Forum dyskusyjne
23 sierpnia 2013, 18:20 [cytuj]
no najlepiej sie na mnie skupić... gdzie 90% forum ma takie same zdanie. Ciekawe co zaśpiewasz 2 września
no najlepiej sie na mnie skupić... gdzie 90% forum ma takie same zdanie. Ciekawe co zaśpiewasz 2 września
23 sierpnia 2013, 18:27 [cytuj]
Shady powiedział/a:
Widać własnego rozumu nie masz i wierzysz we wszystko co Ci pismaki na obiad podadzą. Manipulacja mediów jak widać działa.
AVB w każdym wywiadzie powtarza to samo. Bale jest w Tottenhamie i nic mu nie wiadomo o jakiś przenosinach.
Bale milczy, bo żadnych przenosin nie ma.
Ale Ty żryj sobie medialną papke i pisz wszystkim w koło jaki jesteś poinformowany.
COYS
Tak, a pamietasz jak AVB na pytanie w wywiadzie dotyczące negocjacji z Spurs co do przyjścia zaprzeczył i nazwał kłamstwem a niedługo podpisał kontrakt z nami.
Tak, a pamietasz jak AVB na pytanie w wywiadzie dotyczące negocjacji z Spurs co do przyjścia zaprzeczył i nazwał kłamstwem a niedługo podpisał kontrakt z nami
23 sierpnia 2013, 18:29 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Co z tego że 90% ma takie samo zdanie (ma?), zwykłe spekulacje. W przeciwieństwie do Ciebie. Masz pretensje do wszystkich z Tottenhamu że nie sprzedali Ci żadnych fascynujących informacji do wiadomości publicznej, bo... nie ma takich?
Nic nie zaśpiewam, będą oficjalne informacje, będzie można komentować.
Zolter powiedział/a:
Tak, a pamietasz jak AVB na pytanie w wywiadzie dotyczące negocjacji z Spurs co do przyjścia zaprzeczył i nazwał kłamstwem a niedługo podpisał kontrakt z nami
Tak pamiętam. To nijak ma się do sytuacji o której jest mowa.
Co z tego że 90% ma takie samo zdanie (ma?), zwykłe spekulacje. W przeciwieństwie do Ciebie. Masz pretensje do wszystkich z Tottenhamu że nie sprzedali Ci żadnych fascynujących informacji do wiadomości publicznej, bo... nie ma takich?
Nic nie zaśpiewam, będą oficjalne informacje, będzie można komentować.
[quote=Zolter]Tak, a pamietasz jak AVB na pytanie w wywiadzie dotyczące negocjacji z Spurs co do przyjścia zaprzeczył i nazwał kłamstwem a niedługo podpisał kontrakt z nami
23 sierpnia 2013, 18:30 [cytuj]
to nie jest żadne pierdolenie na wiatr, a niektórzy jeszcze się łudzą że Bale zostanie. Nie rozumiem tego. Gość ile? 2 miesiące zaraz minie jak nie grał, co po nim? Zanim dojdzie do siebie to... minie troche czasu. Ale nie kurwa, pewnie to kontuzja...
to nie jest żadne pierdolenie na wiatr, a niektórzy jeszcze się łudzą że Bale zostanie. Nie rozumiem tego. Gość ile? 2 miesiące zaraz minie jak nie grał, co po nim? Zanim dojdzie do siebie to... minie troche czasu. Ale nie kurwa, pewnie to kontuzja
23 sierpnia 2013, 18:34 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
to nie jest żadne pierdolenie na wiatr, a niektórzy jeszcze się łudzą że Bale zostanie. Nie rozumiem tego. Gość ile? 2 miesiące zaraz minie jak nie grał, co po nim? Zanim dojdzie do siebie to... minie troche czasu. Ale nie kurwa, pewnie to kontuzja
to dlaczego nie grał dla repry?
to dlaczego nie grał dla repry?
23 sierpnia 2013, 18:34 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Sorry, skąd wiesz że Bale odchodzi?
A tak BTW, nie wiem czy wiesz, ale forum to miejsce publiczne i obowiązuje chyba jakaś kultura w dobieraniu słów.
Sorry, skąd wiesz że Bale odchodzi?
A tak BTW, nie wiem czy wiesz, ale forum to miejsce publiczne i obowiązuje chyba jakaś kultura w dobieraniu słów
23 sierpnia 2013, 18:37 [cytuj]
aha czyli zostanie? Spoko, dzięki za info pozdro
Jutro zadzwonie do wróżbity Macieja żeby sie upewnić i dam znać co i jak. Piąteczka
Jutro zadzwonie do wróżbity Macieja żeby sie upewnić i dam znać co i jak. Piąteczka
23 sierpnia 2013, 19:03 [cytuj]
Shady powiedział/a:
AVB w każdym wywiadzie powtarza to samo. Bale jest w Tottenhamie i nic mu nie wiadomo o jakiś przenosinach.
Bale milczy, bo żadnych przenosin nie ma.
Jedyny mądry na forum .
Jedyny mądry na forum
23 sierpnia 2013, 19:05 [cytuj]
Motorniczy spinator

Człowieku zrozum , że AVB nie chce się wypowiadać w sprawie bale`a bo to nie od niego zależy czy Walijczyk zostanie czy nie .
Bale nie mówi o transferze , bo może mu jest nijak czy zostanie czy odejdzie?
Motorniczy spinator :D Człowieku zrozum , że AVB nie chce się wypowiadać w sprawie bale`a bo to nie od niego zależy czy Walijczyk zostanie czy nie .
Bale nie mówi o transferze , bo może mu jest nijak czy zostanie czy odejdzie?
23 sierpnia 2013, 19:11 [cytuj]
wezme przyklad z Shady i poczekam do 2 września, dziękuję za uwagę
wezme przyklad z Shady i poczekam do 2 września, dziękuję za uwagę
23 sierpnia 2013, 19:28 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Nikt nie twierdzi, że NA PEWNO zostanie, tak samo jak nikt nie twierdzi, że NA PEWNO odejdzie. Pewny to może być Perez, Levy i sam zainteresowany, reszta może się co najwyżej domyślać. Dopóki nie ma oficjalki, wszyscy jesteśmy jednakowo głupi i jednakowo mądrzy. Ja tam wciąż mam nadzieję, że Bale u nas zostanie. Choć coraz mniejszą - cóż zrobić.
Nikt nie twierdzi, że NA PEWNO zostanie, tak samo jak nikt nie twierdzi, że NA PEWNO odejdzie. Pewny to może być Perez, Levy i sam zainteresowany, reszta może się co najwyżej domyślać. Dopóki nie ma oficjalki, wszyscy jesteśmy jednakowo głupi i jednakowo mądrzy. Ja tam wciąż mam nadzieję, że Bale u nas zostanie. Choć coraz mniejszą - cóż zrobić
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
23 sierpnia 2013, 20:06 [cytuj]
Sorki że pytam , ale się już troszke zamotałem . Okno transferowe kończy się w sobote 31 sierpnia o 24 , czy jest jakoś ze względu na to że koniec wypada w weekend przedłużone ?
Sorki że pytam , ale się już troszke zamotałem . Okno transferowe kończy się w sobote 31 sierpnia o 24 , czy jest jakoś ze względu na to że koniec wypada w weekend przedłużone ?
23 sierpnia 2013, 20:16 [cytuj]
tak, trwa do 2 września
tak, trwa do 2 września
23 sierpnia 2013, 20:20 [cytuj]
Nasz były menager nie próbuje sprowadzić do QPR townseda a Defoe i BAE dokładnie nie podano ceny , ale zawodnicy mają kosztować około 25 mln funtów - jednak HR wciąż nam pomaga

Wrzućmy jeszcze livermora , siggiego i wypożyczmy carrola .
Livermore , gylffi , defoe , BAE = 40 mln funtów ?
Nasz były menager nie próbuje sprowadzić do QPR townseda a Defoe i BAE dokładnie nie podano ceny , ale zawodnicy mają kosztować około 25 mln funtów - jednak HR wciąż nam pomaga :) Wrzućmy jeszcze livermora , siggiego i wypożyczmy carrola .
Livermore , gylffi , defoe , BAE = 40 mln funtów ? :)
23 sierpnia 2013, 20:22 [cytuj]
Drugler,
ale Livermore juz jest wypożyczony
Drugler,
ale Livermore juz jest wypożyczony ;)
23 sierpnia 2013, 20:26 [cytuj]
My to sie musimy pozbyć Adebayora a nie Defoe :/
My to sie musimy pozbyć Adebayora a nie Defoe :/
To dare is to do.
23 sierpnia 2013, 20:29 [cytuj]
niech bierze Bale za 100 mln w jednej racie - Arry dawaj!
niech bierze Bale za 100 mln w jednej racie - Arry dawaj!:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 sierpnia 2013, 20:51 [cytuj]
Wraca temat Chirchesa. Byłoby MEGA!
Could Tottenham Hotspur be spending any potential Gareth Bale profits? Reports in Europe say Spurs have had an £7million offer accepted for Steaua Bucharest's Vlad Chiriches.
by Peter Fraser 8:31 PM
Wraca temat Chirchesa. Byłoby MEGA!
Could Tottenham Hotspur be spending any potential Gareth Bale profits? Reports in Europe say Spurs have had an £7million offer accepted for Steaua Bucharest's Vlad Chiriches.
by Peter Fraser 8:31 PM
23 sierpnia 2013, 20:54 [cytuj]
Chiriches u nas będzie na bank, czemu niby nie grał z Legią ? skoro jest największą gwiazdą drużyny a o żadnym urazie nie czytałem
Chiriches u nas będzie na bank, czemu niby nie grał z Legią ? skoro jest największą gwiazdą drużyny a o żadnym urazie nie czytałem
To dare is to do.
23 sierpnia 2013, 21:09 [cytuj]
saikor powiedział/a:
Ja coś czytałem o kontuzji i to na tym forum
Ja coś czytałem o kontuzji i to na tym forum