Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  73  74  75  76  77    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
7 lipca 2013, 17:56 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Coś słyszałem że za Benteke krzyczą 30 milionsow.20 to jeszcze, ale 30 to dużą przesada.

No właśnie!!! Racja racja racja.
Małe główki im się przegrzały od upałów na wyspach heh (a rzeczywiście jest solidnie gorąco ). Ten chłopaczek zagrał jeden dobry sezon w PL. Już to wałkowałem kilkanaście chyba razy, ale powtórzę się... Jelavić i Pogrebnyak to są najlepsze przykłady, że zawodników ocenia się po przynajmniej dwóch dobrych sezonach w tej ciężkiej lidze. Znane jest przecież określenie "syndrom pierwszego sezonu", prawda? Pasuje to zarówno do beniaminków PL, jak i do zawodników przychodzących z innych lig.
Tyle kasy za niego to jest TOTALNE nieporozumienie. A wielu tak się nim podnieca...
No właśnie!!! Racja racja racja. Małe główki im się przegrzały od upałów na wyspach heh (a rzeczywiście jest solidnie gorąco ). Ten chłopaczek zagrał jeden dobry sezon w PL. Już to wałkowałem kilkanaście chyba razy, ale powtórzę się... Jelavić i Pogrebnyak to są najlepsze przykłady, że zawodników ocenia się po przynajmniej dwóch dobrych sezonach w tej ciężkiej lidze. Znane jest przecież określenie "syndrom pierwszego sezonu", prawda? Pasuje to zarówno do beniaminków PL, jak i do zawodników przychodzących z innych lig. Tyle kasy za niego to jest TOTALNE nieporozumienie. A wielu tak się nim podnieca
Can't Smile Without You!!!
7 lipca 2013, 18:32 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Dajcie spokój z tym Villą, powraca temat Remyego i chciałbym aby nasz sztab to właśnie w niego celował. Nie będzie przecież kosztował wiele a sam przyznaje że chciałby grać jednak w tej najwyższej klasie rozgrywkowej. Podobno w grę wchodzi Tottenham i Newcastle. Ja myślę jednak że z tych 2 zespołów jednak wybierze nas. Sa szanse kilka fajnych piłkarzy pozyskać i trzeba to wykorzystać i ubiec te Monaco.

tymczasem podobno BVB daje 24 miliony za Mchitariana :wysmiewacz: już ja to widzę

Gwałcicielom w klubie mówimy stanowcze nie!!!
Gwałcicielom w klubie mówimy stanowcze nie!!!
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
7 lipca 2013, 18:43 [cytuj]
wiesz, jin, wiem że chodzą takie pogłoski ale też zdaję sobie sprawę że to osoba publiczna jest. Słyszało się o takich sytuacjach że taka dziwka wykorzystuje to i albo się wzbogaca na tym albo jak to było z tą dziwną od Riberyego i Benzemy że rozkreciła dzięki temu jakiś swój interes :krzyk:
Nie zdziwiłbym się gdyby to wszystko były pomówienia
wiesz, jin, wiem że chodzą takie pogłoski ale też zdaję sobie sprawę że to osoba publiczna jest. Słyszało się o takich sytuacjach że taka dziwka wykorzystuje to i albo się wzbogaca na tym albo jak to było z tą dziwną od Riberyego i Benzemy że rozkreciła dzięki temu jakiś swój interes :krzyk: Nie zdziwiłbym się gdyby to wszystko były pomówienia
7 lipca 2013, 18:57 [cytuj]
jin, z nadawaniem takich tytułów poczekaj aż go skażą za gwałt.
jin, z nadawaniem takich tytułów poczekaj aż go skażą za gwałt
LMAO
7 lipca 2013, 19:58 [cytuj]
Ją już wolę Defoe i Ade od Remyego. Z QPR tylko Adel Taarabt
Ją już wolę Defoe i Ade od Remyego. Z QPR tylko Adel Taarabt
7 lipca 2013, 20:07 [cytuj]
Hades powiedział/a:
jin, z nadawaniem takich tytułów poczekaj aż go skażą za gwałt

wiem, po prostu wolałbym aby nasz klub interesował się piłkarzami bez cienia wątpliwości i bez jakichkolwiek afer
wiem, po prostu wolałbym aby nasz klub interesował się piłkarzami bez cienia wątpliwości i bez jakichkolwiek afer
7 lipca 2013, 20:29 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Rozumiem to, ale są na świecie tacy idioci, którzy po prostu chcę wywołać jakąś aferę. Może Remy nic nie zrobił, a ma przejebane.

Ramzes, jakoś wątpię, że Taarabt będzie chciał do nas wrócić, a poza tym bycie najlepszym piłkarzem QPR nic nie znaczy.
Rozumiem to, ale są na świecie tacy idioci, którzy po prostu chcę wywołać jakąś aferę. Może Remy nic nie zrobił, a ma przejebane. Ramzes, jakoś wątpię, że Taarabt będzie chciał do nas wrócić, a poza tym bycie najlepszym piłkarzem QPR nic nie znaczy
LMAO
7 lipca 2013, 21:55 [cytuj]
Ale chłopak niewątpliwie robi różnicę na boisku w barwach QPR, to nie podlega wątpliwości. Myślę że ktoś go wyhaczy ale kto go tam wie. Jak szejk dobrze zapłaci to może i zostanie. Może będą dalej prowadzić projekt QPR z Redknappem i za rok znowu zawitają do PL.
Ale chłopak niewątpliwie robi różnicę na boisku w barwach QPR, to nie podlega wątpliwości. Myślę że ktoś go wyhaczy ale kto go tam wie. Jak szejk dobrze zapłaci to może i zostanie. Może będą dalej prowadzić projekt QPR z Redknappem i za rok znowu zawitają do PL
7 lipca 2013, 22:52 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Ale chłopak niewątpliwie robi różnicę na boisku w barwach QPR, to nie podlega wątpliwości. Myślę że ktoś go wyhaczy ale kto go tam wie. Jak szejk dobrze zapłaci to może i zostanie. Może będą dalej prowadzić projekt QPR z Redknappem i za rok znowu zawitają do PL

Niejaki Bentley też robił w blackburn różnicę i to taką, ze wtopiliśmy kupę kasy
Niejaki Bentley też robił w blackburn różnicę i to taką, ze wtopiliśmy kupę kasy
8 lipca 2013, 09:48 [cytuj]
no to tu mnie masz :P ale zależałoby od ceny. Musiałbym na transfmarkt zerknąć ile jest wary +/- odjąc pare mln i mieć rzeczywistą cenę

/
7,9 mln funciaków.
Gościu 24 lata, świetny wiek dla piłkarza. Nie wiem ile by tam za niego by śpiewali ale 9 mln to chyba optymalna cena jak na Tottenham ale znając życie jeszcze wiecej by chcieli. Ale właśnie nie wiadomo czy chciałby wracać :|
no to tu mnie masz :P ale zależałoby od ceny. Musiałbym na transfmarkt zerknąć ile jest wary +/- odjąc pare mln i mieć rzeczywistą cenę / 7,9 mln funciaków. Gościu 24 lata, świetny wiek dla piłkarza. Nie wiem ile by tam za niego by śpiewali ale 9 mln to chyba optymalna cena jak na Tottenham ale znając życie jeszcze wiecej by chcieli. Ale właśnie nie wiadomo czy chciałby wracać :|
8 lipca 2013, 11:07 [cytuj]
Villa chyba już nasz jest, tylko trzeba uzgodnić jeszcze kwote transferu z barcą :p
Villa chyba już nasz jest, tylko trzeba uzgodnić jeszcze kwote transferu z barcą :p
8 lipca 2013, 12:29 [cytuj]
jaką różnicę, proszę was. różnicę to robił townsend jak tam poszedł na wypożyczenie, 3-4 mln to max, taka młodsza (wcale nie lepsza) wersja dempseya, nic szczególnego ogólnie
jaką różnicę, proszę was. różnicę to robił townsend jak tam poszedł na wypożyczenie, 3-4 mln to max, taka młodsza (wcale nie lepsza) wersja dempseya, nic szczególnego ogólnie
8 lipca 2013, 13:52 [cytuj]
A jak myślicie Townsend znajdzie miejsce u nas po tych występach w QPR? To by było jak transfer takie przebudzenie ;P
A jak myślicie Townsend znajdzie miejsce u nas po tych występach w QPR? To by było jak transfer takie przebudzenie ;P
8 lipca 2013, 14:41 [cytuj]
W sprawie D. Villi: Barcelona chce 8.6 mln funtów, co nie podoba się Levemu. Wygląda na to, że kluby dojdą do porozumienia. Kurs na to, że David Villa dołączy do Tottenhamu w firmie Unibet wynosi 1,40.

Tymczasem Swansea jest bliska pozyskania za 13 mln funtów Wilfrieda Bony'ego. Trochę szkoda... Mogliśmy o niego powalczyć. Ale atak Michu-Bony to będzie moc! :X

Źródło http://transfery.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Transfery-2013-na-zywo-8-lipca,artykul,175237,1,970.html?utm_source=facebook&utm_medium=fanpage&utm_campaign=kf
W sprawie D. Villi: Barcelona chce 8.6 mln funtów, co nie podoba się Levemu. Wygląda na to, że kluby dojdą do porozumienia. Kurs na to, że David Villa dołączy do Tottenhamu w firmie Unibet wynosi 1,40. Tymczasem Swansea jest bliska pozyskania za 13 mln funtów Wilfrieda Bony'ego. Trochę szkoda... Mogliśmy o niego powalczyć. Ale atak Michu-Bony to będzie moc! :X Źródło: http://transfery.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Transfery-2013-na-zywo-8-lipca,artykul,175237,1,970.html?utm_source=facebook&utm_medium=fanpage&utm_campaign=kf
8 lipca 2013, 14:43 [cytuj]
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Po-tym-co-przezyl-w-Polsce-chcial-rzucic-futbol,wid,15793730,wiadomosc.html

A tutaj ciekawy artykuł o Paulinho :tak:
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Po-tym-co-przezyl-w-Polsce-chcial-rzucic-futbol,wid,15793730,wiadomosc.html A tutaj ciekawy artykuł o Paulinho :tak:
8 lipca 2013, 15:09 [cytuj]
daj sobie spokój z artykułami z wp. Przecież tam pracują pseudo-redaktorzyny :krzyk: szkoda czasu na czytanie tych wypocin
daj sobie spokój z artykułami z wp. Przecież tam pracują pseudo-redaktorzyny :krzyk: szkoda czasu na czytanie tych wypocin
8 lipca 2013, 15:19 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Tyle, że to nie jest plota transferowa, tylko wywiad z piłkarzem. Jak nie chcesz to nie czytaj :)
Tyle, że to nie jest plota transferowa, tylko wywiad z piłkarzem. Jak nie chcesz to nie czytaj :)
8 lipca 2013, 15:21 [cytuj]
ja nie powiedziałem że to tylko tyczy się plotek transferowych. Oni są dziennikarskimi nieudacznikami. Zrzynają z jakichś innych pseudo stron, wrzucają na translator i wychodzi nie wiadomo co :P
ja nie powiedziałem że to tylko tyczy się plotek transferowych. Oni są dziennikarskimi nieudacznikami. Zrzynają z jakichś innych pseudo stron, wrzucają na translator i wychodzi nie wiadomo co :P
8 lipca 2013, 15:24 [cytuj]
Jak większość dziennikarzy z polskich stron informacyjnych ;| Ale coś czytać trzeba :mysli:
Jak większość dziennikarzy z polskich stron informacyjnych ;| Ale coś czytać trzeba :mysli:
8 lipca 2013, 15:46 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Jak do tej pory najwyższy transfer do klubu to bodajże 16,5 mln za Luke

Paulinho 17 mln funtow :)

A teraz cos o Nanim i Strootmanie
http://www.caughtoffside.com/2013/07/08/tottenham-close-in-on-man-united-winger-dutch-international-as-franco-baldini-swings-into-action/
Paulinho 17 mln funtow :) A teraz cos o Nanim i Strootmanie http://www.caughtoffside.com/2013/07/08/tottenham-close-in-on-man-united-winger-dutch-international-as-franco-baldini-swings-into-action/
|<  <<  <  73  74  75  76  77    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się