Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  80  81  82  83  84    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
10 lipca 2013, 11:54 [cytuj]
md18 powiedział/a:
"Zajebisty pomysł" ! Świetnie mieć kogoś z takim charakterem w drużynie ! Dzisiaj świruje, żeby odejść z villi a jutro nas postawi pod ścianą ! Lepiej nie mieć wcale takiego gościa w składzie niż trawić zachowanie a'la Luka M

czyli nie kupmy nikogo i niech Bale sobie odejdzie:brawo:

Taki Lewandowski powiedział ze nie podpisze kontraktu z BVB a nawet juz był podobno dogadany z Bayernem i co? Walił bramy dalej i pewnie bedzie dalej to robił.
Nie każdy musi być taki jak modric

Moze Benteke stwierdził jak Bale, nie ma wzmocnien to chce odejśc bo nie ma sensu?
czyli nie kupmy nikogo i niech Bale sobie odejdzie:brawo: Taki Lewandowski powiedział ze nie podpisze kontraktu z BVB a nawet juz był podobno dogadany z Bayernem i co? Walił bramy dalej i pewnie bedzie dalej to robił. Nie każdy musi być taki jak modric Moze Benteke stwierdził jak Bale, nie ma wzmocnien to chce odejśc bo nie ma sensu?
10 lipca 2013, 12:26 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Śmieszne jest to co piszesz. Pewnie się dostaniemy do LM? Tak to sobie może każdy powiedzieć. Chelsea, że jak Cavani przyjdzie to pewnie będą mistrzami, Arsenal, że jak Higuain przyjdzie to pewnie powalczą o coś więcej niż top 4 itp. itd. Tyle tylko, że takie debilne założenia prawie zawsze biorą w łeb bo piłki nożnej nie można "obliczyć", czy "zaprogramować". Z Benteke równie dobrze możemy zdobyć mistrzostwo albo skończyć na 7 miejscu więc takie zakładanie że za rok będzie chciał zostać u nas bo będzie miał ligę mistrzów jest podobne do zakładania, że możemy wydać więcej pieniędzy niż mamy bo dostaniemy się do ligi mistrzów i zarobimy, a takie zachowanie ostatnio sam krytykowałeś. Mi się takie zachowanie Benteke nie podoba, rok temu cała spursmania jechała po Modriciu jak zrobił coś podobnego, a teraz większość w Benteke upatruje lekarstwa na całe zło poprzedniego sezonu. Jest dobry, ale wolałbym kogo innego - Soldado, Buraka, czy chociażby Kiesslinga

Kurwa, stary. Operujemy pod założeniem, że kupimy Benteke, a on wypali na tyle, żeby chciały go kluby jak Manchester United, Chelsea czy PSG. Nie sądzisz, że sam już daleko zaszedłeś z tymi założeniami?
Żeby te kluby go chciały musi strzelić ponad 20 bramek. A to jeszcze podniesie jego cenę w razie czego.
Poza tym czegoś nie zrozumiałeś, bo ja nie wydaję kasy, którą może będę miał za rok, tylko oceniam nasze szanse na LM. A uważam, że mając Bale'a i napastnika, który strzeli 20+ nasze szanse na miejsce w top4 będą bardzo duże.
Jedyny problem, to strata kasy jeśli Benteke nie wypali. AV podobno chce 25, my chcemy dać maks. 15. To bardzo dużo.

Co do drugiej części, Benteke złożył transfer request. Nic złego to nie jest, dopóki nie zacznie świrować jak Modrić i nie będzie przychodził na treningi i ogólnie będzie olewał klub. Wtedy można będzie po nim jechać.

Szczerze, ja mam powoli dosyć piłkarzy >28 lat, którzy mają zdobywać bramki, bo świetnie to ostatnimi czasy nie działa. To nie moja kasa i łatwo się ją wydaje, ale lepiej wydać 20 mln funtów na Benteke, niże 15 na Buraka czy Kiesslinga. Soldado to inna półka.
Kurwa, stary. Operujemy pod założeniem, że kupimy Benteke, a on wypali na tyle, żeby chciały go kluby jak Manchester United, Chelsea czy PSG. Nie sądzisz, że sam już daleko zaszedłeś z tymi założeniami? Żeby te kluby go chciały musi strzelić ponad 20 bramek. A to jeszcze podniesie jego cenę w razie czego. Poza tym czegoś nie zrozumiałeś, bo ja nie wydaję kasy, którą może będę miał za rok, tylko oceniam nasze szanse na LM. A uważam, że mając Bale'a i napastnika, który strzeli 20+ nasze szanse na miejsce w top4 będą bardzo duże. Jedyny problem, to strata kasy jeśli Benteke nie wypali. AV podobno chce 25, my chcemy dać maks. 15. To bardzo dużo. Co do drugiej części, Benteke złożył transfer request. Nic złego to nie jest, dopóki nie zacznie świrować jak Modrić i nie będzie przychodził na treningi i ogólnie będzie olewał klub. Wtedy można będzie po nim jechać. Szczerze, ja mam powoli dosyć piłkarzy >28 lat, którzy mają zdobywać bramki, bo świetnie to ostatnimi czasy nie działa. To nie moja kasa i łatwo się ją wydaje, ale lepiej wydać 20 mln funtów na Benteke, niże 15 na Buraka czy Kiesslinga. Soldado to inna półka
LMAO
10 lipca 2013, 12:40 [cytuj]
11:40 – Nowe wieści w sprawie Christiana Benteke. Napastnik najchętniej przeniósłby się do Tottenhamu (gdzie z pewnością by się wpasował), o zawodnika walczy też Chelsea, ale to byłby chyba dobry wybór Belga, bo w Spurs miałby łatwiejszą drogę do pierwszej „jedenastki”. Problemem są pieniądze, których żąda Aston Villa – 25 mln funtów
11:40 – Nowe wieści w sprawie Christiana Benteke. Napastnik najchętniej przeniósłby się do Tottenhamu (gdzie z pewnością by się wpasował), o zawodnika walczy też Chelsea, ale to byłby chyba dobry wybór Belga, bo w Spurs miałby łatwiejszą drogę do pierwszej „jedenastki”. Problemem są pieniądze, których żąda Aston Villa – 25 mln funtów
10 lipca 2013, 12:41 [cytuj]
No właśnie, Soldado to zupełnie inna półka ... i wydaje mi się, że przy takich ambicjach i aspiracjach (przecież co chwilę się mówi, że w pewnym momencie będziemy walczyć nawet o mistrzostwo) powinniśmy zrobić wszystko, by przekonać Hiszpana do przenosin na WHL ...

Imho lepiej wydać te 20+ baniek na Soldado niż na Benteke. Nie twierdzę, że Belg jest słaby, ale moim zdaniem kwota, jaką żąda Aston Villa to totalny kosmos i lekkie nieporozumienie, jak na gościa, który ma za sobą zaledwie jeden dobry sezon, w którym pakował bramki samym leszczom. Wierzę, że Levy nadal będzie się kierował zdrowym rozsądkiem i nie podejmie takiego ryzyka.

PS. Quagliarella jako uzupełnienie składu, po ostatnich wzmocnieniach Juventusu pewnie można go wyciągnąć za czapkę gruszek ... co sądzicie? ;)

PS2. Sevilla ma nowego napastnika, a to oznacza, że Negredo być może odchodzi. Idealne wzmocnienie.
No właśnie, Soldado to zupełnie inna półka ... i wydaje mi się, że przy takich ambicjach i aspiracjach (przecież co chwilę się mówi, że w pewnym momencie będziemy walczyć nawet o mistrzostwo) powinniśmy zrobić wszystko, by przekonać Hiszpana do przenosin na WHL ... Imho lepiej wydać te 20+ baniek na Soldado niż na Benteke. Nie twierdzę, że Belg jest słaby, ale moim zdaniem kwota, jaką żąda Aston Villa to totalny kosmos i lekkie nieporozumienie, jak na gościa, który ma za sobą zaledwie jeden dobry sezon, w którym pakował bramki samym leszczom. Wierzę, że Levy nadal będzie się kierował zdrowym rozsądkiem i nie podejmie takiego ryzyka. PS. Quagliarella jako uzupełnienie składu, po ostatnich wzmocnieniach Juventusu pewnie można go wyciągnąć za czapkę gruszek ... co sądzicie? ;) PS2. Sevilla ma nowego napastnika, a to oznacza, że Negredo być może odchodzi. Idealne wzmocnienie
10 lipca 2013, 13:27 [cytuj]
9.05 - Dyrektor sportowy Internacionalu Luis Cesar Souto przyznał, że do kluby wpłynęła z Napoli propozycja kupna Leandro Damiao za 18 mln euro. – Nie zaakceptowaliśmy jej. Ta kwota jest dużo niższa niż wartość zawodnika. Ale nie podaliśmy żadnej swojej ceny, bo tak naprawdę nie chcemy się go pozbywać – powiedział.

Dobrze, że go sobie odpuściliśmy :ok:
9.05 - Dyrektor sportowy Internacionalu Luis Cesar Souto przyznał, że do kluby wpłynęła z Napoli propozycja kupna Leandro Damiao za 18 mln euro. – Nie zaakceptowaliśmy jej. Ta kwota jest dużo niższa niż wartość zawodnika. Ale nie podaliśmy żadnej swojej ceny, bo tak naprawdę nie chcemy się go pozbywać – powiedział. Dobrze, że go sobie odpuściliśmy :ok:
10 lipca 2013, 13:31 [cytuj]
oby, to juz lepiej dołożyc do Benteke:luzik:
oby, to juz lepiej dołożyc do Benteke:luzik:
10 lipca 2013, 14:19 [cytuj]
Wystawmy już te 25 mln za Benteke/Soldado + 6 mln za Remy'ego i mamy dwóch dobrych napastników za przyzwoite pieniądze :X
Wystawmy już te 25 mln za Benteke/Soldado + 6 mln za Remy'ego i mamy dwóch dobrych napastników za przyzwoite pieniądze :X
10 lipca 2013, 14:59 [cytuj]
http://transfery.info/58864,transfer-halilovicia-i-jedvaja-odwolany

:bezradny::bezradny::bezradny:
http://transfery.info/58864,transfer-halilovicia-i-jedvaja-odwolany :bezradny::bezradny::bezradny:
10 lipca 2013, 15:01 [cytuj]
tylko pozbyć się defuuu lubie go ale adebayor ma zdecydowanie większy potencjał i mam przeczucie że w przyszłym sezonie to on będzie naszym najlepszym napastnikiem bez znaczenia czy pozyskamy benteke czy nie
tylko pozbyć się defuuu lubie go ale adebayor ma zdecydowanie większy potencjał i mam przeczucie że w przyszłym sezonie to on będzie naszym najlepszym napastnikiem bez znaczenia czy pozyskamy benteke czy nie
10 lipca 2013, 15:18 [cytuj]
http://www.tottenham24.pl/news/Skrzydlowy-FC-Twente-bliski-White-Hart-Lane-1025

Co wy o tym myślicie :rotfl: hmm
http://www.tottenham24.pl/news/Skrzydlowy-FC-Twente-bliski-White-Hart-Lane-1025 Co wy o tym myślicie :rotfl: hmm
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
10 lipca 2013, 15:51 [cytuj]
Chadli to zwykły przeciętniak, za słaby na Tottenham, powiedzmy sobie szczerze. Zawodnik nie ma szans wygryzc Lennonka ze skrzydła, mogłby byc jedynie zapchajdziura, chociaz nie powiem bo i tacy w kadrze sa potrzebni :) podsumowywujac żadne to wzmocnienie
Chadli to zwykły przeciętniak, za słaby na Tottenham, powiedzmy sobie szczerze. Zawodnik nie ma szans wygryzc Lennonka ze skrzydła, mogłby byc jedynie zapchajdziura, chociaz nie powiem bo i tacy w kadrze sa potrzebni :) podsumowywujac żadne to wzmocnienie
10 lipca 2013, 15:55 [cytuj]
Ja tam zdecydowanie bardziej od Chadli widział bym Naniego, mimo że ostatni sezon miał fatalny .
Ja tam zdecydowanie bardziej od Chadli widział bym Naniego, mimo że ostatni sezon miał fatalny
10 lipca 2013, 16:20 [cytuj]
Chadli to na pewno byłby ciekawy nabytek. Trochę dużo kontuzji zbiera niestety.
Podobno City jest blisko Joveticia. Może to dałoby nam jakąkolwiek szansę w walce o Negredo.
Chadli to na pewno byłby ciekawy nabytek. Trochę dużo kontuzji zbiera niestety. Podobno City jest blisko Joveticia. Może to dałoby nam jakąkolwiek szansę w walce o Negredo
LMAO
10 lipca 2013, 16:40 [cytuj]
Ponoć nasze główne cele transferowe to Benteke, Pjanic bądź Eriksen i Chadli.

http://www.cartilagefreecaptain.com/2013/7/10/4510368/tottenham-hotspur-transfer-rumors-emmanuel-adebyaor-besiktas?
Ponoć nasze główne cele transferowe to Benteke, Pjanic bądź Eriksen i Chadli. http://www.cartilagefreecaptain.com/2013/7/10/4510368/tottenham-hotspur-transfer-rumors-emmanuel-adebyaor-besiktas?
10 lipca 2013, 16:55 [cytuj]
Znowu nowe nazwisko z nami laczone :szok:
http://www1.skysports.com/football/news/12691/8816221/Transfer-news-Daniel-Opare-welcomes-talk-of-Premier-League-move
Znowu nowe nazwisko z nami laczone :szok: http://www1.skysports.com/football/news/12691/8816221/Transfer-news-Daniel-Opare-welcomes-talk-of-Premier-League-move
10 lipca 2013, 16:58 [cytuj]
Pomocnik, pomocnik, pomocnik, pomocnik a gdzie kur... napastnik? :krzyk:
Panie Levy weź się ze pan za napastnika bo znowu z ręką w nocniku wylądujemy
Pomocnik, pomocnik, pomocnik, pomocnik a gdzie kur... napastnik? :krzyk: Panie Levy weź się ze pan za napastnika bo znowu z ręką w nocniku wylądujemy
10 lipca 2013, 17:04 [cytuj]
Pieniądze na transfery są. Będą pomocnicy, napastincy jak i obrońcy. Jeśli odejdzie Adebayor to pewnie przyjdzie Benteke i Soldado, ewentualnie Negredo. Jak nie uda się ściągnąć Eriksena to alternatywa to Pjanić, a skrzydłowy no to Chadli.
Pieniądze na transfery są. Będą pomocnicy, napastincy jak i obrońcy. Jeśli odejdzie Adebayor to pewnie przyjdzie Benteke i Soldado, ewentualnie Negredo. Jak nie uda się ściągnąć Eriksena to alternatywa to Pjanić, a skrzydłowy no to Chadli
10 lipca 2013, 17:32 [cytuj]
Może on popatrzył ile zdobyła Hiszpania grając bez 9 i teraz chce zrobić to samo u nas :rotfl:
Na skrzydło Mirallas by był dobry.
Może on popatrzył ile zdobyła Hiszpania grając bez 9 i teraz chce zrobić to samo u nas :rotfl: Na skrzydło Mirallas by był dobry
10 lipca 2013, 18:25 [cytuj]
Tottenham Hotspur’s attempt to sign 17-year-old attacking midfielder Alen Halilovic from Dinamo Zagreb has fallen through, according to reports in Croatia. Tottenham are said to have been unable to agree personal terms with Halilovic, who was apparently demanding €1.2million (£1m) a year, a house and scholarship for his two brothers.

Podobno my dajemy 800 tys euro zamiast 1,2 mln. Jeśli jesteśmy w stanie za dwójkę Halilovic, Jedvaj zapłacić 20 mln euro, a żal nam dodatkowych 400 tys za gościa, który ma być drugim Messim, to nasza polityka transferowa jest dla mnie jedną wielką zagadką... To chyba nie może być prawdziwy powód. :mysli:
Tottenham Hotspur’s attempt to sign 17-year-old attacking midfielder Alen Halilovic from Dinamo Zagreb has fallen through, according to reports in Croatia. Tottenham are said to have been unable to agree personal terms with Halilovic, who was apparently demanding €1.2million (£1m) a year, a house and scholarship for his two brothers. Podobno my dajemy 800 tys euro zamiast 1,2 mln. Jeśli jesteśmy w stanie za dwójkę Halilovic, Jedvaj zapłacić 20 mln euro, a żal nam dodatkowych 400 tys za gościa, który ma być drugim Messim, to nasza polityka transferowa jest dla mnie jedną wielką zagadką... To chyba nie może być prawdziwy powód. :mysli:
10 lipca 2013, 18:54 [cytuj]
+ jakies stypendia dla jego braci ;)

w ogóle po co jego bracia mają sie ciągnąć za nim:mysli:
+ jakies stypendia dla jego braci ;) w ogóle po co jego bracia mają sie ciągnąć za nim:mysli:
|<  <<  <  80  81  82  83  84    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 7 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się