Forum dyskusyjne
3 lipca 2013, 10:08 [cytuj]
Znów skysports :
Tottenham Hotspur are ready to step up their interest in Aston Villa striker Christian Benteke and want to pair him with Barcelona’s David Villa, says the Daily Mirror. Spurs could be very busy over the next couple of weeks.
Znów skysports :
Tottenham Hotspur are ready to step up their interest in Aston Villa striker Christian Benteke and want to pair him with Barcelona’s David Villa, says the Daily Mirror. Spurs could be very busy over the next couple of weeks
3 lipca 2013, 10:20 [cytuj]
Dziś mija dokładnie rok jak AVB przejął stery w Spurs.
Dziś mija dokładnie rok jak AVB przejął stery w Spurs
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 lipca 2013, 10:44 [cytuj]
"Jak kupili neymara to kggoś muszą sprzedać ( nawet tanio ) , na początku czerwca czytałem że z barcy fabregas i song mają odchodzić - prawda to była/jest?"
--
dokładnie tak - więc DV chyba nie długo na WHL
"Dziś mija dokładnie rok jak AVB przejął stery w Spurs."
- Daniel .. tfu! ..Tomku --- kup mu Benteke na 1 okrągłą rocznice
"Jak kupili neymara to kggoś muszą sprzedać ( nawet tanio ) , na początku czerwca czytałem że z barcy fabregas i song mają odchodzić - prawda to była/jest?"
--
dokładnie tak - więc DV chyba nie długo na WHL:hejka:
- Daniel .. tfu! ..Tomku --- kup mu Benteke na 1 okrągłą rocznice:X
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 lipca 2013, 11:00 [cytuj]
- Daniel .. tfu! ..Tomku --- kup mu Benteke na 1 okrągłą rocznice

[/quote]
Coraz więcej plot z tym Benteke. Jakoś do Villi nie jestem przekonany.
Coraz więcej plot z tym Benteke. Jakoś do Villi nie jestem przekonany
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 lipca 2013, 11:37 [cytuj]
Baldini opowiedział także o ruchach transferowych.
''W mediach codziennie pojawia się dziesiątki artykułów o transferach do Tottenhamu, ale 90 procent z nich to kłamstwo, więc mogę zapewnić że Bernard i Leonardo Damiao nie przejdą do nas, a jesteśmy blisko transferu Davida Villi. Bardzo chcemy pozyskać Christiana Benteke, ale to już będzie trudniejsze''
Baldini opowiedział także o ruchach transferowych.
''W mediach codziennie pojawia się dziesiątki artykułów o transferach do Tottenhamu, ale 90 procent z nich to kłamstwo, więc mogę zapewnić że Bernard i Leonardo Damiao nie przejdą do nas, a jesteśmy blisko transferu Davida Villi. Bardzo chcemy pozyskać Christiana Benteke, ale to już będzie trudniejsze''
3 lipca 2013, 12:08 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Coraz więcej plot z tym Benteke. Jakoś do Villi nie jestem przekonany
Villa, Benteke a ja i tak podpowiadam Ci Tomku kup Vagner Love
Villa, Benteke a ja i tak podpowiadam Ci Tomku kup Vagner Love ;)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
3 lipca 2013, 12:16 [cytuj]
Podejrzewam , że kupno Benteke będzie o tyle trudne ,że on sam niezbyt chętnie będzie chciał się przenosić . Przecież czyta gazety , ogląda media i wie , że każdy sądzi o nim to , że jest dobry , ale zagrał tylko 1 dobry sezon .
Przejdzie? Nie strzeli 20 bramek w sezonie? - będzie jak bent
Podejrzewam , że kupno Benteke będzie o tyle trudne ,że on sam niezbyt chętnie będzie chciał się przenosić . Przecież czyta gazety , ogląda media i wie , że każdy sądzi o nim to , że jest dobry , ale zagrał tylko 1 dobry sezon .
3 lipca 2013, 12:18 [cytuj]
Skysports podaje , że interesujemy się innym belgiem -
Belgian starlet Julien Ngoy is understood to be attracting interest from England, but no decision has been taken on his future. Chelsea, Arsenal, Tottenham Hotspur and Manchester City are all rumoured to be keen on discussing a deal.
Skysports podaje , że interesujemy się innym belgiem -
Belgian starlet Julien Ngoy is understood to be attracting interest from England, but no decision has been taken on his future. Chelsea, Arsenal, Tottenham Hotspur and Manchester City are all rumoured to be keen on discussing a deal
3 lipca 2013, 12:34 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Sam się wypowiadał, że z chęcia przejdzie do lepszego klubu jeżeli będzie taka okazja.
Sam się wypowiadał, że z chęcia przejdzie do lepszego klubu jeżeli będzie taka okazja
3 lipca 2013, 12:54 [cytuj]
luk19, skąd ten cytat wytrzasnąłeś?
[b]luk19[/b], skąd ten cytat wytrzasnąłeś?
LMAO
3 lipca 2013, 12:54 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Sam się wypowiadał, że z chęcia przejdzie do lepszego klubu jeżeli będzie taka okazja
KonradM - Dla niego nie musimy być w cale lepszym klubem, zwłaszcza gdy widzi w gazetach "Benteke - chelsea, Milan, PSG, Monaco, Juve, liverpool"
KonradM - Dla niego nie musimy być w cale lepszym klubem, zwłaszcza gdy widzi w gazetach "Benteke - chelsea, Milan, PSG, Monaco, Juve, liverpool"
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
3 lipca 2013, 13:05 [cytuj]
Jin , z tym liverpoolem to przesadziłeś ;D
3 lipca 2013, 14:31 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Nie koniecznie, aktualnie rzeczywiście liverpool jest w dołku, ale patrząc na całokształt nie można tego powiedzieć, poza tym już dawno utarło się że liverpool jest wielkim klubem. Ogólnie mam przeczucie że liverpool w tym sezonie znów dołączy do walki o podium
Nie koniecznie, aktualnie rzeczywiście liverpool jest w dołku, ale patrząc na całokształt nie można tego powiedzieć, poza tym już dawno utarło się że liverpool jest wielkim klubem. Ogólnie mam przeczucie że liverpool w tym sezonie znów dołączy do walki o podium
3 lipca 2013, 14:36 [cytuj]
Atak Villa-Benteke to byłoby coś
Tym bardziej, że koszt kupna obydwu napastników to wydatek rzędu 30 mln Funtów, co majątkiem nie jest
Poza tym ok. 20 mln powinniśmy zarobić ze sprzedaży zawodników (m.in. Hudd, Parker, Adebayor)
Atak Villa-Benteke to byłoby coś :cwaniak:
Tym bardziej, że koszt kupna obydwu napastników to wydatek rzędu 30 mln Funtów, co majątkiem nie jest :tak:
Poza tym ok. 20 mln powinniśmy zarobić ze sprzedaży zawodników (m.in. Hudd, Parker, Adebayor) :X
3 lipca 2013, 14:38 [cytuj]
Zamiast tego Benteke to zdecydowanie Soldado powinien przyjść. Bardziej ograny zawodnik, trzyma równy poziom a cena za niego 20 mln. funtów a ponoć za Benteke krzyczą nawet i 25. Także dla mnie wybór jest oczywisty , chyba że Baldini ściągnie Benteke za góra 12-15 mln. funtów bo więcej wart nie jest .
Zamiast tego Benteke to zdecydowanie Soldado powinien przyjść. Bardziej ograny zawodnik, trzyma równy poziom a cena za niego 20 mln. funtów a ponoć za Benteke krzyczą nawet i 25. Także dla mnie wybór jest oczywisty , chyba że Baldini ściągnie Benteke za góra 12-15 mln. funtów bo więcej wart nie jest
3 lipca 2013, 14:45 [cytuj]
Niby tak z tym że Soldado nigdy nie grał w Anglii i jest 5 lat starszy
Niby tak z tym że Soldado nigdy nie grał w Anglii i jest 5 lat starszy
3 lipca 2013, 14:48 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Zamiast tego Benteke to zdecydowanie Soldado powinien przyjść. Bardziej ograny zawodnik, trzyma równy poziom a cena za niego 20 mln. funtów a ponoć za Benteke krzyczą nawet i 25. Także dla mnie wybór jest oczywisty , chyba że Baldini ściągnie Benteke za góra 12-15 mln. funtów bo więcej wart nie jest
Ja uważam, że Benteke jest wart 20 mln funtów. Soldado również jest świetny, ale do tej grał tylko w lidze hiszpańskiej, nie wiadomo czy poradzi sobie w Anglii i ile ewentualnie by się aklimatyzował
Benteke już w pierwszy sezonie błyszczał i to w zespole broniącym się przed spadkiem. Młody, wysoki, silny. Jak dla mnie to cel transferowy nr. 1
Najważniejsze żeby jak największa ilość transferów była dopięta przed wyjazdem na zgrupoanie
Ja uważam, że Benteke jest wart 20 mln funtów. Soldado również jest świetny, ale do tej grał tylko w lidze hiszpańskiej, nie wiadomo czy poradzi sobie w Anglii i ile ewentualnie by się aklimatyzował:bezradny:
Benteke już w pierwszy sezonie błyszczał i to w zespole broniącym się przed spadkiem. Młody, wysoki, silny. Jak dla mnie to cel transferowy nr. 1 :)
Najważniejsze żeby jak największa ilość transferów była dopięta przed wyjazdem na zgrupoanie :]
3 lipca 2013, 14:49 [cytuj]
27 czy 28 lat to jest najlepszy wiek dla napastnika , Soldado śmiało może strzelać 20 bramek w sezonie przez najbliższe 4-5 lat. Ma dużo większe doświadczenie niż taki Benteke. Liga Mistrzów , liga hiszpańska , to jest snajper z prawdziwego zdarzenia.
27 czy 28 lat to jest najlepszy wiek dla napastnika , Soldado śmiało może strzelać 20 bramek w sezonie przez najbliższe 4-5 lat. Ma dużo większe doświadczenie niż taki Benteke. Liga Mistrzów , liga hiszpańska , to jest snajper z prawdziwego zdarzenia
3 lipca 2013, 14:55 [cytuj]
To może Bent?
A. Villa już go nie chce
To może Bent? :D
A. Villa już go nie chce :wysmiewacz:
3 lipca 2013, 15:14 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Jak kupili neymara to kggoś muszą sprzedać ( nawet tanio ) , na początku czerwca czytałem że z barcy fabregas i song mają odchodzić - prawda to była/jest?
Fabregas sie nie ruszy
ale Song to juz prędzej, mało grał, 5 meczy u nich zagral, tani powinien byc
Fabregas sie nie ruszy:luzik:
ale Song to juz prędzej, mało grał, 5 meczy u nich zagral, tani powinien byc