Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  204  205  206  207  208    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
21 sierpnia 2013, 08:46 [cytuj]
to po co dusić te 4+ mln?

Ja wam mówię, jeszcze Bale będzie płakał, będzie ta sama sytuacja co ze Zlatanem w Barcelonie, będą kłótnie i niezrozumienie. 1 zespół to nie miejsce dla dwóch takich piłkarzy jak Bale i Ronaldo. Nie wiem dlaczego to nie dociera do niektórych. Im tylko kurwa zależy żeby mieć kolejna gwiazdkę. Jeszcze będzie chciał wracać z podkulonym ogonem jak zobaczy gdzie za kilka lat będzie Tottenham. Ronaldo zawsze będzie toczył walkę korespondencyjną z Messim o złotą piłkę, a Bale? Bale będzie miał regres bo on też będzie chciał być świetny ale nie będzie bo będzie grał z Ronaldo w drużynie. To nie może się udać
to po co dusić te 4+ mln? Ja wam mówię, jeszcze Bale będzie płakał, będzie ta sama sytuacja co ze Zlatanem w Barcelonie, będą kłótnie i niezrozumienie. 1 zespół to nie miejsce dla dwóch takich piłkarzy jak Bale i Ronaldo. Nie wiem dlaczego to nie dociera do niektórych. Im tylko kurwa zależy żeby mieć kolejna gwiazdkę. Jeszcze będzie chciał wracać z podkulonym ogonem jak zobaczy gdzie za kilka lat będzie Tottenham. Ronaldo zawsze będzie toczył walkę korespondencyjną z Messim o złotą piłkę, a Bale? Bale będzie miał regres bo on też będzie chciał być świetny ale nie będzie bo będzie grał z Ronaldo w drużynie. To nie może się udać
21 sierpnia 2013, 09:34 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Pierdzielić Lamelę brać Griezmann'a i Shirokova

Dokładnie, Dawać Griezmann'a!
21 sierpnia 2013, 09:49 [cytuj]
Ja bym nie miał serca grabić tych średniaków ligi hiszpańskiej.
Ja bym nie miał serca grabić tych średniaków ligi hiszpańskiej
21 sierpnia 2013, 09:59 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
przeciez on zaraz będzie grał w LM :plask:
przeciez on zaraz będzie grał w LM :plask:
21 sierpnia 2013, 10:13 [cytuj]
Nie będzie Griezmann'a. Na ITK info, że rozmowy z Romą zostaną ponowione dzisiaj lub do końca tego tygodnia, chodzi o kwotę 4.3 mln. funtów, jeśli Levy znów pożałuje takiej sumy jak to bylo z Moutinho no to ja nie wiem.
Nie będzie Griezmann'a. Na ITK info, że rozmowy z Romą zostaną ponowione dzisiaj lub do końca tego tygodnia, chodzi o kwotę 4.3 mln. funtów, jeśli Levy znów pożałuje takiej sumy jak to bylo z Moutinho no to ja nie wiem
21 sierpnia 2013, 11:18 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Nie będzie Griezmann'a. Na ITK info, że rozmowy z Romą zostaną ponowione dzisiaj lub do końca tego tygodnia, chodzi o kwotę 4.3 mln. funtów, jeśli Levy znów pożałuje takiej sumy jak to bylo z Moutinho no to ja nie wiem

To Bale zostanie i będę wkurwiony
To Bale zostanie i będę wkurwiony
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
21 sierpnia 2013, 11:48 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
to po co dusić te 4+ mln?

Ja wam mówię, jeszcze Bale będzie płakał, będzie ta sama sytuacja co ze Zlatanem w Barcelonie, będą kłótnie i niezrozumienie. 1 zespół to nie miejsce dla dwóch takich piłkarzy jak Bale i Ronaldo. Nie wiem dlaczego to nie dociera do niektórych. Im tylko kurwa zależy żeby mieć kolejna gwiazdkę. Jeszcze będzie chciał wracać z podkulonym ogonem jak zobaczy gdzie za kilka lat będzie Tottenham. Ronaldo zawsze będzie toczył walkę korespondencyjną z Messim o złotą piłkę, a Bale? Bale będzie miał regres bo on też będzie chciał być świetny ale nie będzie bo będzie grał z Ronaldo w drużynie. To nie może się udać

Jego wybór tam bd jedna z wielu gwiazd, a u nas był by legenda...
Jego wybór tam bd jedna z wielu gwiazd, a u nas był by legenda
21 sierpnia 2013, 12:13 [cytuj]
benio997 powiedział/a:
Jego wybór tam bd jedna z wielu gwiazd, a u nas był by legenda

Teraz to "Nie dla psa kiełbasa". Legendą już nigdy nie będzie. Co najwyżej zajebistym zawodnikiem grającym z przymusu nie z miłości do klubu.

Bale OUT nie potrzeba nam sezonowców w klubie co szczają pod siebie na każde zainteresowanie większych klubów
Teraz to "Nie dla psa kiełbasa". Legendą już nigdy nie będzie. Co najwyżej zajebistym zawodnikiem grającym z przymusu nie z miłości do klubu. Bale OUT nie potrzeba nam sezonowców w klubie co szczają pod siebie na każde zainteresowanie większych klubów
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
21 sierpnia 2013, 12:39 [cytuj]
Lawl, ale tutaj trzaskal i Marca zrobili chaos. Teraz jedziecie po zawodniku waszego klubu i traktujecie go jakby byl pilkazem Realu. Panowie, mamy dosc kasy, zeby kupic jeszcze 2-3(~50 mln funtow) zawodnikow bez sprzedawania Garetha.

jin, a ty sie z choinki urwales? Kazdy pilkarz jest szczesliwy jak najwieksze kluby swiata go chca. A graja to raczej glownie dla kasy, niz z milosci(oprocz nielicznych przypadkow)
Lawl, ale tutaj trzaskal i Marca zrobili chaos. Teraz jedziecie po zawodniku waszego klubu i traktujecie go jakby byl pilkazem Realu. Panowie, mamy dosc kasy, zeby kupic jeszcze 2-3(~50 mln funtow) zawodnikow bez sprzedawania Garetha. jin, a ty sie z choinki urwales? Kazdy pilkarz jest szczesliwy jak najwieksze kluby swiata go chca. A graja to raczej glownie dla kasy, niz z milosci(oprocz nielicznych przypadkow)
LMAO
21 sierpnia 2013, 12:45 [cytuj]
[quote=Hades]Lawl, ale tutaj trzaskal i Marca zrobili chaos. Teraz jedziecie po zawodniku waszego klubu i traktujecie go jakby byl pilkazem Realu. Panowie, mamy dosc kasy, zeby kupic jeszcze 2-3(~50 mln funtow) zawodnikow bez sprzedawania Garetha.

No właśnie:

http://www.standard.co.uk/sport/football/tottenham-set-to-confirm-30m-willian-deal-as-brazilian-agrees-personal-terms-8777757.html
[quote=Hades]Lawl, ale tutaj trzaskal i Marca zrobili chaos. Teraz jedziecie po zawodniku waszego klubu i traktujecie go jakby byl pilkazem Realu. Panowie, mamy dosc kasy, zeby kupic jeszcze 2-3(~50 mln funtow) zawodnikow bez sprzedawania Garetha. No właśnie: http://www.standard.co.uk/sport/football/tottenham-set-to-confirm-30m-willian-deal-as-brazilian-agrees-personal-terms-8777757.html
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 sierpnia 2013, 12:49 [cytuj]
Z komentarzami co do Garetha wstrzymalbym sie do konca okienka kiedy wszystko bedzie jasne a nie tylko domysly i brednie mediow :)
Z komentarzami co do Garetha wstrzymalbym sie do konca okienka kiedy wszystko bedzie jasne a nie tylko domysly i brednie mediow :)
21 sierpnia 2013, 12:57 [cytuj]
Lamela najpewniej nasz , bo Roma złożyła ofertę za Eto :)
21 sierpnia 2013, 13:04 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:

:brawo:

Drugler powiedział/a:

sprzedali juz Osvaldo, to moze być za niego ;)
:brawo: [quote=Drugler]Lamela najpewniej nasz , bo Roma złożyła ofertę za Eto :)
21 sierpnia 2013, 13:32 [cytuj]
Fajnie, ze jak sprzedamy Bale'a, to mozemy wyjsc nawet na plusie przy dolaczeniu do nas Williana, Soldado, Paulinho, Capoue, Chadliego i ew. Coentrao.
Kurwa, to sie nazywa biznes. A pomyslcie, ze jeszcze mamy swoja kase, co najmniej 60 mln funtow. Lawl.
Fajnie, ze jak sprzedamy Bale'a, to mozemy wyjsc nawet na plusie przy dolaczeniu do nas Williana, Soldado, Paulinho, Capoue, Chadliego i ew. Coentrao. Kurwa, to sie nazywa biznes. A pomyslcie, ze jeszcze mamy swoja kase, co najmniej 60 mln funtow. Lawl
LMAO
21 sierpnia 2013, 14:09 [cytuj]
Fajne zestawienie w jednym miejscu:

http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/tottenham-hotspur-transfers.html
Fajne zestawienie w jednym miejscu: http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/tottenham-hotspur-transfers.html
21 sierpnia 2013, 14:21 [cytuj]
Na sky sport podaja ze willian przechodzi testy medyczne ;)
Na sky sport podaja ze willian przechodzi testy medyczne ;)
21 sierpnia 2013, 14:22 [cytuj]
Jak widzę że Naughton był droższy od Walkera to aż mi się uśmiech ciśnie na usta :)
Jak widzę że Naughton był droższy od Walkera to aż mi się uśmiech ciśnie na usta :)
21 sierpnia 2013, 14:26 [cytuj]
A Rasiak tylko 3x tańszy od Bale'a :wysmiewacz:
A Rasiak tylko 3x tańszy od Bale'a :wysmiewacz:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
21 sierpnia 2013, 14:36 [cytuj]
http://www.ibtimes.co.uk/articles/500522/20130821/eric-dier-sporting-lisbon-tottenham-hotspur-andre.htm
http://www.ibtimes.co.uk/articles/500522/20130821/eric-dier-sporting-lisbon-tottenham-hotspur-andre.htm
21 sierpnia 2013, 14:41 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Fajne zestawienie w jednym miejscu:

http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/tottenham-hotspur-transfers.html

W sezonie 93/94 odszedł od nas Andy Gray. Czy ktoś może wie, czy to ten komentator z fify czy zbieżność nazwisk przypadkowa? :P
W sezonie 93/94 odszedł od nas Andy Gray. Czy ktoś może wie, czy to ten komentator z fify czy zbieżność nazwisk przypadkowa? :P
|<  <<  <  204  205  206  207  208    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 15 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się