Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  75  76  77  78  79    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
8 lipca 2013, 19:05 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
"Barcelona potwierdziła, że David Villa przechodzi do Atletico Madryt. Napastnik ma kosztować 5,1 milionów euro. 2,1 mln euro wypłacone zostaną od razu, natomiast kolejne pieniądze uzależnione będą od przyszłości Villi w Madrycie (2 mln jeżeli piłkarz będzie grał w Atletico w nowym sezonie i 1 mln euro jeżeli zostanie tam na dłużej). Barcelona ma otrzymać za piłkarza połowę sumy w przypadku kolejnego transferu." :zalamka:

In Levy we trust? Ale chyba in Stanislav Levy ze śląska
In Levy we trust? Ale chyba in Stanislav Levy ze śląska
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
8 lipca 2013, 19:09 [cytuj]
moze on chciał za niego zapłacić jak za Holtbyego? z ktorym w sumie umowa juz była podpisana, no i nie pykło
moze on chciał za niego zapłacić jak za Holtbyego? z ktorym w sumie umowa juz była podpisana, no i nie pykło
8 lipca 2013, 19:15 [cytuj]
Soldado szybko...
Soldado szybko
8 lipca 2013, 19:15 [cytuj]
I powiedzcie mi panowie jak tu wierzyć w transfery Soldado/Benteke/Buraka. Nie moge sobie wyobrazić jak Levy wykłada 20 baniek za któregoś z nich skoro żałował 5 milionów za Ville. Nasz prezes chciał zagrać twardziela a wyszedł na nieudacznika
I powiedzcie mi panowie jak tu wierzyć w transfery Soldado/Benteke/Buraka. Nie moge sobie wyobrazić jak Levy wykłada 20 baniek za któregoś z nich skoro żałował 5 milionów za Ville. Nasz prezes chciał zagrać twardziela a wyszedł na nieudacznika
8 lipca 2013, 19:20 [cytuj]
ten nasz prezes ostatnio dość często pojawia się tu na forum. Trzeba mu wpierdo..lić tylko jaki on sobie nick wymyślił... kurde zapomniałem coś na T i nie Tuczi
ten nasz prezes ostatnio dość często pojawia się tu na forum. Trzeba mu wpierdo..lić tylko jaki on sobie nick wymyślił... kurde zapomniałem coś na T i nie Tuczi
8 lipca 2013, 19:25 [cytuj]
trzaskal, to mogłeś zrobić już sciepe na te 5 milionów.
trzaskal, to mogłeś zrobić już sciepe na te 5 milionów
8 lipca 2013, 19:43 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
trzaskal, to mogłeś zrobić już sciepe na te 5 milionów

o tak Trzaskal. Niech się teraz gęsto tłumaczy, bo jak nie to się zrobi zciepę narodową i kupi bombę atomową
o tak Trzaskal. Niech się teraz gęsto tłumaczy, bo jak nie to się zrobi zciepę narodową i kupi bombę atomową
8 lipca 2013, 20:03 [cytuj]
A tak na poważnie... Kogo my kupimy? Boję się że przyjdzie tylko Remy.
A tak na poważnie... Kogo my kupimy? Boję się że przyjdzie tylko Remy
8 lipca 2013, 20:18 [cytuj]
Szkoda że Gomez nie trafi już do nas . To dobry napastnik i myśle że spokojnie można było by liczyć w sezonie na dwucyfrową liczbe bramek w jego wykonaniu . No cóż:D ,może zdarzy się cud i uda się nam z Soldado
Szkoda że Gomez nie trafi już do nas . To dobry napastnik i myśle że spokojnie można było by liczyć w sezonie na dwucyfrową liczbe bramek w jego wykonaniu . No cóż:D ,może zdarzy się cud i uda się nam z Soldado
8 lipca 2013, 20:37 [cytuj]
No i Villa do Atletico.. faatalnie ;/
No i Villa do Atletico.. faatalnie ;/
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
8 lipca 2013, 20:38 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:

Było brać Son'a to się śmialiście, że dla nas są gracze typu Villa, Mihatkrian haha zostaniemy z carltonem Cole i Bobbym Zamorą
Było brać Son'a to się śmialiście, że dla nas są gracze typu Villa, Mihatkrian haha zostaniemy z carltonem Cole i Bobbym Zamorą
8 lipca 2013, 20:47 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Chciałem oficjalnie PRZEPROSIĆ i ODSZCZEKAĆ swoje słowa względem transferu Davida Villi. Moje informacje okazały się być całkowitą lipą i tandetą...

Chciałbym również wyrazić swoje zdanie na temat Levy'ego czy też Baldiniego. Otóż uważam, że po raz kolejny (przynajmniej przez Levy'ego) jesteśmy zrobieni w trąbę i zostawieni w przeświadczeniu, że jesteśmy tylko miernymi ludkami, o których martwić się nie trzeba.
Kolejny transfer przeszedł nam koło nosa, a ponoć, tenże jegomość Villa był naszym celem "number one". Jeśli odchodzi do Atletico za 4.5 mln funtów i oficjalnie Barca to przyjęła to oznaczy, że Levy nie chciał dać nawet takiej kwoty. Bo żadna nasza oferta przyjęta nie została...

Dla mnie to totalna klapa i pośmiewisko (po raz kolejny) na całą piłkarską Europę...

Panie Levy :blee:

No widzisz, dużo ludzi mówiło, że do nas przyjdzie.
Nie wiem tylko skąd wziąłeś ten cel 'number one'. Gdybyśmy go naprawdę bardzo, bardzo chcieli, to Levy dałby te 5,5 mln od ręki, bo to promocja za napastnika tej klasy.
W takim wypadku muszą też coś innego przygotowywać. :ok:
No widzisz, dużo ludzi mówiło, że do nas przyjdzie. Nie wiem tylko skąd wziąłeś ten cel 'number one'. Gdybyśmy go naprawdę bardzo, bardzo chcieli, to Levy dałby te 5,5 mln od ręki, bo to promocja za napastnika tej klasy. W takim wypadku muszą też coś innego przygotowywać. :ok:
LMAO
8 lipca 2013, 20:51 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Sam Son powiedział, że chce zostać w Niemczech, ale ty byś go i tak wyciągnął. :brawo:
Sam Son powiedział, że chce zostać w Niemczech, ale ty byś go i tak wyciągnął. :brawo:
LMAO
8 lipca 2013, 20:57 [cytuj]
Ponoc ma być to stan "przejściowy" do PL.
Ponoc ma być to stan "przejściowy" do PL
8 lipca 2013, 21:47 [cytuj]
nie wiem czemu wy się dziwicie, że wybrał athletico.
1. pozostaje w hiszpani
2. gra w lidze mistrzów
3. gra w zespole, który do końca prawie mógł zostać wicemistrzem hiszpani
4. gra w prawdopodobnie lepszym zespole
5. madryt > londyn jeżeli chodzi o miasto

normalny wybór
nie wiem czemu wy się dziwicie, że wybrał athletico. 1. pozostaje w hiszpani 2. gra w lidze mistrzów 3. gra w zespole, który do końca prawie mógł zostać wicemistrzem hiszpani 4. gra w prawdopodobnie lepszym zespole 5. madryt > londyn jeżeli chodzi o miasto normalny wybór
8 lipca 2013, 22:01 [cytuj]
Levy WHY? :bezradny:

Mogliśmy mieć za 5 mln napastnika klasy światowej, a wyszło jak zawsze... szkoda gadać :zly:

Dobrze ktoś powiedział, że Villa będzie zaprezentowany wraz ze strojami Tottenhamu... Tyle, że w Atletico :D
Levy WHY? :bezradny: Mogliśmy mieć za 5 mln napastnika klasy światowej, a wyszło jak zawsze... szkoda gadać :zly: Dobrze ktoś powiedział, że Villa będzie zaprezentowany wraz ze strojami Tottenhamu... Tyle, że w Atletico :D
8 lipca 2013, 22:05 [cytuj]
Smackey ,najprawdopodobniej on wybrał Atletico bo nie miał nawet od nas konkretnej oferty . My się tylko dziwimy czemu Levy nie powalczył o napastnika którego można było wyciągnąć za tak nie dużą kasę:bezradny:
Smackey ,najprawdopodobniej on wybrał Atletico bo nie miał nawet od nas konkretnej oferty . My się tylko dziwimy czemu Levy nie powalczył o napastnika którego można było wyciągnąć za tak nie dużą kasę:bezradny:
8 lipca 2013, 22:08 [cytuj]
Hades powiedział/a:

wiem, sam to pisałem. Chodziło mi o skrót myślowy. Było brać Sona czyli miałem na myśli w tamtym czasie kontraktować już napastnika. A tak Mihatkrjan w BVB villa w Atletico a Soldado czy tam Negredo w CITY. Bobby Zamora, Carlton Cole, Demba Ba to ochłapy jakimi się pewnie będziemy zachwycać. No może jeszcze Gameiro(co nie byłoby głupie)
wiem, sam to pisałem. Chodziło mi o skrót myślowy. Było brać Sona czyli miałem na myśli w tamtym czasie kontraktować już napastnika. A tak Mihatkrjan w BVB villa w Atletico a Soldado czy tam Negredo w CITY. Bobby Zamora, Carlton Cole, Demba Ba to ochłapy jakimi się pewnie będziemy zachwycać. No może jeszcze Gameiro(co nie byłoby głupie)
8 lipca 2013, 22:14 [cytuj]
Brak mi słów... Nic się nie zmieniło.
Brak mi słów... Nic się nie zmieniło
8 lipca 2013, 22:19 [cytuj]
dobra, teraz Daniel zaatakuje na całej linii Cavani za 63 mln ojro --- a później wyprzedaż Hudd, Parker, Ade :brawo:
dobra, teraz Daniel zaatakuje na całej linii Cavani za 63 mln ojro --- a później wyprzedaż Hudd, Parker, Ade :brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
|<  <<  <  75  76  77  78  79    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 15 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się