Forum dyskusyjne
23 sierpnia 2013, 15:38 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
ArseNAL
W wyśmiewaniu Arsenalu nie chodzi o trzy ostatnie litery "NAL", które nie znaczą samodzielnie nic, a cztery pierwsze, które brzmią "ARSE", czyli odbytnica.
Rozumiem, że nie każdy musi znać wszystkie angielskie wulgarne określenia odbytu, ale ogarnijcie się nieco.
To, że są rywalami z północnego Londynu nie musi wiązać się z pogardą dla nich.
W wyśmiewaniu Arsenalu nie chodzi o trzy ostatnie litery "NAL", które nie znaczą samodzielnie nic, a cztery pierwsze, które brzmią "ARSE", czyli odbytnica.
Rozumiem, że nie każdy musi znać wszystkie angielskie wulgarne określenia odbytu, ale ogarnijcie się nieco.
To, że są rywalami z północnego Londynu nie musi wiązać się z pogardą dla nich
23 sierpnia 2013, 15:45 [cytuj]
Ja jak wchodze na kanonierów to jakoś nie widze "Tottenham" tylko Kurczaki ewentualnie KFC albo Kury. Sami nas nie szanują, więc w takim razie niech spierdalają. Proste jak dla mnie
Zresztą po co słodzić jak się i tak wzajemnie nie cierpi? Już wole taką szczerą nienawiść niż fałszywe lizanie dupy jakieś
Ja jak wchodze na kanonierów to jakoś nie widze "Tottenham" tylko Kurczaki ewentualnie KFC albo Kury. Sami nas nie szanują, więc w takim razie niech spierdalają. Proste jak dla mnie
Zresztą po co słodzić jak się i tak wzajemnie nie cierpi? Już wole taką szczerą nienawiść niż fałszywe lizanie dupy jakieś
23 sierpnia 2013, 15:49 [cytuj]
Kurczaki bardzo urocza nazwa.

Ja na strony Kondonierów nie wchodzę.

ale Walcotta mają dobrego
Poza tym, co innego śmianie się z innej drużyny, co innego gardzenie
Kurczaki bardzo urocza nazwa. :D Ja na strony Kondonierów nie wchodzę. :P ale Walcotta mają dobrego
Poza tym, co innego śmianie się z innej drużyny, co innego gardzenie
23 sierpnia 2013, 15:52 [cytuj]
to teraz w którą stronę? Ja właśnie myślę że te naśmiewanie sie z nazwy Koguty bierze się z pogardy? Nieprawdaż?
Już na Bernabeu rozkładają scenę
to teraz w którą stronę? Ja właśnie myślę że te naśmiewanie sie z nazwy Koguty bierze się z pogardy? Nieprawdaż?
23 sierpnia 2013, 15:55 [cytuj]
Moje naśmiewanie się z Arsenalu, Chelsea i West Hamu nie bierze się z pogardy (nawet w europejskich pucharach i lidze mistrzów wspieram kibicowaniem), a jednynie z chęci urozmaicenia sobie rozgrywek i podkolorowania rozgrywek. Ale zostawmy już to, bo offtop się robi.
Moje naśmiewanie się z Arsenalu, Chelsea i West Hamu nie bierze się z pogardy (nawet w europejskich pucharach i lidze mistrzów wspieram kibicowaniem), a jednynie z chęci urozmaicenia sobie rozgrywek i podkolorowania rozgrywek. Ale zostawmy już to, bo offtop się robi
23 sierpnia 2013, 16:08 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
jak by mieli prezentować Bale to by raczej potwierdzenie było szybciej jak prezentacja, aby wbiło jak najwięcej ludzi na stadion
jak by mieli prezentować Bale to by raczej potwierdzenie było szybciej jak prezentacja, aby wbiło jak najwięcej ludzi na stadion;)
23 sierpnia 2013, 16:11 [cytuj]
I tak będzie dużo, na bank bo była sraka wczoraj że niby dziś ma być oficjal na ten temat. A Baldini do Madrytu na wycieczke poleciał rozumiem? Spoko
I tak będzie dużo, na bank bo była sraka wczoraj że niby dziś ma być oficjal na ten temat. A Baldini do Madrytu na wycieczke poleciał rozumiem? Spoko
23 sierpnia 2013, 16:14 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
o północy zobaczymy czy te pewne info było naprawde pewne czy takie pewne jak te wcześniejsze, według których Bale udaje i juz od miesiaca jest w Realu
o północy zobaczymy czy te pewne info było naprawde pewne czy takie pewne jak te wcześniejsze, według których Bale udaje i juz od miesiaca jest w Realu;)
23 sierpnia 2013, 16:15 [cytuj]
W sumie jak teraz patrze to Lamela nie jest konieczny wcale, SO by sie przydal, ale moze przerzyjemy bez nowego za to rozgrywajacego musimy koniecznie sprowadzic i Eriksen byl by idealny i za nie duze pieniadze
W sumie jak teraz patrze to Lamela nie jest konieczny wcale, SO by sie przydal, ale moze przerzyjemy bez nowego za to rozgrywajacego musimy koniecznie sprowadzic i Eriksen byl by idealny i za nie duze pieniadze :)
23 sierpnia 2013, 16:18 [cytuj]
Ja już rzygam tym Bale'm i jego sagą. Nie widać tego może po mnie ale wkurwia mnie to po prostu. Z Modrićem to o tyle dobre że było wiadomo na czym się stoi a ten? Nawet wywiadu żadnego nie da. Panie idź pan w cholere z takim oknem transferowym
Ja już rzygam tym Bale'm i jego sagą. Nie widać tego może po mnie ale wkurwia mnie to po prostu. Z Modrićem to o tyle dobre że było wiadomo na czym się stoi a ten? Nawet wywiadu żadnego nie da. Panie idź pan w cholere z takim oknem transferowym
23 sierpnia 2013, 16:25 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
jeśli faktycznie odejdzie to przynajmniej nie zbija ceny jak Modric
ale te cyrki robią gazety i ludzie od 100% info
jeśli faktycznie odejdzie to przynajmniej nie zbija ceny jak Modric
ale te cyrki robią gazety i ludzie od 100% info;)
23 sierpnia 2013, 16:25 [cytuj]
Ktoś się orientuje o której prezentacja?
23 sierpnia 2013, 16:29 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:
jaka prezentacja?
jaka prezentacja?
23 sierpnia 2013, 16:33 [cytuj]
Robert powiedział/a:
jaka prezentacja?
Realu
Realu :rotfl:
23 sierpnia 2013, 16:38 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:
Realu

tylko prezentacja czego? Liga ruszyła to nie drużyna, Bale nie ma nigdzie info, to nie wiem co mogą prezentować
jak by zaczeło sie dziać, to by sie chyba zesrali
byłby widziany na lotnisku itd
tylko prezentacja czego? Liga ruszyła to nie drużyna, Bale nie ma nigdzie info, to nie wiem co mogą prezentować;)
jak by zaczeło sie dziać, to by sie chyba zesrali;)
byłby widziany na lotnisku itd
23 sierpnia 2013, 16:39 [cytuj]
to na chuj ją robią jak nie dla drużyny? Po co ta cała szopka z postawieniem jakieś tam budowli specjalnie na prezentacje?
to na chuj ją robią jak nie dla drużyny? Po co ta cała szopka z postawieniem jakieś tam budowli specjalnie na prezentacje?
23 sierpnia 2013, 16:42 [cytuj]
Nowy kontrakt dla Ronaldo zapewne
Nowy kontrakt dla Ronaldo zapewne
23 sierpnia 2013, 17:35 [cytuj]
Czyli temat williana upadł. Myślę, że jeszcze nie ma tragedii, osobiście nawet wolałbym Eriksena ( i oczywiście Lamela obowiązkowo). Pieniądze podobne a zawodniczek młody 21 lat. Już jest bardzo dobry a pod naszymi skrzydłami może się tylko jeszcze bardziej rozwinąć. Poza tym nie sądzę by umiejętnościami odbiegał od williana. Ajax to przecież kopalnia talentów a eriksen będąc jeszcze w danii miał oferty z największych klubów typu barca, chelsea czy manu. Wybrał ajax żeby się jeszcze rozwijać co świadczy o tym, że poza tym ze jest dobry to jeszcze nie głupi chłopak. Myślę, że Spurs mogą mieć z niego wielki pożytek. Liczę na ten transfer
Czyli temat williana upadł. Myślę, że jeszcze nie ma tragedii, osobiście nawet wolałbym Eriksena ( i oczywiście Lamela obowiązkowo). Pieniądze podobne a zawodniczek młody 21 lat. Już jest bardzo dobry a pod naszymi skrzydłami może się tylko jeszcze bardziej rozwinąć. Poza tym nie sądzę by umiejętnościami odbiegał od williana. Ajax to przecież kopalnia talentów a eriksen będąc jeszcze w danii miał oferty z największych klubów typu barca, chelsea czy manu. Wybrał ajax żeby się jeszcze rozwijać co świadczy o tym, że poza tym ze jest dobry to jeszcze nie głupi chłopak. Myślę, że Spurs mogą mieć z niego wielki pożytek. Liczę na ten transfer:cwaniak:
23 sierpnia 2013, 17:51 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Napisałem tak wtedy ze względu na doświadczenie okienkowe. Teraz definitywnie się z Tobą zgadzam. Sam jednak stwierdzisz, że to co się dzieje nie jest za przeproszeniem kurwa normalne. Nie wiem co jest tego przyczyną? AVB, Bambini czy może Joe Lewis dostał piłeczką od golfa. Nigdy tak nie było, my kibice nie jesteśmy do takiego obrotu przygotowani mentalnie. Większość z nas łapie się za głowę na każdym transferowym kroku. Jeśli przyjdzie Lamela, Willian, Chichares, Hailovic i jakiś napastnik to już do reszty zgłupieje
I tu sie teraz ja zgodze z Toba w pelnej rozciaglosci
I tu sie teraz ja zgodze z Toba w pelnej rozciaglosci ;)
Can't Smile Without You!!!
23 sierpnia 2013, 18:18 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Widać własnego rozumu nie masz i wierzysz we wszystko co Ci pismaki na obiad podadzą. Manipulacja mediów jak widać działa.
AVB w każdym wywiadzie powtarza to samo. Bale jest w Tottenhamie i nic mu nie wiadomo o jakiś przenosinach.
Bale milczy, bo żadnych przenosin nie ma.
Ale Ty żryj sobie medialną papke i pisz wszystkim w koło jaki jesteś poinformowany.
COYS
Widać własnego rozumu nie masz i wierzysz we wszystko co Ci pismaki na obiad podadzą. Manipulacja mediów jak widać działa.
AVB w każdym wywiadzie powtarza to samo. Bale jest w Tottenhamie i nic mu nie wiadomo o jakiś przenosinach.
Bale milczy, bo żadnych przenosin nie ma.
Ale Ty żryj sobie medialną papke i pisz wszystkim w koło jaki jesteś poinformowany.
COYS