Forum dyskusyjne
20 sierpnia 2013, 22:26 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
---
z całym szacunkiem dla was - ale za rok to bym się martwił na waszym miejscu, żeby ten szejk nie znudził się czasem tą BPL i nie zainwestował z podróże promami kosmicznymi --- nooo... wtedy, kupimy od was kilku piłkarzy w dobrej cenie a wtedy MC wróci tam skąd przyszli - czyli na pogranicze PL i The Championship

Z całym szacunkiem
:brawo::brawo::brawo: Z całym szacunkiem :D
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
20 sierpnia 2013, 22:36 [cytuj]
To jest właśnie minus arabskiego właściciela

Chociaż wydaje mi się on cierpliwy i rozumie, że nie da się zbudować wielkiej drużyny w krótkim okresie czasu, to jednak myśl, że mu się znudzi cały czas chodzi mi po głowie odkąd tylko kupił klub
To jest właśnie minus arabskiego właściciela ;| Chociaż wydaje mi się on cierpliwy i rozumie, że nie da się zbudować wielkiej drużyny w krótkim okresie czasu, to jednak myśl, że mu się znudzi cały czas chodzi mi po głowie odkąd tylko kupił klub :zalamka:
20 sierpnia 2013, 22:37 [cytuj]
Cóż, też jestem romantykiem i wolałbym żeby Bale został. Marzy mi się, że Gareth zostanie w klubie na długie lata i będzie naszym swoistym Giggsem... Ale na to się niestety nie zapowiada.
Cóż, też jestem romantykiem i wolałbym żeby Bale został. Marzy mi się, że Gareth zostanie w klubie na długie lata i będzie naszym swoistym Giggsem... Ale na to się niestety nie zapowiada
20 sierpnia 2013, 22:40 [cytuj]
Willian podobnież przechodzi testy medyczne. Tego naszego Tottenhamu to ja nie poznaje od czasu Harry Redknapp baj baj - Andre welcome.
Willian podobnież przechodzi testy medyczne. Tego naszego Tottenhamu to ja nie poznaje od czasu Harry Redknapp baj baj - Andre welcome
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
20 sierpnia 2013, 23:10 [cytuj]
wiadomo ze za tym żeby został
nie bądźmy Arsenalem, zacznie sie od Bale, a nie skonczy sie wyprzedawanie gości co sie rozwiną, właśnie jak u nich
a co do szejków, wyjątkowo mocno cierpliwi są, Manciniego bardzo długo trzymali
MC udał sie szejk, bo w Maladze to po sezonie sie znudzili? Anży po 3?
wiadomo ze za tym żeby został ;)
nie bądźmy Arsenalem, zacznie sie od Bale, a nie skonczy sie wyprzedawanie gości co sie rozwiną, właśnie jak u nich
a co do szejków, wyjątkowo mocno cierpliwi są, Manciniego bardzo długo trzymali
MC udał sie szejk, bo w Maladze to po sezonie sie znudzili? Anży po 3?
20 sierpnia 2013, 23:29 [cytuj]
Lol, na serio z tym Willianem? Co z tym Tottenhamem
Lol, na serio z tym Willianem? Co z tym Tottenhamem :P
20 sierpnia 2013, 23:31 [cytuj]
"MC udał sie szejk, bo w Maladze to po sezonie sie znudzili? Anży po 3?"
-- dokładnie, może jeszcze z 3 lata wytrzyma

--- jeśli nie będzie mistrza/pucharów znajdzie sobie innną zabawkę
---
"Willian podobnież przechodzi testy medyczne. Tego naszego Tottenhamu to ja nie poznaje od czasu Harry Redknapp baj baj - Andre welcome."
- na razie Andre nie wykonał jeszcze tego co HR... tzn. -- nie wprowadził nas do LM ................ choć nie mam zamiaru depresjonować jego umiejętności trenerskich..
"MC udał sie szejk, bo w Maladze to po sezonie sie znudzili? Anży po 3?"
-- dokładnie, może jeszcze z 3 lata wytrzyma :mysli: --- jeśli nie będzie mistrza/pucharów znajdzie sobie innną zabawkę :mysli:
---
"Willian podobnież przechodzi testy medyczne. Tego naszego Tottenhamu to ja nie poznaje od czasu Harry Redknapp baj baj - Andre welcome."
- na razie Andre nie wykonał jeszcze tego co HR... tzn. -- nie wprowadził nas do LM ................ choć nie mam zamiaru depresjonować jego umiejętności trenerskich.. :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 sierpnia 2013, 23:43 [cytuj]
Wierzysz, że Pellegrini przez 3 lata, mając obecny skład i nieograniczony budżet transferowy niczego nie wygra ??
HR w swoim ostatnim sezonie zajął 4 miejsce ,bo AVB "sabotował" Chelsea
Wierzysz, że Pellegrini przez 3 lata, mając obecny skład i nieograniczony budżet transferowy niczego nie wygra ?? :D
HR w swoim ostatnim sezonie zajął 4 miejsce ,bo AVB "sabotował" Chelsea :brawo:
20 sierpnia 2013, 23:47 [cytuj]
Robert powiedział/a:
wiadomo ze za tym żeby został
united sprzedali ronaldo i jakoś źle na tym nie wyszli.
lamela mi się nie widzi, co innego willian i coentrao
united sprzedali ronaldo i jakoś źle na tym nie wyszli.
lamela mi się nie widzi, co innego willian i coentrao :kotek:
20 sierpnia 2013, 23:51 [cytuj]
Już dajcie spokój z tymi Szejkami.
Przecież właściciele 11/20 klubów ligi są spoza Brytanii.
Nie wiem czym się róźni taki Usmanov,Abramovicz czy JD Henry od szejka Monsura.
Już dajcie spokój z tymi Szejkami.
Przecież właściciele 11/20 klubów ligi są spoza Brytanii.
Nie wiem czym się róźni taki Usmanov,Abramovicz czy JD Henry od szejka Monsura
20 sierpnia 2013, 23:55 [cytuj]
To Dare Is To Do (Audere-est-Facere)
Mourinho: "Andre knows the market and they have a new technical director who knows the market very, very well, too."
To Dare Is To Do (Audere-est-Facere)
Mourinho: "Andre knows the market and they have a new technical director who knows the market very, very well, too."
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 sierpnia 2013, 00:08 [cytuj]
Levy już zaczyna oszczędzać kase. Roma odrzuciła oferte za Lamele bo wynosiła 25.7 mln. funtów a oczekują równych 30 mln funtów. Arsenal i Liverpool również są zainteresowane ściągnięciem gracza.
Levy już zaczyna oszczędzać kase. Roma odrzuciła oferte za Lamele bo wynosiła 25.7 mln. funtów a oczekują równych 30 mln funtów. Arsenal i Liverpool również są zainteresowane ściągnięciem gracza
21 sierpnia 2013, 00:16 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Levy już zaczyna oszczędzać kase. Roma odrzuciła oferte za Lamele bo wynosiła 25.7 mln. funtów a oczekują równych 30 mln funtów. Arsenal i Liverpool również są zainteresowane ściągnięciem gracza
Pierdzielić Lamelę brać Griezmann'a i Shirokova
Pierdzielić Lamelę brać Griezmann'a i Shirokova
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 sierpnia 2013, 00:21 [cytuj]
To ja jestem siódmy. Mam nadzieję, ze szczęsliwa siódemka jednak funkcjonuje
To ja jestem siódmy. Mam nadzieję, ze szczęsliwa siódemka jednak funkcjonuje :D
21 sierpnia 2013, 00:51 [cytuj]
Ten bulgar chyba nam niepotrzemny, co nie?
Co do Williana, to byloby fajnie, bo imponowal mi w Szachtarze, ale sluch po nim zaginal w Anzhy, wiec nie wiem jak tam smiga. W kazdym razie zalatamy przedostatnia dziure w skladzie i wreszcie skupimy sie na CB moze. Potem ew. napastnik jak Ade odejdzie i mozna grac, kurwa.
Z takim skladem nawet bez Bale'a bedzie wesolo, a jeszcze kasa dojdzie niezla + moze Coentrao, co w ogole byloby czyms genialnym.
Ten bulgar chyba nam niepotrzemny, co nie?
Co do Williana, to byloby fajnie, bo imponowal mi w Szachtarze, ale sluch po nim zaginal w Anzhy, wiec nie wiem jak tam smiga. W kazdym razie zalatamy przedostatnia dziure w skladzie i wreszcie skupimy sie na CB moze. Potem ew. napastnik jak Ade odejdzie i mozna grac, kurwa. :brawo:
Z takim skladem nawet bez Bale'a bedzie wesolo, a jeszcze kasa dojdzie niezla + moze Coentrao, co w ogole byloby czyms genialnym
LMAO
21 sierpnia 2013, 01:42 [cytuj]
a willian może grać jako rozgrywający/podwieszony napastnik coś w stylu van der vaarta załóżmy? czy tylko skrzydło i bale pa pa?
a willian może grać jako rozgrywający/podwieszony napastnik coś w stylu van der vaarta załóżmy? czy tylko skrzydło i bale pa pa?
21 sierpnia 2013, 02:08 [cytuj]
smackey powiedział/a:
popatrz na yt, wiem ze to są tylko zlepki, z tego co ja oglądałem to nie gra prostopadłych piłek, w sumie to nie rozgrywa
moze po prostu tego nie widziałem albo faktycznie nie rozgrywa
Dlatego pisałem, ze dużo bardziej wolałbym Eriksena
popatrz na yt, wiem ze to są tylko zlepki, z tego co ja oglądałem to nie gra prostopadłych piłek, w sumie to nie rozgrywa
moze po prostu tego nie widziałem albo faktycznie nie rozgrywa
Dlatego pisałem, ze dużo bardziej wolałbym Eriksena ;)
21 sierpnia 2013, 08:00 [cytuj]
Eriksen / Lamela / Willian za tą kase ( z bale`a ) powinni zostać kupieni , a napewno dwójka z nich wypali
Eriksen / Lamela / Willian za tą kase ( z bale`a ) powinni zostać kupieni , a napewno dwójka z nich wypali :)
21 sierpnia 2013, 08:04 [cytuj]
Nie rozumiem, skoro kupiłby tego Lamele za 30 baniek + Willian 30 baniek i zsumować to wszystko to chyba nawet ponad 45 baniek na plusie będzie jak Garetha sprzedadzą. I będzie sobie mógł odłożyć na ten upragniony stadion.
A gość będzie miał inne oferty, Arsenal gra w LM, i chyba jest już zdesperowany. Trzeba działać szybko i sprawnie a do tego zdecydowanie bo inaczej to nie ma sensu.
Nie rozumiem, skoro kupiłby tego Lamele za 30 baniek + Willian 30 baniek i zsumować to wszystko to chyba nawet ponad 45 baniek na plusie będzie jak Garetha sprzedadzą. I będzie sobie mógł odłożyć na ten upragniony stadion.
A gość będzie miał inne oferty, Arsenal gra w LM, i chyba jest już zdesperowany. Trzeba działać szybko i sprawnie a do tego zdecydowanie bo inaczej to nie ma sensu
21 sierpnia 2013, 08:34 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
A gość będzie miał inne oferty, Arsenal gra w LM, i chyba jest już zdesperowany. Trzeba działać szybko i sprawnie a do tego zdecydowanie bo inaczej to nie ma sensu
w tym roku JL i DL nie muszą/nie chcą być na plusie
w tym roku JL i DL nie muszą/nie chcą być na plusie
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!