Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  199  200  201  202  203    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
20 sierpnia 2013, 14:33 [cytuj]
Saga dobiegła końca.108 milionów euro. Powodzenia Gareth
Saga dobiegła końca.108 milionów euro. Powodzenia Gareth
20 sierpnia 2013, 14:49 [cytuj]
Saga nie dobiegnie końca puki nie będzie oficjalnego potwierdzenia za strony klubu.
Saga nie dobiegnie końca puki nie będzie oficjalnego potwierdzenia za strony klubu
20 sierpnia 2013, 14:52 [cytuj]
Oficjalnie potwierdzenie będzie tylko wtedy gdy sfinalizujemy transfery Williana i Lameli. Jeśli by choć jeden z nich nie wypalił to Bale nie odejdzie do Realu. Lecz Willian już był widziany w Londynie, inaczej sprawa ma się z Lamelą.
Oficjalnie potwierdzenie będzie tylko wtedy gdy sfinalizujemy transfery Williana i Lameli. Jeśli by choć jeden z nich nie wypalił to Bale nie odejdzie do Realu. Lecz Willian już był widziany w Londynie, inaczej sprawa ma się z Lamelą
20 sierpnia 2013, 14:56 [cytuj]
1.Roma nie potrzebuje pieniędzy.
2.Lamela to jeden z najbardziej utalentowanych skrzydłowych na świecie.
3.Roma pozbyła się Osvaldo, więc wątpię w sprzedaż Lameli.

Oto 3 powody dla których Lamela nie dołączy do Spurs, a Bale do Realu :luzik:

Przynajmniej taką mam nadzieję :cwaniak:
1.Roma nie potrzebuje pieniędzy. 2.Lamela to jeden z najbardziej utalentowanych skrzydłowych na świecie. 3.Roma pozbyła się Osvaldo, więc wątpię w sprzedaż Lameli. Oto 3 powody dla których Lamela nie dołączy do Spurs, a Bale do Realu :luzik: Przynajmniej taką mam nadzieję :cwaniak:
20 sierpnia 2013, 15:02 [cytuj]
Pierwszy przykład z brzegu. Szachtar nie potrzebował pieniędzy, a Mchitarian i tak odszedł do Dortmundu. To jeden z przykładów, a jest ich wiele. Jakby nie patrzeć Tottenham jest lepszym klubem od Romy, więc sam zawodnik może chcieć odejść.
Pierwszy przykład z brzegu. Szachtar nie potrzebował pieniędzy, a Mchitarian i tak odszedł do Dortmundu. To jeden z przykładów, a jest ich wiele. Jakby nie patrzeć Tottenham jest lepszym klubem od Romy, więc sam zawodnik może chcieć odejść
20 sierpnia 2013, 15:04 [cytuj]
no to teraz ściskam kciuki, żeby Lamela nie był na sprzedaż.... zostało kilka dni ..... i Bale zostaje :mysli:
no to teraz ściskam kciuki, żeby Lamela nie był na sprzedaż.... zostało kilka dni ..... i Bale zostaje :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 sierpnia 2013, 15:05 [cytuj]
Gdyby Roma nie chciała sprzedać Lameli to wszystkie media by nie pisały o tym, że jesteśmy blisko jego pozyskania.
Gdyby Roma nie chciała sprzedać Lameli to wszystkie media by nie pisały o tym, że jesteśmy blisko jego pozyskania
20 sierpnia 2013, 15:07 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Gdyby Roma nie chciała sprzedać Lameli to wszystkie media by nie pisały o tym, że jesteśmy blisko jego pozyskania

Tottenham nie chce(chciał) sprzedać Bale'a a i tak wszystkie media o tym pisały. Pyk
Tottenham nie chce(chciał) sprzedać Bale'a a i tak wszystkie media o tym pisały. Pyk
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
20 sierpnia 2013, 15:09 [cytuj]
Mchitarian przeszedł do finalisty LM i wicemistrza Niemiec, z mistrza Ukrainy.

Lamela przechodzi do drużyny, która będzie walczyć o LM, z drużyny która również będzie walczyć o LM i w której jest największą gwiazdą (Totti to gwiazda "innego rodzaju")

Mchitarian chciał się dostać do jedenj z najlepszych lig świata, Lamela już w takiej gra ;P

@edit
Śmiać mi się chcę jak czytam komentarze "kibiców" Realu:
"Bale nie ma dobrego dryblingu a zabierze tylko miejsce Ozilowi lub Isco ;/"

"Koleś wart najwyżej 50-60 ale co tam w koncu to Real więc można mu krzyknąć 200 proc ekstra co nie?"

"Skoro koszulke Bale'a mozna juz zakupic w Realu Madryt, to oficjalny komunikat to tylko formalnosc i kwestia chwili. Szkoda, ze CR nie bedzie dalej juz najdrozszym - nalezy mu sie. Bale jest znakomity, ale 80 mln euro to max."

a to dopiero jeden news :D
Mchitarian przeszedł do finalisty LM i wicemistrza Niemiec, z mistrza Ukrainy. Lamela przechodzi do drużyny, która będzie walczyć o LM, z drużyny która również będzie walczyć o LM i w której jest największą gwiazdą (Totti to gwiazda "innego rodzaju") Mchitarian chciał się dostać do jedenj z najlepszych lig świata, Lamela już w takiej gra ;P @edit Śmiać mi się chcę jak czytam komentarze "kibiców" Realu: "Bale nie ma dobrego dryblingu a zabierze tylko miejsce Ozilowi lub Isco ;/" "Koleś wart najwyżej 50-60 ale co tam w koncu to Real więc można mu krzyknąć 200 proc ekstra co nie?" "Skoro koszulke Bale'a mozna juz zakupic w Realu Madryt, to oficjalny komunikat to tylko formalnosc i kwestia chwili. Szkoda, ze CR nie bedzie dalej juz najdrozszym - nalezy mu sie. Bale jest znakomity, ale 80 mln euro to max." a to dopiero jeden news :D
20 sierpnia 2013, 15:11 [cytuj]
W tym okienku działamy całkiem sprawnie i jestem przekonany że jeśli Levy z Baldinim zagną parol na Lamele to będzie grał u nas . Z Willianem wydaje się że wszystko dograne i jeśli przejdzie testy medyczne( a napewno przejdzie) to jest nasz.
W tym okienku działamy całkiem sprawnie i jestem przekonany że jeśli Levy z Baldinim zagną parol na Lamele to będzie grał u nas . Z Willianem wydaje się że wszystko dograne i jeśli przejdzie testy medyczne( a napewno przejdzie) to jest nasz
20 sierpnia 2013, 15:21 [cytuj]
Twitter dziś oszalał na punkcie Spurs;-) wszędzie o nas trąbią, non stop od samego rana... główne watki to Willian na testach medycznych, agent Lameli negocjuje transfer, Bale w Realu za 93mln Funtów;-)
Twitter dziś oszalał na punkcie Spurs;-) wszędzie o nas trąbią, non stop od samego rana... główne watki to Willian na testach medycznych, agent Lameli negocjuje transfer, Bale w Realu za 93mln Funtów;-)
20 sierpnia 2013, 15:21 [cytuj]
znowu zaczeły sie newsy ze sprzedamy Bale, zaczely sie wtedy kiedy zaczeliśmy wydawać grubą kase, czy Willian i Lamela, wcześniej Soldado, czyli do oficjalnego info nie wierze pismakom :luzik:
znowu zaczeły sie newsy ze sprzedamy Bale, zaczely sie wtedy kiedy zaczeliśmy wydawać grubą kase, czy Willian i Lamela, wcześniej Soldado, czyli do oficjalnego info nie wierze pismakom :luzik:
20 sierpnia 2013, 15:22 [cytuj]
YYY , lamela nie przejdzie do nas bo jesteśmy słabszym klubem , a :
PieS powiedział/a:
Lamela to jeden z najbardziej utalentowanych skrzydłowych na świecie.
?

Nie wiem czy Pies wiesz , ale to my mamy najlepszy ośrodek treningowy na świecie , na którym będzie mógł się rozwijać?

Bale pewnie przejdzie , ale wkońcu musi bo będziemy mięli -90 mln euro na budżet .
? Nie wiem czy Pies wiesz , ale to my mamy najlepszy ośrodek treningowy na świecie , na którym będzie mógł się rozwijać? Bale pewnie przejdzie , ale wkońcu musi bo będziemy mięli -90 mln euro na budżet
20 sierpnia 2013, 15:32 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

nie sabotuj klubu od środka. Balcero... Bale musi odejść
nie sabotuj klubu od środka. Balcero... Bale musi odejść
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 sierpnia 2013, 15:32 [cytuj]
Miałem na myśli to, że Roma nie puści teraz tak utalentowanego gracza, bo za rok może go sprzedać za 50 mln, chociaż po obecnym zarządzie Romy wszystkiego można się spodziewać ... :lezkawoku:

Nie chodziło mi również o to, że Tottenham jest gorszym klubem od Romy, bo jest lepszym, lecz nie ma pomiędzy nimi takiej różnicy jak pomiędzy BVB a Szachtarem ;)
Miałem na myśli to, że Roma nie puści teraz tak utalentowanego gracza, bo za rok może go sprzedać za 50 mln, chociaż po obecnym zarządzie Romy wszystkiego można się spodziewać ... :lezkawoku: Nie chodziło mi również o to, że Tottenham jest gorszym klubem od Romy, bo jest lepszym, lecz nie ma pomiędzy nimi takiej różnicy jak pomiędzy BVB a Szachtarem ;)
20 sierpnia 2013, 15:34 [cytuj]
Drugler
a ja to mam wrażenie że sprawa Bale jest już od jakiegoś czasu "po cichu" dogadana tylko nie ma oficjalnego info by inne kluby z nas nie zdzierały w trakcie negocjacji... Perez jeszcze za pół ceny Coentrao dorzuci - a niektórzy tak narzekają na współpracę w RM;-) he he przecież Levy właśnie kończy jedno z najlepszych okienek transferowych w historii klubu (o ile nie najlepsze);p
Drugler a ja to mam wrażenie że sprawa Bale jest już od jakiegoś czasu "po cichu" dogadana tylko nie ma oficjalnego info by inne kluby z nas nie zdzierały w trakcie negocjacji... Perez jeszcze za pół ceny Coentrao dorzuci - a niektórzy tak narzekają na współpracę w RM;-) he he przecież Levy właśnie kończy jedno z najlepszych okienek transferowych w historii klubu (o ile nie najlepsze);p
20 sierpnia 2013, 15:39 [cytuj]
Tymczasem agent Argentyńczyka, Pablo Sabbag, udzielił krótkiego wywiadu dla agencji ANSA:- Nie znajduję się w Londynie. To, o czym się mówi, nie odpowiada prawdzie. Znajduję się w stolicy Włoch razem z  ojcem Erika. Jak wygląda sytuacja? Lamela jest spokojny, czekamy. Zobaczymy, co się wydarzy.

To znalazlem na stronie Romy.
Tymczasem agent Argentyńczyka, Pablo Sabbag, udzielił krótkiego wywiadu dla agencji ANSA:- Nie znajduję się w Londynie. To, o czym się mówi, nie odpowiada prawdzie. Znajduję się w stolicy Włoch razem z  ojcem Erika. Jak wygląda sytuacja? Lamela jest spokojny, czekamy. Zobaczymy, co się wydarzy. To znalazlem na stronie Romy
20 sierpnia 2013, 15:41 [cytuj]
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=47172

Jest nadzieja :brawo:
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=47172 Jest nadzieja :brawo:
20 sierpnia 2013, 15:50 [cytuj]
Arsenal 41 m baniek za Michu? :wysmiewacz:
Dobre lody kręcą. Oni nie po Cabaye idą a po Pogbe. A teraz uwaga, ich oferta za Pogbe - 20 mln... można się śmiać. Buhahahahahahaha
Arsenal 41 m baniek za Michu? :wysmiewacz: Dobre lody kręcą. Oni nie po Cabaye idą a po Pogbe. A teraz uwaga, ich oferta za Pogbe - 20 mln... można się śmiać. Buhahahahahahaha
20 sierpnia 2013, 15:51 [cytuj]
I bardzo dobrze, że odejdzie. Jeszcze Willian, Lamela, Coentrao jakiś napastnik i nikt mi nie powie, że z taką paką nie włączmy się o walkę z MU, MU i cwelsi.
I bardzo dobrze, że odejdzie. Jeszcze Willian, Lamela, Coentrao jakiś napastnik i nikt mi nie powie, że z taką paką nie włączmy się o walkę z MU, MU i cwelsi
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
|<  <<  <  199  200  201  202  203    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 47 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się