Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  211  212  213  214  215    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
22 sierpnia 2013, 21:06 [cytuj]
http://transfery.info/60066,willian-jednak-w-chelsea kolejne źródło, które mówi o wahaniu się przez Williana... Najgorzej jeśli poszedłby do Chelsea, a Eriksen zdecydował się na inny klub wtedy zostajemy z niczym :boisie:
http://transfery.info/60066,willian-jednak-w-chelsea kolejne źródło, które mówi o wahaniu się przez Williana... Najgorzej jeśli poszedłby do Chelsea, a Eriksen zdecydował się na inny klub wtedy zostajemy z niczym :boisie:
22 sierpnia 2013, 21:12 [cytuj]
Ja pierdole, zaczyna się. Ale koleś mierny, przejść testy w Tottenhamie i iść do Chelsea. Zresztą, to że poszedł do Anży nie za dobrze o nim świadczy. Zwykły najemnik, ot co

Juz mnie wkurwia ta Chelsea cała. Takich piłkarzy mieć i znowu kupują.
Ja pierdole, zaczyna się. Ale koleś mierny, przejść testy w Tottenhamie i iść do Chelsea. Zresztą, to że poszedł do Anży nie za dobrze o nim świadczy. Zwykły najemnik, ot co Juz mnie wkurwia ta Chelsea cała. Takich piłkarzy mieć i znowu kupują
22 sierpnia 2013, 21:16 [cytuj]
Będzie dostawał 100 tyśF za to że będzie kibicował chelsea z trybun ładny deal...
Będzie dostawał 100 tyśF za to że będzie kibicował chelsea z trybun ładny deal
22 sierpnia 2013, 21:18 [cytuj]
Czyli jeśli zrealizował się ten czarny scenariusz, że Willian jednak poszedłby do Chelsea, Eriksen do Milanu(ponoć krążą takie plotki, tym bardziej, że są blisko awansu do LM, które Duńczyk wymagał od drużyn, które się o niego starały) to kogo byśmy wtedy kupili? Czyżby tego Atsu z Porto, jakoś mnie on nie przekonuje, lepiej byłoby wyciągnąć już Griezmann'a(nie wiem jak piszę się jego nazwisko)
Czyli jeśli zrealizował się ten czarny scenariusz, że Willian jednak poszedłby do Chelsea, Eriksen do Milanu(ponoć krążą takie plotki, tym bardziej, że są blisko awansu do LM, które Duńczyk wymagał od drużyn, które się o niego starały) to kogo byśmy wtedy kupili? Czyżby tego Atsu z Porto, jakoś mnie on nie przekonuje, lepiej byłoby wyciągnąć już Griezmann'a(nie wiem jak piszę się jego nazwisko)
22 sierpnia 2013, 21:18 [cytuj]
każdy piłkarz to najemnik, ale nie każdy robi takie cos ;)

"W styczniu tego roku został zakupiony przez Anży za nieco ponad 30 milionów funtów, rozegrał siedemnaście spotkań, uzyskując jedno trafienie oraz sześć asyst."
na cholere on nam?
po raz kolejny, Eriksen to jest super opcja:cwaniak:

ktoś pisał ze on gada z AVB, troche kasy wiecej i to jest nie ważne, tak jak murinio ;d ziomek z AVB;)
każdy piłkarz to najemnik, ale nie każdy robi takie cos ;) "W styczniu tego roku został zakupiony przez Anży za nieco ponad 30 milionów funtów, rozegrał siedemnaście spotkań, uzyskując jedno trafienie oraz sześć asyst." na cholere on nam? po raz kolejny, Eriksen to jest super opcja:cwaniak: ktoś pisał ze on gada z AVB, troche kasy wiecej i to jest nie ważne, tak jak murinio ;d ziomek z AVB;)
22 sierpnia 2013, 21:22 [cytuj]
pozostało czekać na oficjalke ale nieciekawie to wygląda
pozostało czekać na oficjalke ale nieciekawie to wygląda
22 sierpnia 2013, 21:41 [cytuj]
a tymczasem nasi wygrali z Dinamo Tbilisi 5:0 na wyjeździe, bramki: Towsend (12'), Paulinho (43'), Soldado (58', 69'), Rose (65')
Warto dodać, że Towsend zanotował także dwie asysty co jest miłym zaskoczeniem mimo takiego przeciwnika ;)Może jemu dawać więcej szans w lidze, żeby tak uzupełniał się z Lennonem, to byłoby cos fajnego bo byłby super grajek, w dodatku za którego nic nie zapłaciliśmy
a tymczasem nasi wygrali z Dinamo Tbilisi 5:0 na wyjeździe, bramki: Towsend (12'), Paulinho (43'), Soldado (58', 69'), Rose (65') Warto dodać, że Towsend zanotował także dwie asysty co jest miłym zaskoczeniem mimo takiego przeciwnika ;)Może jemu dawać więcej szans w lidze, żeby tak uzupełniał się z Lennonem, to byłoby cos fajnego bo byłby super grajek, w dodatku za którego nic nie zapłaciliśmy
22 sierpnia 2013, 21:45 [cytuj]
Gray powiedział/a:
a tymczasem nasi wygrali z Dinamo Tbilisi 5:0 na wyjeździe, bramki: Towsend (12'), Paulinho (43'), Soldado (58', 69'), Rose (65')
Warto dodać, że Towsend zanotował także dwie asysty co jest miłym zaskoczeniem mimo takiego przeciwnika ;)Może jemu dawać więcej szans w lidze, żeby tak uzupełniał się z Lennonem, to byłoby cos fajnego bo byłby super grajek, w dodatku za którego nic nie zapłaciliśmy

Ty się z choinki urwałeś?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 sierpnia 2013, 21:45 [cytuj]
Ponoć to ma być następstwo pozbycia się Maty? Słyszałem pare tygodni temu że Mourinho nie chce Maty na SB. Mata to w zasadzie majstersztyk transferowy AVB :hejka:
Ponoć to ma być następstwo pozbycia się Maty? Słyszałem pare tygodni temu że Mourinho nie chce Maty na SB. Mata to w zasadzie majstersztyk transferowy AVB :hejka:
22 sierpnia 2013, 21:55 [cytuj]
a tymczasem Erik Lamela's Brother (Brian) just tweeted "Erik is in London. Yes, it is certain,we hope that everything will be completed in a few hours"
a tymczasem Erik Lamela's Brother (Brian) just tweeted "Erik is in London. Yes, it is certain,we hope that everything will be completed in a few hours"
22 sierpnia 2013, 21:56 [cytuj]
Gray powiedział/a:
Czyżby tego Atsu z Porto, jakoś mnie on nie przekonuje, lepiej byłoby wyciągnąć już Griezmann'a(nie wiem jak piszę się jego nazwisko)

Atsu i Griezmann to skrzydłowi, a jeśli przyjdzie Lamela to chyba nie ma sensu kupować kolejnego. Też byłbym za transferem Eriksena, ten Willian jakoś średnio mi się widzi, szczególnie teraz, kiedy zaczął wybrzydzać. ;| Boję się, że może się okazać drugim Adebayorem, dostanie hajsy i będzie grał piach. :stres:

Motorniczy powiedział/a:

To te 30 mln, które mieliśmy przeznaczyć na Williana, przeznaczmy na Matę. :rotfl: Taki grajek to dopiero byłby zajebisty, ograny w Premier League, do tego ma wszystkie cechy potrzebne rozgrywającemu, o czym świadczy choćby liczba jego asyst w Chelsea...
Atsu i Griezmann to skrzydłowi, a jeśli przyjdzie Lamela to chyba nie ma sensu kupować kolejnego. Też byłbym za transferem Eriksena, ten Willian jakoś średnio mi się widzi, szczególnie teraz, kiedy zaczął wybrzydzać. ;| Boję się, że może się okazać drugim Adebayorem, dostanie hajsy i będzie grał piach. :stres: [quote=Motorniczy]Ponoć to ma być następstwo pozbycia się Maty? Słyszałem pare tygodni temu że Mourinho nie chce Maty na SB. Mata to w zasadzie majstersztyk transferowy AVB :hejka:
22 sierpnia 2013, 21:58 [cytuj]
Mata to marzenie nie do spełnienia ale cholera go wie. Jak Mou jest taki idiota i chce sie Maty ze składu pozbyć to czemu nie? Ale za mało Tottenham ma dla niego do zaoferowania.
Mata to marzenie nie do spełnienia ale cholera go wie. Jak Mou jest taki idiota i chce sie Maty ze składu pozbyć to czemu nie? Ale za mało Tottenham ma dla niego do zaoferowania
22 sierpnia 2013, 22:03 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Atsu i Griezmann to skrzydłowi, a jeśli przyjdzie Lamela to chyba nie ma sensu kupować kolejnego
owszem, ale Lamela równie dobrze może grać za napastnikiem tak jak to robił Bale ostatnimi czasy w poprzednim sezonie, może AVB ma pomysł z niego zrobić tego podwieszonego.
owszem, ale Lamela równie dobrze może grać za napastnikiem tak jak to robił Bale ostatnimi czasy w poprzednim sezonie, może AVB ma pomysł z niego zrobić tego podwieszonego
22 sierpnia 2013, 22:05 [cytuj]
Jeżeli to jest prawda to strasznie się wkurw... ale może być też tak, że willian specjalnie wypuszcza takie plotki żeby lepszą tygodniówkę dostać...
Jeżeli to jest prawda to strasznie się wkurw... ale może być też tak, że willian specjalnie wypuszcza takie plotki żeby lepszą tygodniówkę dostać
22 sierpnia 2013, 22:06 [cytuj]
dobra ludziska, do jutra. Obym przeczytał jutro rano coś optymistycznego :stres:
dobra ludziska, do jutra. Obym przeczytał jutro rano coś optymistycznego :stres:
22 sierpnia 2013, 22:08 [cytuj]
Mata w Spurs ?? Czemu nie ?? :D
Mata w Spurs ?? Czemu nie ?? :D
22 sierpnia 2013, 22:21 [cytuj]
No Mata takiego Williana zjada na śniadanie, ale nie ma się co łudzić, że do nas trafi :P
No Mata takiego Williana zjada na śniadanie, ale nie ma się co łudzić, że do nas trafi :P
22 sierpnia 2013, 22:22 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

:rotfl: Przysięgam, dawno się tak nie uśmiałem
:rotfl: Przysięgam, dawno się tak nie uśmiałem
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
22 sierpnia 2013, 22:29 [cytuj]
AVB on Willian deal: "Everything is possible, but I'm not aware of the circumstances because of our involvement in Dinamo game."

Jakiś dziennikarz z Sunday Telegraph pisze, że, owszem, Chelsea złożyła ofertę za Williana, ale to wciąż Spurs są bliższy pozyskania tegoż. Sprawa ciągle otwarta.
AVB on Willian deal: "Everything is possible, but I'm not aware of the circumstances because of our involvement in Dinamo game." Jakiś dziennikarz z Sunday Telegraph pisze, że, owszem, Chelsea złożyła ofertę za Williana, ale to wciąż Spurs są bliższy pozyskania tegoż. Sprawa ciągle otwarta
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
22 sierpnia 2013, 22:29 [cytuj]
Oglądał ktoś wczoraj mecz Chelsea? Gdzie Mata grał?
Mata to najlepszy piłkarz grający za napastnikiem zeszłego sezonu. Mou chyba jeżeli już go gdzieś widzi to na skrzydle... Dziwna decyzja.

Tak sobie myślę gdyby MU zamienił się z Chelsea Mata-Rooney to obie drużyny by się strasznie wzmocniły.
MU napalał się na Thiago, Vidala, Marchisio, Fabregasa, Fellainiego. Teraz podobno Ozila. Nic z tego nie wychodzi.

Dla nas to dobrze niech najlepsi u rywali siedzą na ławce. :rotfl::rotfl::rotfl: Choć nie do końca wiem czy będziemy z nimi rywalizować w tabeli
Oglądał ktoś wczoraj mecz Chelsea? Gdzie Mata grał? Mata to najlepszy piłkarz grający za napastnikiem zeszłego sezonu. Mou chyba jeżeli już go gdzieś widzi to na skrzydle... Dziwna decyzja. Tak sobie myślę gdyby MU zamienił się z Chelsea Mata-Rooney to obie drużyny by się strasznie wzmocniły. MU napalał się na Thiago, Vidala, Marchisio, Fabregasa, Fellainiego. Teraz podobno Ozila. Nic z tego nie wychodzi. Dla nas to dobrze niech najlepsi u rywali siedzą na ławce. :rotfl::rotfl::rotfl: Choć nie do końca wiem czy będziemy z nimi rywalizować w tabeli
|<  <<  <  211  212  213  214  215    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się