Forum dyskusyjne
1 lipca 2013, 02:05 [cytuj]
No to już jest 2/3 hajsu na Ville, a Soldado można za kasę z Ade/Defoe + dołożyć i mamy hiszpanski atak marzeń, a brazylijską pomoc z Sandro i Paulinho.
No to już jest 2/3 hajsu na Ville, a Soldado można za kasę z Ade/Defoe + dołożyć i mamy hiszpanski atak marzeń, a brazylijską pomoc z Sandro i Paulinho
1 lipca 2013, 02:06 [cytuj]
Do tej pory w sprawie Paulinho miałem mieszane odczucia. Nie, żebym uważał, że jest słaby, ale też jakoś bardzo mnie nie przekonywał. Dzisiejszym występem bardzo zaplusował. Tyle odbiorów, a nie popełnił żadnego faulu, oprócz tego miał sporo fajnych podań, zwłaszcza w drugiej połowie jak Brazylijczycy zaczęli grać z kontry. No i to chyba on asystował przy trzeciej bramce (ale tego nie jestem pewien)
Do tej pory w sprawie Paulinho miałem mieszane odczucia. Nie, żebym uważał, że jest słaby, ale też jakoś bardzo mnie nie przekonywał. Dzisiejszym występem bardzo zaplusował. Tyle odbiorów, a nie popełnił żadnego faulu, oprócz tego miał sporo fajnych podań, zwłaszcza w drugiej połowie jak Brazylijczycy zaczęli grać z kontry. No i to chyba on asystował przy trzeciej bramce (ale tego nie jestem pewien)
1 lipca 2013, 02:14 [cytuj]
Eee tam, chujowy. Po co nam typ z jakąś tam brązową piłką.
No, wygląda na to, że już na 99% te 2 chorwackie młodziki są nasze.
Eee tam, chujowy. Po co nam typ z jakąś tam brązową piłką. :bezradny:
No, wygląda na to, że już na 99% te 2 chorwackie młodziki są nasze. :cwaniak:
LMAO
1 lipca 2013, 08:39 [cytuj]
http://www.transfery.info/58625,tottenham-bliski-angau-utalentowanych-chorwatow może to nie jest wiarygodne źródło, ale był wywiad z dyrektorem sportowym Dinamo, który potwierdził zakup tych 2 zawodników lecz mówi też że przejdą do Tottenhamu jeden za pół roku, drugi za rok(na jedno to dobrze bo będą mogli grać w podstawie u nich gdzie u nas raczej nie miali by czesto szans do gry)kwota zakupu to podobno 20 mln mmm sporo, ale wydaje mi się, że jest to bardzo opłacalne bo Halilović to jest przyszła super gwiazda !!!!
http://www.transfery.info/58625,tottenham-bliski-angau-utalentowanych-chorwatow może to nie jest wiarygodne źródło, ale był wywiad z dyrektorem sportowym Dinamo, który potwierdził zakup tych 2 zawodników lecz mówi też że przejdą do Tottenhamu jeden za pół roku, drugi za rok(na jedno to dobrze bo będą mogli grać w podstawie u nich gdzie u nas raczej nie miali by czesto szans do gry)kwota zakupu to podobno 20 mln mmm sporo, ale wydaje mi się, że jest to bardzo opłacalne bo Halilović to jest przyszła super gwiazda !!!!
1 lipca 2013, 09:00 [cytuj]
Modricem i krancararem też się jaraliśmy , a wyszło na to , że odeszli z naszego klubu ze zła reputacją

Napewno dobrze , że kupiliśmy młodzików , ale niech nam Levy oczów nie mydli , bo my chcemy napastnika
Modricem i krancararem też się jaraliśmy , a wyszło na to , że odeszli z naszego klubu ze zła reputacją :) Napewno dobrze , że kupiliśmy młodzików , ale niech nam Levy oczów nie mydli , bo my chcemy napastnika
1 lipca 2013, 09:10 [cytuj]
The Sun says that Tottenham have beaten London rivals Chelsea and Arsenal by swooping for two Croatian starlets. Dinamo Zagreb duo Alen Halilovic and Tin Jedvaj, both 17, are reported to be close to joining Spurs in a £17million double deal.
There are plenty of interesting stories in today’s newspapers, with the Daily Star reporting that Arsenal fear being blown out of the water in their bids to sign Wayne Rooney and Gonzalo Higuain. The duo are being tracked by some of Europe’s top clubs, with Juventus and Tottenham believed to be interested in Real Madrid ace Higuain and Chelsea, Monaco and Paris St Germain linked to Manchester United striker Rooney.
The Sun says that Tottenham have beaten London rivals Chelsea and Arsenal by swooping for two Croatian starlets. Dinamo Zagreb duo Alen Halilovic and Tin Jedvaj, both 17, are reported to be close to joining Spurs in a £17million double deal.
There are plenty of interesting stories in today’s newspapers, with the Daily Star reporting that Arsenal fear being blown out of the water in their bids to sign Wayne Rooney and Gonzalo Higuain. The duo are being tracked by some of Europe’s top clubs, with Juventus and Tottenham believed to be interested in Real Madrid ace Higuain and Chelsea, Monaco and Paris St Germain linked to Manchester United striker Rooney
1 lipca 2013, 09:20 [cytuj]
ProVex ale czy na pewno Villa jest dobry, ale ja jestem już bardziej za Soldado, który jest młodszy i najlepsze lata ma przed sobą. Po za tym Villa będzie musiał sobie przypomnieć jak sie gra bo dawno nie grał w pierwszym składzie Barcelony tylko sporadyczne wyjście z ławki, a Soldado zaliczył bardzo dobry sezon !! Ja w nim upatruje naszego snajpera
ProVex ale czy na pewno Villa jest dobry, ale ja jestem już bardziej za Soldado, który jest młodszy i najlepsze lata ma przed sobą. Po za tym Villa będzie musiał sobie przypomnieć jak sie gra bo dawno nie grał w pierwszym składzie Barcelony tylko sporadyczne wyjście z ławki, a Soldado zaliczył bardzo dobry sezon !! Ja w nim upatruje naszego snajpera
1 lipca 2013, 09:59 [cytuj]
Villa przede wszystkim jest tani , a to że siedział na ławce to nic nie znaczy , bo jak wchodził to czasem grał lepiej niż messi . Wolałbym soldado , ale za niego trzeba byłoby dać 25-30 mln euro , a nas na to nie stać :<
Villa przede wszystkim jest tani , a to że siedział na ławce to nic nie znaczy , bo jak wchodził to czasem grał lepiej niż messi . Wolałbym soldado , ale za niego trzeba byłoby dać 25-30 mln euro , a nas na to nie stać :<
1 lipca 2013, 10:53 [cytuj]
Jablona22 powiedział/a:
Nie Villa jest słaby. Taki wiesz, średniak. Gra tylko w Barcelonie, też średniak. Co to za pieprzenie, zobacz sobie co osiągnął, ma na koncie parę bramek. Powiedzieć, że Villa jest słaby to jakby powiedzieć, że Natalia Siwiec jest piękna bez makijażu. Villa potrafi kopać piłkę, nawet całkiem dobrze.
Nie Villa jest słaby. Taki wiesz, średniak. Gra tylko w Barcelonie, też średniak. Co to za pieprzenie, zobacz sobie co osiągnął, ma na koncie parę bramek. Powiedzieć, że Villa jest słaby to jakby powiedzieć, że Natalia Siwiec jest piękna bez makijażu. Villa potrafi kopać piłkę, nawet całkiem dobrze
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
1 lipca 2013, 11:10 [cytuj]
Ktoś tam pisał, że Fred na klauzule odstępną 2 mln. funtów , nasi kiedyś się nim interesowali i było o nim głośno jeszcze jak grał w Lyonie .
Ktoś tam pisał, że Fred na klauzule odstępną 2 mln. funtów , nasi kiedyś się nim interesowali i było o nim głośno jeszcze jak grał w Lyonie
1 lipca 2013, 11:22 [cytuj]
bardzo dobra alternatywa w przypadku gdyby FCB zrobiło focha i nie chciało do nas puścić Davida za 8-9 mln GBP [uważa, że każda bańka więcej to niepotrzebne nadwyrężanie budżetu THFC] --

myślę, że Fred kosztowałby 1/2 ceny, a za 1/2 pensji DV gryzłby trawę jak dobra kosiarka spalinowa z Praktikera ... poza-tym jest 2 LATA !!

młodszy od Davida
bardzo dobra alternatywa w przypadku gdyby FCB zrobiło focha i nie chciało do nas puścić Davida za 8-9 mln GBP [uważa, że każda bańka więcej to niepotrzebne nadwyrężanie budżetu THFC] -- :mysli: myślę, że Fred kosztowałby 1/2 ceny, a za 1/2 pensji DV gryzłby trawę jak dobra kosiarka spalinowa z Praktikera ... poza-tym jest 2 LATA !!:ok: młodszy od Davida
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 lipca 2013, 11:31 [cytuj]
Już o tych chorwatach dyskusja od 2 stron, a wy teraz linki wstawiacie. Może i odeszli ze złą reputacją, ale to co grali zostało w klubie + jeszcze podwoiliśmy ich cenę. Jak Halilović będzie w połowie tak dobry, jak o nim mówią, to mamy gwiazdę.
Villa jest dalej niezły. To świetny napastnik, a wiek go nie skreśla. Byli już starsi napastnicy, którzy strzelali 30 bramek w lidze.
A Soldado... przecież to nie jest tak, że jak kupimy Villę, to będzie to jedyny nowy napastnik.
Już o tych chorwatach dyskusja od 2 stron, a wy teraz linki wstawiacie. Może i odeszli ze złą reputacją, ale to co grali zostało w klubie + jeszcze podwoiliśmy ich cenę. Jak Halilović będzie w połowie tak dobry, jak o nim mówią, to mamy gwiazdę.
Villa jest dalej niezły. To świetny napastnik, a wiek go nie skreśla. Byli już starsi napastnicy, którzy strzelali 30 bramek w lidze.
A Soldado... przecież to nie jest tak, że jak kupimy Villę, to będzie to jedyny nowy napastnik
LMAO
1 lipca 2013, 11:48 [cytuj]
Ważne żebyśmy te transfery robili. Nie mamy co się porównywać do chelsea czy innych potęg PL a i tak gramy na wysokim poziomie. Patrząc na nasze 50 mln na transfery a np na jeden transfer chelsea czy city gdzie za jednego piłkarza dają 50 lub więcej wiemy że nie kupimy takich gwiazd a Villa to duży transfer nie tylko wzmacniający skład ale też medialny bo na pewno takie nazwisko na WHL zrobi furorę i przyciągnie nowych kibiców jak nie tylko kibiców.
Ważne żebyśmy te transfery robili. Nie mamy co się porównywać do chelsea czy innych potęg PL a i tak gramy na wysokim poziomie. Patrząc na nasze 50 mln na transfery a np na jeden transfer chelsea czy city gdzie za jednego piłkarza dają 50 lub więcej wiemy że nie kupimy takich gwiazd a Villa to duży transfer nie tylko wzmacniający skład ale też medialny bo na pewno takie nazwisko na WHL zrobi furorę i przyciągnie nowych kibiców jak nie tylko kibiców
1 lipca 2013, 12:12 [cytuj]
Też jesteśmy potęgą, pokonaliśmy takie marki jak Lyon, Inter, w tym sezonie dwa razy nieźle stawiliśmy czoła United w tym na Old Trafford. Może nie wydajemy tyle co czwelsi, ale nasz klub jest jedyny w swoim rodzaju. PS. Na to co te czwelsje kupują to powinni seryjnie zdobywać PL, a nie sie bić o top4
Też jesteśmy potęgą, pokonaliśmy takie marki jak Lyon, Inter, w tym sezonie dwa razy nieźle stawiliśmy czoła United w tym na Old Trafford. Może nie wydajemy tyle co czwelsi, ale nasz klub jest jedyny w swoim rodzaju. PS. Na to co te czwelsje kupują to powinni seryjnie zdobywać PL, a nie sie bić o top4
1 lipca 2013, 12:15 [cytuj]
Hades powiedział/a:
A Soldado... przecież to nie jest tak, że jak kupimy Villę, to będzie to jedyny nowy napastnik
tradycyjnie zarzucę śmiesznym Lindą https://www.youtube.com/watch?v=uplljRiObRE
tradycyjnie zarzucę śmiesznym Lindą https://www.youtube.com/watch?v=uplljRiObRE
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
1 lipca 2013, 12:20 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Oby nie , ale soldado i tak pewnie by do nas nie doszedł , ze względu na to że nie ma nas w CHL
Oby nie , ale soldado i tak pewnie by do nas nie doszedł , ze względu na to że nie ma nas w CHL
1 lipca 2013, 12:38 [cytuj]
Nie wiem czy Tottenham to póki co dobre miejsce żeby za taką kasę sprowadzać młodzików, wiadomo na pewno ktoś ich obserwował trochę czasu i wie ile są warci, ale jak znów mają latać nie wiadomo ile po wypożyczeniach zamiast brać ich chociaż czasem na ławkę+ wpuścić w końcówce to nie wiem jaki to ma sens (taak wiem zaraz wszyscy zaczną pisać ze przyszłościowo itd), tylko żeby rzeczwyiście tak było to ktoś rzeczywiście musi sie za to porządnie wziąć, dobrym przykładem jest Coulibaly, miał być drugi Drogba a jest jak jest.. poza tym rocznik 94 zdecydowanie już mógłby się ogrywać z 1 zespołem
Nie wiem czy Tottenham to póki co dobre miejsce żeby za taką kasę sprowadzać młodzików, wiadomo na pewno ktoś ich obserwował trochę czasu i wie ile są warci, ale jak znów mają latać nie wiadomo ile po wypożyczeniach zamiast brać ich chociaż czasem na ławkę+ wpuścić w końcówce to nie wiem jaki to ma sens (taak wiem zaraz wszyscy zaczną pisać ze przyszłościowo itd), tylko żeby rzeczwyiście tak było to ktoś rzeczywiście musi sie za to porządnie wziąć, dobrym przykładem jest Coulibaly, miał być drugi Drogba a jest jak jest.. poza tym rocznik 94 zdecydowanie już mógłby się ogrywać z 1 zespołem
1 lipca 2013, 13:09 [cytuj]
ProVex, Valencia też nie gra w Lidze Mistrzów .
ProVex, Valencia też nie gra w Lidze Mistrzów
1 lipca 2013, 13:11 [cytuj]
jeśli colibobulin sięnie łapie to nie ma sensu robić na siłę z niego gwiazdy lub przyszłościowego zawodnika
jeśli colibobulin sięnie łapie to nie ma sensu robić na siłę z niego gwiazdy lub przyszłościowego zawodnika
1 lipca 2013, 13:23 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
oczywiście zgadzam się, ale to nie świadczy czasem o tym że z naszymi skautami jest coś nie tak?(zapowiadany był jako ogromny talent),choć nie można jeszcze go skreślać

zanim Bale stał się kim jest też trochę minęło, ale cały czas ktoś na niego stawiał i dostawał szansę. Podobnie jest z Falque, kolejny młody gracz który chociaż częściej mógłby grać w końcówkach ,w Almeirze radzi sobie bardzo dobrze choć wiadomo że jest to druga hiszpanska
oczywiście zgadzam się, ale to nie świadczy czasem o tym że z naszymi skautami jest coś nie tak?(zapowiadany był jako ogromny talent),choć nie można jeszcze go skreślać;)zanim Bale stał się kim jest też trochę minęło, ale cały czas ktoś na niego stawiał i dostawał szansę. Podobnie jest z Falque, kolejny młody gracz który chociaż częściej mógłby grać w końcówkach ,w Almeirze radzi sobie bardzo dobrze choć wiadomo że jest to druga hiszpanska