Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  212  213  214  215  216    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
22 sierpnia 2013, 22:44 [cytuj]
Jeżeli Willian, który przeszedł już testy medyczne i którego agenci siedzieli dzisiaj w klubie i czekali na podpisanie papierów (wg Di Marzio), w ostatniej chwili pobiegnie do Chelsea, to jest zwykłym gnojem i nie ma co płakać. Skoro po Bale'u zostanie jeszcze 40 mln, to Boas znajdzie na pewno kolejne świetne nazwisko.
Jeżeli Willian, który przeszedł już testy medyczne i którego agenci siedzieli dzisiaj w klubie i czekali na podpisanie papierów (wg Di Marzio), w ostatniej chwili pobiegnie do Chelsea, to jest zwykłym gnojem i nie ma co płakać. Skoro po Bale'u zostanie jeszcze 40 mln, to Boas znajdzie na pewno kolejne świetne nazwisko
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
22 sierpnia 2013, 22:54 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Jeżeli Willian, który przeszedł już testy medyczne i którego agenci siedzieli dzisiaj w klubie i czekali na podpisanie papierów (wg Di Marzio), w ostatniej chwili pobiegnie do Chelsea, to jest zwykłym gnojem i nie ma co płakać. Skoro po Bale'u zostanie jeszcze 40 mln, to Boas znajdzie na pewno kolejne świetne nazwisko

:brawo:
:brawo:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 sierpnia 2013, 23:18 [cytuj]
brak Williana na WHL = brak transferu Bale do Realu
... jeśli to tak się skończy --- napierdole się 21-letnią Whisky :hejka:
brak Williana na WHL = brak transferu Bale do Realu ... jeśli to tak się skończy --- napierdole się 21-letnią Whisky :hejka:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 sierpnia 2013, 23:27 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
brak Williana na WHL = brak transferu Bale do Realu
... jeśli to tak się skończy --- napierdole się 21-letnią Whisky :hejka:

Rafo! Stasznie stara. Możesz się zatruć.
Rafo! Stasznie stara. Możesz się zatruć
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 sierpnia 2013, 23:36 [cytuj]
jak bedzie okazja :rotfl:
hahah
jak bedzie okazja :rotfl: hahah
22 sierpnia 2013, 23:41 [cytuj]
Rafo, jak Bale odejdzie to też jest okazja żeby się schlac.
Rafo, jak Bale odejdzie to też jest okazja żeby się schlac
22 sierpnia 2013, 23:45 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Właśnie poczułem się strasznie staro :(

Ja uważam że Willian za 30 milionów byłby grubo przepłacony. Jest kilku dobrych piłkarzy jak na przykład Arda Turan, Muniain, Ayew, Griezmann, Gaitan czy nawet taki Konoplyanka którzy gorsi od Williana by nie byli a i cena za niektórych na pewno jest niższa.
Właśnie poczułem się strasznie staro :( Ja uważam że Willian za 30 milionów byłby grubo przepłacony. Jest kilku dobrych piłkarzy jak na przykład Arda Turan, Muniain, Ayew, Griezmann, Gaitan czy nawet taki Konoplyanka którzy gorsi od Williana by nie byli a i cena za niektórych na pewno jest niższa
22 sierpnia 2013, 23:46 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

już nie chodzi tu o unikatowy talent GB11 - ale o to, że Real tym transferem wbija nas w zimie jak robaka, pokazując całemu światu, że oni są wielcy a my to "jakiś odpadek od kiszki" ... mało tego - padły słowa - chyba, DL - "nie jesteśmy waszą akademią piłkarską" ... transfer Bale po tym deprecjonuje go jako biznesmena i "twardego negocjatora" za jakiego go do tej pory (w większości) uważaliśmy ... :mysli:
już nie chodzi tu o unikatowy talent GB11 - ale o to, że Real tym transferem wbija nas w zimie jak robaka, pokazując całemu światu, że oni są wielcy a my to "jakiś odpadek od kiszki" ... mało tego - padły słowa - chyba, DL - "nie jesteśmy waszą akademią piłkarską" ... transfer Bale po tym deprecjonuje go jako biznesmena i "twardego negocjatora" za jakiego go do tej pory (w większości) uważaliśmy ... :mysli:
22 sierpnia 2013, 23:56 [cytuj]
...a i dodam tylko jeszcze jedno ---
1. brak transferu Willian-a
2. sprzedaż Bale (za śmieszne pieniądze - jeszcze w ratach pewnie)

--> jeśli zaistnieją te dwa punkty, to Joe Lewis i Daniel Levy, wydali sobie kupę kasy, przemeblowali zespół i nie będzie on nadal wstanie wbić się w TOP4, bo po-prostu jest słabszy (na tle również rozwijających się rywali) niż przed rokiem ... to będzie frajerstwo sezonu 2013/2014 :blee:

-- a tak dobrze zapowiadało się to OKIENKO..
a i dodam tylko jeszcze jedno --- 1. brak transferu Willian-a 2. sprzedaż Bale (za śmieszne pieniądze - jeszcze w ratach pewnie) --> jeśli zaistnieją te dwa punkty, to Joe Lewis i Daniel Levy, wydali sobie kupę kasy, przemeblowali zespół i nie będzie on nadal wstanie wbić się w TOP4, bo po-prostu jest słabszy (na tle również rozwijających się rywali) niż przed rokiem ... to będzie frajerstwo sezonu 2013/2014 :blee: -- a tak dobrze zapowiadało się to OKIENKO
22 sierpnia 2013, 23:59 [cytuj]
Info z ITK: Chelsea wygrała wyścig o Williana, zaproponowali 32 mln. funtów, ale za to Lamela coraz bliżej podpisania kontraktu z nami.
Info z ITK: Chelsea wygrała wyścig o Williana, zaproponowali 32 mln. funtów, ale za to Lamela coraz bliżej podpisania kontraktu z nami
23 sierpnia 2013, 00:00 [cytuj]
No, to chyba już sayonara sal... Bale, co? :D nie uniknie się, Levy zmiękł, całe szczęście.
Levy bardzo dobrze zrobił sprzedając go, upokorzył Man U (który puścił równie dobrego CR7 za niższą stawkę). To nie pokazuje, że "jesteśmy jakimś odpadkiem od kiszki" a tylko to, że mamy świetne szkółki piłkarskie i świetnych scoutów i po dostaniu tak grubej kasy należy oczekiwać, że przestaniemy sprzedawać największe talenty.
Już teraz przecież widać następce Garetha Bale'a (przynajmniej ja go widzę bardzo jasno) czyli Townsenda (moim zdaniem przyćmił w ostatnich meczach towarzyskich i dzisiejszym w lidze europy Aarona Lennona). Dany Rose też całkiem spory talent, ale przydałoby się, aby Bale trochę go podszkolił :D Co prawda dla większości nazwisko nie jest wielkie, dopóki się nie zainteresuje nim wielki klub (choćby tak było przecież z Garethem - niewielu go choćby dostrzegało w lidze angielskiej, dopóki Real nie wyciągnął po niego rąk).
Podsumowując - nie ma co rozpaczać po stracie Garetha. Są piłkarze lepsi od niego, którzy czekają na odkrycie (kto by się spodziewał w 2009 roku, że Rayo wykopie z drugiej ligi Michu, a potem Swansea wykopie perełkę z ligii hiszpańskiej) :)
I mały bonus, mało kto pewnie widział
http://www.youtube.com/watch?v=M4QPqwPkw6s
Przeciek z szatni rezerw :D
No, to chyba już sayonara sal... Bale, co? :D nie uniknie się, Levy zmiękł, całe szczęście. Levy bardzo dobrze zrobił sprzedając go, upokorzył Man U (który puścił równie dobrego CR7 za niższą stawkę). To nie pokazuje, że "jesteśmy jakimś odpadkiem od kiszki" a tylko to, że mamy świetne szkółki piłkarskie i świetnych scoutów i po dostaniu tak grubej kasy należy oczekiwać, że przestaniemy sprzedawać największe talenty. Już teraz przecież widać następce Garetha Bale'a (przynajmniej ja go widzę bardzo jasno) czyli Townsenda (moim zdaniem przyćmił w ostatnich meczach towarzyskich i dzisiejszym w lidze europy Aarona Lennona). Dany Rose też całkiem spory talent, ale przydałoby się, aby Bale trochę go podszkolił :D Co prawda dla większości nazwisko nie jest wielkie, dopóki się nie zainteresuje nim wielki klub (choćby tak było przecież z Garethem - niewielu go choćby dostrzegało w lidze angielskiej, dopóki Real nie wyciągnął po niego rąk). Podsumowując - nie ma co rozpaczać po stracie Garetha. Są piłkarze lepsi od niego, którzy czekają na odkrycie (kto by się spodziewał w 2009 roku, że Rayo wykopie z drugiej ligi Michu, a potem Swansea wykopie perełkę z ligii hiszpańskiej) :) I mały bonus, mało kto pewnie widział http://www.youtube.com/watch?v=M4QPqwPkw6s Przeciek z szatni rezerw :D
23 sierpnia 2013, 00:12 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Info z ITK: Chelsea wygrała wyścig o Williana, zaproponowali 32 mln. funtów, ale za to Lamela coraz bliżej podpisania kontraktu z nami

:F
może jednak to zaważy, że GB11 zostanie na WHL --- lista zawodników mogących choć w 50% zastąpić Walijczyka zmalała do zera ...
:F może jednak to zaważy, że GB11 zostanie na WHL --- lista zawodników mogących choć w 50% zastąpić Walijczyka zmalała do zera
23 sierpnia 2013, 00:16 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
może jednak to zaważy, że GB11 zostanie na WHL --- lista zawodników mogących choć w 50% zastąpić Walijczyka zmalała do zera

super by było;)
bo nie ma komu go zastąpić, no i tym kimś na pewno nie był Willian:luzik:
nawet nie wiem kto miałby go zastąpić, bo chyba nikt nowy nie bedzie zaraz liderem któremu sie poda w ciężkiej chwili i on zrobi swoje
chyba nikt nie wierzy w to że obedzie sie bez takiej osoby

no i dzielenie tej kasy na 5 rat które bedą spłacane z 5 lat? bez jaj:wysmiewacz:
super by było;) bo nie ma komu go zastąpić, no i tym kimś na pewno nie był Willian:luzik: nawet nie wiem kto miałby go zastąpić, bo chyba nikt nowy nie bedzie zaraz liderem któremu sie poda w ciężkiej chwili i on zrobi swoje chyba nikt nie wierzy w to że obedzie sie bez takiej osoby no i dzielenie tej kasy na 5 rat które bedą spłacane z 5 lat? bez jaj:wysmiewacz:
23 sierpnia 2013, 00:21 [cytuj]
"bo nie ma komu go zastąpić, no i tym kimś na pewno nie był Willian"

--- dokładnie, dlatego napisałem, że może w 50% :mysli:

"no i dzielenie tej kasy na 5 rat które bedą spłacane z 5 lat? bez jaj"

to będzie, żenada - jeśli do tego dojdzie :nerwus:
"bo nie ma komu go zastąpić, no i tym kimś na pewno nie był Willian" --- dokładnie, dlatego napisałem, że może w 50% :mysli: "no i dzielenie tej kasy na 5 rat które bedą spłacane z 5 lat? bez jaj" to będzie, żenada - jeśli do tego dojdzie :nerwus:
23 sierpnia 2013, 00:40 [cytuj]
http://www.realmadridshop.com/stores/realmadrid/products/product_browse.aspx?category%7ccategory_root%7c8536=Football%20Kits

--
he he --- nie ma koszulek Bale .......... qurwa znów Marc-a, albo jakiś inny po,,aniec :mysli:
http://www.realmadridshop.com/stores/realmadrid/products/product_browse.aspx?category%7ccategory_root%7c8536=Football%20Kits -- he he --- nie ma koszulek Bale .......... qurwa znów Marc-a, albo jakiś inny po,,aniec :mysli:
23 sierpnia 2013, 00:53 [cytuj]
No lol, nie bedzie Williana, bedzie kto inny. RAFO, Bale wcale nie jest taki nie do zastapienia. Jego ostatnie wystepy ograniczaly sie do zajebistej bramki w ostatnich minutach. Bale nam sfinansuje bardzo fajna druzyne, a my nie bedziemy sie o niego musieli martwic co mecz.

Teraz najslabszym punktem w druzynie jest Gylfi i to jego trzeba zastapic jak najszybciej. Lamela blisko, Willian tez(jakos nie wierze SSN, bo nigdy doskonalym zrodlem nie byli.
No lol, nie bedzie Williana, bedzie kto inny. RAFO, Bale wcale nie jest taki nie do zastapienia. Jego ostatnie wystepy ograniczaly sie do zajebistej bramki w ostatnich minutach. Bale nam sfinansuje bardzo fajna druzyne, a my nie bedziemy sie o niego musieli martwic co mecz. Teraz najslabszym punktem w druzynie jest Gylfi i to jego trzeba zastapic jak najszybciej. Lamela blisko, Willian tez(jakos nie wierze SSN, bo nigdy doskonalym zrodlem nie byli
LMAO
23 sierpnia 2013, 00:55 [cytuj]
A BAE na sprzedaz podobno, ale moze miec trudnosci z przejsciem testow.
A BAE na sprzedaz podobno, ale moze miec trudnosci z przejsciem testow
LMAO
23 sierpnia 2013, 01:12 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
może jednak to zaważy, że GB11 zostanie na WHL

Tfu tfu na psa urok. Splunąłem dwa razy przez lewe ramię, posypałem solą i dałem na mszę dziękczynną w intencji odejścia najlepszego najemnika jakiego mamy w Europie
Tfu tfu na psa urok. Splunąłem dwa razy przez lewe ramię, posypałem solą i dałem na mszę dziękczynną w intencji odejścia najlepszego najemnika jakiego mamy w Europie
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 sierpnia 2013, 06:06 [cytuj]
Rafo chyba trochę histeryzujesz. Nawet Man Und nie był w stanie zatrzymać Ronaldo, a dostali mniej kasy niż nam proponują. Nie ma co tworzyć jakiś zarzutów na podstawie spekulacji prasowych. Jak dla ciebie światowy rekord to śmieszne pieniądze, to nie wiem jakich sum ty oczekujesz. I kto powiedział, że będzie to w 5 ratach Daily Mail czy Marca. Bo obie te wspaniały gazety 10 razy skompletowały transfer Bale do Realu. Bale możemy zatrzymać na rok maksymalnie, sprzedając go możemy kupić piłkarzy na lata. co jest lepsze dla klubu?
Rafo chyba trochę histeryzujesz. Nawet Man Und nie był w stanie zatrzymać Ronaldo, a dostali mniej kasy niż nam proponują. Nie ma co tworzyć jakiś zarzutów na podstawie spekulacji prasowych. Jak dla ciebie światowy rekord to śmieszne pieniądze, to nie wiem jakich sum ty oczekujesz. I kto powiedział, że będzie to w 5 ratach Daily Mail czy Marca. Bo obie te wspaniały gazety 10 razy skompletowały transfer Bale do Realu. Bale możemy zatrzymać na rok maksymalnie, sprzedając go możemy kupić piłkarzy na lata. co jest lepsze dla klubu?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
23 sierpnia 2013, 08:34 [cytuj]
Willian niepotrzebny, skupić się na Lameli i jakiegoś obrońce sciągnać
Willian niepotrzebny, skupić się na Lameli i jakiegoś obrońce sciągnać
|<  <<  <  212  213  214  215  216    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 5 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się