Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  77  78  79  80  81    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
9 lipca 2013, 12:18 [cytuj]
Robert powiedział/a:
moze sam rozumie ze te 25 czy 30 mln to za dużo jak za niego i że nikt teraz tyle nie da

a co do Chelsea gdzieś czytałem ze chcą Cavaniego, Hulka, Lewandowskiego, Bentego jest raczej troche nizej w tym zestawieniu:luzik:

Ta niech kupują ( te 4 która wymieniłes ) typowych napastników/skrzydłowych , do tego niech mają torresa i dembe ba i zaczynają sezon z 6 napastnikami . Tygodniówki tych zawodników ~~750-850 tys funtów . :) co daje na rok ponad 40 mln funtów , nawet sam murinho i rusek nie są tacy głupi żeby tyle na tygodniówki wydać
Ta niech kupują ( te 4 która wymieniłes ) typowych napastników/skrzydłowych , do tego niech mają torresa i dembe ba i zaczynają sezon z 6 napastnikami . Tygodniówki tych zawodników ~~750-850 tys funtów . :) co daje na rok ponad 40 mln funtów , nawet sam murinho i rusek nie są tacy głupi żeby tyle na tygodniówki wydać
9 lipca 2013, 12:24 [cytuj]
tyle że wtedy byłoby wiadomo że jak daja tyle to jest ich a jak nie to wypad :) wiadomo że lepiej bez klauzuli bo wtedy można krzyczeć ile się chce :P
tyle że wtedy byłoby wiadomo że jak daja tyle to jest ich a jak nie to wypad :) wiadomo że lepiej bez klauzuli bo wtedy można krzyczeć ile się chce :P
9 lipca 2013, 12:33 [cytuj]
Nie udało się z Villą, to pewnie zainteresują się następnym. A nim podobno jest nie kto inny jak Benteke. Type będzie drogi, ale jak uda mu się utrzymać formę z poprzedniego sezonu, to może nawet te 20 bramek strzeli. NA pewno obrońcy bardziej by się na nim skupili, ale też nie można porównywać AV do Tottenhamu.
Nie udało się z Villą, to pewnie zainteresują się następnym. A nim podobno jest nie kto inny jak Benteke. Type będzie drogi, ale jak uda mu się utrzymać formę z poprzedniego sezonu, to może nawet te 20 bramek strzeli. NA pewno obrońcy bardziej by się na nim skupili, ale też nie można porównywać AV do Tottenhamu
LMAO
9 lipca 2013, 12:41 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Nie udało się z Villą, to pewnie zainteresują się następnym. A nim podobno jest nie kto inny jak Benteke. Type będzie drogi, ale jak uda mu się utrzymać formę z poprzedniego sezonu, to może nawet te 20 bramek strzeli. NA pewno obrońcy bardziej by się na nim skupili, ale też nie można porównywać AV do Tottenhamu

Tyle że on strzelił te 19 bramek w drużynie walczącej o utrzymanie, a my walczymy o czołówke i stwarzamy dużo więcej sytuacji bramkowych niż Villa także myśle że jakby grał w podstawowym składzie to koło 25 bramek mógłby się zakręcić. :)
Tyle że on strzelił te 19 bramek w drużynie walczącej o utrzymanie, a my walczymy o czołówke i stwarzamy dużo więcej sytuacji bramkowych niż Villa także myśle że jakby grał w podstawowym składzie to koło 25 bramek mógłby się zakręcić. :)
9 lipca 2013, 13:00 [cytuj]
ProVex powiedział/a:

nie napisałem ze wszsytkich na raz, pewnie jednego z tej trójki

Ba pewnie do opchniecia, to samo Torres
nie napisałem ze wszsytkich na raz, pewnie jednego z tej trójki Ba pewnie do opchniecia, to samo Torres
9 lipca 2013, 13:07 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Klauzula to akurat najgłupszy pomysł. Akurat Levy o tym wie i takiego gówna nie zastosuje.

Na jakiej podstawie tak sądzosz? Klauzula odejścia to bardzo dobry pomysł. Żaden Benteke nie będzie kosztował po sezonie czy dwóch 50 mln funtów. Gówno to robią hiszpańskie kluby i ich klauzule na poziomie 200 mln euro.
Na jakiej podstawie tak sądzosz? Klauzula odejścia to bardzo dobry pomysł. Żaden Benteke nie będzie kosztował po sezonie czy dwóch 50 mln funtów. Gówno to robią hiszpańskie kluby i ich klauzule na poziomie 200 mln euro
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 lipca 2013, 13:08 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

A myślisz, że co miałem na myśli pisząc "nie można porównywać AV do Tottenhamu"? :P

Jin, a skąd wiesz? Może naprawdę udałoby mu się strzelić 25 bramek w PL, a patrząc na obecne ceny napastników, za 23 latka z takim dorobkiem 50 mln to dobra cena. Szczególnie, że jak ktoś wyłoży taką kasę, to będziemy musieli się zgodzić. Powiedz mi w takim razie na chuj ta klauzula? I tak wyciągnęlibyśmy tyle samo lub nawet więcej.
A myślisz, że co miałem na myśli pisząc "nie można porównywać AV do Tottenhamu"? :P Jin, a skąd wiesz? Może naprawdę udałoby mu się strzelić 25 bramek w PL, a patrząc na obecne ceny napastników, za 23 latka z takim dorobkiem 50 mln to dobra cena. Szczególnie, że jak ktoś wyłoży taką kasę, to będziemy musieli się zgodzić. Powiedz mi w takim razie na chuj ta klauzula? I tak wyciągnęlibyśmy tyle samo lub nawet więcej.
LMAO
9 lipca 2013, 13:22 [cytuj]
http://shakhtar.com/en/news/27453

27,5 mln ojro to chyba byśmy nie dali za niego:mysli:

no i BVB to wicemistrz niemiec
http://shakhtar.com/en/news/27453 27,5 mln ojro to chyba byśmy nie dali za niego:mysli: no i BVB to wicemistrz niemiec
9 lipca 2013, 14:08 [cytuj]
przede wszystkim finalista LM
przede wszystkim finalista LM
9 lipca 2013, 15:06 [cytuj]
A saga z Hiquainem trwa. Ale byśmy analom utarli nosa jakbyśmy go kupili !! Napastnik idealny dla nas ale to zbyt piekne żeby było prawdziwe .
A saga z Hiquainem trwa. Ale byśmy analom utarli nosa jakbyśmy go kupili !! Napastnik idealny dla nas ale to zbyt piekne żeby było prawdziwe
9 lipca 2013, 15:13 [cytuj]
Phil McNulty (BBC) on twitter: "Here's some info from a reliable Belgian source: @HLNinEngeland Christian ‎#Benteke is keen on a move to ‎#THFC, not to ‎#CFC."
Phil McNulty (BBC) on twitter: "Here's some info from a reliable Belgian source: @HLNinEngeland Christian ‎#Benteke is keen on a move to ‎#THFC, not to ‎#CFC."
9 lipca 2013, 16:56 [cytuj]
luk19 powiedział/a:
A saga z Hiquainem trwa. Ale byśmy analom utarli nosa jakbyśmy go kupili !! Napastnik idealny dla nas ale to zbyt piekne żeby było prawdziwe

Za drogi ;|
Za drogi ;|
9 lipca 2013, 17:48 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Za drogi ;|

Niby mamy budżet transferowy który pozwala na jego zakup a w rzeczywistośco Levy i tak tyle nie da. To wieczny problem Tottenhamu. Na tą chwilę czarno widze pozycje napastnika na następny sezon. Nie wierzę w transfer na poziomie: benteke, damiao ani innego napastnika na tym poziomie cenowym.
Niby mamy budżet transferowy który pozwala na jego zakup a w rzeczywistośco Levy i tak tyle nie da. To wieczny problem Tottenhamu. Na tą chwilę czarno widze pozycje napastnika na następny sezon. Nie wierzę w transfer na poziomie: benteke, damiao ani innego napastnika na tym poziomie cenowym
9 lipca 2013, 18:31 [cytuj]
http://transfery.info/58838,oficjalnie-callejon-w-napoli kolejny do odstrzału
http://transfery.info/58838,oficjalnie-callejon-w-napoli kolejny do odstrzału
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 lipca 2013, 19:03 [cytuj]
luk19 powiedział/a:

Jaki on dla nas idealny, nam jest potrzebna silna, bramkostrzelna "9"
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 lipca 2013, 19:06 [cytuj]
varba powiedział/a:

Właśnie taki jest Hiqain ale to tylko moja opinia .
Właśnie taki jest Hiqain ale to tylko moja opinia
9 lipca 2013, 19:27 [cytuj]
luk19 powiedział/a:
Na tą chwilę czarno widze pozycje napastnika na następny sezon.

W sensie, że będziemy mieli Murzyna w ataku? :D:D:D
9 lipca 2013, 19:36 [cytuj]
Diego powiedział/a:

w zasadzie to jest juz dwóch :wysmiewacz:
w zasadzie to jest juz dwóch :wysmiewacz:
9 lipca 2013, 19:40 [cytuj]
dla mnie papierkiem lakmusowym dla Huqain-a była potyczka Ralu z BVB ... ile goli strzelił każdy wie, ile setek zmarnował ?? :brawo: --- tak więc 25 mln ojro to jakaś abstrakcyjna kwota -- NIE! i jeszcze raz nie! :nerwus:
dla mnie papierkiem lakmusowym dla Huqain-a była potyczka Ralu z BVB ... ile goli strzelił każdy wie, ile setek zmarnował ?? :brawo: --- tak więc 25 mln ojro to jakaś abstrakcyjna kwota -- NIE! i jeszcze raz nie! :nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 lipca 2013, 20:02 [cytuj]
prawie tak abstrakcyjna kwota jak 30 za Benteke :D
W sumie jak by tego nigusa z Belgi zakontraktowac za 20 max i z nim jeszcze kogos w zamian za odejscie jednego z naszych "jokerów" to by bylo okejka.
prawie tak abstrakcyjna kwota jak 30 za Benteke :D W sumie jak by tego nigusa z Belgi zakontraktowac za 20 max i z nim jeszcze kogos w zamian za odejscie jednego z naszych "jokerów" to by bylo okejka
|<  <<  <  77  78  79  80  81    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się