Forum dyskusyjne
20 sierpnia 2013, 20:36 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:
. Jak dla mnie to u nas opiera się on na Lennonie.

I mam cichą nadzieje ze w tym sezonie to pokarze, bo poprzedni miał przeciętny.
Lennon to na bank ma miejsce w składzie. W zeszłym sezonie to był nasz najlepszy ofensywny zawodnik po Balu. W środkowej części sezonu były mecze kiedy praktycznie sam ciągnął grę. MU 1-1, Sunderland na wyjeździe 2-1. Na początku sezonu wystrzlił Defoe. Brakowało tylko kogoś kto by pociągnął grę pod koniec sezonu. Chociaż pamiętam że w dobrej formie pod koniec był Ade

i Gylfii
Co do Ade to chyba po śmierci brata musi się otrząsnąć . Więc jakoś mnie nie dziwi że panuje cisza na jego temat. Jak odejdzie to pewnie pod koniec okienka.
Jeszcze z ciekawostek Nahorny z Twarowskim jak komentowali mecz Chelsea to mówili że Huddlestone po transferze zarzucił AVB że nigdy tak naprawde na niego nie postawił i pozbawia Tott brytyjskiego charakteru.
Wiem wiem zaraz będziemy grali 2-3 anglikami. Co zrobić sprzedajemy Hudda za 80% tego za co kupiliśmy Capoue.
Na dziś 4 rodzimych ma miejsce w składzie. Nie są może wychowankami ale siedzą tu od wielu ładnych lat
Lennon to na bank ma miejsce w składzie. W zeszłym sezonie to był nasz najlepszy ofensywny zawodnik po Balu. W środkowej części sezonu były mecze kiedy praktycznie sam ciągnął grę. MU 1-1, Sunderland na wyjeździe 2-1. Na początku sezonu wystrzlił Defoe. Brakowało tylko kogoś kto by pociągnął grę pod koniec sezonu. Chociaż pamiętam że w dobrej formie pod koniec był Ade:krzyk: i Gylfii
Co do Ade to chyba po śmierci brata musi się otrząsnąć . Więc jakoś mnie nie dziwi że panuje cisza na jego temat. Jak odejdzie to pewnie pod koniec okienka.
Jeszcze z ciekawostek Nahorny z Twarowskim jak komentowali mecz Chelsea to mówili że Huddlestone po transferze zarzucił AVB że nigdy tak naprawde na niego nie postawił i pozbawia Tott brytyjskiego charakteru.
Wiem wiem zaraz będziemy grali 2-3 anglikami. Co zrobić sprzedajemy Hudda za 80% tego za co kupiliśmy Capoue.
Na dziś 4 rodzimych ma miejsce w składzie. Nie są może wychowankami ale siedzą tu od wielu ładnych lat
20 sierpnia 2013, 20:41 [cytuj]
Jeśli dojdzie Willian i Lamela to ja nie widzę miejsca dla Lennona. Pewnie będzie grał w pucharach i przy ewentualnych kontuzjach.
Jeśli dojdzie Willian i Lamela to ja nie widzę miejsca dla Lennona. Pewnie będzie grał w pucharach i przy ewentualnych kontuzjach
20 sierpnia 2013, 20:46 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Jeśli dojdzie Willian i Lamela to ja nie widzę miejsca dla Lennona. Pewnie będzie grał w pucharach i przy ewentualnych kontuzjach
Willian pewnie dojdzie. Z Lamelą mogą być problemy - chodzą słuchy, że Roma Baldiniemu nikogo nie sprzeda.
Willian pewnie dojdzie. Z Lamelą mogą być problemy - chodzą słuchy, że Roma Baldiniemu nikogo nie sprzeda
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 sierpnia 2013, 20:48 [cytuj]
Na polskiej stronie Romy narzekają, że Baldini podbiera Romie zawodników
Na polskiej stronie Romy narzekają, że Baldini podbiera Romie zawodników :D
20 sierpnia 2013, 20:49 [cytuj]
nie będzie tak źle (Anglia) --- SHAQUILE COULTHIRST za rok będzie napierdzielał bramki w 1 składzie..
"Brakowało tylko kogoś kto by pociągnął grę pod koniec sezonu. Chociaż pamiętam że w dobrej formie pod koniec był Ade

i Gylfii"
--- w tym nie będzie brakowało... jak GB11 wróci do treningów we wrześniu ta akurat na luty-maj będzie w świetnej formie
nie będzie tak źle (Anglia) --- SHAQUILE COULTHIRST za rok będzie napierdzielał bramki w 1 składzie..
"Brakowało tylko kogoś kto by pociągnął grę pod koniec sezonu. Chociaż pamiętam że w dobrej formie pod koniec był Ade:krzyk: i Gylfii"
--- w tym nie będzie brakowało... jak GB11 wróci do treningów we wrześniu ta akurat na luty-maj będzie w świetnej formie :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 sierpnia 2013, 21:01 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Wątpię. Ja osobiście nie wierzę w niego.
"Brakowało tylko kogoś kto by pociągnął grę pod koniec sezonu. Chociaż pamiętam że w dobrej formie pod koniec był Ade

i Gylfii"
Potrzeba nam jeszcze jednego napastnika. Ade out. JD do pucharów.
--- w tym nie będzie brakowało... jak GB11 wróci do treningów we wrześniu ta akurat na luty-maj będzie w świetnej formie

GB11 już sprzedany. A nawet jeśli nie to niech spierdala za te tryliony. DL wie co robi - będziemy czekali natępne 20 lat na taki transfer? Lepiej wydać część tych pieniędzy na pożytki, które oddadzą SPURS serce.
GB11 już sprzedany. A nawet jeśli nie to niech spierdala za te tryliony. DL wie co robi - będziemy czekali natępne 20 lat na taki transfer? Lepiej wydać część tych pieniędzy na pożytki, które oddadzą SPURS serce
20 sierpnia 2013, 21:05 [cytuj]
Tottenham już ma serce i mam nadzieję, że nie zostanie sprzedane do Madrytu !!! Korzyści finansowe z pozostania GB11 będą jeszcze większe niż z jego sprzedaży
Tottenham już ma serce i mam nadzieję, że nie zostanie sprzedane do Madrytu !!! Korzyści finansowe z pozostania GB11 będą jeszcze większe niż z jego sprzedaży :cwaniak:
20 sierpnia 2013, 21:07 [cytuj]
na ITK pisza że Willian jest nasz, potwierdzenie niedługo. Ciekawie
na ITK pisza że Willian jest nasz, potwierdzenie niedługo. Ciekawie :cwaniak:
20 sierpnia 2013, 21:10 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
na ITK pisza że Willian jest nasz, potwierdzenie niedługo. Ciekawie

To teraz jeszcze tylko Lamela
To teraz jeszcze tylko Lamela :D
20 sierpnia 2013, 21:12 [cytuj]
A Alderweireld? Już nie?
A Alderweireld? Już nie?
20 sierpnia 2013, 21:15 [cytuj]
Kto ogląda ligę francuska ? Clément Grenier i coś powie na jego temat ;d
20 sierpnia 2013, 21:18 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
GB11 już sprzedany. A nawet jeśli nie to niech spierdala za te tryliony. DL wie co robi - będziemy czekali natępne 20 lat na taki transfer? Lepiej wydać część tych pieniędzy na pożytki, które oddadzą SPURS serce
zostałem już tu chyba sam... w sensie " Bale - not for sale! "

może już DL przeszedł na drugą stronę, ale mam nadzieje, że J. Lewis jeszcze nie --- i w jego 75-letniej głowie jest ta sama wizja
zostałem już tu chyba sam... w sensie " Bale - not for sale! " :nerwus::nerwus::nerwus:
może już DL przeszedł na drugą stronę, ale mam nadzieje, że J. Lewis jeszcze nie --- i w jego 75-letniej głowie jest ta sama wizja :mysli:
20 sierpnia 2013, 21:19 [cytuj]
benio997 powiedział/a:
Piłkarz kompletny, nic więcej nie trzeba pisać. Chyba lider tego nowego (chyba słabego) Lyonu. A co byś chciał?

ciekawe, myślę że Lyon byłby w stanie go sprzedać bo mają niezłe problemy finansowe
Piłkarz kompletny, nic więcej nie trzeba pisać. Chyba lider tego nowego (chyba słabego) Lyonu. A co byś chciał? :ok: ciekawe, myślę że Lyon byłby w stanie go sprzedać bo mają niezłe problemy finansowe
20 sierpnia 2013, 21:23 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Tottenham już ma serce i mam nadzieję, że nie zostanie sprzedane do Madrytu !!! Korzyści finansowe z pozostania GB11 będą jeszcze większe niż z jego sprzedaży

A kolega na jakiej podstawie to wyliczył? 120 baniek piechotą nie chodzi i długo nie będzie. Z całym szacunkiem tylko kilka klubów może na Bale'u zarobić: RM, FCB, MU ewtln. jeszcze Bayern. Reszta się nie liczy. My najpierw musimy zdobyć trofea typu mistrz angli lub półfinał LM aby móc na takich piłkarzach jak Bale zarabiać. Nikt na świecie nie da złamanego grosza za koszulkę Bale'a w drużynie "bez trofeów".
A kolega na jakiej podstawie to wyliczył? 120 baniek piechotą nie chodzi i długo nie będzie. Z całym szacunkiem tylko kilka klubów może na Bale'u zarobić: RM, FCB, MU ewtln. jeszcze Bayern. Reszta się nie liczy. My najpierw musimy zdobyć trofea typu mistrz angli lub półfinał LM aby móc na takich piłkarzach jak Bale zarabiać. Nikt na świecie nie da złamanego grosza za koszulkę Bale'a w drużynie "bez trofeów"
20 sierpnia 2013, 21:24 [cytuj]
Lyon przegrywa z Realem Sociedad, Celtic z zespołem z Kazachstanu

. Do czego to doszło ??
Lyon przegrywa z Realem Sociedad, Celtic z zespołem z Kazachstanu :brawo:. Do czego to doszło ??
20 sierpnia 2013, 21:27 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Piłkarz kompletny, nic więcej nie trzeba pisać. Chyba lider tego nowego (chyba słabego) Lyonu. A co byś chciał?

ciekawe, myślę że Lyon byłby w stanie go sprzedać bo mają niezłe problemy finansowe
po co nam on??? --- mamy LH14, Sigg-a, Chadli-ego, Willian-a i B A L E na tą pozycje
po co nam on??? --- mamy LH14, Sigg-a, Chadli-ego, Willian-a i B A L E na tą pozycje :tak:
20 sierpnia 2013, 21:28 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Lyon przegrywa z Realem Sociedad, Celtic z zespołem z Kazachstanu

. Do czego to doszło ??
Brak Wanyamy i Hoopera?
"po co nam on??? --- mamy LH14, Sigg-a, Chadli-ego, Willian-a i B A L E na tą pozycje"
gość sie zapytał to odpowiedziałem, czy dzieś napisałem że chce Greniera w Tot? Nie
Brak Wanyamy i Hoopera?
"po co nam on??? --- mamy LH14, Sigg-a, Chadli-ego, Willian-a i B A L E na tą pozycje"
gość sie zapytał to odpowiedziałem, czy dzieś napisałem że chce Greniera w Tot? Nie
20 sierpnia 2013, 21:32 [cytuj]
""" Nikt na świecie nie da złamanego grosza za koszulkę Bale'a w drużynie "bez trofeów".""""
--- ja kupię !!! --- jeśli zostanie jeszcze choćby na rok --- mało tego kupię wszystko z jego wizerunkiem, kubek, długopis, zeszyt, miskę dla psa ect.
""" Nikt na świecie nie da złamanego grosza za koszulkę Bale'a w drużynie "bez trofeów".""""
--- ja kupię !!! --- jeśli zostanie jeszcze choćby na rok --- mało tego kupię wszystko z jego wizerunkiem, kubek, długopis, zeszyt, miskę dla psa ect. :luzik:
20 sierpnia 2013, 21:35 [cytuj]
Zobacz jaki szum w mediach tworzy GB11. Praktycznie co tydzień dziennikarze opisywali kolejne świetne akcje skrzydłowego Tottenhamu. Spurs jest teraz partnerem EA Sports + Bale jest na okładce angielskiej fify. Niesie to za sobą większe zainteresowanie ze strony sponsorów, co znowu daje więcej pieniedzy. Z tego samego powodu RM trzyma na Kake i płaci mu ogromną pensje, bo i tak więcej zarobi na sprzedaży koszulek (Azjaci dalej go uwielbiają).
Zobacz jaki szum w mediach tworzy GB11. Praktycznie co tydzień dziennikarze opisywali kolejne świetne akcje skrzydłowego Tottenhamu. Spurs jest teraz partnerem EA Sports + Bale jest na okładce angielskiej fify. Niesie to za sobą większe zainteresowanie ze strony sponsorów, co znowu daje więcej pieniedzy. Z tego samego powodu RM trzyma na Kake i płaci mu ogromną pensje, bo i tak więcej zarobi na sprzedaży koszulek (Azjaci dalej go uwielbiają)
20 sierpnia 2013, 21:35 [cytuj]
Nie nie Rafo, jestem z Toba i tez uwazam, ze zadne pieniadze nie dadza nam tego co Bale swoja gra
Nie nie Rafo, jestem z Toba i tez uwazam, ze zadne pieniadze nie dadza nam tego co Bale swoja gra :)