21 sierpnia 2013, 19:56 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Spurs chyba moga być Czarnym Koniem rozgrywek
Nie czarnym koniem, a jednym z faworytów.
Nie czarnym koniem, a jednym z faworytów
21 sierpnia 2013, 19:58 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
jak teraz na to patrze to mam pytanie : dlaczego wcześniej nie zatrudniliśmy avb? :<
Bo musielibyśmy na niego wybulić 15 mln euro, a tak dostaliśmy go od idiotów z Chelsea po sezonie za nic... dlatego
Też bym wolał Griezmanna od Lameli, bo umiejętnościami nie odstaje od Argentyńczyka, a byłby tańszy może i prawie o połowę...
Bo musielibyśmy na niego wybulić 15 mln euro, a tak dostaliśmy go od idiotów z Chelsea po sezonie za nic... dlatego :P
Też bym wolał Griezmanna od Lameli, bo umiejętnościami nie odstaje od Argentyńczyka, a byłby tańszy może i prawie o połowę... :ok:
21 sierpnia 2013, 19:59 [cytuj]
Podobno nie dogadalismy sie z contreao... szkoda bo jak dla mnie to jest top 5 lewych obroncow w europie...
Podobno nie dogadalismy sie z contreao... szkoda bo jak dla mnie to jest top 5 lewych obroncow w europie
21 sierpnia 2013, 20:00 [cytuj]
już nigdy nie wejdę na realmadrid.pl, stado małp. Dobrze że nie podkusilo mnie nigdy założenie konta na tej troll-stronie.
Wygląda na to że Gareth odejdzie. Szkoda tylko że do klubu, który go zmarnuje.
już nigdy nie wejdę na realmadrid.pl, stado małp. Dobrze że nie podkusilo mnie nigdy założenie konta na tej troll-stronie.
Wygląda na to że Gareth odejdzie. Szkoda tylko że do klubu, który go zmarnuje
21 sierpnia 2013, 20:18 [cytuj]
Stado małp ?? GB11 mogłoby to pasować ...
Stado małp ?? GB11 mogłoby to pasować ... :wysmiewacz:
21 sierpnia 2013, 20:22 [cytuj]
Transfery.info
Obrońca Steauy Bukareszt Vlad Chiricheș przejdzie do Tottenhamu, w związku z czym nie wystąpi w dzisiejszym meczu przeciwko Legii.
WIĘCEJ
http://transfery.info/60042,chiriche-przejdzie-do-tottenhamu
Transfery.info
Obrońca Steauy Bukareszt Vlad Chiricheș przejdzie do Tottenhamu, w związku z czym nie wystąpi w dzisiejszym meczu przeciwko Legii.
WIĘCEJ: http://transfery.info/60042,chiriche-przejdzie-do-tottenhamu
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 sierpnia 2013, 20:28 [cytuj]
Patrząc na to jak gra Rose to mi teraz nie szkoda że Coentrao nie przyszedł. Danny już w końcówce tamtego sezonu był najlepszym zawodnikiem Sunderlandu. Gdyby Fabio przyszedł to pewnie odszedl by za półdarno BAE.
Co do Coentrao to świetnie grał ofensywnie w Benfice. Szybkie rajdy bokiem i wrzutki albo bramki.
W Realu nagle zapomniał o tym co wcześniej i zmienił się w świetnego w destrukcji zawodnika który nie daje niczego z przodu.
W sumie miał przed sobą grającego blisko linii bocznej Ronaldo który wcale nie lubi wracać.
Patrząc na to jak gra Rose to mi teraz nie szkoda że Coentrao nie przyszedł. Danny już w końcówce tamtego sezonu był najlepszym zawodnikiem Sunderlandu. Gdyby Fabio przyszedł to pewnie odszedl by za półdarno BAE.
Co do Coentrao to świetnie grał ofensywnie w Benfice. Szybkie rajdy bokiem i wrzutki albo bramki.
W Realu nagle zapomniał o tym co wcześniej i zmienił się w świetnego w destrukcji zawodnika który nie daje niczego z przodu.
W sumie miał przed sobą grającego blisko linii bocznej Ronaldo który wcale nie lubi wracać
21 sierpnia 2013, 20:34 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Stado małp ?? GB11 mogłoby to pasować ...

W takim wypadku musicie oddać im także Lescotta
W takim wypadku musicie oddać im także Lescotta :)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
21 sierpnia 2013, 21:05 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
już nigdy nie wejdę na realmadrid.pl, stado małp. Dobrze że nie podkusilo mnie nigdy założenie konta na tej troll-stronie. Wygląda na to że Gareth odejdzie. Szkoda tylko że do klubu, który go zmarnuje
Moim zdaniem też się zmarnuje w Realu bo połowa piłkarzy tam się marnuje :/ Mogą mieć wszystkich najlepszych graczy, a i tak nie wygrają Ligi Mistrzów ale to już Garetha problem, że tak wygrał bo mi to obojętnę się zrobiło skoro taką kasę za niego dają
Moim zdaniem też się zmarnuje w Realu bo połowa piłkarzy tam się marnuje :/ Mogą mieć wszystkich najlepszych graczy, a i tak nie wygrają Ligi Mistrzów ale to już Garetha problem, że tak wygrał bo mi to obojętnę się zrobiło skoro taką kasę za niego dają :P
21 sierpnia 2013, 21:57 [cytuj]
Ja jednak liczę, że Gareth zostanie. Bardzo go polubiłem i jednak człowiek się przyzwyczaja.. No ale cóż, jeśli odejdzie to liczę na godne zastępstwo ze strony nowych zawodników.
Ja jednak liczę, że Gareth zostanie. Bardzo go polubiłem i jednak człowiek się przyzwyczaja.. No ale cóż, jeśli odejdzie to liczę na godne zastępstwo ze strony nowych zawodników
21 sierpnia 2013, 22:28 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Nie czarnym koniem, a jednym z faworytów
czarny Kogut rozgrywek
czarny Kogut rozgrywek :D
21 sierpnia 2013, 22:48 [cytuj]
21 sierpnia 2013, 22:49 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
W takim wypadku musicie oddać im także Lescotta

Nie miałem nic złego na myśli
Lescotta z chęcią bym wymienił na Varane
Nie miałem nic złego na myśli :luzik:
Lescotta z chęcią bym wymienił na Varane :P
21 sierpnia 2013, 22:51 [cytuj]
sorry - nacisnąłem spacje
:bezradny:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 sierpnia 2013, 22:56 [cytuj]
ja nie jestem przekonany do tego Lameli --- qurwa coś czuje, że to będzie biały BENT ... obym się mylił
ja nie jestem przekonany do tego Lameli --- qurwa coś czuje, że to będzie biały BENT ... obym się mylił
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 sierpnia 2013, 23:01 [cytuj]
Chyba sobie żartujesz, lepiej by poszedł do "sąsiadów" tak? Wtedy byś dopiero żałował.
Chyba sobie żartujesz, lepiej by poszedł do "sąsiadów" tak? Wtedy byś dopiero żałował
21 sierpnia 2013, 23:01 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
nie nacisnąłeś;p
do-tottenhamu(

tutaj spacje

)[/quote]
piszecie jak by Gareth odszedł albo coś gadał w gazetach, a on milczy
nie nacisnąłeś;p
do-tottenhamu(:hejka:tutaj spacje:hejka:)
21 sierpnia 2013, 23:06 [cytuj]
Rafo, Lamela jest fenomenalny i ma 21 lat.
Rafo, Lamela jest fenomenalny i ma 21 lat
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
21 sierpnia 2013, 23:34 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Rafo, Lamela jest fenomenalny i ma 21 lat
Rafo bracie też tak sądzę
Rafo bracie też tak sądzę :brawo:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
21 sierpnia 2013, 23:57 [cytuj]
Nie grał u nas Vlad Chiriches, a to dla nas najważniejsza postać w zespole, nie wiem czy będzie mógł zagrać w rewanżu. Zrobimy wszystko co w naszej mocy aby tak było.
Chybaa jednak to kontuzja...
Nie grał u nas Vlad Chiriches, a to dla nas najważniejsza postać w zespole, nie wiem czy będzie mógł zagrać w rewanżu. Zrobimy wszystko co w naszej mocy aby tak było.
Chybaa jednak to kontuzja