Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  208  209  210  211  212    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
22 sierpnia 2013, 00:01 [cytuj]
trzeba zrobić zaciąg w Egipcie jak FC Basel...
trzeba zrobić zaciąg w Egipcie jak FC Basel
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 sierpnia 2013, 00:33 [cytuj]
Reporter @dimarzio states we can expect announcement/movement on Lamela to us within the next two days. #THFC
Reporter @dimarzio states we can expect announcement/movement on Lamela to us within the next two days. #THFC
22 sierpnia 2013, 00:33 [cytuj]
22 sierpnia 2013, 02:17 [cytuj]
Z drugiej strony, moze Lescotta z City bysmy wyciagneli. :) Solidny, z Anglii i w miare tani.

Podobno Willian jutro, a my interesujemy sie tez Sakho. Co do Bale'a, to serio, wszystko jest tak pomieszane, ze trzeba czekac do oficjalki. Ja stawiam, ze jednak pojdzie, ale w takim tempie(nasze transfery) tak czy siak bedzie interesujacy sezon, a na tym nam wszystkim zalezy. :muza:
Z drugiej strony, moze Lescotta z City bysmy wyciagneli. :) Solidny, z Anglii i w miare tani. Podobno Willian jutro, a my interesujemy sie tez Sakho. Co do Bale'a, to serio, wszystko jest tak pomieszane, ze trzeba czekac do oficjalki. Ja stawiam, ze jednak pojdzie, ale w takim tempie(nasze transfery) tak czy siak bedzie interesujacy sezon, a na tym nam wszystkim zalezy. :muza:
LMAO
22 sierpnia 2013, 03:06 [cytuj]
Saga Bale’a dobiegła końca. Według Cadena COPE Real Madryt i Tottenham wreszcie doszły do porozumienia. Real zapłaci za Walijczyka 99 milionów euro (85 milionów funtów), a transfer zostanie oficjalnie ogłoszony w piątek – to znaczy dopiero po meczu o Trofeo Santiago Bernabéu. W ramach hołdu dla Raúla spotkanie z Al-Sadd nie zostanie przyćmione informacją o transferze. Oficjalna prezentacja piłkarza odbędzie się w przyszłym tygodniu.

No to chyba saga się kończy, bo Cadena Cope jest wiarygodnym źródłem.
Saga Bale’a dobiegła końca. Według Cadena COPE Real Madryt i Tottenham wreszcie doszły do porozumienia. Real zapłaci za Walijczyka 99 milionów euro (85 milionów funtów), a transfer zostanie oficjalnie ogłoszony w piątek – to znaczy dopiero po meczu o Trofeo Santiago Bernabéu. W ramach hołdu dla Raúla spotkanie z Al-Sadd nie zostanie przyćmione informacją o transferze. Oficjalna prezentacja piłkarza odbędzie się w przyszłym tygodniu. No to chyba saga się kończy, bo Cadena Cope jest wiarygodnym źródłem
22 sierpnia 2013, 08:40 [cytuj]
85 funciaków to jest świetna cena. Dla nas Bale ma szczególną wartość, to dlatego tak dla Tottenhamu cenny. Ale z drugiej strony jak ludzie krzyczą że max jakieś 60 baniek to mają troche racji. DL jak doprowadzi ten transfer w takiej cenie to jest mistrz! A Real trzeba doić, oni biedakami nie są i tylko szukają frajerów żeby taniej grajka wyhaczyć. To teraz nie ma tak lekko
85 funciaków to jest świetna cena. Dla nas Bale ma szczególną wartość, to dlatego tak dla Tottenhamu cenny. Ale z drugiej strony jak ludzie krzyczą że max jakieś 60 baniek to mają troche racji. DL jak doprowadzi ten transfer w takiej cenie to jest mistrz! A Real trzeba doić, oni biedakami nie są i tylko szukają frajerów żeby taniej grajka wyhaczyć. To teraz nie ma tak lekko
22 sierpnia 2013, 08:49 [cytuj]
"Saga Bale’a dobiegła końca. Według Cadena COPE Real Madryt i Tottenham wreszcie doszły do porozumienia. Real zapłaci za Walijczyka 99 milionów euro (85 milionów funtów), a transfer zostanie oficjalnie ogłoszony w piątek – to znaczy dopiero po meczu o Trofeo Santiago Bernabéu. W ramach hołdu dla Raúla spotkanie z Al-Sadd nie zostanie przyćmione informacją o transferze. Oficjalna prezentacja piłkarza odbędzie się w przyszłym tygodniu.

No to chyba saga się kończy, bo Cadena Cope jest wiarygodnym źródłem."

- jeśli to prawda - to przegraliśmy to okienko po dwakroć !
1. Bo Bale odchodzi
2. Bo za śmieszne 99 mln EURO [ DL mówił o 150, później 120 + zawodnik - i ta opcja "B" to było absolutne minimum wg. mnie]

:plask: P O R Ż K A :plask:
"Saga Bale’a dobiegła końca. Według Cadena COPE Real Madryt i Tottenham wreszcie doszły do porozumienia. Real zapłaci za Walijczyka 99 milionów euro (85 milionów funtów), a transfer zostanie oficjalnie ogłoszony w piątek – to znaczy dopiero po meczu o Trofeo Santiago Bernabéu. W ramach hołdu dla Raúla spotkanie z Al-Sadd nie zostanie przyćmione informacją o transferze. Oficjalna prezentacja piłkarza odbędzie się w przyszłym tygodniu. No to chyba saga się kończy, bo Cadena Cope jest wiarygodnym źródłem." - jeśli to prawda - to przegraliśmy to okienko po dwakroć ! 1. Bo Bale odchodzi 2. Bo za śmieszne 99 mln EURO [ DL mówił o 150, później 120 + zawodnik - i ta opcja "B" to było absolutne minimum wg. mnie] :plask: P O R Ż K A :plask:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 sierpnia 2013, 08:56 [cytuj]
99 mln to i tak bardzo dużo. Przecież targowanie trzeba od czegoś zacząć ;P

A słyszeliście? Ze te pożegnanie Raula kolidowało z mecze Sevilla - Śląsk Wrocław i miało nie być transmisji bo wolą Raula zobaczyć. To miał Śląsk za wszystko płacić, wszelkie koszta za transmisje. Ale ostatecznie doszli do porozumienia i przesuneli godzine meczu
99 mln to i tak bardzo dużo. Przecież targowanie trzeba od czegoś zacząć ;P A słyszeliście? Ze te pożegnanie Raula kolidowało z mecze Sevilla - Śląsk Wrocław i miało nie być transmisji bo wolą Raula zobaczyć. To miał Śląsk za wszystko płacić, wszelkie koszta za transmisje. Ale ostatecznie doszli do porozumienia i przesuneli godzine meczu
22 sierpnia 2013, 08:59 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
trzeba zrobić zaciąg w Egipcie jak FC Basel
Nie był bym tego taki pewien. Było ostatnio głośno że niejaki Salah z FC Basel (egipcjanin) specjalnie wiązał buty żeby nie podać przeciwnikom z Izraela. Więc do Tottenhamu to jakoś by im śpieszno nie było :D
Nie był bym tego taki pewien. Było ostatnio głośno że niejaki Salah z FC Basel (egipcjanin) specjalnie wiązał buty żeby nie podać przeciwnikom z Izraela. Więc do Tottenhamu to jakoś by im śpieszno nie było :D
22 sierpnia 2013, 10:09 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Bo za śmieszne 99 mln EURO [ DL mówił o 150, później 120 + zawodnik - i ta opcja "B" to było absolutne minimum wg. mnie]

Śmieszne 99 mln euro? Za 99 mln euro to klopp zrobiłby skład na finał ligi mistrzów ;) 99 mln to jednak bardzo dużo , więc nie przesadzajmy ,że to mało . Napewno przydadzą się AVB aby zrobić zespół a nie skład pod bale`a .

Bale się w realu zmarnuje - tak samo jak modric.
Śmieszne 99 mln euro? Za 99 mln euro to klopp zrobiłby skład na finał ligi mistrzów ;) 99 mln to jednak bardzo dużo , więc nie przesadzajmy ,że to mało . Napewno przydadzą się AVB aby zrobić zespół a nie skład pod bale`a . Bale się w realu zmarnuje - tak samo jak modric
22 sierpnia 2013, 10:23 [cytuj]
A Modrić się zmarnował? No ludzie, nie przesadzajmy. Pierwszy sezon i to przecież Real jest. Co ty chciałeś? 15 jego goli i podstawowy skład? Na Modrića będzie czas jeszcze :|
A Modrić się zmarnował? No ludzie, nie przesadzajmy. Pierwszy sezon i to przecież Real jest. Co ty chciałeś? 15 jego goli i podstawowy skład? Na Modrića będzie czas jeszcze :|
22 sierpnia 2013, 10:51 [cytuj]
Modric już powoli ogarnia tam środek pola. Oglądałem mecz Realu z Betisem to grał przeciętnie, praktycznie tylko rozgrywał, żadnych akcji do przodu. A Bale? Albo będzie lepszy od CR7 albo się zmarnuje.
Modric już powoli ogarnia tam środek pola. Oglądałem mecz Realu z Betisem to grał przeciętnie, praktycznie tylko rozgrywał, żadnych akcji do przodu. A Bale? Albo będzie lepszy od CR7 albo się zmarnuje
22 sierpnia 2013, 11:14 [cytuj]
Czyli chcecie mi wmówić , że modric z tottenhamu jest trochę lepszy od modrica z realu? :D
Czyli chcecie mi wmówić , że modric z tottenhamu jest trochę lepszy od modrica z realu? :D
22 sierpnia 2013, 11:27 [cytuj]
sam to sobie w tym momencie wmawiasz. Kroczkami, kroczkami. W pierwszym sezonie ci się gość nie wbije przebojem w takim zespole. :krzyk: A po za tym na tle Tottenhamu, no nie oszukujmy się, nie ma co do Realu porównywac to świetnie wyglądał
sam to sobie w tym momencie wmawiasz. Kroczkami, kroczkami. W pierwszym sezonie ci się gość nie wbije przebojem w takim zespole. :krzyk: A po za tym na tle Tottenhamu, no nie oszukujmy się, nie ma co do Realu porównywac to świetnie wyglądał
22 sierpnia 2013, 12:19 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

- jeśli to prawda - to przegraliśmy to okienko po dwakroć !
1. Bo Bale odchodzi
2. Bo za śmieszne 99 mln EURO [ DL mówił o 150, później 120 + zawodnik - i ta opcja "B" to było absolutne minimum wg. mnie]

:plask: P O R Ż K A :plask:

Za śmieszne 99 mln ?? Przecież to więcej niż przereklamowany Ronaldo. Ty serio wierzyłeś, że ktoś zapłaci 150 mln za jednego zawodnika ?? Jak dostaniemy za niego taką kase, a przyjdzie Willian i Lamela to niedługo nie będziemy za Balem płakać, wręcz przeciwnie, będziemy zadowoleni ze świetnego interesu jaki zrobił Levy !!
Za śmieszne 99 mln ?? Przecież to więcej niż przereklamowany Ronaldo. Ty serio wierzyłeś, że ktoś zapłaci 150 mln za jednego zawodnika ?? Jak dostaniemy za niego taką kase, a przyjdzie Willian i Lamela to niedługo nie będziemy za Balem płakać, wręcz przeciwnie, będziemy zadowoleni ze świetnego interesu jaki zrobił Levy !!
22 sierpnia 2013, 12:32 [cytuj]
RAFO, jak wedlug ciebie 99 mln euro to bylaby porazka, to gratulacje. Co do zrodla, to bym sie wstrzymal, bo bylo juz kilka wiarygodnych zrodel, ktorych przewidywania sie nie sprawdzily. Ja rozumiem, ze ceny rynkowe wszystkich poszy w gore, ale powiedzmy Sobie szczerze, ze kazda kasa pow. 70 mln euro, to juz frajerstwo Realu, bo Bale gral prawdziwa magie od stycznia dopiero.
RAFO, jak wedlug ciebie 99 mln euro to bylaby porazka, to gratulacje. Co do zrodla, to bym sie wstrzymal, bo bylo juz kilka wiarygodnych zrodel, ktorych przewidywania sie nie sprawdzily. Ja rozumiem, ze ceny rynkowe wszystkich poszy w gore, ale powiedzmy Sobie szczerze, ze kazda kasa pow. 70 mln euro, to juz frajerstwo Realu, bo Bale gral prawdziwa magie od stycznia dopiero
LMAO
22 sierpnia 2013, 13:04 [cytuj]
RAFO THFC
Levy mówił o 150? a może to media pisały, że Levy tak mówi?;-) w tej sprawie wiadomo oficjalnie tylko jedną rzecz: Perez powiedział na konferencji że 100mln to za dużo za cokolwiek. Tyle. Nikt z obozu Spurs ani RM nie podał ile wynoszą oferty i oczekiwania drugiej strony. To wszystko są tylko spekulacje mediów.
Hades kibic a potrafi przyznać obiektywnie że te 99mln to już by było frajerstwo ze strony Pereza i ja uważam tak samo. Na samym początku czerwca jak tylko pojawiły się te wszystkie plotki uważałem że ewentualna kwota transferu pewnie zamknie się w okolicach sumy za Zidane czyli 75mln. Falcao 60, Cavani 62, Neymar 57 więc myślę że 75 za Bale to jest bardzo uczciwa cena... a Ty podłapałeś w mediach 150 i woda sodowa uderzyła Ci do głowy... jeśli to faktycznie będzie 99mln to Perez i tak dał się wydoić jak amator...
pozdrawiam i spokojniejszej głowy życzę bo nie wiem czy zauważyłeś ale jesteś jedyną osobą na forum która ciągle biadoli że 100 to jest porażka;p he he
RAFO THFC Levy mówił o 150? a może to media pisały, że Levy tak mówi?;-) w tej sprawie wiadomo oficjalnie tylko jedną rzecz: Perez powiedział na konferencji że 100mln to za dużo za cokolwiek. Tyle. Nikt z obozu Spurs ani RM nie podał ile wynoszą oferty i oczekiwania drugiej strony. To wszystko są tylko spekulacje mediów. Hades kibic a potrafi przyznać obiektywnie że te 99mln to już by było frajerstwo ze strony Pereza i ja uważam tak samo. Na samym początku czerwca jak tylko pojawiły się te wszystkie plotki uważałem że ewentualna kwota transferu pewnie zamknie się w okolicach sumy za Zidane czyli 75mln. Falcao 60, Cavani 62, Neymar 57 więc myślę że 75 za Bale to jest bardzo uczciwa cena... a Ty podłapałeś w mediach 150 i woda sodowa uderzyła Ci do głowy... jeśli to faktycznie będzie 99mln to Perez i tak dał się wydoić jak amator... pozdrawiam i spokojniejszej głowy życzę bo nie wiem czy zauważyłeś ale jesteś jedyną osobą na forum która ciągle biadoli że 100 to jest porażka;p he he
22 sierpnia 2013, 13:07 [cytuj]
Ktoś tu chyba zakochał się w BALE i uważa go za nie wiem Człowieka ze Złota. Bale nie jest bezcenny nie jest aż tak cenny żeby wołać za niego 200 mln. Bale nie jest wart 150 mln i każda oferta w granicach 100 mln powinna być brana z pocałowaniem ręki.

Tak reasumując. BALE to nie powietrze, żeby nie dało się bez niego żyć, BALE to nie paliwo a my to nie samochód, żeby jedno bez drugiego nie działało i na koniec BALE to nie Tottenham a Tottenham to nie BALE. Było życie przed Balem, Modricem i Berbatovem i będzie życie po Bale
Ktoś tu chyba zakochał się w BALE i uważa go za nie wiem Człowieka ze Złota. Bale nie jest bezcenny nie jest aż tak cenny żeby wołać za niego 200 mln. Bale nie jest wart 150 mln i każda oferta w granicach 100 mln powinna być brana z pocałowaniem ręki. Tak reasumując. BALE to nie powietrze, żeby nie dało się bez niego żyć, BALE to nie paliwo a my to nie samochód, żeby jedno bez drugiego nie działało i na koniec BALE to nie Tottenham a Tottenham to nie BALE. Było życie przed Balem, Modricem i Berbatovem i będzie życie po Bale
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 sierpnia 2013, 13:18 [cytuj]
Jakis czas temu napisalem do Jina, ze to bedzie dobre lato dla nas. Nie zgodzil sie ze mna... Zgadzasz sie teraz, czy uwazasz, ze przeszlismy obok okienka? :P;P

Strata Bale'a to nic w porownaniu z tym jakich pilkarzy bedziemy mieli na przyszlosc!

The future is bright... The future is Lillywhite... :D
Jakis czas temu napisalem do Jina, ze to bedzie dobre lato dla nas. Nie zgodzil sie ze mna... Zgadzasz sie teraz, czy uwazasz, ze przeszlismy obok okienka? :P;P Strata Bale'a to nic w porownaniu z tym jakich pilkarzy bedziemy mieli na przyszlosc! The future is bright... The future is Lillywhite... :D
Can't Smile Without You!!!
22 sierpnia 2013, 13:23 [cytuj]
A tym czasem:

http://twentyfour7football.com/avb-bale-to-real-not-done-deal-14614?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
A tym czasem: http://twentyfour7football.com/avb-bale-to-real-not-done-deal-14614?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
|<  <<  <  208  209  210  211  212    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 3 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się