Forum dyskusyjne
20 sierpnia 2013, 21:35 [cytuj]
Nie nie Rafo, jestem z Toba i tez uwazam, ze zadne pieniadze nie dadza nam tego co Bale swoja gra
Nie nie Rafo, jestem z Toba i tez uwazam, ze zadne pieniadze nie dadza nam tego co Bale swoja gra :)
20 sierpnia 2013, 21:36 [cytuj]
"gość sie zapytał to odpowiedziałem, czy dzieś napisałem że chce Greniera w Tot? Nie"
--- spoko,

jednak lista ofensywnych pomocników w TOTT budzi respekt --- i oto chodzi !!
"gość sie zapytał to odpowiedziałem, czy dzieś napisałem że chce Greniera w Tot? Nie"
--- spoko, :mysli: jednak lista ofensywnych pomocników w TOTT budzi respekt --- i oto chodzi !! :nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 sierpnia 2013, 21:38 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=XUBrpdsKBr0
Może Griezmann zamiast lameli ? :d
http://www.youtube.com/watch?v=XUBrpdsKBr0
Może Griezmann zamiast lameli ? :d
20 sierpnia 2013, 21:40 [cytuj]
"Nie nie Rafo, jestem z Toba i tez uwazam, ze zadne pieniadze nie dadza nam tego co Bale swoja gra"
-- no to jest nas trzech - ja, Mr_Johny i Joe Lewis (mam nadzieje, że ten bogaty staruszek jest po tej stronie)
"Nie nie Rafo, jestem z Toba i tez uwazam, ze zadne pieniadze nie dadza nam tego co Bale swoja gra"
-- no to jest nas trzech - ja, Mr_Johny i Joe Lewis (mam nadzieje, że ten bogaty staruszek jest po tej stronie) :mysli:
20 sierpnia 2013, 21:41 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
-- no to jest nas trzech - ja, Mr_Johny i Joe Lewis (mam nadzieje, że ten bogaty staruszek jest po tej stronie)

Mr Joe Lewis : BALE OUT! Lamela in, and jedziemy na majstra udowadniając, że Bale nie jest nam potrzebny do życia jak powietrze(bo serio nie jest)
Mr Joe Lewis : BALE OUT! Lamela in, and jedziemy na majstra udowadniając, że Bale nie jest nam potrzebny do życia jak powietrze(bo serio nie jest)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
20 sierpnia 2013, 21:43 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
obyś miał racje.
obyś miał racje
20 sierpnia 2013, 21:45 [cytuj]
Po dojściu Williana jest nam potrzebny silny jak TUR napastnik, zajebiście grający w powietrzu (patrz - Benteke), no i może prawy obrońca, żeby odciążyć Walkera. Amen.
Po dojściu Williana jest nam potrzebny silny jak TUR napastnik, zajebiście grający w powietrzu (patrz - Benteke), no i może prawy obrońca, żeby odciążyć Walkera. Amen
20 sierpnia 2013, 21:48 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Po dojściu Williana jest nam potrzebny silny jak TUR napastnik, zajebiście grający w powietrzu (patrz - Benteke), no i może prawy obrońca, żeby odciążyć Walkera. Amen
Lacina Traoré czy lepszego ?
20 sierpnia 2013, 21:52 [cytuj]
Romantycy...ehhh. Kto czytał ten wie, że nuda straszna. Liczy się rozwój i parcie do przodu - z nim lub bez niego. Sto razy to powiem: Liczy się klub!!!!! bo klub zawsze będzie większy niż zawodnik, działacz czy prezes.....nie dotyczy Arsenalu:-)
Romantycy...ehhh. Kto czytał ten wie, że nuda straszna. Liczy się rozwój i parcie do przodu - z nim lub bez niego. Sto razy to powiem: Liczy się klub!!!!! bo klub zawsze będzie większy niż zawodnik, działacz czy prezes.....nie dotyczy Arsenalu:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 sierpnia 2013, 21:54 [cytuj]
benio997 powiedział/a:
-- G E N I A L N Y wybór! 203 wzrostu, lewonożny, środkowy napastnik, 23 lata - więc nie będzie fukał jak rozpocznie mecz na ławie - a w 80 min wejdzie i wygra ze zmęczoną [przez Azze, Willian-a , Bale i Soldodo] obroną przeciwnika pojedynek w powietrzu i zapakuje bramkę na wagę 3 pkt!
-- G E N I A L N Y wybór! 203 wzrostu, lewonożny, środkowy napastnik, 23 lata - więc nie będzie fukał jak rozpocznie mecz na ławie - a w 80 min wejdzie i wygra ze zmęczoną [przez Azze, Willian-a , Bale i Soldodo] obroną przeciwnika pojedynek w powietrzu i zapakuje bramkę na wagę 3 pkt! :ok:
20 sierpnia 2013, 22:02 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
dlatego, że liczy się klub ściągamy Willian-a i mówimy do GB11 --- zobacz Gareth jakie masz wyzwanie, jacy jesteśmy mocni, musisz zawalczyć o miejsce w składzie z tym Brazylijczykiem .... czyż nie jesteśmy największym klubem na świecie, skoro piłkarz wart 120 mln euro walczy o miejsce w podstawie - i wtedy powstaniemy jak "feniks z popiołów" i narodzi się ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ G A L A C T I C O y S !
dlatego, że liczy się klub ściągamy Willian-a i mówimy do GB11 --- zobacz Gareth jakie masz wyzwanie, jacy jesteśmy mocni, musisz zawalczyć o miejsce w składzie z tym Brazylijczykiem .... czyż nie jesteśmy największym klubem na świecie, skoro piłkarz wart 120 mln euro walczy o miejsce w podstawie - i wtedy powstaniemy jak "feniks z popiołów" i narodzi się ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ G A L A C T I C O y S !
20 sierpnia 2013, 22:03 [cytuj]
a może nie Lamela a..Griezman? Wlaśnie w kwalifikacjach do LM pokazal co potrafi a i w sezonie sobie dobrze radził. Młody i tańszy (klauzula 20 mln chyba). Pytanie czy by chciał odchodzić.
a może nie Lamela a..Griezman? Wlaśnie w kwalifikacjach do LM pokazal co potrafi a i w sezonie sobie dobrze radził. Młody i tańszy (klauzula 20 mln chyba). Pytanie czy by chciał odchodzić
20 sierpnia 2013, 22:03 [cytuj]
Pewnie będą za niego chcieli z 10 mln więc można brać
@edit
Chodzi oczywiście o Traore.
Pewnie będą za niego chcieli z 10 mln więc można brać :ok:
@edit
Chodzi oczywiście o Traore
20 sierpnia 2013, 22:05 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
-- G E N I A L N Y wybór! 203 wzrostu, lewonożny, środkowy napastnik, 23 lata - więc nie będzie fukał jak rozpocznie mecz na ławie - a w 80 min wejdzie i wygra ze zmęczoną [przez Azze, Willian-a , Bale i Soldodo] obroną przeciwnika pojedynek w powietrzu i zapakuje bramkę na wagę 3 pkt!

a na dodatek gra w Anzhi, więc jest do wyciągniecia, a w PL poradziły sobie bez problemu. Dzięki niemu mielibyśmy dwa różne rodzaje napastników. Szybkiego, a zarazem zwrotnego Soldado oraz właśnie Traore, który w walkę o górną piłkę nie odpuściłby nikomu, silny chłop, a z szybkością też zapewne najgorzej nie byłoby
a na dodatek gra w Anzhi, więc jest do wyciągniecia, a w PL poradziły sobie bez problemu. Dzięki niemu mielibyśmy dwa różne rodzaje napastników. Szybkiego, a zarazem zwrotnego Soldado oraz właśnie Traore, który w walkę o górną piłkę nie odpuściłby nikomu, silny chłop, a z szybkością też zapewne najgorzej nie byłoby ;)
20 sierpnia 2013, 22:09 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Ja czwarty! Cały czas liczę że zostanie.
Hmm
piłkarze ofensywni:
Gylffi,Lennon,Chadli,Towsend,Holtby,Defoe,Soldado,Adebayor,Kane,Willan,(Bale)
Brazylijczyk na testach. Więc raczej dojdzie.
Z wyżej wymienionych będzie grało 4.
ofensywnych zawodników jest troche dużo.
10 (11 z Balem)
Hmm
piłkarze ofensywni:
10 (11 z Balem)
20 sierpnia 2013, 22:13 [cytuj]
To ja jestem piąty !!! Mam nadzieję, że za rok kupi go MC (zaraz po zdobyciu mistrzostwa i LM)
To ja jestem piąty !!! Mam nadzieję, że za rok kupi go MC (zaraz po zdobyciu mistrzostwa i LM) :cwaniak:
20 sierpnia 2013, 22:17 [cytuj]
Co do Traore myślę ze to by było świetne. Ale DL chyba razem z AVB i Baladinim nie wpadną na ten pomysł.
Co do Traore myślę ze to by było świetne. Ale DL chyba razem z AVB i Baladinim nie wpadną na ten pomysł. :bezradny:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
20 sierpnia 2013, 22:17 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Ja czwarty! Cały czas liczę że zostanie
"No future" jak to Johnny Rotten w "God Save the Queen" śpiewał
"No future" jak to Johnny Rotten w "God Save the Queen" śpiewał :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
20 sierpnia 2013, 22:22 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Hmm
piłkarze ofensywni:
10 (11 z Balem)
ja szósty - jakości nie zastąpi ilość. Chyba że FIFA dopuści drużyny 15-osobowe jak w rugby
ja szósty - jakości nie zastąpi ilość. Chyba że FIFA dopuści drużyny 15-osobowe jak w rugby
20 sierpnia 2013, 22:22 [cytuj]
PieS powiedział/a:
To ja jestem piąty !!! Mam nadzieję, że za rok kupi go MC (zaraz po zdobyciu mistrzostwa i LM)

---
z całym szacunkiem dla was - ale za rok to bym się martwił na waszym miejscu, żeby ten szejk nie znudził się czasem tą BPL i nie zainwestował z podróże promami kosmicznymi --- nooo... wtedy, kupimy od was kilku piłkarzy w dobrej cenie a wtedy MC wróci tam skąd przyszli - czyli na pogranicze PL i The Championship ...
---
z całym szacunkiem dla was - ale za rok to bym się martwił na waszym miejscu, żeby ten szejk nie znudził się czasem tą BPL i nie zainwestował z podróże promami kosmicznymi --- nooo... wtedy, kupimy od was kilku piłkarzy w dobrej cenie a wtedy MC wróci tam skąd przyszli - czyli na pogranicze PL i The Championship