Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  209  210  211  212  213    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
22 sierpnia 2013, 13:33 [cytuj]
Bale, Bale, Bale gorzej będzie jak nam podbiora Dembele.
Bale, Bale, Bale gorzej będzie jak nam podbiora Dembele
22 sierpnia 2013, 13:54 [cytuj]
Haha, szczerze mowiac, to w tym momencie Dembeletez nie jest juz AZ TAK niezbedny. Jak dokupimy napastnika, to bedziemy musieli sie bac tylko o srodek i lewa strone obrony.
Haha, szczerze mowiac, to w tym momencie Dembeletez nie jest juz AZ TAK niezbedny. Jak dokupimy napastnika, to bedziemy musieli sie bac tylko o srodek i lewa strone obrony
LMAO
22 sierpnia 2013, 13:56 [cytuj]
Kalafior powiedział/a:
Bale, Bale, Bale gorzej będzie jak nam podbiora Dembele

bedzie kolejny, tak jak Lloris 1 bramkarz reprezentacji francji i gra w LE;P
Walker, Janek i jeszcze kilku, Willian odzyska forme, Lamela sie rozwinie;)
no i jeszcze kilku ;)

no i troche czasu minie nim wszyscy sie zgrają, czyli LM moze być juz przegrana, każdy widziała jakie męczarnie były z CP, a oni byli dramatyczni;|
bedzie kolejny, tak jak Lloris 1 bramkarz reprezentacji francji i gra w LE;P Walker, Janek i jeszcze kilku, Willian odzyska forme, Lamela sie rozwinie;) no i jeszcze kilku ;) no i troche czasu minie nim wszyscy sie zgrają, czyli LM moze być juz przegrana, każdy widziała jakie męczarnie były z CP, a oni byli dramatyczni;|
22 sierpnia 2013, 13:56 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Jakis czas temu napisalem do Jina, ze to bedzie dobre lato dla nas. Nie zgodzil sie ze mna... Zgadzasz sie teraz, czy uwazasz, ze przeszlismy obok okienka? :P;P

Strata Bale'a to nic w porownaniu z tym jakich pilkarzy bedziemy mieli na przyszlosc!

The future is bright... The future is Lillywhite... :D

Napisałem tak wtedy ze względu na doświadczenie okienkowe. Teraz definitywnie się z Tobą zgadzam. Sam jednak stwierdzisz, że to co się dzieje nie jest za przeproszeniem kurwa normalne. Nie wiem co jest tego przyczyną? AVB, Bambini czy może Joe Lewis dostał piłeczką od golfa. Nigdy tak nie było, my kibice nie jesteśmy do takiego obrotu przygotowani mentalnie. Większość z nas łapie się za głowę na każdym transferowym kroku. Jeśli przyjdzie Lamela, Willian, Chichares, Hailovic i jakiś napastnik to już do reszty zgłupieje :glupek:
Napisałem tak wtedy ze względu na doświadczenie okienkowe. Teraz definitywnie się z Tobą zgadzam. Sam jednak stwierdzisz, że to co się dzieje nie jest za przeproszeniem kurwa normalne. Nie wiem co jest tego przyczyną? AVB, Bambini czy może Joe Lewis dostał piłeczką od golfa. Nigdy tak nie było, my kibice nie jesteśmy do takiego obrotu przygotowani mentalnie. Większość z nas łapie się za głowę na każdym transferowym kroku. Jeśli przyjdzie Lamela, Willian, Chichares, Hailovic i jakiś napastnik to już do reszty zgłupieje :glupek:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 sierpnia 2013, 14:02 [cytuj]
Witam wszystkich, mój pierwszy post, kiedyś byłem tu zarejestrowany ale pod innym nickiem. Dobry ruch Tottenhamu. Bale to najlepszy piłkarz Spurs ostatnich lat (Klinsi, Ginola, Teddy - sorry...) jednak kwota jaką Real jest skłonny zapłacic jest według mnie nie do odrzucenia. 100 mln euro za jednego gościa? Brac bez wahania
Witam wszystkich, mój pierwszy post, kiedyś byłem tu zarejestrowany ale pod innym nickiem. Dobry ruch Tottenhamu. Bale to najlepszy piłkarz Spurs ostatnich lat (Klinsi, Ginola, Teddy - sorry...) jednak kwota jaką Real jest skłonny zapłacic jest według mnie nie do odrzucenia. 100 mln euro za jednego gościa? Brac bez wahania
22 sierpnia 2013, 14:03 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Haha, szczerze mowiac, to w tym momencie Dembeletez nie jest juz AZ TAK niezbedny. Jak dokupimy napastnika, to bedziemy musieli sie bac tylko o srodek i lewa strone obrony

Właśnie, że jest AŻ TAK niezbędny. Fajnie, że przyszło paru nowych, ale już bez przesady. Jakbyś jakimś cudem sprzedali Dembele, to nawet kupno 10 nowych gówno by dało - i tak byśmy się osłabili.

To jak powiedzieć, że skoro jest Chichares (przypuszczalnie), to Verts niech se w sumie robi wypad, bo nie jest niezbędny. Chyba co poniektórzy za bardzo się podniecili transferami. Ale rozumiem - sam ostatnio w jakoś dziwnie dobrym humorze jestem ;)
Właśnie, że jest AŻ TAK niezbędny. Fajnie, że przyszło paru nowych, ale już bez przesady. Jakbyś jakimś cudem sprzedali Dembele, to nawet kupno 10 nowych gówno by dało - i tak byśmy się osłabili. To jak powiedzieć, że skoro jest Chichares (przypuszczalnie), to Verts niech se w sumie robi wypad, bo nie jest niezbędny. Chyba co poniektórzy za bardzo się podniecili transferami. Ale rozumiem - sam ostatnio w jakoś dziwnie dobrym humorze jestem ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
22 sierpnia 2013, 14:06 [cytuj]
Willian już przeszedł testy medyczne i podobno się waha. Oby mu nie pomieszało w tej latynoskiej główce.
Willian już przeszedł testy medyczne i podobno się waha. Oby mu nie pomieszało w tej latynoskiej główce
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
22 sierpnia 2013, 14:08 [cytuj]
ABC donosi, że Real zapłaci za Garetha 99 milionów euro płatne w 4 ratach.
ABC donosi, że Real zapłaci za Garetha 99 milionów euro płatne w 4 ratach
22 sierpnia 2013, 14:13 [cytuj]
niech się willian zawaha za bardzo i zrezygnuje.. 30 mln funtów? Nie dzięki... Bierzmy Lamelę i Eriksena i mamy co trzeba taniej
niech się willian zawaha za bardzo i zrezygnuje.. 30 mln funtów? Nie dzięki... Bierzmy Lamelę i Eriksena i mamy co trzeba taniej
22 sierpnia 2013, 14:13 [cytuj]
kupmy Ronaldo płatne w 6 ratach:wysmiewacz:
kupmy Ronaldo płatne w 6 ratach:wysmiewacz:
22 sierpnia 2013, 14:29 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:

Ktoś taki jak Willian jest o klasę lepszy od Eriksena ;)
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
22 sierpnia 2013, 14:30 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Willian już przeszedł testy medyczne i podobno się waha. Oby mu nie pomieszało w tej latynoskiej główce

A gdzie wyczytałeś, że się wacha? Nic nie widzę takiego.
A gdzie wyczytałeś, że się wacha? Nic nie widzę takiego
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 sierpnia 2013, 14:38 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:

Z tym czy lepszy od Erikssena to nie wiem...
Z tym czy lepszy od Erikssena to nie wiem
22 sierpnia 2013, 14:45 [cytuj]
Skoro to zawodnicy podobnej klasy to Andre musi widzieć w Willianie coś, co bardziej przyda się na boisku i ma pomysł jak to wykorzystać. Sam jakoś średnio jestem przekonany do tego Williana i wolałbym Eriksena ale trzeba zaufać naszemu menago.
Skoro to zawodnicy podobnej klasy to Andre musi widzieć w Willianie coś, co bardziej przyda się na boisku i ma pomysł jak to wykorzystać. Sam jakoś średnio jestem przekonany do tego Williana i wolałbym Eriksena ale trzeba zaufać naszemu menago
22 sierpnia 2013, 14:47 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Na skysports.
Na skysports
22 sierpnia 2013, 14:54 [cytuj]
Transfer Erika Lameli do Tottenhamu jest już niemal przesądzony. Piłkarz ma podpisać 6-letni kontrakt z klubem z White Hart Lane, na mocy którego zarobi rocznie 2 miliony funtów, do których dojdą premie za spełnione cele. Na transfer piłkarza Romy Spurs przeznaczą 29 milionów funtów.

Dzisiejsze informacje z Włoch głoszą, że podczas porannego treningu AS Romy Lamela trenował tylko indywidualnie . Wziął udział jedynie w rozgrzewce, po czym na boku wykonywał własne ćwiczenia. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby Erik był kontuzjowany, jednak dotychczas cały czas trenował normalnie
Transfer Erika Lameli do Tottenhamu jest już niemal przesądzony. Piłkarz ma podpisać 6-letni kontrakt z klubem z White Hart Lane, na mocy którego zarobi rocznie 2 miliony funtów, do których dojdą premie za spełnione cele. Na transfer piłkarza Romy Spurs przeznaczą 29 milionów funtów. Dzisiejsze informacje z Włoch głoszą, że podczas porannego treningu AS Romy Lamela trenował tylko indywidualnie . Wziął udział jedynie w rozgrzewce, po czym na boku wykonywał własne ćwiczenia. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby Erik był kontuzjowany, jednak dotychczas cały czas trenował normalnie
22 sierpnia 2013, 14:55 [cytuj]
W piątek nasz czarny dzięń...
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/bale-w-piatek-oficjalnie-pilkarzem-realu-madryt/8g796
W piątek nasz czarny dzięń... http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/bale-w-piatek-oficjalnie-pilkarzem-realu-madryt/8g796
22 sierpnia 2013, 15:01 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

To co on w chuja leci? W Tottenhamie przejść testy medyczne i dzień po wygranej Arsenalu w eLM zacząć się wahać. Śmierdzi ta sprawa. Ale w tym oknie był taki koleś w Dynamie Kijów co już nawet został w koszulce klubu zaprezentowany i chciał się rozmyślić :wysmiewacz:
To co on w chuja leci? W Tottenhamie przejść testy medyczne i dzień po wygranej Arsenalu w eLM zacząć się wahać. Śmierdzi ta sprawa. Ale w tym oknie był taki koleś w Dynamie Kijów co już nawet został w koszulce klubu zaprezentowany i chciał się rozmyślić :wysmiewacz:
22 sierpnia 2013, 15:04 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

"considering other options" interpretuję jako wahanie się :)
"considering other options" interpretuję jako wahanie się :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
22 sierpnia 2013, 15:55 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Pytanie, czy Arsenal potrzebuje Williana. Choć teraz, w akcie desperacji, to Wenger może sięgnąć po każdego ... bez obaw, Willian prawdopodobnie nasz, słyszałem, że opóźnienie jest spowodowane:

a) czekamy na pozwolenie na pracę
b) czekamy na powrót Boasa z Gruzji

chill.
Pytanie, czy Arsenal potrzebuje Williana. Choć teraz, w akcie desperacji, to Wenger może sięgnąć po każdego ... bez obaw, Willian prawdopodobnie nasz, słyszałem, że opóźnienie jest spowodowane: a) czekamy na pozwolenie na pracę b) czekamy na powrót Boasa z Gruzji chill
|<  <<  <  209  210  211  212  213    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się