Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  200  201  202  203  204    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
20 sierpnia 2013, 15:55 [cytuj]
Ja wam mówię, będzie kurwa puchar w tym sezonie. Jaki to czas pokaże ALE BĘDZIE!!!
Ja wam mówię, będzie kurwa puchar w tym sezonie. Jaki to czas pokaże ALE BĘDZIE!!!
20 sierpnia 2013, 16:03 [cytuj]
Pewnie kurwa że będzie,trzeba wierzyć!
Pewnie kurwa że będzie,trzeba wierzyć!
20 sierpnia 2013, 16:23 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Arsenal 41 m baniek za Michu? :wysmiewacz:
Dobre lody kręcą. Oni nie po Cabaye idą a po Pogbe. A teraz uwaga, ich oferta za Pogbe - 20 mln... można się śmiać. Buhahahahahahaha

Te 41 m, to za dwójkę Michu + Williams :)
Te 41 m, to za dwójkę Michu + Williams :)
20 sierpnia 2013, 16:29 [cytuj]
Tradycyjnie pewnie na ostateczne roztrzygniecia w naszym klubie będziemy oczekiwać do ostanich sekund okienka transferowego . Lamela i Willian w miejsce Bale'a ,byłbym mega szczęśliwy . W utrzymanie Garetha już nie wierzę , a wspomniana dwójka może nam dać wiele korzyści z swojej gry i pomoże z pewnością :)w walce o top4
Tradycyjnie pewnie na ostateczne roztrzygniecia w naszym klubie będziemy oczekiwać do ostanich sekund okienka transferowego . Lamela i Willian w miejsce Bale'a ,byłbym mega szczęśliwy . W utrzymanie Garetha już nie wierzę , a wspomniana dwójka może nam dać wiele korzyści z swojej gry i pomoże z pewnością :)w walce o top4
20 sierpnia 2013, 16:37 [cytuj]
<ććććśśśśśś> powiem wam coś w sekrecie, Gereth zostanie :ok::plotki:

spójrzcie co po drugiej stronie barykady się dzieje, avatary zmieniają :wysmiewacz:
<ććććśśśśśś> powiem wam coś w sekrecie, Gereth zostanie :ok::plotki: spójrzcie co po drugiej stronie barykady się dzieje, avatary zmieniają :wysmiewacz:
20 sierpnia 2013, 17:01 [cytuj]
ja już się prawie pogodziłem z odejściem, może cena mnie do tego przekonała :D
ja już się prawie pogodziłem z odejściem, może cena mnie do tego przekonała :D
20 sierpnia 2013, 17:06 [cytuj]
Ja tam się cieszę bo już za rok pewnie takiej sumy za Garetha byśmy nie dostali bo albo by miał słabszy sezon albo kontuzję i zapewne mniej byśmy dostali tak jak to było z Modriciem, którego Chelsea chciała kupic za 40mln funtow, a po pol roku przeszedł za 35mln euro? Robimy swietny biznes na Garecie bo tyle kasy dla naszego klubu powinno znacznie wplynac na rozwój klubu. Bierzemy Coentrao i wystarczy jednego z pary Wilian, Lamela to już w ogóle będziemy mieli niesamowity skład na długie lata.
Ja tam się cieszę bo już za rok pewnie takiej sumy za Garetha byśmy nie dostali bo albo by miał słabszy sezon albo kontuzję i zapewne mniej byśmy dostali tak jak to było z Modriciem, którego Chelsea chciała kupic za 40mln funtow, a po pol roku przeszedł za 35mln euro? Robimy swietny biznes na Garecie bo tyle kasy dla naszego klubu powinno znacznie wplynac na rozwój klubu. Bierzemy Coentrao i wystarczy jednego z pary Wilian, Lamela to już w ogóle będziemy mieli niesamowity skład na długie lata
20 sierpnia 2013, 17:58 [cytuj]
Gareth,Gareth,Gareth,Gareth ciągle tylko Gareth ;( jedni płaczą inni sie radują. No co 93mil, jestem pewien że nikt by tyle za rok za niego nie dał. Dobrze zrobione. Sprzedamy, zarobimy, sprowadzimy WILLIAMA i może LAMELE na jego miejsce i nikt nam niech nie mówi że bez GB11 to nie ten Tottenham. Jak dla mnie to u nas opiera się on na Lennonie. ;P I mam cichą nadzieje ze w tym sezonie to pokarze, bo poprzedni miał przeciętny. ;| Oczywiście z tymi piłkarzami będzie świetnie, jeśli się zgramy. Bo 50% to wymijanka. Dla mnie priorytetem w tym sezonie będzie Capoue, i mówcie co chcecie ale chłopak ma talent, to nasz drugi Moussa Dembele. :cwaniak::cwaniak: No i co z Ade? bo dawno o nim nie słyszałem :glupek:
Gareth,Gareth,Gareth,Gareth ciągle tylko Gareth ;( jedni płaczą inni sie radują. No co 93mil, jestem pewien że nikt by tyle za rok za niego nie dał. Dobrze zrobione. Sprzedamy, zarobimy, sprowadzimy WILLIAMA i może LAMELE na jego miejsce i nikt nam niech nie mówi że bez GB11 to nie ten Tottenham. Jak dla mnie to u nas opiera się on na Lennonie. ;P I mam cichą nadzieje ze w tym sezonie to pokarze, bo poprzedni miał przeciętny. ;| Oczywiście z tymi piłkarzami będzie świetnie, jeśli się zgramy. Bo 50% to wymijanka. Dla mnie priorytetem w tym sezonie będzie Capoue, i mówcie co chcecie ale chłopak ma talent, to nasz drugi Moussa Dembele. :cwaniak::cwaniak: No i co z Ade? bo dawno o nim nie słyszałem :glupek:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
20 sierpnia 2013, 18:03 [cytuj]
Williama? A kto to William jest?
20 sierpnia 2013, 18:07 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Przepraszam Motorniczy każdemu moze sie pomylić. Upss mój błąd. Poprawka Willian.:pies:
Przepraszam Motorniczy każdemu moze sie pomylić. Upss mój błąd. Poprawka Willian.:pies:
20 sierpnia 2013, 18:09 [cytuj]
To przez tego Will IM pewnie :rotfl: coście tam zdjęcia Paulinho z twarzą piosenkarza wrzucali :wysmiewacz:
To przez tego Will IM pewnie :rotfl: coście tam zdjęcia Paulinho z twarzą piosenkarza wrzucali :wysmiewacz:
20 sierpnia 2013, 18:11 [cytuj]
Już tylu mamy tych piłkarzy na złotej liście AVB że nie wiem co się dzieje. :muza:
Już tylu mamy tych piłkarzy na złotej liście AVB że nie wiem co się dzieje. :muza:
20 sierpnia 2013, 18:27 [cytuj]
A co do Fabio Coentrao http://www.youtube.com/watch?v=StB99wcz7L4
20 sierpnia 2013, 18:33 [cytuj]
Ja staram się nie oglądać tych kompilacji, innym też radzę nie oglądać. To nie oddaje prawdziwego obrazu.
Smuda już się naoglądał i zaprosił gościa który nawet piłkarzem nie jest :wysmiewacz:
Ja staram się nie oglądać tych kompilacji, innym też radzę nie oglądać. To nie oddaje prawdziwego obrazu. Smuda już się naoglądał i zaprosił gościa który nawet piłkarzem nie jest :wysmiewacz:
20 sierpnia 2013, 19:40 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Ja staram się nie oglądać tych kompilacji, innym też radzę nie oglądać. To nie oddaje prawdziwego obrazu.
Smuda już się naoglądał i zaprosił gościa który nawet piłkarzem nie jest :wysmiewacz:

Oczywiście , że nie można oceniać piłkarza po tym jak ktoś go zrobił na filmiku . Bardziej uwzględniam to , czy zawodnik jest obunożny , wypuszcza piłkę na 20 metrów i za nią goni czy bardziej drybluje - pomaga to lepiej poznać gracza :)
Oczywiście , że nie można oceniać piłkarza po tym jak ktoś go zrobił na filmiku . Bardziej uwzględniam to , czy zawodnik jest obunożny , wypuszcza piłkę na 20 metrów i za nią goni czy bardziej drybluje - pomaga to lepiej poznać gracza :)
20 sierpnia 2013, 19:55 [cytuj]
Nasz Lenny Kravitz:

https://twitter.com/DailyTHFC/status/369842150902857729/photo/1
Nasz Lenny Kravitz: https://twitter.com/DailyTHFC/status/369842150902857729/photo/1
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 sierpnia 2013, 20:02 [cytuj]
Ciekawe czy gra tak jak lenny śpiewa:mysli:
20 sierpnia 2013, 20:16 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Wystarczy aby grał tak samo jak Lenny na gitarze :-)
Wystarczy aby grał tak samo jak Lenny na gitarze :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 sierpnia 2013, 20:23 [cytuj]
to dowaliłem xd
to dowaliłem xd
20 sierpnia 2013, 20:27 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Nasz Lenny Kravitz:

https://twitter.com/DailyTHFC/status/369842150902857729/photo/1

taaak - podobny, może to jakaś rodzina ??
taaak - podobny, może to jakaś rodzina ??
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
|<  <<  <  200  201  202  203  204    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 7 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się