Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  70  71  72  73  74    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
5 lipca 2013, 19:35 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

a tak poważnie potrzebny nam napastnik(dwóch) obrońca lewy i myślę że dobry zamiennik dla Lennona

Zmiennik dla Lennona? Jest trzech: Walcott , Di Maria i Hulk ( chodzi mi o zawodników na godnym poziomie ). Hulk przydałby się nam ze względu na to , że świetnie pasuje do gry w Anglii ( chodzi mi o mecz z Liverpoolem w LE i piękny gol ) , ale Zenit napewno tanio go nie puści ... a i tygodniówki nie zniży ;(
Zmiennik dla Lennona? Jest trzech: Walcott , Di Maria i Hulk ( chodzi mi o zawodników na godnym poziomie ). Hulk przydałby się nam ze względu na to , że świetnie pasuje do gry w Anglii ( chodzi mi o mecz z Liverpoolem w LE i piękny gol ) , ale Zenit napewno tanio go nie puści ... a i tygodniówki nie zniży ;(
5 lipca 2013, 20:31 [cytuj]
ProVex powiedział/a:

pierd...lisz głupoty i tyle w temacie
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
5 lipca 2013, 20:33 [cytuj]
Serio? Dla mnie Lennon jest jednym z najsłabszych punktów w naszej drużynie.
Serio? Dla mnie Lennon jest jednym z najsłabszych punktów w naszej drużynie
LMAO
5 lipca 2013, 20:35 [cytuj]
no jakby dali za niego 15 mln to bym sie zastanawiał czy nie lepiej go sprzedać
no jakby dali za niego 15 mln to bym sie zastanawiał czy nie lepiej go sprzedać
5 lipca 2013, 20:49 [cytuj]
ProVex powiedział/a:

jak można oceniać że zawodnik nadaje się do ligi po jednym meczu ?
5 lipca 2013, 20:49 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
jin_tae powiedział/a:
:brawo:
[quote=jin_tae]pierd...lisz głupoty i tyle w temacie
5 lipca 2013, 21:32 [cytuj]
benio997 powiedział/a:

Po tym , że jest to bardzo silny zawodnik ( widać to po jego wyglądzie ) i dzięki temu może wypracować sobie miejsce w polu karnym , czy ( jak kolwiek to zabrzmi ) przejść siłą obrońce zastawiając się ciałem lub zpychając obrońcę na bok . A jako mecz z Liverpoolem podałem przykład , bo z tego co sobie przypominam to Hulk ( FC Porto ) grał w Superpucharze Europy z Chelsea i też tam był wyróżniającą się postacią .
Po tym , że jest to bardzo silny zawodnik ( widać to po jego wyglądzie ) i dzięki temu może wypracować sobie miejsce w polu karnym , czy ( jak kolwiek to zabrzmi ) przejść siłą obrońce zastawiając się ciałem lub zpychając obrońcę na bok . A jako mecz z Liverpoolem podałem przykład , bo z tego co sobie przypominam to Hulk ( FC Porto ) grał w Superpucharze Europy z Chelsea i też tam był wyróżniającą się postacią
5 lipca 2013, 21:38 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Po tym , że jest to bardzo silny zawodnik ( widać to po jego wyglądzie ) i dzięki temu może wypracować sobie miejsce w polu karnym , czy ( jak kolwiek to zabrzmi ) przejść siłą obrońce zastawiając się ciałem lub zpychając obrońcę na bok . A jako mecz z Liverpoolem podałem przykład , bo z tego co sobie przypominam to Hulk ( FC Porto ) grał w Superpucharze Europy z Chelsea i też tam był wyróżniającą się postacią

Silva Mata, Lenon Oscar, mają chłopy masa i kawał z nich mięcha :wysmiewacz:
czy Ty piszesz o faulowaniu?:rotfl:
Silva Mata, Lenon Oscar, mają chłopy masa i kawał z nich mięcha :wysmiewacz: czy Ty piszesz o faulowaniu?:rotfl:
5 lipca 2013, 21:38 [cytuj]
ProVex powiedział/a:

Silva Mata, Lenon Oscar, mają chłopy masa i kawał z nich mięcha :wysmiewacz:
czy Ty piszesz o faulowaniu?:rotfl:
Silva Mata, Lenon Oscar, mają chłopy masa i kawał z nich mięcha :wysmiewacz: czy Ty piszesz o faulowaniu?:rotfl:
5 lipca 2013, 21:47 [cytuj]
nie wiem co macie do Lennona. Chłopak swoje na boisku robi, a to że po drugiej stronie przeważnie grał Bale i to do niego w dużej mierze szły piłki od Dembele i Parkera. Ja Lennona zawsze lubiłem, więc może jestem trochę nieobiektywny ALE są plusy jego gry - dobra współpraca z Walkerem, wraca się do obrony no i ma te swoje sprinty, choć pod koniec sezonu było ich rzeczywiście jak na lekarstwo. Ale Lennon to nie jest nasz problem, naszym problemem jest lewa i środek obrony i atak. Na tym się skupmy...
nie wiem co macie do Lennona. Chłopak swoje na boisku robi, a to że po drugiej stronie przeważnie grał Bale i to do niego w dużej mierze szły piłki od Dembele i Parkera. Ja Lennona zawsze lubiłem, więc może jestem trochę nieobiektywny ALE są plusy jego gry - dobra współpraca z Walkerem, wraca się do obrony no i ma te swoje sprinty, choć pod koniec sezonu było ich rzeczywiście jak na lekarstwo. Ale Lennon to nie jest nasz problem, naszym problemem jest lewa i środek obrony i atak. Na tym się skupmy
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
5 lipca 2013, 23:15 [cytuj]
Azza także strzela bramki, nie jest ich wiele ale są one bardzo ważne. Ot ta bramka z Kotami na 2-1. Oby tylko omijały go kontuzje, przydałaby się jeszcze konkurencja co by podwyższył obroty
Azza także strzela bramki, nie jest ich wiele ale są one bardzo ważne. Ot ta bramka z Kotami na 2-1. Oby tylko omijały go kontuzje, przydałaby się jeszcze konkurencja co by podwyższył obroty
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
5 lipca 2013, 23:23 [cytuj]
Azza jak jest w formie to daje drużynie bardzo dużo, tak jak w pierwszej części sezonu. Na dodatek, od kiedy przyszedł AVB bardzo dużo pomaga w defensywie. Jego największym mankamentem jest to, że zbyt często zdarzają mu się występy w których jest niewidoczny w ofensywie. W drugiej części sezonu większość meczów taka była w jego wykonaniu, choć zdarzały się pozytywne wyjątki (Arsenal)
Być może to kwestia braku konkurencji, bo zaczął grać trochę gorzej mniej więcej wtedy jak Townsend poszedł na wypożyczenie do QPR. Teraz od poczatku sezonu będzie miał poważnego konkurenta do gry w pierwszym składzie (mam nadzieję, że AVB tak właśnie postrzega Townsenda), więc może będzie się prezentował lepiej niż w końcówce poprzedniego sezonu.
Na pewno mamy inne pozycje do wzmocnienia w pierwszej kolejności a nad kimś, kto miałby zastąpić Lennonka można pomyśleć na przykład za rok.
Azza jak jest w formie to daje drużynie bardzo dużo, tak jak w pierwszej części sezonu. Na dodatek, od kiedy przyszedł AVB bardzo dużo pomaga w defensywie. Jego największym mankamentem jest to, że zbyt często zdarzają mu się występy w których jest niewidoczny w ofensywie. W drugiej części sezonu większość meczów taka była w jego wykonaniu, choć zdarzały się pozytywne wyjątki (Arsenal) Być może to kwestia braku konkurencji, bo zaczął grać trochę gorzej mniej więcej wtedy jak Townsend poszedł na wypożyczenie do QPR. Teraz od poczatku sezonu będzie miał poważnego konkurenta do gry w pierwszym składzie (mam nadzieję, że AVB tak właśnie postrzega Townsenda), więc może będzie się prezentował lepiej niż w końcówce poprzedniego sezonu. Na pewno mamy inne pozycje do wzmocnienia w pierwszej kolejności a nad kimś, kto miałby zastąpić Lennonka można pomyśleć na przykład za rok
5 lipca 2013, 23:30 [cytuj]
Swoją drogą, krążą ploty, że pomimo dzisiejszyh testów medycznych z ogłoszeniem Paulinho na oficjalnej wstrzymają się do poniedziałku i w nowych strojach zaprezentuje się w poniedziałek trójka Bale, Paulinho, Villa :D
Swoją drogą, krążą ploty, że pomimo dzisiejszyh testów medycznych z ogłoszeniem Paulinho na oficjalnej wstrzymają się do poniedziałku i w nowych strojach zaprezentuje się w poniedziałek trójka Bale, Paulinho, Villa :D
5 lipca 2013, 23:55 [cytuj]
Walu skąd te informacje :mysli:
Walu skąd te informacje :mysli:
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
6 lipca 2013, 00:16 [cytuj]
Z jakiegoś fan page kogutów na FB. Kiepskie źródło, ale może coś w tym jest :)
Z jakiegoś fan page kogutów na FB. Kiepskie źródło, ale może coś w tym jest :)
6 lipca 2013, 00:54 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Azza jak jest w formie to daje drużynie bardzo dużo

Owszem, ale pierdolenie że tylko 3 zawodników jest godnych go zastąpić to takie sranie w banie. Śmiem twierdzić że taki Reus dałby radę go zastąpić, Emanuele Giaccherini czy nawet Alexis Sanchez też daliby sobie radę. Do tego Antonio Valencia, Nani czy kolega Mirallas
Owszem, ale pierdolenie że tylko 3 zawodników jest godnych go zastąpić to takie sranie w banie. Śmiem twierdzić że taki Reus dałby radę go zastąpić, Emanuele Giaccherini czy nawet Alexis Sanchez też daliby sobie radę. Do tego Antonio Valencia, Nani czy kolega Mirallas
6 lipca 2013, 01:04 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Serio? Dla mnie Lennon jest jednym z najsłabszych punktów w naszej drużynie

poważnie? jedyny gość (no może poza balem), który jak nie było pomysłu na gre potrafił wszystko rozstrzygnąć jednym podaniem ;)
poważnie? jedyny gość (no może poza balem), który jak nie było pomysłu na gre potrafił wszystko rozstrzygnąć jednym podaniem ;)
6 lipca 2013, 01:11 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

No jasne, jest wielu zawodników lepszych od Lennona na tej pozycji, ale to nie znaczy, że on jest słaby. Mamy słabiej obsadzone pozycje niż prawe skrzydło.
No jasne, jest wielu zawodników lepszych od Lennona na tej pozycji, ale to nie znaczy, że on jest słaby. Mamy słabiej obsadzone pozycje niż prawe skrzydło
6 lipca 2013, 01:53 [cytuj]
Walu powiedział/a:
No jasne, jest wielu zawodników lepszych od Lennona na tej pozycji, ale to nie znaczy, że on jest słaby. Mamy słabiej obsadzone pozycje niż prawe skrzydło

Ja nie napisałem, że jest słaby. Słaby to był post ProVex'a "Zmiennik dla Lennona? Jest trzech: Walcott , Di Maria i Hulk ( chodzi mi o zawodników na godnym poziomie )"

Potrzebna jest konkurencja i myślę że Towsend nie wystarczy.
Ja nie napisałem, że jest słaby. Słaby to był post ProVex'a "Zmiennik dla Lennona? Jest trzech: Walcott , Di Maria i Hulk ( chodzi mi o zawodników na godnym poziomie )" Potrzebna jest konkurencja i myślę że Towsend nie wystarczy
6 lipca 2013, 11:35 [cytuj]
@SpursOfficial: "We are deligted to announce..."

http://t.co/2v82ZLNHoc

Paulinho oficialnie w Tottenhamie :)
@SpursOfficial: "We are deligted to announce..." http://t.co/2v82ZLNHoc Paulinho oficialnie w Tottenhamie :)
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  70  71  72  73  74    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się