Forum dyskusyjne
2 lipca 2013, 19:35 [cytuj]
z tego co widze to ProVex sieje więcej zamętu niż to wszystko warta ... Czekamy na transfery Villi i Soldado , daily mail podaje oraz fanatix, że jesteśmy blisko obu , do tej pory o dziwo te szmatławce się nie pomyliły co do Paulinho .
z tego co widze to ProVex sieje więcej zamętu niż to wszystko warta ... Czekamy na transfery Villi i Soldado , daily mail podaje oraz fanatix, że jesteśmy blisko obu , do tej pory o dziwo te szmatławce się nie pomyliły co do Paulinho
2 lipca 2013, 19:59 [cytuj]
Wcześniej pisałem o Paulinho i się potwierdziło.
Teraz, na własną odpowiedzialność, napiszę, że Villa jest już nasz..........
Teraz, na własną odpowiedzialność, napiszę, że Villa jest już nasz
Can't Smile Without You!!!
2 lipca 2013, 20:04 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
oby .... byle nie za więcej niż 10 mln ojro
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 lipca 2013, 20:12 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Około 8,5 mln funtów :p
Około 8,5 mln funtów :p
2 lipca 2013, 20:36 [cytuj]
A ja mam wrażenie, że srogo przepłacimy za Ville. Za samą markę Barcelony parę milionów do góry idzie cena każdego zawodnika, nawet kontuzjowanego i nieco podstarzałego
edit: nie kontuzjowanego, tylko po kontuzji miałem oczywiście na myśli.
A ja mam wrażenie, że srogo przepłacimy za Ville. Za samą markę Barcelony parę milionów do góry idzie cena każdego zawodnika, nawet kontuzjowanego i nieco podstarzałego :)
edit: nie kontuzjowanego, tylko po kontuzji miałem oczywiście na myśli
2 lipca 2013, 20:42 [cytuj]
po kontuzji - i nic nie widać po tej kontuzji
po kontuzji - i nic nie widać po tej kontuzji:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 lipca 2013, 21:02 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
po kontuzji - i nic nie widać po tej kontuzji

Shawcross go przebada :p
Shawcross go przebada :p
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
2 lipca 2013, 21:02 [cytuj]
Ciekawa wiadomość z zeszłorocznego okienka
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2174698/Arsene-Wenger-makes-9m-Paulinho-bid.html
wersus powiedział/a:
A ja mam wrażenie, że srogo przepłacimy za Ville. Za samą markę Barcelony parę milionów do góry idzie cena każdego zawodnika, nawet kontuzjowanego i nieco podstarzałego
Jak grał w Barcelonie, to znaczy, że jest wart tej kasy.
ProVex powiedział/a:
Jeśli jest po angielsku , to zawsze ze skysports.com - najwiarygodniejsze źródło . A to , że paulinho przejdzie testy medyczne zauważyłem na COYS ( Facebook )
Nie przesadzaj z tym. Może i są wiarygodni, ale są też wolni. A jak już wklejasz po angielsku, to oszczędź nam zgadywania z jakiego to jest źródła i wstaw link.
tuczi powiedział/a:
To, że Villa jest już nasz wiadomo od jakiegoś czasu. Trzeba tylko czekać kiedy będzie oficjalne potwierdzenie.
Jak grał w Barcelonie, to znaczy, że jest wart tej kasy. ;P
[quote=ProVex]Jeśli jest po angielsku , to zawsze ze skysports.com - najwiarygodniejsze źródło . A to , że paulinho przejdzie testy medyczne zauważyłem na COYS ( Facebook )
LMAO
2 lipca 2013, 21:21 [cytuj]
Widzisz jak doskonale się rozumiemy, w tej kwestii, Hades
Widzisz jak doskonale się rozumiemy, w tej kwestii, Hades :D
2 lipca 2013, 21:24 [cytuj]
W takim razie zastanawiam się co z Adebayorem? Przypuszczając, że Villa przychodzi na 100%. Były jakieś ploty o AS Monaco? Właściwie, to Togijczyk pod koniec sezonu coś tam pokazał.
W takim razie zastanawiam się co z Adebayorem? Przypuszczając, że Villa przychodzi na 100%. Były jakieś ploty o AS Monaco? Właściwie, to Togijczyk pod koniec sezonu coś tam pokazał
2 lipca 2013, 21:45 [cytuj]
wersus powiedział/a:
W takim razie zastanawiam się co z Adebayorem? Przypuszczając, że Villa przychodzi na 100%. Były jakieś ploty o AS Monaco? Właściwie, to Togijczyk pod koniec sezonu coś tam pokazał
pokazał jak umie zapierda...ć po boisku, gdy ciąży na nim widmo odejścia i stracenia dużej tygodniówki
pokazał jak umie zapierda...ć po boisku, gdy ciąży na nim widmo odejścia i stracenia dużej tygodniówki
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 lipca 2013, 22:21 [cytuj]
wersus powiedział/a:
sandro tez bedzie teraz po kontuzji, a każdy wpisuje jego i paulinho i dembele jako najlepszy środek pomocy
a jak Vila przejdzie za te 8,5 mln to nie jest tak źle
sandro tez bedzie teraz po kontuzji, a każdy wpisuje jego i paulinho i dembele jako najlepszy środek pomocy :luzik:
a jak Vila przejdzie za te 8,5 mln to nie jest tak źle :X
2 lipca 2013, 23:41 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Widzisz jak doskonale się rozumiemy, w tej kwestii, Hades

Ano.
Robert powiedział/a:
sandro tez bedzie teraz po kontuzji, a każdy wpisuje jego i paulinho i dembele jako najlepszy środek pomocy

No bo to będzie najlepszy środek pomocy.
Co do Ade/JD/Dempseya, to podobno jak będzie dobra oferta, to będą mogli odejść.
Ano. :D
[quote=Robert]sandro tez bedzie teraz po kontuzji, a każdy wpisuje jego i paulinho i dembele jako najlepszy środek pomocy :luzik:
LMAO
3 lipca 2013, 00:11 [cytuj]
[quote]sandro tez bedzie teraz po kontuzji, a każdy wpisuje jego i paulinho i dembele jako najlepszy środek pomocy [/quote]
Jak Sandro się spisze, to zobaczymy, ale Villa szczególnych fajerwerków po jego feralnym wypadku nie pokazywał

I tak wolę jego od naszego obecnego ataku, zauważam jednak mały, ale jednak istotny szczegół.
edit: ponadto wątpię, żeby Katalończycy oddali go nam za marne 8,5 mln (marne jak na klasę tego zawodnika, nawet jeśli jego dni już minęły)
Jak Sandro się spisze, to zobaczymy, ale Villa szczególnych fajerwerków po jego feralnym wypadku nie pokazywał :) I tak wolę jego od naszego obecnego ataku, zauważam jednak mały, ale jednak istotny szczegół.
edit: ponadto wątpię, żeby Katalończycy oddali go nam za marne 8,5 mln (marne jak na klasę tego zawodnika, nawet jeśli jego dni już minęły)
3 lipca 2013, 00:25 [cytuj]
dempseya bym się nie pozbywał, raz że mało za niego dostaniemy, dwa że mimo tego, że czasami był niewidoczny to jakoś dostawiał te nogi i nastrzelał tych bramek (odwrotnie do adebayora)
dempseya bym się nie pozbywał, raz że mało za niego dostaniemy, dwa że mimo tego, że czasami był niewidoczny to jakoś dostawiał te nogi i nastrzelał tych bramek (odwrotnie do adebayora)
3 lipca 2013, 00:26 [cytuj]
smackey powiedział/a:
Dempsa broń boże nie ruszać. Nie zarabia dużo, nie marudzi a kiedy ma strzelić to strzela(jak z MU chociażby)
Dempsa broń boże nie ruszać. Nie zarabia dużo, nie marudzi a kiedy ma strzelić to strzela(jak z MU chociażby)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
3 lipca 2013, 00:34 [cytuj]
Dempsey to ten typ piłkarza, który nie pokazuje nic specjalnego, żeby w kluczowym momencie pierdolnąć coś, co obije się dziesięć razy od obrońców i wpadnie do bramki.
Dempsey to ten typ piłkarza, który nie pokazuje nic specjalnego, żeby w kluczowym momencie pierdolnąć coś, co obije się dziesięć razy od obrońców i wpadnie do bramki
3 lipca 2013, 00:49 [cytuj]
wersus powiedział/a:
Villa i tak by zbyt wiele nie grał, a podobno w ostatnim roku kontraktu(

) ma dostawać gigantyczną kasę i Barca chce się go pozbyć. 10 mln euro to dośyć.
Villa i tak by zbyt wiele nie grał, a podobno w ostatnim roku kontraktu(:tak:) ma dostawać gigantyczną kasę i Barca chce się go pozbyć. 10 mln euro to dośyć
LMAO
3 lipca 2013, 01:24 [cytuj]
wersus powiedział/a:
Dempsey to ten typ piłkarza, który nie pokazuje nic specjalnego, żeby w kluczowym momencie pierdolnąć coś, co obije się dziesięć razy od obrońców i wpadnie do bramki
Lepiej bym tego gościa nie scharakteryzował
Lepiej bym tego gościa nie scharakteryzował :D
3 lipca 2013, 07:48 [cytuj]
Tottenham midfielder Sandro believes the arrival of compatriot Paulinho at White Hart Lane will help them challenge for UEFA Champions League football. He said: "I think he has what it takes to do well here. This is a club with a great structure. It has been fighting for the top positions in the last few years and playing in European competitions. Paulinho will certainly help us become even stronger." ( Skysports.com transfer updates )
wersus powiedział/a:
Jak kupili neymara to kggoś muszą sprzedać ( nawet tanio ) , na początku czerwca czytałem że z barcy fabregas i song mają odchodzić - prawda to była/jest?
Jak kupili neymara to kggoś muszą sprzedać ( nawet tanio ) , na początku czerwca czytałem że z barcy fabregas i song mają odchodzić - prawda to była/jest?