Forum dyskusyjne
21 sierpnia 2013, 17:57 [cytuj]
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=47203
Woops
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=47203
Woops ;)
21 sierpnia 2013, 18:03 [cytuj]
Sky Italia: Tottenham have agreed to sign Roma star Erik Lamela on a 6 year contract.
Sky Italia: Tottenham have agreed to sign Roma star Erik Lamela on a 6 year contract
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 sierpnia 2013, 18:11 [cytuj]
Pamiętacie jak rok temu martwiliśmy się "Co z tym tottenhamem? Dlaczego AVB? Dlaczego rednap zwolniony?" a jak teraz na to patrze to mam pytanie : dlaczego wcześniej nie zatrudniliśmy avb? :<
Pamiętacie jak rok temu martwiliśmy się "Co z tym tottenhamem? Dlaczego AVB? Dlaczego rednap zwolniony?" a jak teraz na to patrze to mam pytanie : dlaczego wcześniej nie zatrudniliśmy avb? :<
21 sierpnia 2013, 18:25 [cytuj]
Czekamy na oficjale, szczerze mając mały uraz po ostatnich, moich 4 okienkach, Tottenhamu mam mieszne uczucia w związku z transferami tego lata. Wierzyłem że kupimy napastnika, nigdy bym nie pomyślał o Soldado; miałem nadziejem że kupimy pomocnika w sukurs dla Dembele, pojawił się Paulinho; przyszedł Chaldi i Capue(do dzis z emocji nie zarejestrowałem pisowni ich nazwisk) a niba lada dzień ma pojawić się Willian i Lamela. Czy tylko mi się wydaje czy to matrix? coraz więcej fanów, którzy pojawiają się nagle w środku lata; wszyscy się jarają, no bo jest czym, ale czy to nadal jest ten Tottenham? ten Tottenham który mnie urzekł za początków czasu Harry'ego ? szok po złamaniu barier ograniczeń transferowych siedzi we mnie i już prawie wgl mnie już nie rusza przyjście Lameli czy Williana... ale mam jedną nadzieję, że będziemy nadal grać swoje na coraz wyższym poziomie. Za chwile koniec okienka, rozgrywki się już zaczęły a ja nie widzę ducha drużyny i zgrania. Czekam na mecze w których zobaczę progres naszej drużyny i będę dobrze wspominał to specyficzne okienko
Czekamy na oficjale, szczerze mając mały uraz po ostatnich, moich 4 okienkach, Tottenhamu mam mieszne uczucia w związku z transferami tego lata. Wierzyłem że kupimy napastnika, nigdy bym nie pomyślał o Soldado; miałem nadziejem że kupimy pomocnika w sukurs dla Dembele, pojawił się Paulinho; przyszedł Chaldi i Capue(do dzis z emocji nie zarejestrowałem pisowni ich nazwisk) a niba lada dzień ma pojawić się Willian i Lamela. Czy tylko mi się wydaje czy to matrix? coraz więcej fanów, którzy pojawiają się nagle w środku lata; wszyscy się jarają, no bo jest czym, ale czy to nadal jest ten Tottenham? ten Tottenham który mnie urzekł za początków czasu Harry'ego ? szok po złamaniu barier ograniczeń transferowych siedzi we mnie i już prawie wgl mnie już nie rusza przyjście Lameli czy Williana... ale mam jedną nadzieję, że będziemy nadal grać swoje na coraz wyższym poziomie. Za chwile koniec okienka, rozgrywki się już zaczęły a ja nie widzę ducha drużyny i zgrania. Czekam na mecze w których zobaczę progres naszej drużyny i będę dobrze wspominał to specyficzne okienko:]
Blue and white blood...
21 sierpnia 2013, 18:25 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Nie bój żaby:
AVB confirming we will sign a defender - "All the players are great, great players. We will see some new players in defence and attack."
Dobrze! Mam tylko nadzieje że ten obrońca to nie jest Eric Dier bo była by kpina, sprzedać Caulkera i brać jakiegoś totalnego noname, młodego kiedy nam jest potrzebny dobry stoper na teraz. Przyjście napastnika jest uzależnione od odejścia adebayora, te zaś jest uzależnione od awansu fenerbahce do LM(kolejny powód by im kibicować dziś). Oby tak dalej!
Dobrze! Mam tylko nadzieje że ten obrońca to nie jest Eric Dier bo była by kpina, sprzedać Caulkera i brać jakiegoś totalnego noname, młodego kiedy nam jest potrzebny dobry stoper na teraz. Przyjście napastnika jest uzależnione od odejścia adebayora, te zaś jest uzależnione od awansu fenerbahce do LM(kolejny powód by im kibicować dziś). Oby tak dalej!
21 sierpnia 2013, 18:30 [cytuj]
http://tottenham24.pl/news/Zgoda-Lameli-na-warunki-Tottenhamu-1415
oni mają jakiś szpiegów ja wam mówię xdxd
http://tottenham24.pl/news/Zgoda-Lameli-na-warunki-Tottenhamu-1415
oni mają jakiś szpiegów ja wam mówię xdxd
21 sierpnia 2013, 18:31 [cytuj]
http://www.tottenham24.pl/news/AVB-Interesuje-nas-Willian-1418 - Andre o transferach sie wypowiedzial bylbym w niebie gdyby lamela i willian dolaczyli i bale zostal. ale to raczej niemozliwe jest ;/ levy musialby stac sie szejkiem ;d
http://www.tottenham24.pl/news/AVB-Interesuje-nas-Willian-1418 - Andre o transferach sie wypowiedzial bylbym w niebie gdyby lamela i willian dolaczyli i bale zostal. ale to raczej niemozliwe jest ;/ levy musialby stac sie szejkiem ;d
21 sierpnia 2013, 18:34 [cytuj]
panowie nie pamietam, kiedy ostatnio sie tak jarałem
panowie nie pamietam, kiedy ostatnio sie tak jarałem :)
21 sierpnia 2013, 18:34 [cytuj]
Wszystko masz na twitterze
Wszystko masz na twitterze :D
21 sierpnia 2013, 18:35 [cytuj]
ale najpierw to musiałby odkupić klub o Joe Levisa
ale najpierw to musiałby odkupić klub o Joe Levisa ;)
21 sierpnia 2013, 18:38 [cytuj]
Ostatnie dwa dni to istne szaleństwo i tak szczerze mówiąc nie bardzo wiem co napisać ...
Lamela? Gracz marzenie, idealny następca Bale'a (myślę, że raczej odejdzie), piłkarz, który da nam wiele, wiele radości.
Willian? Statystyki nie są powalające, ale w przypadku tego zawodnika to tylko liczby nie mające wielkiego znaczenia. Istny motor napędowy, mały zap******, gość z niesamowitą wizją i kreatywnością ... sounds great
Szkoda, że Bale odchodzi, ale tak jak już wcześniej napisano - rozegraliśmy to po mistrzowsku. Levy prawdopodobnie wycisnął z Madrytu tyle, ile się da i pieniądze te jeszcze przed sprzedażą Garetha przeznaczył na wzmocnienia zespołu. Odchodzi król, ale niech żyją ... królowie - mam wrażenie, że jak już wszyscy się zgrają, to będziemy mieć mocniejszy i bardziej kompletny team niż w poprzednim sezonie. Paradoksalnie sprzedaż największej gwiazdy może nam wyjść na dobre!
a jeszcze niedawno trafiali do nas Saha i Nelsen ...
Ostatnie dwa dni to istne szaleństwo i tak szczerze mówiąc nie bardzo wiem co napisać ...
Lamela? Gracz marzenie, idealny następca Bale'a (myślę, że raczej odejdzie), piłkarz, który da nam wiele, wiele radości.
Willian? Statystyki nie są powalające, ale w przypadku tego zawodnika to tylko liczby nie mające wielkiego znaczenia. Istny motor napędowy, mały zap******, gość z niesamowitą wizją i kreatywnością ... sounds great :)
Szkoda, że Bale odchodzi, ale tak jak już wcześniej napisano - rozegraliśmy to po mistrzowsku. Levy prawdopodobnie wycisnął z Madrytu tyle, ile się da i pieniądze te jeszcze przed sprzedażą Garetha przeznaczył na wzmocnienia zespołu. Odchodzi król, ale niech żyją ... królowie - mam wrażenie, że jak już wszyscy się zgrają, to będziemy mieć mocniejszy i bardziej kompletny team niż w poprzednim sezonie. Paradoksalnie sprzedaż największej gwiazdy może nam wyjść na dobre!
a jeszcze niedawno trafiali do nas Saha i Nelsen ... ;)
21 sierpnia 2013, 18:39 [cytuj]
trzaskal
Daj link
trzaskal
Daj link
21 sierpnia 2013, 18:41 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
a jeszcze niedawno trafiali do nas Saha i Nelsen ...

jak miał wydać te pieniądze jak Real ma zamiar płacić w ratach
jak miał wydać te pieniądze jak Real ma zamiar płacić w ratach;)
21 sierpnia 2013, 18:42 [cytuj]
andre powiedział/a:
trzaskal
Daj link
Do czego? Twittera? twitter.com
Do czego? Twittera? twitter.com :D
21 sierpnia 2013, 18:52 [cytuj]
Robert powiedział/a:
jak miał wydać te pieniądze jak Real ma zamiar płacić w ratach

użyłem tu drobnej przenośni - przecież my też nie płacimy całych sum z góry, nie wydaje mi się. Płatności za nasze transfery też są rozkładane w czasie i będą niejako "pokrywane" z pieniędzy za Grześka
chodzi mi o to, że rozgrywamy to bardzo mądrze - wzmacniamy się już dziś, a nie już po transferze Bale'a i po omacku.
użyłem tu drobnej przenośni - przecież my też nie płacimy całych sum z góry, nie wydaje mi się. Płatności za nasze transfery też są rozkładane w czasie i będą niejako "pokrywane" z pieniędzy za Grześka ;)
chodzi mi o to, że rozgrywamy to bardzo mądrze - wzmacniamy się już dziś, a nie już po transferze Bale'a i po omacku
21 sierpnia 2013, 18:58 [cytuj]
ale coś już teraz trzeba zapłacić
wątpie aby rozkładali kase np za Chadliego czy Capue
ale coś już teraz trzeba zapłacić;)
21 sierpnia 2013, 19:09 [cytuj]
Robert powiedział/a:
ale coś już teraz trzeba zapłacić
Tak, tak samo jak Real zapłaci nam już teraz jakąś część ... szczerze mówiąc ciężko wypowiadać się na ten temat nie znając szczegółów, ale nie mam tutaj obaw, Levy i Baldini z pewnością ogarniają temat i działają rozsądnie
Tak, tak samo jak Real zapłaci nam już teraz jakąś część ... szczerze mówiąc ciężko wypowiadać się na ten temat nie znając szczegółów, ale nie mam tutaj obaw, Levy i Baldini z pewnością ogarniają temat i działają rozsądnie ;)
21 sierpnia 2013, 19:19 [cytuj]
http://metro.co.uk/2013/08/21/real-madrid-up-gareth-bale-offer-to-109million-after-fabio-coentrao-rejects-spurs-switch-3932875/?
http://metro.co.uk/2013/08/21/real-madrid-up-gareth-bale-offer-to-109million-after-fabio-coentrao-rejects-spurs-switch-3932875/?
21 sierpnia 2013, 19:39 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
chodzi mi o to, że rozgrywamy to bardzo mądrze - wzmacniamy się już dziś, a nie już po transferze Bale'a i po omacku
Mi też się tak wydaje. Dobrze zagrana jest ta zasłona dymna: AVB wypowiada się co jakiś czas o Bale'u jako o zawodniku Spurs... ta cała gadka o kontuzji, o tym, że w jej wyniku Bale nie zagra w kilku pierwszych spotkaniach nowego sezonu... Wszystko ładnie przygotowane pod duże transfery na zastąpienie wpływu Walijczyka na naszą grę świetnymi graczami na kilku pozycjach.
Powinno nam to wyjść na dobre a efekty będą widoczne przez lata.
Za to dla Realu ten transfer wydaje się bardzo ryzykowny. O ile w PL praktycznie nie ma czegoś takiego jak za szeroka ławka ze względu na tempo gry i ilość spotkań do rozegrania (no, może Rooney by się ze mną nie zgodził) to w Hiszpanii często co kolejkę wychodzi ta sama jedenastka i zważając na temperament graczy Galacticos (rozwydrzeni gówniarze) może być problem.
Nie wspominając już o tym, że Cristiano jest liderem tej drużyny i Bale'owi nikt nie będzie dogrywał każdej piłki do nogi kiedy tylko znajdzie się ona w posiadaniu jego zespołu. Ciekawe jak nasz Gareth zniesie bieganie po boisku bez piłki i patrzenie jak to inni zawodnicy kończą akcje celnymi bądź nie strzałami. Nie mówię, że sobie nie poradzi ale jeśli trafi do Madrytu wszystko rozstrzygnie się w jego głowie bo jego umiejętności nikt rozsądny nie kwestionuje.
A co do naszych celów na sezon to na chwilę obecną powinniśmy zapomnieć o sypiącym się Arsenalu i skupić się na rywalizacji z Chelsea i w miarę możliwości z Manchesterami. The Blues powinni być naszymi głównymi rywalami w tym sezonie, o City ciężko coś powiedzieć bo Newcastle obecnie rozbić może każdy, ale będą na pewno walczyć o tytuł. United może 'siąść' w pewnym momencie a (prawdopodobna) kontuzja RVP znacznie ich by osłabiła, ale jednak mistrz i vicemistrz są jak dla mnie faworytami na mistrza i vicemistrza również w tym sezonie.
Po paru kolejkach będzie można powiedzieć więcej.
Mi też się tak wydaje. Dobrze zagrana jest ta zasłona dymna: AVB wypowiada się co jakiś czas o Bale'u jako o zawodniku Spurs... ta cała gadka o kontuzji, o tym, że w jej wyniku Bale nie zagra w kilku pierwszych spotkaniach nowego sezonu... Wszystko ładnie przygotowane pod duże transfery na zastąpienie wpływu Walijczyka na naszą grę świetnymi graczami na kilku pozycjach.
Powinno nam to wyjść na dobre a efekty będą widoczne przez lata.
Za to dla Realu ten transfer wydaje się bardzo ryzykowny. O ile w PL praktycznie nie ma czegoś takiego jak za szeroka ławka ze względu na tempo gry i ilość spotkań do rozegrania (no, może Rooney by się ze mną nie zgodził) to w Hiszpanii często co kolejkę wychodzi ta sama jedenastka i zważając na temperament graczy Galacticos (rozwydrzeni gówniarze) może być problem.
Nie wspominając już o tym, że Cristiano jest liderem tej drużyny i Bale'owi nikt nie będzie dogrywał każdej piłki do nogi kiedy tylko znajdzie się ona w posiadaniu jego zespołu. Ciekawe jak nasz Gareth zniesie bieganie po boisku bez piłki i patrzenie jak to inni zawodnicy kończą akcje celnymi bądź nie strzałami. Nie mówię, że sobie nie poradzi ale jeśli trafi do Madrytu wszystko rozstrzygnie się w jego głowie bo jego umiejętności nikt rozsądny nie kwestionuje.
A co do naszych celów na sezon to na chwilę obecną powinniśmy zapomnieć o sypiącym się Arsenalu i skupić się na rywalizacji z Chelsea i w miarę możliwości z Manchesterami. The Blues powinni być naszymi głównymi rywalami w tym sezonie, o City ciężko coś powiedzieć bo Newcastle obecnie rozbić może każdy, ale będą na pewno walczyć o tytuł. United może 'siąść' w pewnym momencie a (prawdopodobna) kontuzja RVP znacznie ich by osłabiła, ale jednak mistrz i vicemistrz są jak dla mnie faworytami na mistrza i vicemistrza również w tym sezonie.
Po paru kolejkach będzie można powiedzieć więcej
21 sierpnia 2013, 19:55 [cytuj]
Swanlake mam takie samo zdanie co do Walijczyka

Ktoś nawet wklejał zdjęcia z "zmarnowanymi talentami" , którzy przyszli do realu i sądzę , że bale tam dołączy - rzecz jasna życzę mu jak najlepiej jako byłem zawodnikowi spurs ( tfuuu

on dalej nim jest ) i nie tyczy się to tylko jego ale ( np . ) parkerowi który mocno mnie irytował , big tomowi
Swanlake mam takie samo zdanie co do Walijczyka :) Ktoś nawet wklejał zdjęcia z "zmarnowanymi talentami" , którzy przyszli do realu i sądzę , że bale tam dołączy - rzecz jasna życzę mu jak najlepiej jako byłem zawodnikowi spurs ( tfuuu :D on dalej nim jest ) i nie tyczy się to tylko jego ale ( np . ) parkerowi który mocno mnie irytował , big tomowi :)