?? --------Soldado-------- --Willian-Bale-Lamela-- ----Paulinho-Sandro---- Rose-Vert-Capuoe-Walker Całkiem dobrze się to prezentuje:ok:
20 sierpnia 2013, 11:22 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Czyli Spurs będzie grać 4-2-3-1 ??

--------Soldado--------
--Willian-Bale-Lamela--
----Paulinho-Sandro----
Rose-Vert-Capuoe-Walker

Na tą chwilę podstawowym zawodnikiem w środku pola jest Dembele. Moim zdaniem jeden z lepszych środkowych w Anglii. Po tym co widziałem Capuoe też wygląda mi na środkowego pomocnika nie obrońce, ale moim zdaniem jednak rezerwowy.
Na tą chwilę podstawowym zawodnikiem w środku pola jest Dembele. Moim zdaniem jeden z lepszych środkowych w Anglii. Po tym co widziałem Capuoe też wygląda mi na środkowego pomocnika nie obrońce, ale moim zdaniem jednak rezerwowy
20 sierpnia 2013, 11:39 [cytuj]
na ITK kolejne info, że Willian ponoć wybrał nas i trwają zaawansowane rozmowy z agentem Lameli.
na ITK kolejne info, że Willian ponoć wybrał nas i trwają zaawansowane rozmowy z agentem Lameli
20 sierpnia 2013, 11:57 [cytuj]
Jakoś ciezko mi uwierzyć żeby Tottenham sprowadził LAMELE I WILLIANA:D ale gdy by?. Zobaczymy :D
Jakoś ciezko mi uwierzyć żeby Tottenham sprowadził LAMELE I WILLIANA:D ale gdy by?. Zobaczymy :D
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
20 sierpnia 2013, 12:05 [cytuj]
No to pora uwierzyć to jedyna szansa by przekonać Bale do pozostania, oraz jedyne takie okienko transferowe bo potem przez jakieś 2 sezony nie bedzie ani jednego transferu bo rusza budowa nowego stadionu.
No to pora uwierzyć to jedyna szansa by przekonać Bale do pozostania, oraz jedyne takie okienko transferowe bo potem przez jakieś 2 sezony nie bedzie ani jednego transferu bo rusza budowa nowego stadionu
20 sierpnia 2013, 12:14 [cytuj]
4-2-3-1 a 4-3-3 to nie taka wielka roznica, wiec bym sie az tak tym nie przejmowal. Jak dojdzie Lamelaczy willian, to sie mozna bedzie zastanawiac jak bedziemy wygladac.
A co do Cabaye, jak AFC go kupi, to bedzie niezle wzmocnienie.
4-2-3-1 a 4-3-3 to nie taka wielka roznica, wiec bym sie az tak tym nie przejmowal. Jak dojdzie Lamelaczy willian, to sie mozna bedzie zastanawiac jak bedziemy wygladac. A co do Cabaye, jak AFC go kupi, to bedzie niezle wzmocnienie
LMAO
20 sierpnia 2013, 12:16 [cytuj]
Ponoć za Williana i Lamele zapłacimy łącznie 70 mln. euro. Spora kwota.
Ponoć za Williana i Lamele zapłacimy łącznie 70 mln. euro. Spora kwota
20 sierpnia 2013, 12:23 [cytuj]
Lloris - Rose, Verts, Kaboul (Dawson), Walker - Paulinho (Sandro), Dembele - Bale, Willian, Lamela - Soldado. Wow... z takim składem mistrzostwo byłoby jak najbardziej realne. :ok:
Te 70 mln wskazuje jednak chyba na to, że z Bale'm się pożegnamy, ale i bez niego skład byłby kosmiczny. :cwaniak:
Lloris - Rose, Verts, Kaboul (Dawson), Walker - Paulinho (Sandro), Dembele - Bale, Willian, Lamela - Soldado. Wow... z takim składem mistrzostwo byłoby jak najbardziej realne. :ok: Te 70 mln wskazuje jednak chyba na to, że z Bale'm się pożegnamy, ale i bez niego skład byłby kosmiczny. :cwaniak:
20 sierpnia 2013, 12:26 [cytuj]
Transfermarkt wycenia Cabaye na 16 mln euro, i myślę, że za ok. 17-20 mln Sroki by go puściły. Tylko, że moim zdaniem Arsenalowi potrzebny jest snajper i z dwóch obrońców (stoper i jakiś boczny). Mając Wilshere, Artete i Cazorle środek i tak mają niezły. Chociaż Cabaye to dobry zawodnik i moim zdaniem to 15-20 mln jest naprawdę niezłą ceną.
Transfermarkt wycenia Cabaye na 16 mln euro, i myślę, że za ok. 17-20 mln Sroki by go puściły. Tylko, że moim zdaniem Arsenalowi potrzebny jest snajper i z dwóch obrońców (stoper i jakiś boczny). Mając Wilshere, Artete i Cazorle środek i tak mają niezły. Chociaż Cabaye to dobry zawodnik i moim zdaniem to 15-20 mln jest naprawdę niezłą ceną
20 sierpnia 2013, 12:27 [cytuj]
Mistrzostwo ?? :wysmiewacz: Może jeszcze FA Cup i LE ?? 4 miejsce będzie dobrym wynikiem :luzik:
Mistrzostwo ?? :wysmiewacz: Może jeszcze FA Cup i LE ?? 4 miejsce będzie dobrym wynikiem :luzik:
20 sierpnia 2013, 12:38 [cytuj]
Według najnowszych doniesień, dzisiaj wieczorem Willian ma przejść u nas testy medyczne, oraz ponoć jesteśmy coraz bliżej transferu Erika Lameli.
Według najnowszych doniesień, dzisiaj wieczorem Willian ma przejść u nas testy medyczne, oraz ponoć jesteśmy coraz bliżej transferu Erika Lameli
20 sierpnia 2013, 12:46 [cytuj]
PieS powiedział/a:

a LE i FA CUP nie jest realne? Jest.
a LE i FA CUP nie jest realne? Jest
20 sierpnia 2013, 12:58 [cytuj]
Już wiadomo dlaczego tyle mamy kasy na transfery :) Majątek Joe Lewisa szacowany jest na 4.2 biliona dolarów :) Więc sie nie dziwić czemu tyle kupujemy..
Już wiadomo dlaczego tyle mamy kasy na transfery :) Majątek Joe Lewisa szacowany jest na 4.2 biliona dolarów :) Więc sie nie dziwić czemu tyle kupujemy
20 sierpnia 2013, 13:00 [cytuj]
Sky Sports reporter Gianluca Di Marzio is claiming that the deal to take Gareth Bale to Real Madrid is close. He's reporting the deal will be worth €93 million plus Fabio Corntrao
Sky Sports reporter Gianluca Di Marzio is claiming that the deal to take Gareth Bale to Real Madrid is close. He's reporting the deal will be worth €93 million plus Fabio Corntrao
20 sierpnia 2013, 13:03 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Już wiadomo dlaczego tyle mamy kasy na transfery :) Majątek Joe Lewisa szacowany jest na 4.2 biliona dolarów :) Więc sie nie dziwić czemu tyle kupujemy

po naszemu to 4,2 mld ;P
po naszemu to 4,2 mld ;P
20 sierpnia 2013, 13:03 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Ponoć za Williana i Lamele zapłacimy łącznie 70 mln. euro. Spora kwota

Olivier, a ja dzisiaj słyszałem w radio, że Toby ponoć naciska na transfer do jakiegoś klubu angielskiego. Ktoś się poza nami interesuje nim?
Olivier, a ja dzisiaj słyszałem w radio, że Toby ponoć naciska na transfer do jakiegoś klubu angielskiego. Ktoś się poza nami interesuje nim?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
|<  <<  <  197  198  199  200  201    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 3 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się