Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  78  79  80  81  82    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
9 lipca 2013, 20:09 [cytuj]
Vedad Ibišević - 28 lat - 10 mln ojro
WILFRIED BONY - 24 lata - 12 mln
JOZY ALTIDORE - 23 lata - 8 mln

--- walczmy o takich napastników, a nie o kogoś wartego 25 mln .. szkoda czasu; a do pierwszego meczu sparingowego - tydzień
Vedad Ibišević - 28 lat - 10 mln ojro WILFRIED BONY - 24 lata - 12 mln JOZY ALTIDORE - 23 lata - 8 mln --- walczmy o takich napastników, a nie o kogoś wartego 25 mln .. szkoda czasu; a do pierwszego meczu sparingowego - tydzień
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 lipca 2013, 20:14 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

--- walczmy o takich napastników, a nie o kogoś wartego 25 mln .. szkoda czasu; a do pierwszego meczu sparingowego - tydzień

Bony już jedną nogą w Swansea... :bezradny:
Bony już jedną nogą w Swansea... :bezradny:
9 lipca 2013, 20:30 [cytuj]
Natomiast Altidore oficjalnie już w Sunderlandzie ;)
Natomiast Altidore oficjalnie już w Sunderlandzie ;)
9 lipca 2013, 20:44 [cytuj]
Soldado, Benteke jeden z nich
9 lipca 2013, 21:07 [cytuj]
a moze Torres:mysli:

ile on moze teraz kosztowac?
a moze Torres:mysli: ile on moze teraz kosztowac?
9 lipca 2013, 21:14 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Havenaar haha
http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Havenaar haha
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 lipca 2013, 21:16 [cytuj]
Szachtar daje chyba 30 mln za Torresa :krzyk:
Szachtar daje chyba 30 mln za Torresa :krzyk:
9 lipca 2013, 21:17 [cytuj]
jin_ta powiedział/a:

2011-Vitesse Arnhem 16 (5)

to juz lepszy leniwy ade;d
2011-Vitesse Arnhem 16 (5) to juz lepszy leniwy ade;d
9 lipca 2013, 21:21 [cytuj]
Nie sprzedać nikogo i zarobić, jak to możliwe? :cwaniak:
Dostaliśmy połowę kwoty transferu za G. dos Santosa :D
Nie sprzedać nikogo i zarobić, jak to możliwe? :cwaniak: Dostaliśmy połowę kwoty transferu za G. dos Santosa :D
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 lipca 2013, 21:28 [cytuj]
varba powiedział/a:
Nie sprzedać nikogo i zarobić, jak to możliwe? :cwaniak:
Dostaliśmy połowę kwoty transferu za G. dos Santosa :D

gdzie poszedł?
za ile i ile dostaniemy :mysli:
gdzie poszedł? za ile i ile dostaniemy :mysli:
9 lipca 2013, 21:28 [cytuj]
no i dubel wyszedł;|
no i dubel wyszedł;|
9 lipca 2013, 21:37 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

:brawo:, teraz tylko modlić się, żeby Levy wszedł na spursmanię przed 31 VIII
:brawo:, teraz tylko modlić się, żeby Levy wszedł na spursmanię przed 31 VIII
9 lipca 2013, 21:37 [cytuj]
Villarreal
Villarreal
9 lipca 2013, 21:42 [cytuj]
Luzik, Levy tu często wchodzi, ale ostatnio cos mowil ze wyjezdza
Luzik, Levy tu często wchodzi, ale ostatnio cos mowil ze wyjezdza
9 lipca 2013, 21:48 [cytuj]
Mi się marzy Soldado lub Higuain, ale raczej nie ma na to co liczyć więc w sumie mi obojętne kogo kupimy byle by dał ok 20 goli w lidze, miał łeb na karku i umiał celnie podać :P
Mi się marzy Soldado lub Higuain, ale raczej nie ma na to co liczyć więc w sumie mi obojętne kogo kupimy byle by dał ok 20 goli w lidze, miał łeb na karku i umiał celnie podać :P
9 lipca 2013, 21:53 [cytuj]
Robbie Keane.
Robbie Keane
9 lipca 2013, 21:57 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Ja myślę, że mamy już dość piłkarzy typu Defoe i trzeba walczyć o lepszych napastników.
Ja jestem ciekawy na kogo przeskoczą nasi jak Benteke nie wypali. :X
Ja myślę, że mamy już dość piłkarzy typu Defoe i trzeba walczyć o lepszych napastników. Ja jestem ciekawy na kogo przeskoczą nasi jak Benteke nie wypali. :X
LMAO
9 lipca 2013, 22:04 [cytuj]
chciałem coś wczoraj napisać, ale musiałem wyrwać zęba i nawet naskrobanie kilku słów byłoby wyczynem ...

szkoda, bardzo szkoda Villi. Byłem zwolennikiem tego transferu, ale cóż, trzeba obejść się smakiem ... nie winiłbym Daniela, wygląda na to, że zrobiliśmy co się dało, a w ostateczności decyzję podejmował sam piłkarz ... może uznał że jest za stary na wojaże po PL, może chciał zostać wśród rodziny i przyjaciół, może chciał przygotowywac się do Mundialu na własnej ziemi, grać w LM ... who knows. Szkoda, ale to nie pierwsze i nie ostatnie rozczarowanie na transferowym rynku.

Kto teraz? Mówi się sporo o Benteke, sporo też AV chce za jego kartę - imho 20+ baniek to za dużo, 13-14 i będzie git, choć może to być trudne do osiągnięcia.

Szkoda, że Gomez idzie do Fiorentiny ...

i proszę, bez jaj typu Altidore, chcemy grać o LM czy jak?
chciałem coś wczoraj napisać, ale musiałem wyrwać zęba i nawet naskrobanie kilku słów byłoby wyczynem ... szkoda, bardzo szkoda Villi. Byłem zwolennikiem tego transferu, ale cóż, trzeba obejść się smakiem ... nie winiłbym Daniela, wygląda na to, że zrobiliśmy co się dało, a w ostateczności decyzję podejmował sam piłkarz ... może uznał że jest za stary na wojaże po PL, może chciał zostać wśród rodziny i przyjaciół, może chciał przygotowywac się do Mundialu na własnej ziemi, grać w LM ... who knows. Szkoda, ale to nie pierwsze i nie ostatnie rozczarowanie na transferowym rynku. Kto teraz? Mówi się sporo o Benteke, sporo też AV chce za jego kartę - imho 20+ baniek to za dużo, 13-14 i będzie git, choć może to być trudne do osiągnięcia. Szkoda, że Gomez idzie do Fiorentiny ... i proszę, bez jaj typu Altidore, chcemy grać o LM czy jak?
9 lipca 2013, 22:04 [cytuj]
Luis Suarez, Edinson Cavani, Robert Lewandowski, Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic. Napewno oni...
Luis Suarez, Edinson Cavani, Robert Lewandowski, Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic. Napewno oni
9 lipca 2013, 22:17 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Zawodnik ciekawy, ale jak u nas rozegra świetny sezon to potem przyjdą po niego Manchestery, Chelsea czy PSG i jak raz złożył request, to znając życie złoży ponownie

O tym samym od razu pomyślałem. Jestem sceptycznie nastawiony, chociaż moim zdaniem byłby dla nas znacznym wzmocnieniem, ale jak ma takie szopki odstawiać to lepiej skupić się na kimś innym.
O tym samym od razu pomyślałem. Jestem sceptycznie nastawiony, chociaż moim zdaniem byłby dla nas znacznym wzmocnieniem, ale jak ma takie szopki odstawiać to lepiej skupić się na kimś innym
|<  <<  <  78  79  80  81  82    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się