Forum dyskusyjne
21 sierpnia 2013, 15:01 [cytuj]
Kupujemy Williana i pewnie Lamelę. Podobno prowadzimy w pozyskaniu Alderweirelda. Jeśli te transfery wypalą to kupimy zawodników za grubo ponad 120 mln GBP. Nie wierzę, że Lewis i Levy tyle wydadzą z własnej sakiewki. Bale musi odejść - nie ma wyjścia. Zapomniałem o wpływach ale to grosze w porównaniu z wydatkami :-)
Kupujemy Williana i pewnie Lamelę. Podobno prowadzimy w pozyskaniu Alderweirelda. Jeśli te transfery wypalą to kupimy zawodników za grubo ponad 120 mln GBP. Nie wierzę, że Lewis i Levy tyle wydadzą z własnej sakiewki. Bale musi odejść - nie ma wyjścia. Zapomniałem o wpływach ale to grosze w porównaniu z wydatkami :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 sierpnia 2013, 15:08 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Dostaliśmy dofinansowanie na budowę nowego stadionu więc z tymi transferami sprzedaż Bale'a nie jest konieczna.
Dostaliśmy dofinansowanie na budowę nowego stadionu więc z tymi transferami sprzedaż Bale'a nie jest konieczna
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
21 sierpnia 2013, 15:09 [cytuj]
każdy lekko oddaje Bale, a chyba zapomnieli ile zrobił
http://www.youtube.com/watch?v=hHsIzHLctgI
na transferach troche zarobiliśmy, nie jesteśmy aż na takim -
poszedł Coulker, Dempsey, Tom, Parker
to jeszcze tygodniówki sie zwolniły
każdy lekko oddaje Bale, a chyba zapomnieli ile zrobił;)
na transferach troche zarobiliśmy, nie jesteśmy aż na takim -;)
21 sierpnia 2013, 15:51 [cytuj]
Robert powiedział/a:
każdy lekko oddaje Bale, a chyba zapomnieli ile zrobił
na transferach troche zarobiliśmy, nie jesteśmy aż na takim -
Ja osobiście jestem przeciw sprzedaży Bale'a żeby było jasne tylko patrzę realnie na tę sytuację.
Ja osobiście jestem przeciw sprzedaży Bale'a żeby było jasne tylko patrzę realnie na tę sytuację
21 sierpnia 2013, 15:57 [cytuj]
bramki które w rozrachunku niczego nie dały lepszego niż poprzednio. Oczywiscie, gdyby nie Bale to byłoby jeszcze gorzej, strach nawet myśleć o ile gorzej jeśli mielibyśmy polegać na celownikach Adebayora i Defoe tylko
Jak tak bardzo chce to niech idzie ale pewnie bedzie tak że dojdą nowi gracze i Levy o 100% podniesie zarobki Bale i się skończą spekulacje bedzie jak z Benteke.
bramki które w rozrachunku niczego nie dały lepszego niż poprzednio. Oczywiscie, gdyby nie Bale to byłoby jeszcze gorzej, strach nawet myśleć o ile gorzej jeśli mielibyśmy polegać na celownikach Adebayora i Defoe tylko :krzyk:
Jak tak bardzo chce to niech idzie ale pewnie bedzie tak że dojdą nowi gracze i Levy o 100% podniesie zarobki Bale i się skończą spekulacje bedzie jak z Benteke. :P
21 sierpnia 2013, 16:32 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ja osobiście jestem przeciw sprzedaży Bale'a żeby było jasne tylko patrzę realnie na tę sytuację
zobacz tą strone:
http://www.transfermarkt.pl/pl/tottenham-hotspur/transfers/verein_148_2007_default_default_alle_a_default.html
2007/08 -72 mln
2008/09 -52 mln
jak ktoś chce to można sypnąć kasą
po tych okienkach do tego wyszliśmy prawie na 0
Wyszło ze mamy dofinansowanie na stadion, zaczeło sie kolejne dawanie kasy, mam nadziej ze zaczeło sie, a nie wydawanie Bale
Gdyby nie Gareth to by nie było nawet LE, czyli Soldado wątpie aby przyszedł do drużyny która by była na jakimś 8 miejscu
zobacz tą strone:
http://www.transfermarkt.pl/pl/tottenham-hotspur/transfers/verein_148_2007_default_default_alle_a_default.html
2007/08 -72 mln
2008/09 -52 mln
jak ktoś chce to można sypnąć kasą ;)
po tych okienkach do tego wyszliśmy prawie na 0
Wyszło ze mamy dofinansowanie na stadion, zaczeło sie kolejne dawanie kasy, mam nadziej ze zaczeło sie, a nie wydawanie Bale;)
Gdyby nie Gareth to by nie było nawet LE, czyli Soldado wątpie aby przyszedł do drużyny która by była na jakimś 8 miejscu;)
21 sierpnia 2013, 16:52 [cytuj]
Talking THFC™ @TalkingTHFC 3 min
BREAKING. @SkySportsNews understand Willian is having a medical with Tottenham right now!! #COYS
Talking THFC™ @TalkingTHFC 3 min
BREAKING. @SkySportsNews understand Willian is having a medical with Tottenham right now!! #COYS
21 sierpnia 2013, 17:07 [cytuj]
Wczoraj też niby przechodził testy xd nie ma co się jarać póki nie będzie oficjalnego info
Wczoraj też niby przechodził testy xd nie ma co się jarać póki nie będzie oficjalnego info :)
21 sierpnia 2013, 17:07 [cytuj]
Witam wszystkich. Mój pierwszy post
A więc Willian jest już nasz
Wczoraj widziałem info, że testy ma przejść w ciągu 24h.
Witam wszystkich. Mój pierwszy post
A więc Willian jest już nasz :D
Wczoraj widziałem info, że testy ma przejść w ciągu 24h
21 sierpnia 2013, 17:19 [cytuj]
Transfer News Live @DeadlineDayLive 7 s.
Tottenham have agreed in principle to sign AS Roma forward Erik Lamela on a 6-year deal. (Source: Sky Italia)
Tottenham have agreed in principle to sign AS Roma forward Erik Lamela on a 6-year deal. (Source: Sky Italia)
21 sierpnia 2013, 17:21 [cytuj]
Boas przy podpisywaniu kontraktu na pewno się nie spodziewał, że po roku będzie mógł się pobawić w PSG
Boas przy podpisywaniu kontraktu na pewno się nie spodziewał, że po roku będzie mógł się pobawić w PSG :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 sierpnia 2013, 17:26 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Lepiej za to kasę co mamy dać na lamele to kupić Griezmann i Eriksen
Lepiej za to kasę co mamy dać na lamele to kupić Griezmann i Eriksen :D
21 sierpnia 2013, 17:27 [cytuj]
Jak już szaleć to może Lamela i Eriksen
Jak już szaleć to może Lamela i Eriksen :D
21 sierpnia 2013, 17:30 [cytuj]
Temat odejścia Bale'a rozgrywamy modelowo. Zanim piłkarz odszedł, my już mamy prawie skompletowany skład, który go zastąpi. Bałem się powtórki scenariusza Berbatowa, czy Modricia, a tu przeprowadzamy niesamowicie efektowny i ekscytujący atak uprzedzający! Powiem tak - nie ma złudzeń, że Gareth odchodzi, ale patrząc na to, co się dzieje, the future is bright all right!
Temat odejścia Bale'a rozgrywamy modelowo. Zanim piłkarz odszedł, my już mamy prawie skompletowany skład, który go zastąpi. Bałem się powtórki scenariusza Berbatowa, czy Modricia, a tu przeprowadzamy niesamowicie efektowny i ekscytujący atak uprzedzający! Powiem tak - nie ma złudzeń, że Gareth odchodzi, ale patrząc na to, co się dzieje, the future is bright all right!
21 sierpnia 2013, 17:33 [cytuj]
TheRealProove powiedział/a:

W sumie racja
W sumie racja :cwaniak:
21 sierpnia 2013, 17:34 [cytuj]
TheRealProove powiedział/a:

PEWNIE! Kupmy jeszcze z 10 pomocników! a co będziemy sobie żałować.. Dla mnie najważniejsze w tym momencie to kupno obrońcy, na którego czekam od odejścia Stevena
PEWNIE! Kupmy jeszcze z 10 pomocników! a co będziemy sobie żałować.. Dla mnie najważniejsze w tym momencie to kupno obrońcy, na którego czekam od odejścia Stevena :zly:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
21 sierpnia 2013, 17:45 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Boas przy podpisywaniu kontraktu na pewno się nie spodziewał, że po roku będzie mógł się pobawić w PSG

chyba nikt, nikt z nas się tego nie spodziewał. Nawet nikt się nie spodziewał tylu wzmocnień otrzymując pieniadze za Bale co jeszcze ostatecznie nie jest przesądzone

niesamowita przemiana. A jeszcze te transfery nie kilka godzin przed zamknięciem okna to już całkiem
chyba nikt, nikt z nas się tego nie spodziewał. Nawet nikt się nie spodziewał tylu wzmocnień otrzymując pieniadze za Bale co jeszcze ostatecznie nie jest przesądzone :P niesamowita przemiana. A jeszcze te transfery nie kilka godzin przed zamknięciem okna to już całkiem :brawo:
21 sierpnia 2013, 17:47 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
chyba nikt, nikt z nas się tego nie spodziewał. Nawet nikt się nie spodziewał tylu wzmocnień otrzymując pieniadze za Bale co jeszcze ostatecznie nie jest przesądzone

niesamowita przemiana. A jeszcze te transfery nie kilka godzin przed zamknięciem okna to już całkiem

Jeżeli są właściwe osoby na właściwym miejscu to zawsze pieniądze zostaną dobrze wydane.
Jeżeli są właściwe osoby na właściwym miejscu to zawsze pieniądze zostaną dobrze wydane
Together we are strong
21 sierpnia 2013, 17:48 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
PEWNIE! Kupmy jeszcze z 10 pomocników! a co będziemy sobie żałować.. Dla mnie najważniejsze w tym momencie to kupno obrońcy, na którego czekam od odejścia Stevena

Nie bój żaby:
AVB confirming we will sign a defender - "All the players are great, great players. We will see some new players in defence and attack."
Nie bój żaby:
AVB confirming we will sign a defender - "All the players are great, great players. We will see some new players in defence and attack."
21 sierpnia 2013, 17:54 [cytuj]
Jak rok temu AVB został trenerem Spurs to pomyślałem, matko co teraz będzie? Pierwsza 10? Pierwsze mecze sezonu też nie napawały optymizmem. Jednak to była dobra zmiana z HR na AVB, zmiana na lepsze po prostu. Cieszę się z tego odrzucenia Realu i PSG. On wie że to za wcześnie, Chelsea też była za wcześnie, ale żeby nie Chelsea to nie trafiłby do Kogutów. AVB dojrzał jako trener, nie poszedł za kase. Widać że chce udowodnić że potrafi prowadzić klub z Premier League

Ma jakąś wizję i świetnie że prezes jest w stanie poprzeć to udostepniając fundusze na tak drogie wzmocnienia. Po drugiej stronie barykady chyba już robią w gacie, Spurs chyba moga być Czarnym Koniem rozgrywek
Jak rok temu AVB został trenerem Spurs to pomyślałem, matko co teraz będzie? Pierwsza 10? Pierwsze mecze sezonu też nie napawały optymizmem. Jednak to była dobra zmiana z HR na AVB, zmiana na lepsze po prostu. Cieszę się z tego odrzucenia Realu i PSG. On wie że to za wcześnie, Chelsea też była za wcześnie, ale żeby nie Chelsea to nie trafiłby do Kogutów. AVB dojrzał jako trener, nie poszedł za kase. Widać że chce udowodnić że potrafi prowadzić klub z Premier League :) Ma jakąś wizję i świetnie że prezes jest w stanie poprzeć to udostepniając fundusze na tak drogie wzmocnienia. Po drugiej stronie barykady chyba już robią w gacie, Spurs chyba moga być Czarnym Koniem rozgrywek