Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  56  57  58  59  60    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
29 czerwca 2013, 20:28 [cytuj]
Ja również wolałbym kogoś młodszego. Nie będę oszukiwał, że nie. Staram się studzić rozpalone głowy :P, bo zdaję sobię sprawę jakie są realia. Bale chce "głośnych" transferów. Villa jest największym nazwiskiem na jakie jest nas stać i gwarantuje (mam nadzieję) pewien poziom. Nie zakupimy Neymarów, Cavanich czy innych Rooneyów. Możemy sobie pozwolić na takich jak Paulinho (notabene, nominowany do nagrody Golden Ball w pucharze konfederacji) itp. Trudne do przełknięcia, ale prawdziwe.

Ps. Villa ma wciąż 31 lat ;P
Ja również wolałbym kogoś młodszego. Nie będę oszukiwał, że nie. Staram się studzić rozpalone głowy :P, bo zdaję sobię sprawę jakie są realia. Bale chce "głośnych" transferów. Villa jest największym nazwiskiem na jakie jest nas stać i gwarantuje (mam nadzieję) pewien poziom. Nie zakupimy Neymarów, Cavanich czy innych Rooneyów. Możemy sobie pozwolić na takich jak Paulinho (notabene, nominowany do nagrody Golden Ball w pucharze konfederacji) itp. Trudne do przełknięcia, ale prawdziwe. Ps. Villa ma wciąż 31 lat ;P
Can't Smile Without You!!!
29 czerwca 2013, 20:29 [cytuj]
Jak już tak bardzo szastamy liczbami, to RVP w momencie finalizowania kontraktu z UTD miał 29 lat, Villa w chwili obecnej ma 31 ... my za niego mamy zapłacić z 10-12 milionów , Holender kosztował ponad 22 bańki, o ile dobrze pamiętam ...

zapłacimy za niego 2x mniej. Różnica się zaciera, co?
Jak już tak bardzo szastamy liczbami, to RVP w momencie finalizowania kontraktu z UTD miał 29 lat, Villa w chwili obecnej ma 31 ... my za niego mamy zapłacić z 10-12 milionów , Holender kosztował ponad 22 bańki, o ile dobrze pamiętam ... zapłacimy za niego 2x mniej. Różnica się zaciera, co?
29 czerwca 2013, 20:30 [cytuj]
[quote=Robert] pewnie
Mario Gómez García
Jego matka jest Niemką, zaś ojciec Hiszpanem.

nie wiem czy jakiś ss man miał na nazwisko Garcia

101 hiszpańska kompania ochotnicza SS, 3 kompania 1 batalionu 28DGren - pewnie by się znalazł. :D
[quote=Robert] pewnie Mario Gómez García Jego matka jest Niemką, zaś ojciec Hiszpanem. nie wiem czy jakiś ss man miał na nazwisko Garcia 101 hiszpańska kompania ochotnicza SS, 3 kompania 1 batalionu 28DGren - pewnie by się znalazł. :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 czerwca 2013, 20:32 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Ja również wolałbym kogoś młodszego. Nie będę oszukiwał, że nie. Staram się studzić rozpalone głowy :P, bo zdaję sobię sprawę jakie są realia. Bale chce "głośnych" transferów. Villa jest największym nazwiskiem na jakie jest nas stać i gwarantuje (mam nadzieję) pewien poziom. Nie zakupimy Neymarów, Cavanich czy innych Rooneyów. Możemy sobie pozwolić na takich jak Paulinho (notabene, nominowany do nagrody Galden Ball w pucharze konfederacji) itp. Trudne do przełknięcia, ale prawdziwe

Tuczi, ja też chętnie widziałbym w kadrze kogoś młodszego, napastnika, który dopiero wchodzi w najlepsze lata kariery. Ale uważam też, że za taką cenę i w takich okolicznościach Villa to "must have", może dać nam dużo, dużo dobrego ...
Tuczi, ja też chętnie widziałbym w kadrze kogoś młodszego, napastnika, który dopiero wchodzi w najlepsze lata kariery. Ale uważam też, że za taką cenę i w takich okolicznościach Villa to "must have", może dać nam dużo, dużo dobrego
29 czerwca 2013, 20:54 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
Tuczi, ja też chętnie widziałbym w kadrze kogoś młodszego, napastnika, który dopiero wchodzi w najlepsze lata kariery. Ale uważam też, że za taką cenę i w takich okolicznościach Villa to "must have", może dać nam dużo, dużo dobrego

Całkowicie się z Tobą zgadzam.
Całkowicie się z Tobą zgadzam
29 czerwca 2013, 20:57 [cytuj]
Bale chciał wzmacniać skład czy głośnych transferów? bo jak cos to w Australii jest del Piero, powinien byc tani

a ludzi do zespołu to raczej powinien przyciągać Bale a nie Vila :F
Bale chciał wzmacniać skład czy głośnych transferów? bo jak cos to w Australii jest del Piero, powinien byc tani a ludzi do zespołu to raczej powinien przyciągać Bale a nie Vila :F
29 czerwca 2013, 21:01 [cytuj]
Chyba się nie spodziewacie, że piłkarz, który zdobył prawie wszystko co się da będzie tani? Mimo, że ma ponad 30 lat wciąż jest gwiazdą. A to, że po kontuzji mniej gra... konkurowaliście kiedyś z Messim? Przez to gra na innej pozycji, która mu nie do końca pasuje, a i tak pokazuje klasę.

Gomez ma super piłkarzy za plecami? Myślisz, że w lidze tureckiej Gala to najsłabszy klub? Poza tym w Stuttgarcie też sporo strzelał.
Chyba się nie spodziewacie, że piłkarz, który zdobył prawie wszystko co się da będzie tani? Mimo, że ma ponad 30 lat wciąż jest gwiazdą. A to, że po kontuzji mniej gra... konkurowaliście kiedyś z Messim? Przez to gra na innej pozycji, która mu nie do końca pasuje, a i tak pokazuje klasę. Gomez ma super piłkarzy za plecami? Myślisz, że w lidze tureckiej Gala to najsłabszy klub? Poza tym w Stuttgarcie też sporo strzelał
LMAO
29 czerwca 2013, 21:01 [cytuj]
No wiesz Robert, jeśli uważasz, że Villa to osłabienie, a nie wzmocnienie składu, no to mamy zdecydowanie różne poglądy na temat piłki nożnej :F

Bale napewno przyciąga. Bale z Villą będą przyciągać jeszcze bardziej. :P;P
No wiesz Robert, jeśli uważasz, że Villa to osłabienie, a nie wzmocnienie składu, no to mamy zdecydowanie różne poglądy na temat piłki nożnej :F Bale napewno przyciąga. Bale z Villą będą przyciągać jeszcze bardziej. :P;P
29 czerwca 2013, 21:10 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

taa chyba tylko ładne szprotki na trybuny
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 czerwca 2013, 21:14 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

No... pożyjemy,zobaczymy i jak sezon zakończymy ;P
No... pożyjemy,zobaczymy i jak sezon zakończymy ;P
29 czerwca 2013, 21:14 [cytuj]
od przyciągania szprotek to mamy Parkera z jego nienaganną fryzurą ... heheh :) a tak szczerze mówiąc, to Scotta też bym zostawił w klubie, z pewnością by się przydał, ale zrozumiem, jeśli będzie chciał odejść by częściej pokopać futbolówkę ;)
od przyciągania szprotek to mamy Parkera z jego nienaganną fryzurą ... heheh :) a tak szczerze mówiąc, to Scotta też bym zostawił w klubie, z pewnością by się przydał, ale zrozumiem, jeśli będzie chciał odejść by częściej pokopać futbolówkę ;)
29 czerwca 2013, 22:00 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
No wiesz Robert, jeśli uważasz, że Villa to osłabienie, a nie wzmocnienie składu, no to mamy zdecydowanie różne poglądy na temat piłki nożnej :F

nie no, nie napisałem ze osłabienie:luzik:

Jeśli przy formie Ade z wiekszej cześci sezonu i Defoe, nic sie nie zmieni, to napewno bedzie duże wzmocnienie.
Ale pod koniec sezonu Ade łapał forme i juz grał całkiem fajnie, czyli kontuzja w okresie przygotowawczym zjechała mu prawie cały sezon. To z Ade moze coś bedzie, ale z Defoe? wątpie;P
2 napastników sie nie sprzeda i nie kupi 3, ale dokupić 2 i sprzedać defoe, to już bardziej

czyli atak Ade, Vila i ktoś jeszcze, chyba ze gramy jednym napastnikiem, no to juz w ostateczności zostawić Defoe

http://pl.wikipedia.org/wiki/Mario_Gómez
zobaczcie sobie ilość meczy w Bundeslidze i pucharach oraz ilość bramek

no i mógłby sie czesać razem z Parkerem :rotfl:
nie no, nie napisałem ze osłabienie:luzik: Jeśli przy formie Ade z wiekszej cześci sezonu i Defoe, nic sie nie zmieni, to napewno bedzie duże wzmocnienie. Ale pod koniec sezonu Ade łapał forme i juz grał całkiem fajnie, czyli kontuzja w okresie przygotowawczym zjechała mu prawie cały sezon. To z Ade moze coś bedzie, ale z Defoe? wątpie;P 2 napastników sie nie sprzeda i nie kupi 3, ale dokupić 2 i sprzedać defoe, to już bardziej czyli atak Ade, Vila i ktoś jeszcze, chyba ze gramy jednym napastnikiem, no to juz w ostateczności zostawić Defoe http://pl.wikipedia.org/wiki/Mario_Gómez zobaczcie sobie ilość meczy w Bundeslidze i pucharach oraz ilość bramek no i mógłby sie czesać razem z Parkerem :rotfl:
29 czerwca 2013, 22:17 [cytuj]
Gomez jest poza naszym zasiegiem. Cos czuje ze do city badz realu pojdzie.
Gomez jest poza naszym zasiegiem. Cos czuje ze do city badz realu pojdzie
29 czerwca 2013, 22:27 [cytuj]
Ktoś wie na ile obecnie jest wyceniany Michu?
29 czerwca 2013, 22:37 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

W Swansea mówią że bezcenny czyli pewnie 20 mln funtów
W Swansea mówią że bezcenny czyli pewnie 20 mln funtów
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 czerwca 2013, 22:45 [cytuj]
Jeżeli rzeczywiście tyle to nie wiem dlaczego się po niego nie zgłaszamy, gość stosunkowo młody, ograny w lidze a tygodniówkę pewnie mógłby dostać w miarę jak na nasze możliwości
Jeżeli rzeczywiście tyle to nie wiem dlaczego się po niego nie zgłaszamy, gość stosunkowo młody, ograny w lidze a tygodniówkę pewnie mógłby dostać w miarę jak na nasze możliwości
29 czerwca 2013, 22:50 [cytuj]
Ktos mial jeden udany sezon jak Michu, to od razu uznajecie go za genialnego napastnika. Jak powtorzy to samo w kolejnym to bedzie wart tych 20 baniek. Skonczy pewnie z 10 bramkami... obroncy naucza sie go pilnowac i bedzie po nim. Niech przyklad Carola bedzie dla was przestroga. Lpool zaluje tej decyzji do dzisiaj. Napastnikiem ogranym w pl to moze byc RVP, Aguero, czy nawet Staridge a nie jakis typ po jednym sezonie.
Ktos mial jeden udany sezon jak Michu, to od razu uznajecie go za genialnego napastnika. Jak powtorzy to samo w kolejnym to bedzie wart tych 20 baniek. Skonczy pewnie z 10 bramkami... obroncy naucza sie go pilnowac i bedzie po nim. Niech przyklad Carola bedzie dla was przestroga. Lpool zaluje tej decyzji do dzisiaj. Napastnikiem ogranym w pl to moze byc RVP, Aguero, czy nawet Staridge a nie jakis typ po jednym sezonie
29 czerwca 2013, 22:54 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Ktos mial jeden udany sezon jak Michu, to od razu uznajecie go za genialnego napastnika. Jak powtorzy to samo w kolejnym to bedzie wart tych 20 baniek. Skonczy pewnie z 10 bramkami... obroncy naucza sie go pilnowac i bedzie po nim. Niech przyklad Carola bedzie dla was przestroga. Lpool zaluje tej decyzji do dzisiaj. Napastnikiem ogranym w pl to moze byc RVP, Aguero, czy nawet Staridge a nie jakis typ po jednym sezonie

mam podobne zdanie odnośnie Benteke - jeden sezon dobry i wołają za niego 20 baniek ! nie rozumiem ani ludzi rzucających taką cenę ani ludzi, którzy cieszyliby się z takiego transferu ... ;)
mam podobne zdanie odnośnie Benteke - jeden sezon dobry i wołają za niego 20 baniek ! nie rozumiem ani ludzi rzucających taką cenę ani ludzi, którzy cieszyliby się z takiego transferu ... ;)
29 czerwca 2013, 23:24 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Nigdzie nie napisałem że jest genialny, poza tym rzadko używam tego słowa ponieważ w moim mniemaniu piłkarzy genialnych można policzyć na palcach jednej ręki. 1 sezon? w Vollecano też grał całkiem przyzwoicie, widać ze gość prócz dobrej techniki ma tez głowę na karku i nie strzela jak nasz kochany Defoe z każdej pozycji czy jest metr od bramki czy 30, kiedy trzeba to podaje, wycofa sie, pomyśli. Nie wiem czemu miałby się nie sprawdzić :) no ale różnie to juz bywało , a ryzyko wydaje się mniejsze niż przy ściąganiu gracza z innej ligi
Nigdzie nie napisałem że jest genialny, poza tym rzadko używam tego słowa ponieważ w moim mniemaniu piłkarzy genialnych można policzyć na palcach jednej ręki. 1 sezon? w Vollecano też grał całkiem przyzwoicie, widać ze gość prócz dobrej techniki ma tez głowę na karku i nie strzela jak nasz kochany Defoe z każdej pozycji czy jest metr od bramki czy 30, kiedy trzeba to podaje, wycofa sie, pomyśli. Nie wiem czemu miałby się nie sprawdzić :) no ale różnie to juz bywało , a ryzyko wydaje się mniejsze niż przy ściąganiu gracza z innej ligi
29 czerwca 2013, 23:49 [cytuj]
Arcz to bylo ogolnie do fanow Michu, ktorzy upatruja w nim NRR. Siggi tez przychodzil do nas jako pilkarz co mial dobry sezon w Pl a wczesniej dawal rade w innych klubach. No i jak narazie srednio sie u nas sprawdza. Wysuplanie powiedzmy 20mln funtow to za duze ryzyko jak dla nas. Lepiej poszukac jak Swansea i znalezc wlasnego Michu za 5 mln. Jest ryzyko, ale jak sie nie powiedzie to przynajmniej strata niewielka.
P.s pewnie was zaskocze, ale cos czuje ze Ade znow bedzie mial dobry sezon.
Arcz to bylo ogolnie do fanow Michu, ktorzy upatruja w nim NRR. Siggi tez przychodzil do nas jako pilkarz co mial dobry sezon w Pl a wczesniej dawal rade w innych klubach. No i jak narazie srednio sie u nas sprawdza. Wysuplanie powiedzmy 20mln funtow to za duze ryzyko jak dla nas. Lepiej poszukac jak Swansea i znalezc wlasnego Michu za 5 mln. Jest ryzyko, ale jak sie nie powiedzie to przynajmniej strata niewielka. P.s pewnie was zaskocze, ale cos czuje ze Ade znow bedzie mial dobry sezon
|<  <<  <  56  57  58  59  60    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 7 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się