Forum dyskusyjne
1 lipca 2013, 13:59 [cytuj]
to moze Falque wcisnąć teraz na wypożyczenie gdzieś wyżej ? niech sie jeszcze ogra
wejdzie do składu, moze podbije swoją cene albo przepadnie
a co do grania Sandro w środku. On trenuje już normalnie ?
to moze Falque wcisnąć teraz na wypożyczenie gdzieś wyżej ? niech sie jeszcze ogra
wejdzie do składu, moze podbije swoją cene albo przepadnie
a co do grania Sandro w środku. On trenuje już normalnie ?
1 lipca 2013, 16:18 [cytuj]
Podobno AVB zadzwonił do Villi, żeby go przekonać do transferu do nas.
Paulinho wczoraj w wywiadzie powiedział, ze od od dziś zastanawia się nad swoją przyszłością. Może już dzisiaj będą jakieś przecieki czy się zdecydował.
Ta dwójka Chorwatów już podobno klepnięta.
W najwyższym czasie możemy się chyba spodziewać przynajmniej dwóch komunikatów na oficjalnej
Podobno AVB zadzwonił do Villi, żeby go przekonać do transferu do nas.
Paulinho wczoraj w wywiadzie powiedział, ze od od dziś zastanawia się nad swoją przyszłością. Może już dzisiaj będą jakieś przecieki czy się zdecydował.
Ta dwójka Chorwatów już podobno klepnięta.
W najwyższym czasie możemy się chyba spodziewać przynajmniej dwóch komunikatów na oficjalnej :)
1 lipca 2013, 17:06 [cytuj]
Villa też podobno ma być dogadany do końca tygodnia.
Villa też podobno ma być dogadany do końca tygodnia
LMAO
1 lipca 2013, 18:02 [cytuj]
olivier powiedział/a:
ProVex, Valencia też nie gra w Lidze Mistrzów
Wiem o tym , ale po co ma przenosić się do klubu , który gra o to samo co jego obecny , skoro interesują się nim kluby , które grają w LM.
Wiem o tym , ale po co ma przenosić się do klubu , który gra o to samo co jego obecny , skoro interesują się nim kluby , które grają w LM
1 lipca 2013, 18:05 [cytuj]
Atletico Mineiro head coach Cuca has admitted that in-demand midfielder Bernard is likely to leave the club in the near future. Tottenham and Chelsea are reported to be keen on bringing the Brazil international to the Premier League
Jeszcze nie zrezygnowaliśmy - to dobrze
Atletico Mineiro head coach Cuca has admitted that in-demand midfielder Bernard is likely to leave the club in the near future. Tottenham and Chelsea are reported to be keen on bringing the Brazil international to the Premier League
Jeszcze nie zrezygnowaliśmy - to dobrze ;)
1 lipca 2013, 18:24 [cytuj]
http://www.guardian-series.co.uk/sport/spurs/10519097._/?
http://www.guardian-series.co.uk/sport/spurs/10519097._/?
1 lipca 2013, 19:16 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=nri36bZfwvY&NR=1&feature=endscreen No panowie co by nie mówić to ten chłopaczek ma talent.

Na atak bym go bardziej wystawił niż na pomocnika, to co on wkręca obrońców w ziemie.

No ale przeciwnicy tez nie są z wysokiej półki.

Ale on za kilka lat?.... Jestem o to pewien że drugi ;Luka:. A może i lepszy.
http://www.youtube.com/watch?v=nri36bZfwvY&NR=1&feature=endscreen No panowie co by nie mówić to ten chłopaczek ma talent. :D Na atak bym go bardziej wystawił niż na pomocnika, to co on wkręca obrońców w ziemie. :brawo::brawo::brawo: No ale przeciwnicy tez nie są z wysokiej półki. :F Ale on za kilka lat?.... Jestem o to pewien że drugi ;Luka:. A może i lepszy. :rotfl:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
1 lipca 2013, 19:52 [cytuj]
Na filmach to takich akcji to by się Messi nie powstydził, ale wiadomo...
Na filmach to takich akcji to by się Messi nie powstydził, ale wiadomo
1 lipca 2013, 19:55 [cytuj]
Efendi powiedział/a:
http://www.youtube.com/watch?v=nri36bZfwvY&NR=1&feature=endscreen No panowie co by nie mówić to ten chłopaczek ma talent.

Na atak bym go bardziej wystawił niż na pomocnika, to co on wkręca obrońców w ziemie.

No ale przeciwnicy tez nie są z wysokiej półki.

Ale on za kilka lat?.... Jestem o to pewien że drugi ;Luka:. A może i lepszy.

Szczur byl dobry, ale mial jedna wade, czyli uderzenie na bramke. W przypadku tego dzieciaka moze byc z tym znacznie lepiej.
Szczur byl dobry, ale mial jedna wade, czyli uderzenie na bramke. W przypadku tego dzieciaka moze byc z tym znacznie lepiej
1 lipca 2013, 20:02 [cytuj]
96 rocznik
96 rocznik ;(
1 lipca 2013, 20:27 [cytuj]
co to za czasy że piłkarze są młodsi ode mnie
1 lipca 2013, 20:35 [cytuj]
http://www.fanatix.com/news/tottenham-plotting-mass-clear-out-10-players-set-to-leave-white-hart-lane-this-summer/125604/ zdjęcie nr 10 rewelka
http://www.fanatix.com/news/tottenham-plotting-mass-clear-out-10-players-set-to-leave-white-hart-lane-this-summer/125604/ zdjęcie nr 10 rewelka
1 lipca 2013, 20:38 [cytuj]
@ Raptus1; świetne! Specjalnie od razu nie przeskakiwałem do 10. by wybudować napięcie, a potem... xD Nie zdradzając, powiem tylko tyle... uwielbiam tego gościa!
@ Raptus1; świetne! Specjalnie od razu nie przeskakiwałem do 10. by wybudować napięcie, a potem... xD Nie zdradzając, powiem tylko tyle... uwielbiam tego gościa! :D
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
1 lipca 2013, 20:40 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
I jeszcze płacą za nich 15 mln euro.
Być może nawet w ciągu kilku godzin będzie oficjalne potwierdzenie, że Paulinho jest nasz.
I jeszcze płacą za nich 15 mln euro. :D
Być może nawet w ciągu kilku godzin będzie oficjalne potwierdzenie, że Paulinho jest nasz. :)
LMAO
1 lipca 2013, 21:18 [cytuj]
No to jak sceptycy?
Paulinho wczoraj zagrał wam na nosie

.
Villa zapewne przyjdzie za lekko ponad 8 mln funtów.
Do czego teraz się przyczepić, co?
No to jak sceptycy?
Paulinho wczoraj zagrał wam na nosie ;P.
:rotfl:
Can't Smile Without You!!!
1 lipca 2013, 21:26 [cytuj]
Dobry jest ten Halilovic, już pewien czas temu widziałem filmik z jego akcjami, kiedy było mówione o jego transferze do Milanu. Cieszę się, że taki talent jest blisko przejścia do nas
Dobry jest ten Halilovic, już pewien czas temu widziałem filmik z jego akcjami, kiedy było mówione o jego transferze do Milanu. Cieszę się, że taki talent jest blisko przejścia do nas :ok:
1 lipca 2013, 21:27 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
No to jak sceptycy?
Paulinho wczoraj zagrał wam na nosie

.

A pomyśl co będzie jak Sandro wróci.
A pomyśl co będzie jak Sandro wróci. :cwaniak:
LMAO
1 lipca 2013, 21:33 [cytuj]
Kupujemy młodzików , ville i paulinho , ale niech Levy i AVB pomyślą też o sprzedawaniu

btw może nasi zainteresowaliby się bainesem ? Wszyscy wiedzą , że to obrońca najwyższej klasy , a będzie kosztował około 15 mln euro ( BAE około 7 a reszte można dołożyć )
Z tego co pamiętam , to kupiliśmy jakiegoś lewego obrońce z Man Utd - co się z nim stało? nawet na ławie go nie widziałem
Kupujemy młodzików , ville i paulinho , ale niech Levy i AVB pomyślą też o sprzedawaniu :) btw może nasi zainteresowaliby się bainesem ? Wszyscy wiedzą , że to obrońca najwyższej klasy , a będzie kosztował około 15 mln euro ( BAE około 7 a reszte można dołożyć )
Z tego co pamiętam , to kupiliśmy jakiegoś lewego obrońce z Man Utd - co się z nim stało? nawet na ławie go nie widziałem
1 lipca 2013, 21:36 [cytuj]
Podobno dyrektor Corinthians Roberto Andrade potwierdził, że Paulinhio jest piłkarzem Spurs. Teraz chyba tylko czekać na potwierdzenie z naszej strony.
Podobno dyrektor Corinthians Roberto Andrade potwierdził, że Paulinhio jest piłkarzem Spurs. Teraz chyba tylko czekać na potwierdzenie z naszej strony. :tak:
LMAO
1 lipca 2013, 21:39 [cytuj]
A skąd info? bo ja przed chwilą czytałem że podobno Paulinho dopiero ma się kontaktować z agentem i Corinthians
A skąd info? bo ja przed chwilą czytałem że podobno Paulinho dopiero ma się kontaktować z agentem i Corinthians