Forum dyskusyjne
21 sierpnia 2013, 08:46 [cytuj]
to po co dusić te 4+ mln?
Ja wam mówię, jeszcze Bale będzie płakał, będzie ta sama sytuacja co ze Zlatanem w Barcelonie, będą kłótnie i niezrozumienie. 1 zespół to nie miejsce dla dwóch takich piłkarzy jak Bale i Ronaldo. Nie wiem dlaczego to nie dociera do niektórych. Im tylko kurwa zależy żeby mieć kolejna gwiazdkę. Jeszcze będzie chciał wracać z podkulonym ogonem jak zobaczy gdzie za kilka lat będzie Tottenham. Ronaldo zawsze będzie toczył walkę korespondencyjną z Messim o złotą piłkę, a Bale? Bale będzie miał regres bo on też będzie chciał być świetny ale nie będzie bo będzie grał z Ronaldo w drużynie. To nie może się udać
Ja wam mówię, jeszcze Bale będzie płakał, będzie ta sama sytuacja co ze Zlatanem w Barcelonie, będą kłótnie i niezrozumienie. 1 zespół to nie miejsce dla dwóch takich piłkarzy jak Bale i Ronaldo. Nie wiem dlaczego to nie dociera do niektórych. Im tylko kurwa zależy żeby mieć kolejna gwiazdkę. Jeszcze będzie chciał wracać z podkulonym ogonem jak zobaczy gdzie za kilka lat będzie Tottenham. Ronaldo zawsze będzie toczył walkę korespondencyjną z Messim o złotą piłkę, a Bale? Bale będzie miał regres bo on też będzie chciał być świetny ale nie będzie bo będzie grał z Ronaldo w drużynie. To nie może się udać
21 sierpnia 2013, 09:34 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Pierdzielić Lamelę brać Griezmann'a i Shirokova
Dokładnie, Dawać Griezmann'a!
21 sierpnia 2013, 09:49 [cytuj]
Ja bym nie miał serca grabić tych średniaków ligi hiszpańskiej.
Ja bym nie miał serca grabić tych średniaków ligi hiszpańskiej
21 sierpnia 2013, 09:59 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
przeciez on zaraz będzie grał w LM
przeciez on zaraz będzie grał w LM :plask:
21 sierpnia 2013, 10:13 [cytuj]
Nie będzie Griezmann'a. Na ITK info, że rozmowy z Romą zostaną ponowione dzisiaj lub do końca tego tygodnia, chodzi o kwotę 4.3 mln. funtów, jeśli Levy znów pożałuje takiej sumy jak to bylo z Moutinho no to ja nie wiem.
Nie będzie Griezmann'a. Na ITK info, że rozmowy z Romą zostaną ponowione dzisiaj lub do końca tego tygodnia, chodzi o kwotę 4.3 mln. funtów, jeśli Levy znów pożałuje takiej sumy jak to bylo z Moutinho no to ja nie wiem
21 sierpnia 2013, 11:18 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Nie będzie Griezmann'a. Na ITK info, że rozmowy z Romą zostaną ponowione dzisiaj lub do końca tego tygodnia, chodzi o kwotę 4.3 mln. funtów, jeśli Levy znów pożałuje takiej sumy jak to bylo z Moutinho no to ja nie wiem
To Bale zostanie i będę wkurwiony
To Bale zostanie i będę wkurwiony
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 sierpnia 2013, 11:48 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Jego wybór tam bd jedna z wielu gwiazd, a u nas był by legenda...
Jego wybór tam bd jedna z wielu gwiazd, a u nas był by legenda
21 sierpnia 2013, 12:13 [cytuj]
benio997 powiedział/a:
Jego wybór tam bd jedna z wielu gwiazd, a u nas był by legenda
Teraz to "Nie dla psa kiełbasa". Legendą już nigdy nie będzie. Co najwyżej zajebistym zawodnikiem grającym z przymusu nie z miłości do klubu.
Bale OUT nie potrzeba nam sezonowców w klubie co szczają pod siebie na każde zainteresowanie większych klubów
Teraz to "Nie dla psa kiełbasa". Legendą już nigdy nie będzie. Co najwyżej zajebistym zawodnikiem grającym z przymusu nie z miłości do klubu.
Bale OUT nie potrzeba nam sezonowców w klubie co szczają pod siebie na każde zainteresowanie większych klubów
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 sierpnia 2013, 12:39 [cytuj]
Lawl, ale tutaj trzaskal i Marca zrobili chaos. Teraz jedziecie po zawodniku waszego klubu i traktujecie go jakby byl pilkazem Realu. Panowie, mamy dosc kasy, zeby kupic jeszcze 2-3(~50 mln funtow) zawodnikow bez sprzedawania Garetha.
jin, a ty sie z choinki urwales? Kazdy pilkarz jest szczesliwy jak najwieksze kluby swiata go chca. A graja to raczej glownie dla kasy, niz z milosci(oprocz nielicznych przypadkow)
Lawl, ale tutaj trzaskal i Marca zrobili chaos. Teraz jedziecie po zawodniku waszego klubu i traktujecie go jakby byl pilkazem Realu. Panowie, mamy dosc kasy, zeby kupic jeszcze 2-3(~50 mln funtow) zawodnikow bez sprzedawania Garetha.
jin, a ty sie z choinki urwales? Kazdy pilkarz jest szczesliwy jak najwieksze kluby swiata go chca. A graja to raczej glownie dla kasy, niz z milosci(oprocz nielicznych przypadkow)
LMAO
21 sierpnia 2013, 12:45 [cytuj]
[quote=Hades]Lawl, ale tutaj trzaskal i Marca zrobili chaos. Teraz jedziecie po zawodniku waszego klubu i traktujecie go jakby byl pilkazem Realu. Panowie, mamy dosc kasy, zeby kupic jeszcze 2-3(~50 mln funtow) zawodnikow bez sprzedawania Garetha.
No właśnie:
http://www.standard.co.uk/sport/football/tottenham-set-to-confirm-30m-willian-deal-as-brazilian-agrees-personal-terms-8777757.html
[quote=Hades]Lawl, ale tutaj trzaskal i Marca zrobili chaos. Teraz jedziecie po zawodniku waszego klubu i traktujecie go jakby byl pilkazem Realu. Panowie, mamy dosc kasy, zeby kupic jeszcze 2-3(~50 mln funtow) zawodnikow bez sprzedawania Garetha.
No właśnie:
http://www.standard.co.uk/sport/football/tottenham-set-to-confirm-30m-willian-deal-as-brazilian-agrees-personal-terms-8777757.html
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 sierpnia 2013, 12:49 [cytuj]
Z komentarzami co do Garetha wstrzymalbym sie do konca okienka kiedy wszystko bedzie jasne a nie tylko domysly i brednie mediow
Z komentarzami co do Garetha wstrzymalbym sie do konca okienka kiedy wszystko bedzie jasne a nie tylko domysly i brednie mediow :)
21 sierpnia 2013, 12:57 [cytuj]
Lamela najpewniej nasz , bo Roma złożyła ofertę za Eto
Lamela najpewniej nasz , bo Roma złożyła ofertę za Eto :)
21 sierpnia 2013, 13:04 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:
Z komentarzami co do Garetha wstrzymalbym sie do konca okienka kiedy wszystko bedzie jasne a nie tylko domysly i brednie mediow

Drugler powiedział/a:
Lamela najpewniej nasz , bo Roma złożyła ofertę za Eto

sprzedali juz Osvaldo, to moze być za niego
:brawo:
[quote=Drugler]Lamela najpewniej nasz , bo Roma złożyła ofertę za Eto :)
21 sierpnia 2013, 13:32 [cytuj]
Fajnie, ze jak sprzedamy Bale'a, to mozemy wyjsc nawet na plusie przy dolaczeniu do nas Williana, Soldado, Paulinho, Capoue, Chadliego i ew. Coentrao.
Kurwa, to sie nazywa biznes. A pomyslcie, ze jeszcze mamy swoja kase, co najmniej 60 mln funtow. Lawl.
Fajnie, ze jak sprzedamy Bale'a, to mozemy wyjsc nawet na plusie przy dolaczeniu do nas Williana, Soldado, Paulinho, Capoue, Chadliego i ew. Coentrao.
Kurwa, to sie nazywa biznes. A pomyslcie, ze jeszcze mamy swoja kase, co najmniej 60 mln funtow. Lawl
LMAO
21 sierpnia 2013, 14:09 [cytuj]
Fajne zestawienie w jednym miejscu:
http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/tottenham-hotspur-transfers.html
http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/tottenham-hotspur-transfers.html
21 sierpnia 2013, 14:21 [cytuj]
Na sky sport podaja ze willian przechodzi testy medyczne
Na sky sport podaja ze willian przechodzi testy medyczne ;)
21 sierpnia 2013, 14:22 [cytuj]
Jak widzę że Naughton był droższy od Walkera to aż mi się uśmiech ciśnie na usta
Jak widzę że Naughton był droższy od Walkera to aż mi się uśmiech ciśnie na usta :)
21 sierpnia 2013, 14:26 [cytuj]
A Rasiak tylko 3x tańszy od Bale'a
A Rasiak tylko 3x tańszy od Bale'a :wysmiewacz:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
21 sierpnia 2013, 14:36 [cytuj]
http://www.ibtimes.co.uk/articles/500522/20130821/eric-dier-sporting-lisbon-tottenham-hotspur-andre.htm
http://www.ibtimes.co.uk/articles/500522/20130821/eric-dier-sporting-lisbon-tottenham-hotspur-andre.htm
21 sierpnia 2013, 14:41 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
W sezonie 93/94 odszedł od nas Andy Gray. Czy ktoś może wie, czy to ten komentator z fify czy zbieżność nazwisk przypadkowa?
W sezonie 93/94 odszedł od nas Andy Gray. Czy ktoś może wie, czy to ten komentator z fify czy zbieżność nazwisk przypadkowa? :P