Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  222  223  224  225  226    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
25 sierpnia 2013, 22:37 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Gonzalo Higuain za 46 mln i ty mówisz że to MĄDRZE prowadzony zespoł?:lezkawoku:

Zacznijmy od tego, że jak gówno wiesz o jakiejś drużynie to siedź po prostu cicho. Higuain przyszedł w granicach 37-39mln EURO. Napoli ma dobrego trenera, który zdobył nie tak dawno LE z Chelsea gdzie warunki do pracy nie były najlepsze(chyba każdy kto się interere PL o tym wie). Tutaj w Neapolu został obdarzony zaufaniem. Sprzedali Cavaniego i za te pieniądze buduje nową siłę Azzurri. Doszło aż siedmiu nowych graczy!!! konkurencja staję się coraz większa razem z klubem. Nie uważam więc,że ten zespół jest źle prowadzony a już na pewno "niemądrze" . A jak czytam takiego Motorniczego co ma do powiedzenia o Napoli to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Skoro nie macie pojęcia o tej drużynie to wypadałoby o niej nie pisać, a już na pewno nie takich pierdół. Najlepiej zakończyć ten temat który się na dobre nie zaczął i zająć się drużyną której wspólnie kibicujemy. COYS!
Zacznijmy od tego, że jak gówno wiesz o jakiejś drużynie to siedź po prostu cicho. Higuain przyszedł w granicach 37-39mln EURO. Napoli ma dobrego trenera, który zdobył nie tak dawno LE z Chelsea gdzie warunki do pracy nie były najlepsze(chyba każdy kto się interere PL o tym wie). Tutaj w Neapolu został obdarzony zaufaniem. Sprzedali Cavaniego i za te pieniądze buduje nową siłę Azzurri. Doszło aż siedmiu nowych graczy!!! konkurencja staję się coraz większa razem z klubem. Nie uważam więc,że ten zespół jest źle prowadzony a już na pewno "niemądrze" . A jak czytam takiego Motorniczego co ma do powiedzenia o Napoli to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Skoro nie macie pojęcia o tej drużynie to wypadałoby o niej nie pisać, a już na pewno nie takich pierdół. Najlepiej zakończyć ten temat który się na dobre nie zaczął i zająć się drużyną której wspólnie kibicujemy. COYS!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
25 sierpnia 2013, 22:41 [cytuj]
A to kondony analskie jedne, wredoty... i wlasnie kocham to forum za to ze dostrzegamy też wady u naszych, jak rowniez zalety u innych. Niech sobie piszą, zobaczymy co napiszą po derbach, kondony.
@up
prawda jest taka że kupili odrzutki z Madrytu.
A to kondony analskie jedne, wredoty... i wlasnie kocham to forum za to ze dostrzegamy też wady u naszych, jak rowniez zalety u innych. Niech sobie piszą, zobaczymy co napiszą po derbach, kondony. @up prawda jest taka że kupili odrzutki z Madrytu
25 sierpnia 2013, 23:07 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
A to kondony analskie jedne, wredoty... i wlasnie kocham to forum za to ze dostrzegamy też wady u naszych, jak rowniez zalety u innych. Niech sobie piszą, zobaczymy co napiszą po derbach, kondony.
@up
prawda jest taka że kupili odrzutki z Madrytu

tak szczerze mówiąc to chciałbym mieć takiego odrzutka jak Callejon w szeregach Spurs ;)
tak szczerze mówiąc to chciałbym mieć takiego odrzutka jak Callejon w szeregach Spurs ;)
25 sierpnia 2013, 23:12 [cytuj]
Arsenal planuje ofertę za Di Marię. Obstawiam 12 milionów euro :wysmiewacz:
Arsenal planuje ofertę za Di Marię. Obstawiam 12 milionów euro :wysmiewacz:
25 sierpnia 2013, 23:19 [cytuj]
Wengier tymi ofertami chce naprawić rynek, a wy sie smiejecie:rotfl:
Wengier tymi ofertami chce naprawić rynek, a wy sie smiejecie:rotfl:
25 sierpnia 2013, 23:23 [cytuj]
Szkoda tylko że jest w tym sam :P
Szkoda tylko że jest w tym sam :P
25 sierpnia 2013, 23:24 [cytuj]
Trzeba go zachęcać, a nie zniechęcać :cwaniak:
Trzeba go zachęcać, a nie zniechęcać :cwaniak:
25 sierpnia 2013, 23:24 [cytuj]
Ramzes odrzutki z Realu to czasem dobrzy piłkarze.
Etoo, Cambiasso, Mata, Sneijder, Robben, VdV. To wszystko odrzutki z Realu. Piłkarze dla których nie było przyszłości w tym klubie.

Tak się składa że właśnie kupiliśmy jednego odrzutka z Madrytu, którego w wieku 22 lat nikt tam nie chciał. Kosztował 30mln a na imię ma Roberto. Swoją drogą Real dostał aż 30% kwoty transferu.

Jeżeli w Realu będzie Bale to napewno ktoś z dwójki Di Maria-Ozil zostanie odrzutkiem.

Swoją drogą rok temu pewnie rok temu większość osób wyceniała Di Marie wyżej niż Bala.
Ramzes odrzutki z Realu to czasem dobrzy piłkarze. Etoo, Cambiasso, Mata, Sneijder, Robben, VdV. To wszystko odrzutki z Realu. Piłkarze dla których nie było przyszłości w tym klubie. Tak się składa że właśnie kupiliśmy jednego odrzutka z Madrytu, którego w wieku 22 lat nikt tam nie chciał. Kosztował 30mln a na imię ma Roberto. Swoją drogą Real dostał aż 30% kwoty transferu. Jeżeli w Realu będzie Bale to napewno ktoś z dwójki Di Maria-Ozil zostanie odrzutkiem. Swoją drogą rok temu pewnie rok temu większość osób wyceniała Di Marie wyżej niż Bala
25 sierpnia 2013, 23:26 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
@up
prawda jest taka że kupili odrzutki z Madrytu

Napoli ściągnęło reprezentanta najlepszej drużyny narodowej świata i Europy za 12 mln (Albiola), podstawowego napastnika reprezentacji Argentyny o którego biły się czołowe kluby Starego Kontynentu (Juve i Anale), Higuaina, i Callejona, któremu talentu i umiejętności nie brakuje. Takie odrzuty wzmocniłyby kadrę nie jednego zespołu walczącego o mistrzostwo, a że Perezowi zależy głównie na sprzedaży koszulek, to piłkarze niemedialni po prostu nie są mu do szczęścia potrzebni. I chuj... jego wybór. A Napoli na tym skorzysta.
Napoli ściągnęło reprezentanta najlepszej drużyny narodowej świata i Europy za 12 mln (Albiola), podstawowego napastnika reprezentacji Argentyny o którego biły się czołowe kluby Starego Kontynentu (Juve i Anale), Higuaina, i Callejona, któremu talentu i umiejętności nie brakuje. Takie odrzuty wzmocniłyby kadrę nie jednego zespołu walczącego o mistrzostwo, a że Perezowi zależy głównie na sprzedaży koszulek, to piłkarze niemedialni po prostu nie są mu do szczęścia potrzebni. I chuj... jego wybór. A Napoli na tym skorzysta
25 sierpnia 2013, 23:27 [cytuj]
A czy płacono za nich po 36 milionów?
Mogę się mylić, ale uważam że 36 mln za Higuaina to za dużo. Albiol nigdy nie był przykładem ŚO, a ten trzeci mimo 26 lat nic takiego nie pokazywal. Nazywanie ich "tworem" to przesada, ale dalej uważam że za te pieniążki można znacznie lepiej wzmocnić zespół. Jeżeli Napoli zagra świetny sezon tzn. że się totalnie pomylilem i nie miałem racji. Bywa :)
A czy płacono za nich po 36 milionów? Mogę się mylić, ale uważam że 36 mln za Higuaina to za dużo. Albiol nigdy nie był przykładem ŚO, a ten trzeci mimo 26 lat nic takiego nie pokazywal. Nazywanie ich "tworem" to przesada, ale dalej uważam że za te pieniążki można znacznie lepiej wzmocnić zespół. Jeżeli Napoli zagra świetny sezon tzn. że się totalnie pomylilem i nie miałem racji. Bywa :)
25 sierpnia 2013, 23:29 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
A czy płacono za nich po 36 milionów?

Tylko, że Higuain to zajebisty napastnik. Gdyby Real nie grał każdej piłki na Ronaldo, to Higuain mógłby spokojnie strzelać po 25-30 bramek w sezonie w klubie takim jak Real. A, że Ancelotti wybrał zamiast Argentyńczyka przereklamowanego Benzemę to już inna sprawa.
Tylko, że Higuain to zajebisty napastnik. Gdyby Real nie grał każdej piłki na Ronaldo, to Higuain mógłby spokojnie strzelać po 25-30 bramek w sezonie w klubie takim jak Real. A, że Ancelotti wybrał zamiast Argentyńczyka przereklamowanego Benzemę to już inna sprawa
25 sierpnia 2013, 23:36 [cytuj]
No a czy kiedyś Napoli sprzedało kogoś za 65mln.
Może niektórzy uważają Higuaina za słabego piłkarza, ja bardzo się cieszę że nie ma go w Arsenalu. uff
Koleś ma 26 lat i statystki

Real Madryt 190 meczy (dużo z ławki) 107 bramek.

Ancelotti chiał żeby został. Więc to jeden z niewielu przypadków transferów z Realu gdzie zawodnik odchodzi a klub wolałby go nie sprzedawać.

Może Napoli zagra najgorszy sezon od awansu do Serie a Roma wygra mistrzostwo wtedy ja się zdziwię i przyznam do błędu.

Ciekawy będzie ten ostati tydzień okienka. Przy okazji to może nawet fajnie że Arsenal teraz wygrał 2 mecze. Wenger znów uwierzy że na rynku nie ma piłkarzy lepszych niż Ci których ma. Ma dużo pieniędzy ale nie ma co z nimi zrobić. Jak MU się nie wzmocni też będzie ciekawie.:rotfl::rotfl::rotfl:
No a czy kiedyś Napoli sprzedało kogoś za 65mln. Może niektórzy uważają Higuaina za słabego piłkarza, ja bardzo się cieszę że nie ma go w Arsenalu. uff Koleś ma 26 lat i statystki Real Madryt 190 meczy (dużo z ławki) 107 bramek. Ancelotti chiał żeby został. Więc to jeden z niewielu przypadków transferów z Realu gdzie zawodnik odchodzi a klub wolałby go nie sprzedawać. Może Napoli zagra najgorszy sezon od awansu do Serie a Roma wygra mistrzostwo wtedy ja się zdziwię i przyznam do błędu. Ciekawy będzie ten ostati tydzień okienka. Przy okazji to może nawet fajnie że Arsenal teraz wygrał 2 mecze. Wenger znów uwierzy że na rynku nie ma piłkarzy lepszych niż Ci których ma. Ma dużo pieniędzy ale nie ma co z nimi zrobić. Jak MU się nie wzmocni też będzie ciekawie.:rotfl::rotfl::rotfl:
26 sierpnia 2013, 00:59 [cytuj]
Przestańcie pierdolić, ligę jak zwykle wygra Juve, ale to nie nasza broszka. Cieszy Lamela, ale to wciąż mało jeśli pracownik przymusowy Bale ma odejść
Przestańcie pierdolić, ligę jak zwykle wygra Juve, ale to nie nasza broszka. Cieszy Lamela, ale to wciąż mało jeśli pracownik przymusowy Bale ma odejść
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 sierpnia 2013, 01:09 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

krótko i na temat, like it :D

odnośnie Lameli - jeśli to się uda, to będzie mega wzmocnienie, ale mam nadzieję, że AVB ma jeszcze coś w zanadrzu ;) nie zapominajmy też o Holtbym, który miażdży w niemieckiej młodzieżówce, ostatnio w rezerwach też rozegrał dobry mecz.
krótko i na temat, like it :D odnośnie Lameli - jeśli to się uda, to będzie mega wzmocnienie, ale mam nadzieję, że AVB ma jeszcze coś w zanadrzu ;) nie zapominajmy też o Holtbym, który miażdży w niemieckiej młodzieżówce, ostatnio w rezerwach też rozegrał dobry mecz
26 sierpnia 2013, 08:31 [cytuj]
Lamela leci już samolotem do londynu , aby podpisać wszystkie potrzebne papierki do sfinalizowania transferu - skysport.
Lamela leci już samolotem do londynu , aby podpisać wszystkie potrzebne papierki do sfinalizowania transferu - skysport
26 sierpnia 2013, 08:34 [cytuj]
Swoją drogą , to moglibyśmy wyciągnąć Ljajica z tej seria A . Za rok kończy mu się kontrakt a umiejętności ma dobre .Gdyby soldado dostał kontuzję, to raczej ade ( który siedział sobie wczoraj w loży vip`owskiej na WHL i jadł jakieś fast foody z BAE ) go nie zastąpi , a defoe to porażka :x
Swoją drogą , to moglibyśmy wyciągnąć Ljajica z tej seria A . Za rok kończy mu się kontrakt a umiejętności ma dobre .Gdyby soldado dostał kontuzję, to raczej ade ( który siedział sobie wczoraj w loży vip`owskiej na WHL i jadł jakieś fast foody z BAE ) go nie zastąpi , a defoe to porażka :x
26 sierpnia 2013, 09:43 [cytuj]
też się naczytałem wczoraj na kondonierach, np. że Tottenham gra jak Stoke. Jebać ich, trzeba w końcu te cholerne Emirates odczarowac
też się naczytałem wczoraj na kondonierach, np. że Tottenham gra jak Stoke. Jebać ich, trzeba w końcu te cholerne Emirates odczarowac
26 sierpnia 2013, 09:48 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
:|
Patrząc na typy bukmacherów Roma w kolejce do mistrzostwa jest 6 (Juve,Napoli,Milan,Viola,Inter).
W poprzednim sezonie byli 6. Przegrywają najważniejszy mecz sezonu final Coppa Italia z Lazio.
Pozbywają się Osvaldo i Marquinhosa. Przybył Gervinho i Strootman i będą na podium?

Goal.com zapytało 8 ekspertów od SerieA o ich typy na sezon. Jakoś tu też nikt nie stawia na Rome.
http://www.goal.com/en/slideshow/4805/1/title/serie-a-predictions-for-2013-14?ICID=OP

Nie wiem też o co Ci chodzi z tym Napoli. Jak można nazwać taki klub tworem. To mądrze i bez szaleństw prowadzony zespół. Mają świetnych piłkarzy. Mi ich 11 naprawdę imponuje.

Taki Marek Hamsik to jest kapitalny rozgrywający. Przechodzi przez niego każda akcja a on nie traci piłek. To jest to czego brakuje Tottenhamowi. Oczywiście jest nie do wyciągnięcia
gardzę typami ekspercików i bukmacherów. Dla mnie wystarczy że Roma zagra bez obciążeń, żadnych śmiesznych Lig Europy. Napoli skiśnie, Roma nie tylko Strootmanem i Gervinho się wzmocniła. Śmieszna cena za De Sanctisa toż to darmo piłkarz sprowadzony prawie. Maicon jest. A Napoli? Co dostało za Cavaniego to przepłaciło, za takiego Higuaina. Skisną na bank a Roma wskakuje na top 3 i ten Milan też będzie miał kryzys. Poprzedni sezon to jakiś niebywały fart w końcówce. Przegrywać z już pewną spadku drużyną a potem wygrana, i jeszcze bramka z karnego. Przypadek? Mimo wszystko że Roma dokonała tańszych transferów od Napoli to zrobiła je w przeciwieństwie do Neapolu z głową.
gardzę typami ekspercików i bukmacherów. Dla mnie wystarczy że Roma zagra bez obciążeń, żadnych śmiesznych Lig Europy. Napoli skiśnie, Roma nie tylko Strootmanem i Gervinho się wzmocniła. Śmieszna cena za De Sanctisa toż to darmo piłkarz sprowadzony prawie. Maicon jest. A Napoli? Co dostało za Cavaniego to przepłaciło, za takiego Higuaina. Skisną na bank a Roma wskakuje na top 3 i ten Milan też będzie miał kryzys. Poprzedni sezon to jakiś niebywały fart w końcówce. Przegrywać z już pewną spadku drużyną a potem wygrana, i jeszcze bramka z karnego. Przypadek? Mimo wszystko że Roma dokonała tańszych transferów od Napoli to zrobiła je w przeciwieństwie do Neapolu z głową
26 sierpnia 2013, 10:00 [cytuj]
Motorniczy skończ pierniczyć za przeproszeniem . Roma traci osvaldo i lamelę ( 2 czołowych zawodników ), ściągają gervinho na miejsce lameli i sądzisz że gervinho po 3 latach w angli nagle złapie forme? TOP 3 Serie A jest ciężka do wytypowania bo inter i milan grają sezony w kratkę , juve pewnie powalczy o mistrza z neapolem jak to było sezon temu , a roma to według mnie taki włoski liverpool .
Motorniczy skończ pierniczyć za przeproszeniem . Roma traci osvaldo i lamelę ( 2 czołowych zawodników ), ściągają gervinho na miejsce lameli i sądzisz że gervinho po 3 latach w angli nagle złapie forme? TOP 3 Serie A jest ciężka do wytypowania bo inter i milan grają sezony w kratkę , juve pewnie powalczy o mistrza z neapolem jak to było sezon temu , a roma to według mnie taki włoski liverpool
26 sierpnia 2013, 10:53 [cytuj]
HalaDzieci znów wyzywają bale`a ^^ Podobno nie doszli do porozumienia z madrytem i narazie transferu nie ma :D:D:D
HalaDzieci znów wyzywają bale`a ^^ Podobno nie doszli do porozumienia z madrytem i narazie transferu nie ma :D:D:D
|<  <<  <  222  223  224  225  226    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 78 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się