Forum dyskusyjne
23 sierpnia 2013, 14:44 [cytuj]
Mourinho na konferencji potwierdził, że Willian dołączy do chavs. Pozamiatane, teraz trzeba czekać na magie Baldiniego, jakie nazwiska się pojawią nowe oprócz Lameli (miejmy nadzieję, bo po tej akcji z Brazylijczykiem wszystko jest możliwe).
Mourinho na konferencji potwierdził, że Willian dołączy do chavs. Pozamiatane, teraz trzeba czekać na magie Baldiniego, jakie nazwiska się pojawią nowe oprócz Lameli (miejmy nadzieję, bo po tej akcji z Brazylijczykiem wszystko jest możliwe)
23 sierpnia 2013, 14:44 [cytuj]
To chuj mu w dupę, u nas miałby pewne miejsce w składzie, tam będzie miał jeszcze dwóch do miejsca. Tak to jest jak ktoś jest łasy na kasę, i inne argumenty się nie liczą.
To chuj mu w dupę, u nas miałby pewne miejsce w składzie, tam będzie miał jeszcze dwóch do miejsca. Tak to jest jak ktoś jest łasy na kasę, i inne argumenty się nie liczą
23 sierpnia 2013, 14:49 [cytuj]
Pierdolony hipokryta z mourinho, nienawidze typa, jedyne czego chce to zeby wpierdolić tym ruskim kmiotom.
Pierdolony hipokryta z mourinho, nienawidze typa, jedyne czego chce to zeby wpierdolić tym ruskim kmiotom
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
23 sierpnia 2013, 14:50 [cytuj]
Jose to matkę by sprzedał aby tylko mieć jakiś zasrany puchar.
Jose to matkę by sprzedał aby tylko mieć jakiś zasrany puchar
23 sierpnia 2013, 14:52 [cytuj]
dobra bierzmy Lamele i Eriksena i bajka. Ulżyło mi trochę z tym WIllianem, byłem do niego nieprzekonany, szczególnie za takie pieniądze
dobra bierzmy Lamele i Eriksena i bajka. Ulżyło mi trochę z tym WIllianem, byłem do niego nieprzekonany, szczególnie za takie pieniądze
23 sierpnia 2013, 14:52 [cytuj]
Ja tam mam nadzieje, ze przyjscie Williana do Chelsea rowna sie pozostaniu Bale'a u nas
Ja tam mam nadzieje, ze przyjscie Williana do Chelsea rowna sie pozostaniu Bale'a u nas :)
23 sierpnia 2013, 14:54 [cytuj]
@Korred, nie łudź sie to tak nie działa, Bale mial odejsc, Willia miał przyjsc, tylko REalowi niekt sie nie wpierolil w interesy za przeproszeniem.
@Korred, nie łudź sie to tak nie działa, Bale mial odejsc, Willia miał przyjsc, tylko REalowi niekt sie nie wpierolil w interesy za przeproszeniem
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
23 sierpnia 2013, 14:55 [cytuj]
Haha, czyli jednak, z Ruskich do Ruskich. Mam nadzieję że długo nie potrwa ta sielanka Chelsea. Kiedyś kurwa musi być kres. Myślałem że Monaco będzie najpoważniejszym konkurentem w transferach ale nie, tym skurwysynom ciągle mało.
Haha, czyli jednak, z Ruskich do Ruskich. Mam nadzieję że długo nie potrwa ta sielanka Chelsea. Kiedyś kurwa musi być kres. Myślałem że Monaco będzie najpoważniejszym konkurentem w transferach ale nie, tym skurwysynom ciągle mało
23 sierpnia 2013, 14:55 [cytuj]
A może by im tak Dembę Ba wyciągnąć??
A może by im tak Dembę Ba wyciągnąć??
23 sierpnia 2013, 14:57 [cytuj]
No to teraz pozostaje albo eriksen albo kto ???
No to teraz pozostaje albo eriksen albo kto ???
23 sierpnia 2013, 14:58 [cytuj]
już nawet nie ma co myśleć o tym że Bale zostanie na 99% nas opuści wszystkie znaki na niebie na to wskazują.teraz przydałby się ktoś z parą
już nawet nie ma co myśleć o tym że Bale zostanie na 99% nas opuści wszystkie znaki na niebie na to wskazują.teraz przydałby się ktoś z parą
23 sierpnia 2013, 15:00 [cytuj]
Niech idzie, gdzie chce.

Choć w Czelzi będzie na ławce siedział. Na ławce drużyn rezerw.
Co do Podalskiego, to za słaby na Tottenham jest, po co go tutaj sprowadzać?
Co innego Walcott, on by się przydał.
A co do samego Arsenalu, dlaczego część z was nazywa ich "analami"? Rozumiem określenie "odbyciaków" (w końcu sami się tak nazwali, prawda?

), ale skąd w ich nazwie nagle wziął się "anal"?
Niech idzie, gdzie chce. :P Choć w Czelzi będzie na ławce siedział. Na ławce drużyn rezerw.
Co do Podalskiego, to za słaby na Tottenham jest, po co go tutaj sprowadzać? :P
Co innego Walcott, on by się przydał. :D
A co do samego Arsenalu, dlaczego część z was nazywa ich "analami"? Rozumiem określenie "odbyciaków" (w końcu sami się tak nazwali, prawda? :) ), ale skąd w ich nazwie nagle wziął się "anal"?
23 sierpnia 2013, 15:01 [cytuj]
Lamela/Pjannic/Eriksen/Toby/Turan/VALBUENA - przydałoby się aby 3 z nich dołączyła . Valbuena na luzie dałby sobie radę w PL , szkoda że nikt nie chce go kupić - tak samo szkoda Payeta ;/
Lamela/Pjannic/Eriksen/Toby/Turan/VALBUENA - przydałoby się aby 3 z nich dołączyła . Valbuena na luzie dałby sobie radę w PL , szkoda że nikt nie chce go kupić - tak samo szkoda Payeta ;/
23 sierpnia 2013, 15:05 [cytuj]
Do Lameli tak samo nie jestem przekonany.. Ciężko powiedzieć jak to się skończy i jaki w końcu będziemy mieć skład. Trzeba czekać, dziś Bale miał zostać oficjalnie przedstawiony, prawda?
Do Lameli tak samo nie jestem przekonany.. Ciężko powiedzieć jak to się skończy i jaki w końcu będziemy mieć skład. Trzeba czekać, dziś Bale miał zostać oficjalnie przedstawiony, prawda?
23 sierpnia 2013, 15:05 [cytuj]
A redaktorom Tottenham24 radzę wylać kubeł zimnej wody na głowę za publikowanie niesprawdzonych "niusów"
A redaktorom Tottenham24 radzę wylać kubeł zimnej wody na głowę za publikowanie niesprawdzonych "niusów" :)
23 sierpnia 2013, 15:07 [cytuj]
dawać mi Alderweirelda, Lamelę i Eriksena i jestem w niebie.
dawać mi Alderweirelda, Lamelę i Eriksena i jestem w niebie
23 sierpnia 2013, 15:08 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
A co do samego Arsenalu, dlaczego część z was nazywa ich "analami"? Rozumiem określenie "odbyciaków" (w końcu sami się tak nazwali, prawda?

rozumiesz ze odbyciaki a anal juz nie?
Champion_Slonzak powiedział/a:
według sprawdzonego info, a mamy juz 15
[quote=Champion_Slonzak]Do Lameli tak samo nie jestem przekonany.. Ciężko powiedzieć jak to się skończy i jaki w końcu będziemy mieć skład. Trzeba czekać, dziś Bale miał zostać oficjalnie przedstawiony, prawda?
23 sierpnia 2013, 15:08 [cytuj]
Wszystko na dniach, na dniach... mamy efekty. Lamela co? Też transfer umarł?

Jednak nic się w tej drużynie nie zmienia
chodzą plotki że odbyciaki chcą przywrócić do skłądu Bendtnera
Robert powiedział/a:

:wysmiewacz::ok:
23 sierpnia 2013, 15:29 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Tak. A do dlatego, że 'odbyciaki' wiążą się ze słowem 'arse', które w nazwie występuje, 'anal' tam z kolei NIE występuje. Ot, proste i banalne.
Co do plotek transferowych - do PL idealny byłby jeszcze jeden zawodnik - Lass Bangoura. Łabędzie powinny mu się przyjrzeć.
Tak. A do dlatego, że 'odbyciaki' wiążą się ze słowem 'arse', które w nazwie występuje, 'anal' tam z kolei NIE występuje. Ot, proste i banalne.
Co do plotek transferowych - do PL idealny byłby jeszcze jeden zawodnik - Lass Bangoura. Łabędzie powinny mu się przyjrzeć
23 sierpnia 2013, 15:29 [cytuj]
iZgone powiedział/a:

ArseNAL
ArseNAL