Forum dyskusyjne
2 lipca 2013, 01:30 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Zapomniałeś o Willianie

Świetny piłkarz, a zamiast gry na wielkim poziomie wybrał pieniądze. Szkoda

Pieniądz nie śmierdzi. Jakby mi dawali 20 tyś funtów za grę w united a 400 tyś w anzhi to walić united. 4 lata się przemęczę, a po tym okresie wybiorę silny klub ze słabymi zarobkami
Pieniądz nie śmierdzi. Jakby mi dawali 20 tyś funtów za grę w united a 400 tyś w anzhi to walić united. 4 lata się przemęczę, a po tym okresie wybiorę silny klub ze słabymi zarobkami
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 lipca 2013, 01:31 [cytuj]
Co do Paulinho, to na dzień dzisiejszy 17 milionów funtów to kwota za wysoka jak za niego (niestety takie AC Monaco, PSG czy Man City popsuły totalnie rynek transferowy), ale bardzo prawdopodobne, że się z czasem spłaci i udowodni wszystkim, że jest wart takich pieniędzy, czego mu osobiście życzę
Co do Halilovicia i Jedvaja to uważam, że kwota blisko 20 mln euro jest o wiele za duża. Dlaczego? Jedvajowi kończy się kontrakt 17 stycznia 2014 roku, a Haliloviciowi 30 czerwca 2014 roku i przypuszczam, że obaj powiedzieli włodarzom klubu, że po wygaśnięciu kontraktu chcą spróbować sił gdzie indziej, dlatego włodarze Dinamo zgodzili się na ich transfer.
Obaj jednak są uznawani za wielkie talenty, w szczególności Alen, który nie tylko ma potencjał, aby być nowym Modriciem, ale uważa się, że może osiągnąć poziom Leo Messiego i Cristiano Ronaldo.
Za ich transfer odpowiedzialny jest Baldini, który za 17 milionów euro ściągnął do Romy w 2011 roku jeszcze 19-letniego Lamelę i łącznie za 4,5 mln euro 18-letniego Marquinhosa, który w 2012 roku był na początku na wypożyczeniu, tak więc o ich potencjał jestem spokojny.
Mam nadzieję, że AVB będzie w stanie wykrzestać z nich ten potencjał
Czekam chociaż na jednego NRR'a i lewego obrońcę za BAE, którego kariera na WHL dobiega ku końcowi. Jak zostaną pieniądze to nie obrażę się jak przyjdzie jakiś środkowy obrońca, bo po rocznej przerwie Kaboul może nie być tym samym zawodnikiem co przed kontuzją, ale mam nadzieję, że się mylę.
Co do Paulinho, to na dzień dzisiejszy 17 milionów funtów to kwota za wysoka jak za niego (niestety takie AC Monaco, PSG czy Man City popsuły totalnie rynek transferowy), ale bardzo prawdopodobne, że się z czasem spłaci i udowodni wszystkim, że jest wart takich pieniędzy, czego mu osobiście życzę :)
Co do Halilovicia i Jedvaja to uważam, że kwota blisko 20 mln euro jest o wiele za duża. Dlaczego? Jedvajowi kończy się kontrakt 17 stycznia 2014 roku, a Haliloviciowi 30 czerwca 2014 roku i przypuszczam, że obaj powiedzieli włodarzom klubu, że po wygaśnięciu kontraktu chcą spróbować sił gdzie indziej, dlatego włodarze Dinamo zgodzili się na ich transfer.
Obaj jednak są uznawani za wielkie talenty, w szczególności Alen, który nie tylko ma potencjał, aby być nowym Modriciem, ale uważa się, że może osiągnąć poziom Leo Messiego i Cristiano Ronaldo.
Za ich transfer odpowiedzialny jest Baldini, który za 17 milionów euro ściągnął do Romy w 2011 roku jeszcze 19-letniego Lamelę i łącznie za 4,5 mln euro 18-letniego Marquinhosa, który w 2012 roku był na początku na wypożyczeniu, tak więc o ich potencjał jestem spokojny.
Mam nadzieję, że AVB będzie w stanie wykrzestać z nich ten potencjał :)
Czekam chociaż na jednego NRR'a i lewego obrońcę za BAE, którego kariera na WHL dobiega ku końcowi. Jak zostaną pieniądze to nie obrażę się jak przyjdzie jakiś środkowy obrońca, bo po rocznej przerwie Kaboul może nie być tym samym zawodnikiem co przed kontuzją, ale mam nadzieję, że się mylę
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
2 lipca 2013, 01:33 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Prawda jest taka, że piłkarze nie chcą zarobionych pieniędzy inwestować (jak musiał robić chociażby Boniek), ale wolał do końca życia leżeć na Bahamach, dlatego wybierają takie oferty. Wystarczy spojrzeć na Eto'o. Zarobi 60 mln euro na samym kontrakcie w Anży, a potem trafi do Anglii czy Włoszech, aby pograć profesjonalnie piłkę. A może będzie nadal łasy na kasę i wybierze Francję albo Turcję.
Prawda jest taka, że piłkarze nie chcą zarobionych pieniędzy inwestować (jak musiał robić chociażby Boniek), ale wolał do końca życia leżeć na Bahamach, dlatego wybierają takie oferty. Wystarczy spojrzeć na Eto'o. Zarobi 60 mln euro na samym kontrakcie w Anży, a potem trafi do Anglii czy Włoszech, aby pograć profesjonalnie piłkę. A może będzie nadal łasy na kasę i wybierze Francję albo Turcję
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
2 lipca 2013, 01:45 [cytuj]
Pierwszy dzień okienka transferowego i już mamy jedno wzmocnienie za sobą ... cieszy taka aktywność Tottenhamu, im wcześniej tym lepiej, większa szansa, że nowy sezon rozpoczniemy od mocnego pi ... uderzenia
imho kwota za Paulinho jest odrobinę przesadzona ... nie odmawiam mu klasy ani umiejętności, ale mam wrażenie, że jednak trochę przepłacamy ... ale może to takie złudzenie, w końcu dzisiejszy rynek transferowy jest szalenie dziwny i za kiepskich graczy płaci się spore pieniądze, więc czemu reprezentant Brazylii miałby kosztować niewiele ... w każdym bądź razie trzymam kciuki, środek Sandro-Paulinho-Dembele zapowiada się konkretnie.
Słyszałem, że do niedzieli usłyszymy podobne wieści o Villi. Like it
Pierwszy dzień okienka transferowego i już mamy jedno wzmocnienie za sobą ... cieszy taka aktywność Tottenhamu, im wcześniej tym lepiej, większa szansa, że nowy sezon rozpoczniemy od mocnego pi ... uderzenia :)
imho kwota za Paulinho jest odrobinę przesadzona ... nie odmawiam mu klasy ani umiejętności, ale mam wrażenie, że jednak trochę przepłacamy ... ale może to takie złudzenie, w końcu dzisiejszy rynek transferowy jest szalenie dziwny i za kiepskich graczy płaci się spore pieniądze, więc czemu reprezentant Brazylii miałby kosztować niewiele ... w każdym bądź razie trzymam kciuki, środek Sandro-Paulinho-Dembele zapowiada się konkretnie.
Słyszałem, że do niedzieli usłyszymy podobne wieści o Villi. Like it :)
2 lipca 2013, 06:30 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Liczyłeś na powrót super Pava?

U naszych moskiewskich sąsiadów nie ma chyba nikogo godnego uwagi(nie licząc Hondy, Hulka, Witsela i Vagner Love. Coś upadły ploty o Dzagojewie. Jak mu tam idzie w tym CSKA?
Dżagojew właśnie rozegrał najlepszy sezon w karierze. 19 spotkań - 7 goli, Bóg wie ile asyst. Szkoda, że zainteresowanie siadło, ale chyba już u nas miejsca brakuje
Dżagojew właśnie rozegrał najlepszy sezon w karierze. 19 spotkań - 7 goli, Bóg wie ile asyst. Szkoda, że zainteresowanie siadło, ale chyba już u nas miejsca brakuje
2 lipca 2013, 07:41 [cytuj]
Jak donoszą media złożyliśmy oferte za Soldado wynoszącą 17 mln. funtów.
Jak donoszą media złożyliśmy oferte za Soldado wynoszącą 17 mln. funtów
2 lipca 2013, 07:43 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Zapomniałeś o Willianie

Świetny piłkarz, a zamiast gry na wielkim poziomie wybrał pieniądze. Szkoda

Dlaczego nie zrozumiecie , że taki Hulk , Eto czy Willan poszli za kasą , nie z tego powodu , że im mało tylko dlatego że w dzieciństwie nie mięli kasy - poczytajcie trochę o nich
Dlaczego nie zrozumiecie , że taki Hulk , Eto czy Willan poszli za kasą , nie z tego powodu , że im mało tylko dlatego że w dzieciństwie nie mięli kasy - poczytajcie trochę o nich ;)
2 lipca 2013, 09:04 [cytuj]
Jose Paulo u nas już na 99,99%

- no to czekamy na info oficjalnej strony
Jose Paulo u nas już na 99,99% :brawo: - no to czekamy na info oficjalnej strony:X
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 lipca 2013, 10:06 [cytuj]
pomerdało mi sie sorka

(
pomerdało mi sie sorka :*(
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
2 lipca 2013, 10:44 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Jose Paulo u nas już na 99,99%

- no to czekamy na info oficjalnej strony

gorzej jak nie zda testów medycznych
gorzej jak nie zda testów medycznych :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 lipca 2013, 11:00 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
oni przechodzą od razu czy tak jak ktoś pisał, za pół roku i za rok? Jeśli tak to dlaczego za nich coś płacimy
oni przechodzą od razu czy tak jak ktoś pisał, za pół roku i za rok? Jeśli tak to dlaczego za nich coś płacimy:mysli:
2 lipca 2013, 11:05 [cytuj]
Kasy trochę dużo, ale jak spojrzę na Fernandinho, to jest to okazja.
Kasy trochę dużo, ale jak spojrzę na Fernandinho, to jest to okazja
LMAO
2 lipca 2013, 11:10 [cytuj]
a najlepsze ze Fernandinho nawet w kadrze nie gra

40 mln, świat upadł na głowe
a najlepsze ze Fernandinho nawet w kadrze nie gra :wysmiewacz: 40 mln, świat upadł na głowe
2 lipca 2013, 11:11 [cytuj]
Robert powiedział/a:
oni przechodzą od razu czy tak jak ktoś pisał, za pół roku i za rok? Jeśli tak to dlaczego za nich coś płacimy

Na pewno nie damy całości od razu, a chodzi o to, żeby ich zaklepać.
Na pewno nie damy całości od razu, a chodzi o to, żeby ich zaklepać
LMAO
2 lipca 2013, 11:14 [cytuj]
A czy transfer Paulinho to nie był nasz rekord?
PS. Anale kupili murzyna z drugiej ligi francuskiej.
(wlasciwie za frajer przeszedł)
2 lipca 2013, 11:16 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Kupujemy ich już teraz, ale od razu wysyłamy ich na wypożyczenie do ich obecnego klubu. Jednego na pół roku, drugiego na rok. Dzięki temu mamy klepniętych zawodników i nikt nam ich nie zgarnie spod nosa
Kupujemy ich już teraz, ale od razu wysyłamy ich na wypożyczenie do ich obecnego klubu. Jednego na pół roku, drugiego na rok. Dzięki temu mamy klepniętych zawodników i nikt nam ich nie zgarnie spod nosa
2 lipca 2013, 11:20 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Nie śmiej się tak z tego murzyna, bo z Sanogo za kilka lat może być przyzwoity napastnik.
Nie śmiej się tak z tego murzyna, bo z Sanogo za kilka lat może być przyzwoity napastnik
LMAO
2 lipca 2013, 11:21 [cytuj]
Lol, gdzie ja sie z niego smieje?
Lol, gdzie ja sie z niego smieje?:rotfl:
2 lipca 2013, 11:29 [cytuj]
Shakhtar Donetsk coach Mircea Lucescu has warned Henrikh Mkhitaryan he would be making a mistake if he joined either Liverpool or Tottenham.
Tottenham Hotspur star Gareth Bale continues to be linked with a move away from the club and he has admitted he misses everything about playing in the Champions League. The Welshman, who is a transfer target for Real Madrid, feels some Premier League teams just set up to defend and says he prefers the open nature of Europe’s No.1 competition.
Shakhtar Donetsk coach Mircea Lucescu has warned Henrikh Mkhitaryan he would be making a mistake if he joined either Liverpool or Tottenham.
Tottenham Hotspur star Gareth Bale continues to be linked with a move away from the club and he has admitted he misses everything about playing in the Champions League. The Welshman, who is a transfer target for Real Madrid, feels some Premier League teams just set up to defend and says he prefers the open nature of Europe’s No.1 competition
2 lipca 2013, 12:05 [cytuj]
Emmanuel Adebayor could be about to swap Tottenham for Turkey, according to The Sun. Besiktas are said to be lining up a £5million swoop for the Spurs striker, and it is said that Andre Villas-Boas wants him off the wage bill to help land Roberto Soldado from Valencia.
There are plenty of interesting stories in today’s newspapers, with the Daily Star reporting that Manchester United are set to make an improved £16milion bid for Leighton Baines in the hope of luring the left-back to Old Trafford. Everton are understood to have rejected an offer of £12m for Baines last week and are hopeful he will stay at Goodison Park and sign a new deal. - PRZEBIJMY ICH :<
Emmanuel Adebayor could be about to swap Tottenham for Turkey, according to The Sun. Besiktas are said to be lining up a £5million swoop for the Spurs striker, and it is said that Andre Villas-Boas wants him off the wage bill to help land Roberto Soldado from Valencia.
There are plenty of interesting stories in today’s newspapers, with the Daily Star reporting that Manchester United are set to make an improved £16milion bid for Leighton Baines in the hope of luring the left-back to Old Trafford. Everton are understood to have rejected an offer of £12m for Baines last week and are hopeful he will stay at Goodison Park and sign a new deal. - PRZEBIJMY ICH :<