Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  76  77  78  79  80    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
8 lipca 2013, 22:20 [cytuj]
Może Levy uznał, że Villa jest za słaby i szykuje nam wspólny transfer Hulka, Cavaniego, Soldado i Benteke? :D
Może Levy uznał, że Villa jest za słaby i szykuje nam wspólny transfer Hulka, Cavaniego, Soldado i Benteke? :D
8 lipca 2013, 22:25 [cytuj]
"i szykuje nam wspólny transfer Hulka, Cavaniego, Soldado i Benteke? "

=== taaaak -- z tych czterech wydaję się najsłabszym rozwiązaniem:mysli:
"i szykuje nam wspólny transfer Hulka, Cavaniego, Soldado i Benteke? " === taaaak -- z tych czterech wydaję się najsłabszym rozwiązaniem:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
8 lipca 2013, 22:38 [cytuj]
Jak sobie teraz przeanalizowałem wzmocnienia czołówki to i tak nie wypadamy gorzej od nich.

Arsenal nie kupił narazie nikogo znaczącego. Chelsea Schurrle + Essien z wypożyczenia. Everton bez większych zmian. Liverpool niby jakieś tam zakupy zrobił ale ciężko powiedzieć czy Ci nowi zawodnicy im wypalą a do tego mogą stracić Suareza. City Fernandinho i Jesus Navas (on może akurat zrobić furorę...) ale za to stracili Teveza. United Zaha. Nasz Paulinho + Townsend + wracający po kontuzjach Kaboul a zwłaszcza Sandro, no i przede wszystkim pozbycie się Gallasa wygląda an tle rywali conajmniej solidnie.

Co do transferu Villi, zastanawia mnie tylko, że po internecie krążyły kwoty wymagane przez Barcelonę w zakresie od 8 do 12 mln Ł, a tu nagle Atletico kupuje ich za 5? W dodatku tylko trochę ponad 2 miliony zapłaci za niego na 100%, a reszta jest uzależniona od innych czynników. Dziwne
Jak sobie teraz przeanalizowałem wzmocnienia czołówki to i tak nie wypadamy gorzej od nich. Arsenal nie kupił narazie nikogo znaczącego. Chelsea Schurrle + Essien z wypożyczenia. Everton bez większych zmian. Liverpool niby jakieś tam zakupy zrobił ale ciężko powiedzieć czy Ci nowi zawodnicy im wypalą a do tego mogą stracić Suareza. City Fernandinho i Jesus Navas (on może akurat zrobić furorę...) ale za to stracili Teveza. United Zaha. Nasz Paulinho + Townsend + wracający po kontuzjach Kaboul a zwłaszcza Sandro, no i przede wszystkim pozbycie się Gallasa wygląda an tle rywali conajmniej solidnie. Co do transferu Villi, zastanawia mnie tylko, że po internecie krążyły kwoty wymagane przez Barcelonę w zakresie od 8 do 12 mln Ł, a tu nagle Atletico kupuje ich za 5? W dodatku tylko trochę ponad 2 miliony zapłaci za niego na 100%, a reszta jest uzależniona od innych czynników. Dziwne
8 lipca 2013, 23:06 [cytuj]
Villa poszedł jak za darmo ;o
Villa poszedł jak za darmo ;o
8 lipca 2013, 23:47 [cytuj]
Some big breaking news as Aston Villa confirm Christian Benteke has handed in a transfer request. We'll bring you more shortly.
by Mark Buckingham 11:34 PM

Nie wiem czy chcę takie zawodnika u nas. Typowo "szczurkowe" zachowanie.
Some big breaking news as Aston Villa confirm Christian Benteke has handed in a transfer request. We'll bring you more shortly. by Mark Buckingham 11:34 PM Nie wiem czy chcę takie zawodnika u nas. Typowo "szczurkowe" zachowanie
9 lipca 2013, 00:13 [cytuj]
http://transfery.info/58817,benteke-prosi-o-transfer no proszę, proszę, czyli może jednak jest szansa, żeby go wytrzasnąć za 20, pytanie czy on stawia nas na pierwszym miejscu czy też Chelsea :glupek:
http://transfery.info/58817,benteke-prosi-o-transfer no proszę, proszę, czyli może jednak jest szansa, żeby go wytrzasnąć za 20, pytanie czy on stawia nas na pierwszym miejscu czy też Chelsea :glupek:
9 lipca 2013, 00:21 [cytuj]
varba powiedział/a:
Masz jakieś zdjęcia potwierdzające jego wizytę w Barcelonie, ktoś go widział, czy to tylko kolejny wymysł bzdurnych portali, którzy dla zwiększenia liczby wejść drukują co popadnie. Skoro oferowaliśmy kwotę dwa razy wyższą to czemu Barca miała by się zgodzić na stratę 5 mln funtów. To nie Football Manager, taka kwota to ogromne pieniądze. My nie gramy przeciwko Barcelonie w żadnym turnieju, więc to kolejny atut, żeby sprzedać do nas. Dla jakieś umowy partnerskiej zrezygnowałbyś z 5 mln funtów? Nigdy, bo to byłoby zwycięstwo Realu, skoro taka umowa kosztuje Barcelonę 5 baniek. Nie było żadnej oferty, albo była bardzo niska, niższa niż to co oferował Atletico, albo Villa chciał zostać w Hiszpanii

Jose Maria Orobitg 2 miesiące w jednym z programów Cadena Ser potwierdził, ze spotkał się z Andre Villasem-Boasem w Barcelonie.

Kolejna kwestia, że niedawno prasa katalońska podała informację, iż Tottenham, jak i zarówno Liverpool złożyły ofertę za Davida Villę w wysokości... 5 milionów euro.

Najwięcej proponował za niego Arsenal, bo 9 milionów euro, ale to było jeszcze w styczniowym okienku transferowym.

Tottenham nie chciał za niego zapłacić 10 milionów euro. To był tylko wymysł brytyjskiej prasy, że takie oferty padały.

Z tego co pamiętam to parę dni temu o tym wspominałem, że Levy nie chciał dać za niego więcej niż 5 milionów. Wtedy kiedy pojawiła się informacja, że Barca miałaby dać 25 milionów euro + Davida Villę za Rooneya.

Zrezygnowałbym z 5 mln funtów? Napisałem przecież, że nawet jakbyśmy złożyli taką SAMĄ ofertę. Czytaj ze zrozumieniem.

Kto oferował kwotę dwa razy wyższą? The Sun czy Daily Mail?
Jose Maria Orobitg 2 miesiące w jednym z programów Cadena Ser potwierdził, ze spotkał się z Andre Villasem-Boasem w Barcelonie. Kolejna kwestia, że niedawno prasa katalońska podała informację, iż Tottenham, jak i zarówno Liverpool złożyły ofertę za Davida Villę w wysokości... 5 milionów euro. Najwięcej proponował za niego Arsenal, bo 9 milionów euro, ale to było jeszcze w styczniowym okienku transferowym. Tottenham nie chciał za niego zapłacić 10 milionów euro. To był tylko wymysł brytyjskiej prasy, że takie oferty padały. Z tego co pamiętam to parę dni temu o tym wspominałem, że Levy nie chciał dać za niego więcej niż 5 milionów. Wtedy kiedy pojawiła się informacja, że Barca miałaby dać 25 milionów euro + Davida Villę za Rooneya. Zrezygnowałbym z 5 mln funtów? Napisałem przecież, że nawet jakbyśmy złożyli taką SAMĄ ofertę. Czytaj ze zrozumieniem. Kto oferował kwotę dwa razy wyższą? The Sun czy Daily Mail?
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
9 lipca 2013, 00:33 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Jak sobie teraz przeanalizowałem wzmocnienia czołówki to i tak nie wypadamy gorzej od nich.

Arsenal nie kupił narazie nikogo znaczącego. Chelsea Schurrle + Essien z wypożyczenia. Everton bez większych zmian. Liverpool niby jakieś tam zakupy zrobił ale ciężko powiedzieć czy Ci nowi zawodnicy im wypalą a do tego mogą stracić Suareza. City Fernandinho i Jesus Navas (on może akurat zrobić furorę...) ale za to stracili Teveza. United Zaha. Nasz Paulinho + Townsend + wracający po kontuzjach Kaboul a zwłaszcza Sandro, no i przede wszystkim pozbycie się Gallasa wygląda an tle rywali conajmniej solidnie.

Co do transferu Villi, zastanawia mnie tylko, że po internecie krążyły kwoty wymagane przez Barcelonę w zakresie od 8 do 12 mln Ł, a tu nagle Atletico kupuje ich za 5? W dodatku tylko trochę ponad 2 miliony zapłaci za niego na 100%, a reszta jest uzależniona od innych czynników. Dziwne

Aż tak źle nie wypadamy, ponadto zostały jeszcze dwa miesiące, tak więcej nie przejmowałby się na dzień dzisiejszy. Oczywiście szkoda Davida Villi, ale prasa hiszpańska podawała zupełnie inne informacje niż ta na wyspach.

Sama informacja o tym, że Barcelona chce dać 25 milionów euro + Villę za Rooneya (Villa miał być wart 5 milionów euro w tej ofercie) wskazywała na to, że tak naprawdę żaden klub nie zaoferował więcej za niego niż te 5 milionów euro.

Oczywiście takie szmatławce jak The Sun czy Daily Mail pisały, że chcemy dać za niego 10-12 milionów euro, ale jak się okazuje te informacje nie miały żadnego pokrycia.

Sport kilka dni temu napisał, że Tottenham i Liverpool zaproponowały za niego 5 milionów euro, a Barcelona chciała otrzymać 10 milionów euro, tak więc do transferu nie doszło i wszystko wskazuje, że ta informacja najbardziej pasuje do tego całego zbiegu wydarzeń.

A to wypowiedź Villasa-Boasa jeszcze z maja:
http://www.insidespanishfootball.com/andre-villas-boas-david-villa-one-of-the-best-in-the-world/

Speaking to reporters, Villas Boas said, “He’s one of the world’s best strikers.

“What comes out with the speculation at this time at Tottenham is very surreal.

“You know this club is very active in the last weeks of the transfer window, so you can see that speculation is growing here and there.”
Aż tak źle nie wypadamy, ponadto zostały jeszcze dwa miesiące, tak więcej nie przejmowałby się na dzień dzisiejszy. Oczywiście szkoda Davida Villi, ale prasa hiszpańska podawała zupełnie inne informacje niż ta na wyspach. Sama informacja o tym, że Barcelona chce dać 25 milionów euro + Villę za Rooneya (Villa miał być wart 5 milionów euro w tej ofercie) wskazywała na to, że tak naprawdę żaden klub nie zaoferował więcej za niego niż te 5 milionów euro. Oczywiście takie szmatławce jak The Sun czy Daily Mail pisały, że chcemy dać za niego 10-12 milionów euro, ale jak się okazuje te informacje nie miały żadnego pokrycia. Sport kilka dni temu napisał, że Tottenham i Liverpool zaproponowały za niego 5 milionów euro, a Barcelona chciała otrzymać 10 milionów euro, tak więc do transferu nie doszło i wszystko wskazuje, że ta informacja najbardziej pasuje do tego całego zbiegu wydarzeń. A to wypowiedź Villasa-Boasa jeszcze z maja: http://www.insidespanishfootball.com/andre-villas-boas-david-villa-one-of-the-best-in-the-world/ Speaking to reporters, Villas Boas said, “He’s one of the world’s best strikers. “What comes out with the speculation at this time at Tottenham is very surreal. “You know this club is very active in the last weeks of the transfer window, so you can see that speculation is growing here and there.”
9 lipca 2013, 07:23 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Oczywiście , że nie wypadamy słabiej - naszym zadaniem na to okienko transferowe było :
1.Kupno pomocnika ( paulinho ) , kupno napadziora lub dwóch ( interesujemy się soldado/benteke ) , kupno lewego obrońcy ( narazie nic )
2.Sprzedać szrot ( toma , defoe , livermora , gallasa ,bentleta , parkera ).
3.Zatrzymać bale`a

Narazie wszystko to wypełniamy , więc jest dobrze ;)
Oczywiście , że nie wypadamy słabiej - naszym zadaniem na to okienko transferowe było : 1.Kupno pomocnika ( paulinho ) , kupno napadziora lub dwóch ( interesujemy się soldado/benteke ) , kupno lewego obrońcy ( narazie nic ) 2.Sprzedać szrot ( toma , defoe , livermora , gallasa ,bentleta , parkera ). 3.Zatrzymać bale`a Narazie wszystko to wypełniamy , więc jest dobrze ;)
9 lipca 2013, 09:04 [cytuj]
Wypełniamy? Z pierwszego punktu kupiliśmy zaledwie Paulinho, na razie nic więcej, w ddatku Atletico nam podpierdzieliło Villę. Z drugiego punktu nic. Gallas i Bentley się nie liczą, im po postu skończył się kontrakt, tak czy siak by odeszli. A Bale'a owszem, zatrzymaliśmy, ale kontraktu nadal nie dostał a to jest akurat klucz do zatrzymania go na dłużej. Tak więc na razie nie jest źle ale też nie jest dobrze, skład powinniśmy mieć przynajmniej w większości kompletny przed rozpoczęciem sparingów. Martwi mnie ta cisza w temacie lewego obrońcy, nasz sztab chyba wierzy w BAE albo w Rose'a, wiedzą w dodatku, że mamy w obwodzie jeszcze Vertsa i Ezekiela na tej pozycji.
Wypełniamy? Z pierwszego punktu kupiliśmy zaledwie Paulinho, na razie nic więcej, w ddatku Atletico nam podpierdzieliło Villę. Z drugiego punktu nic. Gallas i Bentley się nie liczą, im po postu skończył się kontrakt, tak czy siak by odeszli. A Bale'a owszem, zatrzymaliśmy, ale kontraktu nadal nie dostał a to jest akurat klucz do zatrzymania go na dłużej. Tak więc na razie nie jest źle ale też nie jest dobrze, skład powinniśmy mieć przynajmniej w większości kompletny przed rozpoczęciem sparingów. Martwi mnie ta cisza w temacie lewego obrońcy, nasz sztab chyba wierzy w BAE albo w Rose'a, wiedzą w dodatku, że mamy w obwodzie jeszcze Vertsa i Ezekiela na tej pozycji
9 lipca 2013, 09:42 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Oczywiście , że nie wypadamy słabiej - naszym zadaniem na to okienko transferowe było :
1.Kupno pomocnika ( paulinho ) , kupno napadziora lub dwóch ( interesujemy się soldado/benteke ) , kupno lewego obrońcy ( narazie nic )
2.Sprzedać szrot ( toma , defoe , livermora , gallasa ,bentleta , parkera ).
3.Zatrzymać bale`a

Narazie wszystko to wypełniamy , więc jest dobrze ;)

Defoe nie sprzedamy?!. Prędzej Ade. Gallas raczej odchodzi za darmo z tego co słyszałem. Parker, Hudd, Bentley. To raczej na takie transfery i wyprzedaże od nas można liczyć. Livermora to pewnie wyporzyczymy, co najwyżej. Jak by na nich tak zarobić z 16 mil. Będzie :ok: I mam nadzieje ze ściągniemy Benteke czy Soldado i już nasze zmartwienia opadną o połowę. No ale DL zapewne myśli ze ma jeszcze DUŻO czasu.:P
Defoe nie sprzedamy?!. Prędzej Ade. Gallas raczej odchodzi za darmo z tego co słyszałem. Parker, Hudd, Bentley. To raczej na takie transfery i wyprzedaże od nas można liczyć. Livermora to pewnie wyporzyczymy, co najwyżej. Jak by na nich tak zarobić z 16 mil. Będzie :ok: I mam nadzieje ze ściągniemy Benteke czy Soldado i już nasze zmartwienia opadną o połowę. No ale DL zapewne myśli ze ma jeszcze DUŻO czasu.:P
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
9 lipca 2013, 09:50 [cytuj]
http://www.fcbarca.com/49121-tottenham-i-fiorentina-oferowaly-wiecej-za-ville.html
Nie mogli na innym zawodniku okazywać szlachetne serce ; /
http://www.fcbarca.com/49121-tottenham-i-fiorentina-oferowaly-wiecej-za-ville.html Nie mogli na innym zawodniku okazywać szlachetne serce ; /
9 lipca 2013, 10:02 [cytuj]
No to teraz levy musi pokazac jaja i wycisgnsc benteke z villi. Ponoc villa odrzucila ta prosbe ale mysle ze jak dostanie odpowiednia ofete to nie beda go na sile trzymac :)
No to teraz levy musi pokazac jaja i wycisgnsc benteke z villi. Ponoc villa odrzucila ta prosbe ale mysle ze jak dostanie odpowiednia ofete to nie beda go na sile trzymac :)
9 lipca 2013, 10:03 [cytuj]
luk1 powiedział/a:
http://www.fcbarca.com/49121-tottenham-i-fiorentina-oferowaly-wiecej-za-ville.html
Nie mogli na innym zawodniku okazywać szlachetne serce ; /

- co zrobić - polujemy dalej
- co zrobić - polujemy dalej
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 lipca 2013, 10:18 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Some big breaking news as Aston Villa confirm Christian Benteke has handed in a transfer request. We'll bring you more shortly.

Nie wiem czy chcę takie zawodnika u nas. Typowo "szczurkowe" zachowanie

moze sam rozumie ze te 25 czy 30 mln to za dużo jak za niego i że nikt teraz tyle nie da

a co do Chelsea gdzieś czytałem ze chcą Cavaniego, Hulka, Lewandowskiego, Bentego jest raczej troche nizej w tym zestawieniu:luzik:
moze sam rozumie ze te 25 czy 30 mln to za dużo jak za niego i że nikt teraz tyle nie da a co do Chelsea gdzieś czytałem ze chcą Cavaniego, Hulka, Lewandowskiego, Bentego jest raczej troche nizej w tym zestawieniu:luzik:
9 lipca 2013, 10:26 [cytuj]
Villa prawdopodobnie ma zarabiać 8 milionów euro. Sorry, ale to chyba zdecydowanie za dużo jak dla nas ;]
Po opłaceniu podatków do Villi trafi 4,5 miliona. Duże w Hiszpanii są te podatki :D
Villa prawdopodobnie ma zarabiać 8 milionów euro. Sorry, ale to chyba zdecydowanie za dużo jak dla nas ;] Po opłaceniu podatków do Villi trafi 4,5 miliona. Duże w Hiszpanii są te podatki :D
9 lipca 2013, 11:14 [cytuj]
No to teraz jestem za tym żeby Kupić Benteke i Remyego a jednego z naszych napastników sie pozbyć :)
No to teraz jestem za tym żeby Kupić Benteke i Remyego a jednego z naszych napastników sie pozbyć :)
9 lipca 2013, 11:23 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Zawodnik ciekawy, ale jak u nas rozegra świetny sezon to potem przyjdą po niego Manchestery, Chelsea czy PSG i jak raz złożył request, to znając życie złoży ponownie.
Zawodnik ciekawy, ale jak u nas rozegra świetny sezon to potem przyjdą po niego Manchestery, Chelsea czy PSG i jak raz złożył request, to znając życie złoży ponownie
9 lipca 2013, 11:41 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Zawodnik ciekawy, ale jak u nas rozegra świetny sezon to potem przyjdą po niego Manchestery, Chelsea czy PSG i jak raz złożył request, to znając życie złoży ponownie

Tylko że jak rozegra świetny sezon to niekoniecznie będzie chciał odchodzić bo pewnie wtedy w LM będziemy grac, a jak będzie chciał odejść to przynajmniej za gruby hajs :) kupić za 20 mln i wpisać klauzule 50 :)
Tylko że jak rozegra świetny sezon to niekoniecznie będzie chciał odchodzić bo pewnie wtedy w LM będziemy grac, a jak będzie chciał odejść to przynajmniej za gruby hajs :) kupić za 20 mln i wpisać klauzule 50 :)
9 lipca 2013, 12:11 [cytuj]
Walu powiedział/a:
wracający po kontuzjach Kaboul a zwłaszcza Sandro,

O Sandro się aż tak nie martwię, bo powinien wrócić na początku września, to z Kaboulem bym się nie rozpędzał.

Walu powiedział/a:

Dopóki nie zacznie zlewać na AV i nie będzie trenował itp. to wszystko będzie okej.

KonradM powiedział/a:

Klauzula to akurat najgłupszy pomysł. Akurat Levy o tym wie i takiego gówna nie zastosuje.
O Sandro się aż tak nie martwię, bo powinien wrócić na początku września, to z Kaboulem bym się nie rozpędzał. [quote=Walu]Nie wiem czy chcę takie zawodnika u nas. Typowo "szczurkowe" zachowanie
LMAO
|<  <<  <  76  77  78  79  80    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się