Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  74  75  76  77  78    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
8 lipca 2013, 15:50 [cytuj]
O Strootmanie już mówił dyrektor techniczny PSV. Chyba, że odejdzie kolejny z ważnych graczy, to może być już inna gadka.
http://www.transfery.info/58667,strootman-zostaje-w-psv
O Strootmanie już mówił dyrektor techniczny PSV. Chyba, że odejdzie kolejny z ważnych graczy, to może być już inna gadka. http://www.transfery.info/58667,strootman-zostaje-w-psv
8 lipca 2013, 17:08 [cytuj]
CO VILLA W Atlético ..... :/
CO VILLA W Atlético ..... :/
To dare is to do.
8 lipca 2013, 17:17 [cytuj]
hehe, nie powiem żeby mnie to zaskoczyło. Typowe, po prostu trzeba działać a nie się za przeproszeniem pierdolić. Ostatnio też był zwlekanie z kupnem napastnika i nikogo nie kupiliśmy. Teraz Ville nam podpieprzyli, zaraz będzie bardzo wąskie pole manewru z napastnikami. Zły czas trafiliśmy, Arsenal ma kase na transfery chyba większa niż zwykle i może sobie zaszaleć, Monaco się reaktywuje, to teraz Atletico może przyciągnąć LM. A my mało mamy do zaoferowania, to chociaż w takim wypadku już wypadałoby zapłacić więcej za kogoś. Suarez np. za 40 mln jest do wzięcia :rotfl::D:wysmiewacz:
hehe, nie powiem żeby mnie to zaskoczyło. Typowe, po prostu trzeba działać a nie się za przeproszeniem pierdolić. Ostatnio też był zwlekanie z kupnem napastnika i nikogo nie kupiliśmy. Teraz Ville nam podpieprzyli, zaraz będzie bardzo wąskie pole manewru z napastnikami. Zły czas trafiliśmy, Arsenal ma kase na transfery chyba większa niż zwykle i może sobie zaszaleć, Monaco się reaktywuje, to teraz Atletico może przyciągnąć LM. A my mało mamy do zaoferowania, to chociaż w takim wypadku już wypadałoby zapłacić więcej za kogoś. Suarez np. za 40 mln jest do wzięcia :rotfl::D:wysmiewacz:
8 lipca 2013, 17:19 [cytuj]
Kurde Villa za 5 baniek? Trzeba było brać! :(
Kurde Villa za 5 baniek? Trzeba było brać! :(
8 lipca 2013, 17:29 [cytuj]
ha ha ha... no to ciekawe kogo teraz kupią
ha ha ha... no to ciekawe kogo teraz kupią
8 lipca 2013, 17:34 [cytuj]
Villa kosztował Atletico 5 milionów euro + Barca otrzyma 50% z następnego transferu.
Villa kosztował Atletico 5 milionów euro + Barca otrzyma 50% z następnego transferu
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
8 lipca 2013, 17:38 [cytuj]
Oficjalny komunikat:
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/club-reach-deal-in-principal-to-sell-david-villa-to-atletico-madrid

Podobno Levy chciał postawić Barcę pod ścianą twierdząc, że za rok kończy mu się kontrakt i przejdzie za darmo.
To teraz trzeba będzie wyłożyć 20 baniek na Soldado.
Oficjalny komunikat: http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/club-reach-deal-in-principal-to-sell-david-villa-to-atletico-madrid Podobno Levy chciał postawić Barcę pod ścianą twierdząc, że za rok kończy mu się kontrakt i przejdzie za darmo. To teraz trzeba będzie wyłożyć 20 baniek na Soldado
8 lipca 2013, 17:39 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Oficjalny komunikat:
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/club-reach-deal-in-principal-to-sell-david-villa-to-atletico-madrid

Podobno Levy chciał postawić Barcę pod ścianą twierdząc, że za rok kończy mu się kontrakt i przejdzie za darmo.
To teraz trzeba będzie wyłożyć 20 baniek na Soldado

no i chu..j wydaje mi się że w takim razie będzie jeden napastnik a nie dwóch...
no i chu..j wydaje mi się że w takim razie będzie jeden napastnik a nie dwóch
8 lipca 2013, 17:43 [cytuj]
Myślę, że nawet jak byśmy złożyli taką samą ofertę to i tak woleliby go sprzedać do Atletico.

Coś czuję, że przeszkadza im ten "szatański pakt", który podpisaliśmy z Realem Madryt, a Atletico w walce o mistrzostwo Hiszpanii na pewno im nie zagrozi.
Myślę, że nawet jak byśmy złożyli taką samą ofertę to i tak woleliby go sprzedać do Atletico. Coś czuję, że przeszkadza im ten "szatański pakt", który podpisaliśmy z Realem Madryt, a Atletico w walce o mistrzostwo Hiszpanii na pewno im nie zagrozi
8 lipca 2013, 17:49 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Myślę, że nawet jak byśmy złożyli taką samą ofertę to i tak woleliby go sprzedać do Atletico.

Coś czuję, że przeszkadza im ten "szatański pakt", który podpisaliśmy z Realem Madryt, a Atletico w walce o mistrzostwo Hiszpanii na pewno im nie zagrozi

bardzo dobrze powiedziane, najwidoczniej my im nie odpowiadaliśmy z jakiegoś powodu. Bo inaczej po prostu by sprzedali nam za te 10 mln. Ale ja sie cieszę, nie chciałem do w Tottenhamie. Nie potrzebne tu jakieś emerytowane gwiazdeczki. Chciał LM to niech ma Atletico a wypiął dupe na Fiorentine i Tottenham :glupek:
bardzo dobrze powiedziane, najwidoczniej my im nie odpowiadaliśmy z jakiegoś powodu. Bo inaczej po prostu by sprzedali nam za te 10 mln. Ale ja sie cieszę, nie chciałem do w Tottenhamie. Nie potrzebne tu jakieś emerytowane gwiazdeczki. Chciał LM to niech ma Atletico a wypiął dupe na Fiorentine i Tottenham :glupek:
8 lipca 2013, 17:54 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

Coś czuję, że przeszkadza im ten "szatański pakt", który podpisaliśmy z Realem Madryt, a Atletico w walce o mistrzostwo Hiszpanii na pewno im nie zagrozi

A może my nigdy nie złożyliśmy żadnej ofery, bo nie byliśmy zainteresowani, a to wszystko w sieci to ploty wyssane z palca. :mysli:
A może my nigdy nie złożyliśmy żadnej ofery, bo nie byliśmy zainteresowani, a to wszystko w sieci to ploty wyssane z palca. :mysli:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
8 lipca 2013, 17:56 [cytuj]
Teraz trzeba zadzwonić do Pana Florentino Pereza i przekonać go do transferu Jese Rodrigueza.
Teraz trzeba zadzwonić do Pana Florentino Pereza i przekonać go do transferu Jese Rodrigueza
8 lipca 2013, 17:58 [cytuj]
Szkoda ze o gomeza nie powalczylismy ;/ 16 mln jakie dala za niego fiorentina to smieszna cena.... negredo prawdopodobnie do city idzie, o benteke jeszcze pewnie anale powalcza. Trzeba jak najszybciej zakontraktowac jakiegos napadziora. Marze o buraku z galaty.
Szkoda ze o gomeza nie powalczylismy ;/ 16 mln jakie dala za niego fiorentina to smieszna cena.... negredo prawdopodobnie do city idzie, o benteke jeszcze pewnie anale powalcza. Trzeba jak najszybciej zakontraktowac jakiegos napadziora. Marze o buraku z galaty
8 lipca 2013, 17:58 [cytuj]
varba powiedział/a:

A może to sobowtór Andre Villasa-Boasa przyleciał 2 maja do Barcelony, aby rozmawiać z Davidem Villą i Sergi Roberto :mysli:
A może to sobowtór Andre Villasa-Boasa przyleciał 2 maja do Barcelony, aby rozmawiać z Davidem Villą i Sergi Roberto :mysli:
8 lipca 2013, 18:21 [cytuj]
ah szkoda villia za taka cene o gomeza tez mogliśmy powalczyc ;(
ah szkoda villia za taka cene o gomeza tez mogliśmy powalczyc ;(
8 lipca 2013, 18:31 [cytuj]
Chciałem oficjalnie PRZEPROSIĆ i ODSZCZEKAĆ swoje słowa względem transferu Davida Villi. Moje informacje okazały się być całkowitą lipą i tandetą...

Chciałbym również wyrazić swoje zdanie na temat Levy'ego czy też Baldiniego. Otóż uważam, że po raz kolejny (przynajmniej przez Levy'ego) jesteśmy zrobieni w trąbę i zostawieni w przeświadczeniu, że jesteśmy tylko miernymi ludkami, o których martwić się nie trzeba.
Kolejny transfer przeszedł nam koło nosa, a ponoć, tenże jegomość Villa był naszym celem "number one". Jeśli odchodzi do Atletico za 4.5 mln funtów i oficjalnie Barca to przyjęła to oznaczy, że Levy nie chciał dać nawet takiej kwoty. Bo żadna nasza oferta przyjęta nie została...

Dla mnie to totalna klapa i pośmiewisko (po raz kolejny) na całą piłkarską Europę...

Panie Levy :blee:
Chciałem oficjalnie PRZEPROSIĆ i ODSZCZEKAĆ swoje słowa względem transferu Davida Villi. Moje informacje okazały się być całkowitą lipą i tandetą... Chciałbym również wyrazić swoje zdanie na temat Levy'ego czy też Baldiniego. Otóż uważam, że po raz kolejny (przynajmniej przez Levy'ego) jesteśmy zrobieni w trąbę i zostawieni w przeświadczeniu, że jesteśmy tylko miernymi ludkami, o których martwić się nie trzeba. Kolejny transfer przeszedł nam koło nosa, a ponoć, tenże jegomość Villa był naszym celem "number one". Jeśli odchodzi do Atletico za 4.5 mln funtów i oficjalnie Barca to przyjęła to oznaczy, że Levy nie chciał dać nawet takiej kwoty. Bo żadna nasza oferta przyjęta nie została... Dla mnie to totalna klapa i pośmiewisko (po raz kolejny) na całą piłkarską Europę... Panie Levy :blee:
Can't Smile Without You!!!
8 lipca 2013, 18:46 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

Masz jakieś zdjęcia potwierdzające jego wizytę w Barcelonie, ktoś go widział, czy to tylko kolejny wymysł bzdurnych portali, którzy dla zwiększenia liczby wejść drukują co popadnie. Skoro oferowaliśmy kwotę dwa razy wyższą to czemu Barca miała by się zgodzić na stratę 5 mln funtów. To nie Football Manager, taka kwota to ogromne pieniądze. My nie gramy przeciwko Barcelonie w żadnym turnieju, więc to kolejny atut, żeby sprzedać do nas. Dla jakieś umowy partnerskiej zrezygnowałbyś z 5 mln funtów? Nigdy, bo to byłoby zwycięstwo Realu, skoro taka umowa kosztuje Barcelonę 5 baniek. Nie było żadnej oferty, albo była bardzo niska, niższa niż to co oferował Atletico, albo Villa chciał zostać w Hiszpanii
Masz jakieś zdjęcia potwierdzające jego wizytę w Barcelonie, ktoś go widział, czy to tylko kolejny wymysł bzdurnych portali, którzy dla zwiększenia liczby wejść drukują co popadnie. Skoro oferowaliśmy kwotę dwa razy wyższą to czemu Barca miała by się zgodzić na stratę 5 mln funtów. To nie Football Manager, taka kwota to ogromne pieniądze. My nie gramy przeciwko Barcelonie w żadnym turnieju, więc to kolejny atut, żeby sprzedać do nas. Dla jakieś umowy partnerskiej zrezygnowałbyś z 5 mln funtów? Nigdy, bo to byłoby zwycięstwo Realu, skoro taka umowa kosztuje Barcelonę 5 baniek. Nie było żadnej oferty, albo była bardzo niska, niższa niż to co oferował Atletico, albo Villa chciał zostać w Hiszpanii
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
8 lipca 2013, 18:50 [cytuj]
Kopara mi opadla, jak przeczytałem, że Villa poszedl do Athletico Madryt a Levy skąpił kase, bo myślał, że tylko jemu zależy na Villi. Po raz kolejny Levy zcwelil sprawe.
Podobno jest do wykupu Loic Remy z QPR za 5 mln funciaków, może w tą strone nasi uderza.
Kopara mi opadla, jak przeczytałem, że Villa poszedl do Athletico Madryt a Levy skąpił kase, bo myślał, że tylko jemu zależy na Villi. Po raz kolejny Levy zcwelil sprawe. Podobno jest do wykupu Loic Remy z QPR za 5 mln funciaków, może w tą strone nasi uderza
8 lipca 2013, 18:51 [cytuj]
varba powiedział/a:

:brawo:
:brawo:
Can't Smile Without You!!!
8 lipca 2013, 18:57 [cytuj]
"Barcelona potwierdziła, że David Villa przechodzi do Atletico Madryt. Napastnik ma kosztować 5,1 milionów euro. 2,1 mln euro wypłacone zostaną od razu, natomiast kolejne pieniądze uzależnione będą od przyszłości Villi w Madrycie (2 mln jeżeli piłkarz będzie grał w Atletico w nowym sezonie i 1 mln euro jeżeli zostanie tam na dłużej). Barcelona ma otrzymać za piłkarza połowę sumy w przypadku kolejnego transferu." :zalamka:
"Barcelona potwierdziła, że David Villa przechodzi do Atletico Madryt. Napastnik ma kosztować 5,1 milionów euro. 2,1 mln euro wypłacone zostaną od razu, natomiast kolejne pieniądze uzależnione będą od przyszłości Villi w Madrycie (2 mln jeżeli piłkarz będzie grał w Atletico w nowym sezonie i 1 mln euro jeżeli zostanie tam na dłużej). Barcelona ma otrzymać za piłkarza połowę sumy w przypadku kolejnego transferu." :zalamka:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
|<  <<  <  74  75  76  77  78    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się