Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  79  80  81  82  83    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
9 lipca 2013, 22:21 [cytuj]
Walu powiedział/a:
O tym samym od razu pomyślałem. Jestem sceptycznie nastawiony, chociaż moim zdaniem byłby dla nas znacznym wzmocnieniem, ale jak ma takie szopki odstawiać to lepiej skupić się na kimś innym

Jak wypali, to pewnie się dostaniemy do LM. I myślisz, że odejdzie od nas, żeby się bić o miejsce w składzie z RVP, Ibrahimovićem/Cavanim czy innym kozakiem?
Jak wypali, to pewnie się dostaniemy do LM. I myślisz, że odejdzie od nas, żeby się bić o miejsce w składzie z RVP, Ibrahimovićem/Cavanim czy innym kozakiem?
LMAO
9 lipca 2013, 22:34 [cytuj]
Walu powiedział/a:
O tym samym od razu pomyślałem. Jestem sceptycznie nastawiony, chociaż moim zdaniem byłby dla nas znacznym wzmocnieniem, ale jak ma takie szopki odstawiać to lepiej skupić się na kimś innym

jak oni krzyczą za niego coraz większą kase, przesadzająć, a on chce odejść, to musiał coś zrobić
póki co powiedział chyba tylko ze chce odejsć? nie świruje jak modric:luzik:
jak oni krzyczą za niego coraz większą kase, przesadzająć, a on chce odejść, to musiał coś zrobić póki co powiedział chyba tylko ze chce odejsć? nie świruje jak modric:luzik:
9 lipca 2013, 22:42 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Ja myślę, że mamy już dość piłkarzy typu Defoe i trzeba walczyć o lepszych napastników.
Ja jestem ciekawy na kogo przeskoczą nasi jak Benteke nie wypali. :X

Lepsi już wykupieni bądź nie odejdą za ochłapy jakie oferuje Levy. Ja wiem że za marzenia nie idzie się do pudła, ale nie kupimy nikogo klasowego i kropka:F mówię to ja Daniel Levy
Lepsi już wykupieni bądź nie odejdą za ochłapy jakie oferuje Levy. Ja wiem że za marzenia nie idzie się do pudła, ale nie kupimy nikogo klasowego i kropka:F mówię to ja Daniel Levy
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 lipca 2013, 22:51 [cytuj]
nie kłam, Levy wyjechał.
nie kłam, Levy wyjechał
9 lipca 2013, 23:30 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
nie kłam, Levy wyjechał

Jestem tu i mam bekę, bo z AVB ustaliliśmy że musi grać tym co ma tylko Kane będzie do dyspozycji. Musi wycisnąć max z Ade i Defoe dopiero wtedy można myśleć o zmianie jak się nic z nich nie da wycisnąć. Zobaczymy może za rok będzie 4 miejsce i LM jak nie to może jeszcze raz Bale zatrzymam i wtedy pomyśli się o transferach. Teraz jest Paulinho i starczy rozpasania
Jestem tu i mam bekę, bo z AVB ustaliliśmy że musi grać tym co ma tylko Kane będzie do dyspozycji. Musi wycisnąć max z Ade i Defoe dopiero wtedy można myśleć o zmianie jak się nic z nich nie da wycisnąć. Zobaczymy może za rok będzie 4 miejsce i LM jak nie to może jeszcze raz Bale zatrzymam i wtedy pomyśli się o transferach. Teraz jest Paulinho i starczy rozpasania
9 lipca 2013, 23:32 [cytuj]
Robert powiedział/a:
gdzie poszedł?
za ile i ile dostaniemy :mysli:

Wieści głoszą że za 7 mln, czyli 3.5 banki dla nas, ale to nie są potwiedzone informacje, bo są od blogerów z Twittera
Wieści głoszą że za 7 mln, czyli 3.5 banki dla nas, ale to nie są potwiedzone informacje, bo są od blogerów z Twittera
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 lipca 2013, 23:42 [cytuj]
Robert powiedział/a:
jak oni krzyczą za niego coraz większą kase, przesadzająć, a on chce odejść, to musiał coś zrobić
póki co powiedział chyba tylko ze chce odejsć? nie świruje jak modric:luzik:

U Modrica też się tak zaczynało. Ciekaw jestem jaką szopkę będzie odstawiał jak w ciągu kilku najbliższych tygodni go nie sprzedadzą...
U Modrica też się tak zaczynało. Ciekaw jestem jaką szopkę będzie odstawiał jak w ciągu kilku najbliższych tygodni go nie sprzedadzą
9 lipca 2013, 23:42 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

To moze chociaz Saha i Nelsen?
To moze chociaz Saha i Nelsen?
10 lipca 2013, 00:10 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11095/8815713/? walczymy o Eriksena .
http://www1.skysports.com/football/news/11095/8815713/? walczymy o Eriksena
10 lipca 2013, 00:16 [cytuj]
olivier powiedział/a:

W sumie to walczymy już chyba o wszystkich :bezradny:
W sumie to walczymy już chyba o wszystkich :bezradny:
10 lipca 2013, 00:19 [cytuj]
a ja już powoli przygotowuje się do scenariusza, że do Hong-Kongu jedziemy z napadem - Ade, JD, Demps :glupek:

---
qurwa mać:plask:
a ja już powoli przygotowuje się do scenariusza, że do Hong-Kongu jedziemy z napadem - Ade, JD, Demps :glupek: --- qurwa mać:plask:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 lipca 2013, 00:47 [cytuj]
olivie powiedział/a:

Kolejny pomocnik to dokładnie to, czego nam jeszcze potrzeba!!! ;(
Kolejny pomocnik to dokładnie to, czego nam jeszcze potrzeba!!! ;(
10 lipca 2013, 00:57 [cytuj]
Kurwa, zachowujecie się jakby ludzie w klubie nie wiedzieli o tym, że potrzebujemy napastnika. A dodatkowo to nie jedyna pozycja na której potrzeba wzmocnień.

No i w końcu to nie jest tak, że się o nikogo nie staramy. Na pewno kupimy kogoś kto wzmocni napad do końca okienka. :)
Kurwa, zachowujecie się jakby ludzie w klubie nie wiedzieli o tym, że potrzebujemy napastnika. A dodatkowo to nie jedyna pozycja na której potrzeba wzmocnień. No i w końcu to nie jest tak, że się o nikogo nie staramy. Na pewno kupimy kogoś kto wzmocni napad do końca okienka. :)
LMAO
10 lipca 2013, 01:00 [cytuj]
varba powiedział/a:

Gitara takie transfery lubię
Gitara takie transfery lubię
10 lipca 2013, 01:00 [cytuj]
varba powiedział/a:

Gitara :D takie transfery lubię
Gitara :D takie transfery lubię
10 lipca 2013, 01:08 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Śmieszne jest to co piszesz. Pewnie się dostaniemy do LM? Tak to sobie może każdy powiedzieć. Chelsea, że jak Cavani przyjdzie to pewnie będą mistrzami, Arsenal, że jak Higuain przyjdzie to pewnie powalczą o coś więcej niż top 4 itp. itd. Tyle tylko, że takie debilne założenia prawie zawsze biorą w łeb bo piłki nożnej nie można "obliczyć", czy "zaprogramować". Z Benteke równie dobrze możemy zdobyć mistrzostwo albo skończyć na 7 miejscu więc takie zakładanie że za rok będzie chciał zostać u nas bo będzie miał ligę mistrzów jest podobne do zakładania, że możemy wydać więcej pieniędzy niż mamy bo dostaniemy się do ligi mistrzów i zarobimy, a takie zachowanie ostatnio sam krytykowałeś. Mi się takie zachowanie Benteke nie podoba, rok temu cała spursmania jechała po Modriciu jak zrobił coś podobnego, a teraz większość w Benteke upatruje lekarstwa na całe zło poprzedniego sezonu. Jest dobry, ale wolałbym kogo innego - Soldado, Buraka, czy chociażby Kiesslinga.
Śmieszne jest to co piszesz. Pewnie się dostaniemy do LM? Tak to sobie może każdy powiedzieć. Chelsea, że jak Cavani przyjdzie to pewnie będą mistrzami, Arsenal, że jak Higuain przyjdzie to pewnie powalczą o coś więcej niż top 4 itp. itd. Tyle tylko, że takie debilne założenia prawie zawsze biorą w łeb bo piłki nożnej nie można "obliczyć", czy "zaprogramować". Z Benteke równie dobrze możemy zdobyć mistrzostwo albo skończyć na 7 miejscu więc takie zakładanie że za rok będzie chciał zostać u nas bo będzie miał ligę mistrzów jest podobne do zakładania, że możemy wydać więcej pieniędzy niż mamy bo dostaniemy się do ligi mistrzów i zarobimy, a takie zachowanie ostatnio sam krytykowałeś. Mi się takie zachowanie Benteke nie podoba, rok temu cała spursmania jechała po Modriciu jak zrobił coś podobnego, a teraz większość w Benteke upatruje lekarstwa na całe zło poprzedniego sezonu. Jest dobry, ale wolałbym kogo innego - Soldado, Buraka, czy chociażby Kiesslinga
10 lipca 2013, 01:31 [cytuj]

noo, to wygląda na to że analsi zjebali Higuaina.
noo, to wygląda na to że analsi zjebali Higuaina
10 lipca 2013, 01:58 [cytuj]
Od zawsze jestem zwolennikiem tego, aby nie kupować zawodników po jednym fantastycznym sezonie, w szczególności kiedy wcześniej niczego nie grali ciekawego, dlatego Benteke mnie nie przekonuje. Z całym szacunkiem do niego, ale oferta 10 mln funtów to powinien być maks. Sztuką nie jest to, aby dostać się na szczyt, ale utrzymać się na nim. Jestem zdania, że klub powinien wydać parę milionów więcej, ale kupić kogoś sprawdzonego, ogranego na arenie międzynarodowej.

Podzielam zdanie Walu w kwestii Ligi Mistrzów.
Jeżeli czołówka się wzmocni, a Liverpool dokona jeszcze 2-3 transferów to w walce o TOP4 będziemy tak naprawdę dopiero na szóstej pozycji.
Niedawno pojawiały się informacje tutaj, że 2-3 transfery i walczymy i majstra.
Po tym co zrobił Manchester City i Chelsea w tym oknie to ja bym się z tymi zapędami powstrzymał. Obie drużyny szukają jakiegoś klasowego napastnika i wydaje mi się, że to właśnie one stoczą bój o pierwsze miejsce, no chyba, że Manchester United kupi 2-3 ciekawych zawodników.
Od zawsze jestem zwolennikiem tego, aby nie kupować zawodników po jednym fantastycznym sezonie, w szczególności kiedy wcześniej niczego nie grali ciekawego, dlatego Benteke mnie nie przekonuje. Z całym szacunkiem do niego, ale oferta 10 mln funtów to powinien być maks. Sztuką nie jest to, aby dostać się na szczyt, ale utrzymać się na nim. Jestem zdania, że klub powinien wydać parę milionów więcej, ale kupić kogoś sprawdzonego, ogranego na arenie międzynarodowej. Podzielam zdanie Walu w kwestii Ligi Mistrzów. Jeżeli czołówka się wzmocni, a Liverpool dokona jeszcze 2-3 transferów to w walce o TOP4 będziemy tak naprawdę dopiero na szóstej pozycji. Niedawno pojawiały się informacje tutaj, że 2-3 transfery i walczymy i majstra. Po tym co zrobił Manchester City i Chelsea w tym oknie to ja bym się z tymi zapędami powstrzymał. Obie drużyny szukają jakiegoś klasowego napastnika i wydaje mi się, że to właśnie one stoczą bój o pierwsze miejsce, no chyba, że Manchester United kupi 2-3 ciekawych zawodników
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
10 lipca 2013, 07:38 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
no chyba, że Manchester United kupi 2-3 ciekawych zawodników

Założenia man utd na okienko transferowe : bale , ronaldo , lewandowski , fellaini . Do tego RVP i Rooney , nawet jeśli nie kupią bale`a i ronaldo to i tak będą mocnymi kandydatami na mistrza , a chelsea jak zwykle dobrze wystartuje , potem zwolnią im trenera i skończą na 3/4 miejscu i znów będą plany na następny sezon...
Założenia man utd na okienko transferowe : bale , ronaldo , lewandowski , fellaini . Do tego RVP i Rooney , nawet jeśli nie kupią bale`a i ronaldo to i tak będą mocnymi kandydatami na mistrza , a chelsea jak zwykle dobrze wystartuje , potem zwolnią im trenera i skończą na 3/4 miejscu i znów będą plany na następny sezon
10 lipca 2013, 10:42 [cytuj]
póki co powiedział chyba tylko ze chce odejsć? nie świruje jak modric:luzik:[/quote]

"Zajebisty pomysł" ! Świetnie mieć kogoś z takim charakterem w drużynie ! Dzisiaj świruje, żeby odejść z villi a jutro nas postawi pod ścianą ! Lepiej nie mieć wcale takiego gościa w składzie niż trawić zachowanie a'la Luka M.
"Zajebisty pomysł" ! Świetnie mieć kogoś z takim charakterem w drużynie ! Dzisiaj świruje, żeby odejść z villi a jutro nas postawi pod ścianą ! Lepiej nie mieć wcale takiego gościa w składzie niż trawić zachowanie a'la Luka M
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
|<  <<  <  79  80  81  82  83    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 46 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się