Forum dyskusyjne
15 czerwca 2013, 20:16 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Ty już nie prorokuj, Jin

. Zobaczysz, że to będzie udane lato

To lato JUŻ jest udane. Nie ma Gallasa i Bentleya. Teraz może być już tylko lepiej
To lato JUŻ jest udane. Nie ma Gallasa i Bentleya. Teraz może być już tylko lepiej :P
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 czerwca 2013, 20:26 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
dlatego mówię skończymy z n zogbiami, barrymi i kims pokroju carlton cole bo jest za darmo
Dokładnie , niech levy nie sądzi , że "za darmo" dostaje się do LM - trzeba wydać troche kasy , a jak widzę tych brazylijczyków ( ale i belgów ) to zastanawiam się dlaczego mamy TYLKO 3 piłkarzy z tych krajów .
A tak offtopic to w następnym roku MŚ w Brazylii , a więc koszulki dobrze się sprzedadzą
Dokładnie , niech levy nie sądzi , że "za darmo" dostaje się do LM - trzeba wydać troche kasy , a jak widzę tych brazylijczyków ( ale i belgów ) to zastanawiam się dlaczego mamy TYLKO 3 piłkarzy z tych krajów .
A tak offtopic to w następnym roku MŚ w Brazylii , a więc koszulki dobrze się sprzedadzą :)
15 czerwca 2013, 20:28 [cytuj]
RadzioTH powiedział/a:
Polecam!
http://www.tottenham24.pl/news/THfan-vBlog-ODCINEK-2-861
Fajne , Ty jesteś wykonawcą tego materiału?
Fajne , Ty jesteś wykonawcą tego materiału?
15 czerwca 2013, 20:35 [cytuj]
http://transfery.info/58312,tottenham-bliski-pozyskania-paulinho YEAH
Jak to jest prawda to Baldini jesteś dla mnie mega kozakiem i będę Cię bronił zawsze i wszędzie
Mega transfer jeśli to prawda
http://transfery.info/58312,tottenham-bliski-pozyskania-paulinho YEAH :brawo:
Jak to jest prawda to Baldini jesteś dla mnie mega kozakiem i będę Cię bronił zawsze i wszędzie :rotfl:
Mega transfer jeśli to prawda :ok:
Offence win games, defence wins titles
15 czerwca 2013, 20:54 [cytuj]
Tak się właśnie dowiedziałem że ten Paulinho miał przeszłość w Polsce a konkretnie w ŁKS
Tak się właśnie dowiedziałem że ten Paulinho miał przeszłość w Polsce a konkretnie w ŁKS :szok:
15 czerwca 2013, 21:09 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Trzeba było go z Łks-u brać
Number of sources this morning saying that we are close to signing €20m rated Corinthians midfielder Paulinhio
Już pisałem o tym
Już pisałem o tym :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 czerwca 2013, 22:05 [cytuj]
jest na boisku dzisiaj paru potencjalnie "naszych". Ten Honda mnie ciekawi najbardziej. Mało ma okazji i nie pokazuje całego swojego potencjału ale widać że byle kim nie jest
jest na boisku dzisiaj paru potencjalnie "naszych". Ten Honda mnie ciekawi najbardziej. Mało ma okazji i nie pokazuje całego swojego potencjału ale widać że byle kim nie jest
15 czerwca 2013, 22:11 [cytuj]
Paulinhio właśnie bramkę strzelił. Chyba nie dla nas. Zaraz wygórują cenę do 25 baniek.
Paulinhio właśnie bramkę strzelił. Chyba nie dla nas. Zaraz wygórują cenę do 25 baniek
15 czerwca 2013, 22:11 [cytuj]
Honda niebawem będzie za "free". A Paulinho podbił cenę.
Honda niebawem będzie za "free". A Paulinho podbił cenę
Can't Smile Without You!!!
15 czerwca 2013, 23:00 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Ty już nie prorokuj, Jin

. Zobaczysz, że to będzie udane lato
Dla Realu udane tu się zgadzamy
Dla Realu udane tu się zgadzamy :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 czerwca 2013, 23:15 [cytuj]
Jakiś Francuz stwierdził że jesteśmy ekstremalnie zainteresowani Aubameyangiem. Staty świetne ma nie powiem
Jakiś Francuz stwierdził że jesteśmy ekstremalnie zainteresowani Aubameyangiem. Staty świetne ma nie powiem :P
15 czerwca 2013, 23:32 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Jakiś Francuz stwierdził że jesteśmy ekstremalnie zainteresowani Aubameyangiem. Staty świetne ma nie powiem

Demjan też ma świetne staty
Demjan też ma świetne staty ;)
15 czerwca 2013, 23:35 [cytuj]
Aubameyang traktowany jak Bóg w Gabonie i St.Etienne chociaż sprawia wrażenie gościa najbardziej martwiącego się o swój 'imidż'

. Odpalony niegdyś bez żalu z Milanu dzisiaj walnął trzy bamby dla reprezentacji wszystkie z karnych
Aubameyang traktowany jak Bóg w Gabonie i St.Etienne chociaż sprawia wrażenie gościa najbardziej martwiącego się o swój 'imidż':D. Odpalony niegdyś bez żalu z Milanu dzisiaj walnął trzy bamby dla reprezentacji wszystkie z karnych :D
15 czerwca 2013, 23:35 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Demjan też ma świetne staty
Demjan czeka na telefon z Barcy się odpada
Demjan czeka na telefon z Barcy się odpada :P
15 czerwca 2013, 23:46 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Honda niebawem będzie za "free". A Paulinho podbił cenę
Wcale nie podbił. Strzelił bramkę na jakimś śmiesznym pucharze konfederacji na którym dzisiaj Brazylia rozegrała cały mecz na stojąco. Ni jak to nie będzie karta przetargową która miałaby podbić jego cenę. Tym bardziej, że wcale nie rozegrał kosmicznych zawodów, Niczym specjalnym się nie wyróżniał.
Wcale nie podbił. Strzelił bramkę na jakimś śmiesznym pucharze konfederacji na którym dzisiaj Brazylia rozegrała cały mecz na stojąco. Ni jak to nie będzie karta przetargową która miałaby podbić jego cenę. Tym bardziej, że wcale nie rozegrał kosmicznych zawodów, Niczym specjalnym się nie wyróżniał
15 czerwca 2013, 23:47 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Wcale nie podbił. Strzelił bramkę na jakimś śmiesznym pucharze konfederacji na którym dzisiaj Brazylia rozegrała cały mecz na stojąco. Ni jak to nie będzie karta przetargową która miałaby podbić jego cenę. Tym bardziej, że wcale nie rozegrał kosmicznych zawodów, Niczym specjalnym się nie wyróżniał
Damiao to samo

a bijemy się o niego jak o Kuba W o wodziankę
Damiao to samo ;) a bijemy się o niego jak o Kuba W o wodziankę
16 czerwca 2013, 00:23 [cytuj]
Dlaczego wszyscy zjebaliście stronę?
16 czerwca 2013, 00:28 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Co wszyscy?! To ProVex popsuł
Co wszyscy?! To ProVex popsuł :P
16 czerwca 2013, 02:01 [cytuj]
Baldini jest już u nas, więc teraz trzeba czekać na potwierdzenia transferów.
Może Paulinho po Pucharze konfederacji, Bernard po Copa Libertadores, potem Soldado/Damiao i ktoś jeszcze i można śmigać.
BTW moim zdaniem nie ma miejsca dla Lennona w pierwszym składzie. Hudd, Parker, może Livermore odejdą, więc tutaj miejsca będzie dość. Sandro do co najmniej października nie wraca, więc tam potrzebujemy zastępstwa jak najszybciej. Na pewno będzie ciekawie.
Baldini jest już u nas, więc teraz trzeba czekać na potwierdzenia transferów.
Może Paulinho po Pucharze konfederacji, Bernard po Copa Libertadores, potem Soldado/Damiao i ktoś jeszcze i można śmigać.
BTW moim zdaniem nie ma miejsca dla Lennona w pierwszym składzie. Hudd, Parker, może Livermore odejdą, więc tutaj miejsca będzie dość. Sandro do co najmniej października nie wraca, więc tam potrzebujemy zastępstwa jak najszybciej. Na pewno będzie ciekawie. ;)
LMAO
16 czerwca 2013, 08:41 [cytuj]

i dobrze , według mnie to drugi neymar , ale nie grający pod publikę
SebastianAlex powiedział/a:
Aubameyang traktowany jak Bóg w Gabonie i St.Etienne chociaż sprawia wrażenie gościa najbardziej martwiącego się o swój 'imidż'

. Odpalony niegdyś bez żalu z Milanu dzisiaj walnął trzy bamby dla reprezentacji wszystkie z karnych

Nie potrafię ( a może nie chcę ) ogarnąć ludzi , którzy wyzywają/śmieją się z tych czarnoskórych ( ale nie tylko tego koloru skóry ) zawodników - takich jak właśnie abumeyang czy hulk - oni wychowywali się w biedzie , a więc teraz chcą się odbić , więc grają dla pieniędzy - nie tylko dla siebie ale dla całej rodziny
Co wszyscy?! To ProVex popsuł

Co zepsułem? xD
i dobrze , według mnie to drugi neymar , ale nie grający pod publikę
[quote=SebastianAlex]Aubameyang traktowany jak Bóg w Gabonie i St.Etienne chociaż sprawia wrażenie gościa najbardziej martwiącego się o swój 'imidż':D. Odpalony niegdyś bez żalu z Milanu dzisiaj walnął trzy bamby dla reprezentacji wszystkie z karnych :D