Forum dyskusyjne
6 lipca 2013, 15:41 [cytuj]
villa to dla mnie wzór niskiego wysuniętego napastnika
villa to dla mnie wzór niskiego wysuniętego napastnika
6 lipca 2013, 16:45 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Spokojnie

Wydaje mi się, że Levy wreszcie zrozumiał, że większe zakupy zwrócą mu się z nawiązką w postaci pieniędzy z Ligi Mistrzów.
To by był powód do strachu. Jak nie dostaniemy się do LM, to zostaną same długi. Wydawajmy tyle kasy ile mamy zapewnione, a nie tyle ile możemy zdobyć.
ProVex powiedział/a:
Dlaczego musimy grać 4-3-3 skoro ( nominalnie ) villa to lewoskrzydłowy , a bale dobrze radzi sobie po drugiej stronie boiska ( asysta i gol z manchesterem city - po zejściu ze skrzydła , gole ze świętymi i sunderlandem ).
Lloris
Walker-Kaboul/dawson-Janek-????
sandro-dembele
bale-paulinho/holtby-villa
Benteke/Soldado/Negredo
Te twoje 'argumenty' bardziej pokazują, że lepiej byłoby grać 4-3-3.
Załóżmy, że Villa jest u nas. Górna trójka ma wyglądać Bale, Adebayor, Villa.
To by był powód do strachu. Jak nie dostaniemy się do LM, to zostaną same długi. Wydawajmy tyle kasy ile mamy zapewnione, a nie tyle ile możemy zdobyć.
[quote=ProVex]Dlaczego musimy grać 4-3-3 skoro ( nominalnie ) villa to lewoskrzydłowy , a bale dobrze radzi sobie po drugiej stronie boiska ( asysta i gol z manchesterem city - po zejściu ze skrzydła , gole ze świętymi i sunderlandem ).
Lloris
Walker-Kaboul/dawson-Janek-????
sandro-dembele
bale-paulinho/holtby-villa
Benteke/Soldado/Negredo
LMAO
6 lipca 2013, 17:04 [cytuj]
Pożyjemy, zobaczymy... AvB wie co robi, poza tym ma dużo sparingów, by wypróbować formacje i wybrać tą najlepszą
Pożyjemy, zobaczymy... AvB wie co robi, poza tym ma dużo sparingów, by wypróbować formacje i wybrać tą najlepszą :kotek:
6 lipca 2013, 17:10 [cytuj]
Mi też się wydaje, że będziemy grać 4-3-3, ale na razie z przedniej trójki to mamy Bale, reszta do wymiany lub ewenualnie jako dobry zmiennik na ławkę. Jak Ade zostanie to będzie dobrym zmiennikiem, może mu się grać zachce, tak jak w końcówce sezonu, mam nadzieję, że konkurencja go zmobilizuje. O Villa przycichło w ostatnich dniach więc nie wiem czy brać go pod uwagę.
(4-3-3)Lloris - Walker, Dawson, Kaboul, Verts - Paulinho, Sandro, Dembele- Bale, *Benteke (Ade), *Villa(Lennon)
(*jakby plotki zamieniły się w fakty)
Mi też się wydaje, że będziemy grać 4-3-3, ale na razie z przedniej trójki to mamy Bale, reszta do wymiany lub ewenualnie jako dobry zmiennik na ławkę. Jak Ade zostanie to będzie dobrym zmiennikiem, może mu się grać zachce, tak jak w końcówce sezonu, mam nadzieję, że konkurencja go zmobilizuje. O Villa przycichło w ostatnich dniach więc nie wiem czy brać go pod uwagę.
(4-3-3)Lloris - Walker, Dawson, Kaboul, Verts - Paulinho, Sandro, Dembele- Bale, *Benteke (Ade), *Villa(Lennon)
(*jakby plotki zamieniły się w fakty)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 lipca 2013, 22:37 [cytuj]
Jak jest cicho po tym jak było info, że jest bardzo blisko nas to raczej dobrze. Następne wiadomości będą albo o podpisaniu kontraktu albo o fiasku rozmów.
A jak głupi wciąż mam nadzieję, że ogłoszą Villę razem ze strojami. ^^,
Jak jest cicho po tym jak było info, że jest bardzo blisko nas to raczej dobrze. Następne wiadomości będą albo o podpisaniu kontraktu albo o fiasku rozmów. ;P
A jak głupi wciąż mam nadzieję, że ogłoszą Villę razem ze strojami. ^^,
LMAO
7 lipca 2013, 11:29 [cytuj]
http://sportwitness.ning.com/forum/topics/tottenham-have-offered-way-below-10m-for-david-villa-and-barca-ar
Źrodlo nieznane ale jak czytam treść to myślę że jest to najbardziej prawdopodobna opcja.
http://sportwitness.ning.com/forum/topics/tottenham-have-offered-way-below-10m-for-david-villa-and-barca-ar
Źrodlo nieznane ale jak czytam treść to myślę że jest to najbardziej prawdopodobna opcja
7 lipca 2013, 11:32 [cytuj]
Inne media podaja że Levy będzie czekał na koniec okienka transferowego żeby zakontraktować Benteke, Villa podobno krzyczy 30 mln za niego, a Daniel jest gotów zapłacić 20. Moim zdaniem jak się nie uda ta opcja to powinniśmy tymczasowo wyciągnąć Dembę Ba z Czwelsi...
Inne media podaja że Levy będzie czekał na koniec okienka transferowego żeby zakontraktować Benteke, Villa podobno krzyczy 30 mln za niego, a Daniel jest gotów zapłacić 20. Moim zdaniem jak się nie uda ta opcja to powinniśmy tymczasowo wyciągnąć Dembę Ba z Czwelsi
7 lipca 2013, 12:16 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Moim zdaniem jak się nie uda ta opcja to powinniśmy tymczasowo wyciągnąć Dembę Ba z Czwelsi
To ja już wolę Damiao.
To ja już wolę Damiao. :wysmiewacz:
LMAO
7 lipca 2013, 12:45 [cytuj]
tyle że Damiao jest dostępny 25 mln a Ba za 8( za tyle ile wykupili go z Newcastle). Ba dodatkowo sprawdzony w PL a Damiao nie...
tyle że Damiao jest dostępny 25 mln a Ba za 8( za tyle ile wykupili go z Newcastle). Ba dodatkowo sprawdzony w PL a Damiao nie
7 lipca 2013, 13:02 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
tyle że Damiao jest dostępny 25 mln a Ba za 8( za tyle ile wykupili go z Newcastle). Ba dodatkowo sprawdzony w PL a Damiao nie
No tak, ale jeśli mamy równać do poziomu chelsea, a nie do newcastle to myślę, że potrzebujemy solidniejszego napadziora niż taki, który strzelił w tejże chelsea 2 (słownie:dwie) bramki w lidze przez pół sezonu. Równie dobrze możemy wtedy zostawić Ade, bo jest bardziej sprawdzony
No tak, ale jeśli mamy równać do poziomu chelsea, a nie do newcastle to myślę, że potrzebujemy solidniejszego napadziora niż taki, który strzelił w tejże chelsea 2 (słownie:dwie) bramki w lidze przez pół sezonu. Równie dobrze możemy wtedy zostawić Ade, bo jest bardziej sprawdzony :P
Can't Smile Without You!!!
7 lipca 2013, 13:11 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
No tak, ale jeśli mamy równać do poziomu chelsea, a nie do newcastle to myślę, że potrzebujemy solidniejszego napadziora niż taki, który strzelił w tejże chelsea 2 (słownie:dwie) bramki w lidze przez pół sezonu. Równie dobrze możemy wtedy zostawić Ade, bo jest bardziej sprawdzony

Ale Ba w tej chelsea tak dużo szans nie dostawał, w newcastle grał cały czas i zdobywał te bramki. W chelsea benitez uparcie stawiał ta Torresa... jak nie kupić to chociaż wypożyczyć z opcją pierwokupu. Co do Ade to ja zdecydowanie jestem za tym żeby został a Defoe niech idzie na sprzedaż... Tak czy siak piorytet to powinien być Benteke albo spróbować Gomeza z Bayernu wyciągnąć.
Ale Ba w tej chelsea tak dużo szans nie dostawał, w newcastle grał cały czas i zdobywał te bramki. W chelsea benitez uparcie stawiał ta Torresa... jak nie kupić to chociaż wypożyczyć z opcją pierwokupu. Co do Ade to ja zdecydowanie jestem za tym żeby został a Defoe niech idzie na sprzedaż... Tak czy siak piorytet to powinien być Benteke albo spróbować Gomeza z Bayernu wyciągnąć
7 lipca 2013, 13:15 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8811663?
O i to byłby zajebi..y ruch naszego zarządu, tylko pytanie czy Real chce go sprzedać, ale spróbować warto. W przypadku odejścia Bale za dwa-trzy sezony mogłby być jego następcą, a w tej chwili konkurencja dla Lennona
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8811663?
O i to byłby zajebi..y ruch naszego zarządu, tylko pytanie czy Real chce go sprzedać, ale spróbować warto. W przypadku odejścia Bale za dwa-trzy sezony mogłby być jego następcą, a w tej chwili konkurencja dla Lennona :)
7 lipca 2013, 13:29 [cytuj]
jese jest zajebisty to prawda ale to jest talent na miare maty czy davida silvy więc myślę że real go nie puści nie ma szans, chyba że na wypożyczenie on już rozpierdala system a ma 20 lat chyba.
jese jest zajebisty to prawda ale to jest talent na miare maty czy davida silvy więc myślę że real go nie puści nie ma szans, chyba że na wypożyczenie on już rozpierdala system a ma 20 lat chyba
7 lipca 2013, 13:35 [cytuj]
Lennon jest jednym z najlepszych prawoskrzydłowych. Tu nie trzeba nic zmieniać tylko posźukać jakiegoś sposobu , żeby jego pachwiny wytrzymały cały sezon. "" a jak widzę te cenówki - Bentekę 30mln ... to dajmy za Buraka 15 mln GBP i jak dobrze pójdzie zagra w Azji z Kotami:-)
Lennon jest jednym z najlepszych prawoskrzydłowych. Tu nie trzeba nic zmieniać tylko posźukać jakiegoś sposobu , żeby jego pachwiny wytrzymały cały sezon. "" a jak widzę te cenówki - Bentekę 30mln ... to dajmy za Buraka 15 mln GBP i jak dobrze pójdzie zagra w Azji z Kotami:-)
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 lipca 2013, 13:39 [cytuj]
Dajcie spokój z tym Villą, powraca temat Remyego i chciałbym aby nasz sztab to właśnie w niego celował. Nie będzie przecież kosztował wiele a sam przyznaje że chciałby grać jednak w tej najwyższej klasie rozgrywkowej. Podobno w grę wchodzi Tottenham i Newcastle. Ja myślę jednak że z tych 2 zespołów jednak wybierze nas. Sa szanse kilka fajnych piłkarzy pozyskać i trzeba to wykorzystać i ubiec te Monaco.
tymczasem podobno BVB daje 24 miliony za Mchitariana

już ja to widzę
Dajcie spokój z tym Villą, powraca temat Remyego i chciałbym aby nasz sztab to właśnie w niego celował. Nie będzie przecież kosztował wiele a sam przyznaje że chciałby grać jednak w tej najwyższej klasie rozgrywkowej. Podobno w grę wchodzi Tottenham i Newcastle. Ja myślę jednak że z tych 2 zespołów jednak wybierze nas. Sa szanse kilka fajnych piłkarzy pozyskać i trzeba to wykorzystać i ubiec te Monaco.
tymczasem podobno BVB daje 24 miliony za Mchitariana :wysmiewacz: już ja to widzę
7 lipca 2013, 13:44 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
jese jest zajebisty to prawda ale to jest talent na miare maty czy davida silvy więc myślę że real go nie puści nie ma szans, chyba że na wypożyczenie on już rozpierdala system a ma 20 lat chyba
ma kontrakt do czerwca 2014 roku także może wymusić transfer, tym bardziej że w realu nie będzie napewno w 1 składzie grał. Myśle że jakby real go puścił to pewnie z opcją odkupienia...
ma kontrakt do czerwca 2014 roku także może wymusić transfer, tym bardziej że w realu nie będzie napewno w 1 składzie grał. Myśle że jakby real go puścił to pewnie z opcją odkupienia
7 lipca 2013, 15:24 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
tymczasem podobno BVB daje 24 miliony za Mchitariana

już ja to widzę
Mają kasę z Goetze, to kupują nowych piłkarzy. Wymiana Goetze na Mkhitaryana i Aubameyanga to niezły deal.
Mają kasę z Goetze, to kupują nowych piłkarzy. Wymiana Goetze na Mkhitaryana i Aubameyanga to niezły deal
LMAO
7 lipca 2013, 15:33 [cytuj]
nie wiem dlaczego ale cały czas mi się wydaje że Mchitarian jest jakiś wiekowy piłkarz. A on jest w kwiecie wieku

oczywiście, w perspektywie wyboru między Tottenhamem, Liverpoolem a BVB wybierze BVB z wiadomych względów
nie wiem dlaczego ale cały czas mi się wydaje że Mchitarian jest jakiś wiekowy piłkarz. A on jest w kwiecie wieku :szok: oczywiście, w perspektywie wyboru między Tottenhamem, Liverpoolem a BVB wybierze BVB z wiadomych względów
7 lipca 2013, 16:37 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Ale Ba w tej chelsea tak dużo szans nie dostawał, w newcastle grał cały czas i zdobywał te bramki. W chelsea benitez uparcie stawiał ta Torresa...
Zagrał w 14 meczach, napewno nie wszystkie w pełnym wymiarze, ale DWIE bramki...
Bent też strzelał wiele bramek w słabszych klubach. No i co z tego? U nas było tak samo? No, chyba nie
Zagrał w 14 meczach, napewno nie wszystkie w pełnym wymiarze, ale DWIE bramki...
Bent też strzelał wiele bramek w słabszych klubach. No i co z tego? U nas było tak samo? No, chyba nie ;P
Can't Smile Without You!!!
7 lipca 2013, 17:47 [cytuj]
Coś słyszałem że za Benteke krzyczą 30 milionsow.20 to jeszcze, ale 30 to dużą przesada. Jeżeli AV nie zejdzie z ceny to Soldado byłby fajnym wyjściem (jeszcze jak z Villa to w ogóle cud miód malina).
Coś słyszałem że za Benteke krzyczą 30 milionsow.20 to jeszcze, ale 30 to dużą przesada. Jeżeli AV nie zejdzie z ceny to Soldado byłby fajnym wyjściem (jeszcze jak z Villa to w ogóle cud miód malina)