Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  81  82  83  84  85    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
10 lipca 2013, 19:46 [cytuj]
Robert powiedział/a:
+ jakies stypendia dla jego braci ;)

w ogóle po co jego bracia mają sie ciągnąć za nim:mysli:

Nie każdy zdecydowałby się w wieku 17-18 lat wyjechać samemu do obcego państwa. Na jego miejscu też chciałbym wziąć ze sobą rodzinę.

Deulefou na rok w Evertonie
Nie każdy zdecydowałby się w wieku 17-18 lat wyjechać samemu do obcego państwa. Na jego miejscu też chciałbym wziąć ze sobą rodzinę. Deulefou na rok w Evertonie
10 lipca 2013, 19:56 [cytuj]
już Calibuli miał być drugim Drogbą :mysli:
już Calibuli miał być drugim Drogbą :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 lipca 2013, 19:58 [cytuj]
ta dlatego nie jestem zwolennikiem kupowania gimnazjalistów za miliony wole żeby te 20 mln o ile to prawda poszły na napastnika a nie na nich.
ta dlatego nie jestem zwolennikiem kupowania gimnazjalistów za miliony wole żeby te 20 mln o ile to prawda poszły na napastnika a nie na nich
10 lipca 2013, 20:29 [cytuj]
+ dom :)
+ dom :)
10 lipca 2013, 20:56 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Pieniądze na transfery są. Będą pomocnicy, napastincy jak i obrońcy. Jeśli odejdzie Adebayor to pewnie przyjdzie Benteke i Soldado, ewentualnie Negredo. Jak nie uda się ściągnąć Eriksena to alternatywa to Pjanić, a skrzydłowy no to Chadli

Nie ma szans. Nie wierzę, że nawet w przypadku sprzedaży Adebayora (ok.6 mln) klub kupi napastników za grubo ponad 40 mln Funtów. Nie ma szans. Levy ewentualnie kupi jednego drogiego snajpera, ale drugi to będzie ktoś typu Remy, czyli dużo tańszy i trochę słabszy :]

Btw. Deulofeu w Evertonie (wyp.) :glupek:
Nie ma szans. Nie wierzę, że nawet w przypadku sprzedaży Adebayora (ok.6 mln) klub kupi napastników za grubo ponad 40 mln Funtów. Nie ma szans. Levy ewentualnie kupi jednego drogiego snajpera, ale drugi to będzie ktoś typu Remy, czyli dużo tańszy i trochę słabszy :] Btw. Deulofeu w Evertonie (wyp.) :glupek:
10 lipca 2013, 21:33 [cytuj]
Tak wogóle to wiadomo ile HP będzie nam płacić za sponsorstwo na koszulkach ?
Tak wogóle to wiadomo ile HP będzie nam płacić za sponsorstwo na koszulkach ?
10 lipca 2013, 21:48 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Nie każdy zdecydowałby się w wieku 17-18 lat wyjechać samemu do obcego państwa. Na jego miejscu też chciałbym wziąć ze sobą rodzinę.

szczesny w wieku 16 lat wyjechał do arsenalu, w przeciwienstwie do tego typa to:
był młodszy
mieszkał u jakiejś obcej rodziny, a nie dostał dom i sprowadzoną rodzine
wyjechał i dopiero po 2 latach podpisał kontrakt, ten ma od razu i to dość wysoki

Lewandowski jak szedł do bvb to chyba dostał 1,6 mln a był królem strzelców polskiej ligi, a ten zagrał kilka meczy i już dostaje 1,2 mln

i to odrzuca?
szczesny w wieku 16 lat wyjechał do arsenalu, w przeciwienstwie do tego typa to: był młodszy mieszkał u jakiejś obcej rodziny, a nie dostał dom i sprowadzoną rodzine wyjechał i dopiero po 2 latach podpisał kontrakt, ten ma od razu i to dość wysoki Lewandowski jak szedł do bvb to chyba dostał 1,6 mln a był królem strzelców polskiej ligi, a ten zagrał kilka meczy i już dostaje 1,2 mln i to odrzuca?
10 lipca 2013, 21:51 [cytuj]
Jak donoszą mniej wiarygodne pismaki , Twente zaakcepowało ofertę opiewającą na 7 mln. funtów za Chadli'ego a metro podaje iż agent zawodnika mówił, że jego klient jest zainteresowany przejściem do Tottenhamu .
Jak donoszą mniej wiarygodne pismaki , Twente zaakcepowało ofertę opiewającą na 7 mln. funtów za Chadli'ego a metro podaje iż agent zawodnika mówił, że jego klient jest zainteresowany przejściem do Tottenhamu
10 lipca 2013, 22:43 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Jak donoszą mniej wiarygodne pismaki , Twente zaakcepowało ofertę opiewającą na 7 mln. funtów za Chadli'ego a metro podaje iż agent zawodnika mówił, że jego klient jest zainteresowany przejściem do Tottenhamu

bardzo dobry ruch. Odciąży Bale i Lennon. Jak ktoś mówi, że to zawodnik o klasę gorszy to chyba się z koniem na łby po zamieniał. 4 razy lepszy niż Towsend a tylko odrobinkę gorsz od Lennon
bardzo dobry ruch. Odciąży Bale i Lennon. Jak ktoś mówi, że to zawodnik o klasę gorszy to chyba się z koniem na łby po zamieniał. 4 razy lepszy niż Towsend a tylko odrobinkę gorsz od Lennon
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
10 lipca 2013, 23:04 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Jeszcze dociągnąć Chadili'ego do końca, dogadaćsię z AV i powoli mała reprezentacja Belgii się zacznie tworzyć. :rotfl:
Jeszcze dociągnąć Chadili'ego do końca, dogadaćsię z AV i powoli mała reprezentacja Belgii się zacznie tworzyć. :rotfl:
LMAO
11 lipca 2013, 00:52 [cytuj]
Hades powiedział/a:

no i? Przecież oni mają taką pakę, że na MS czy ME w przyszłości mogą namieszać bardziej niż Brazylia czy Portugalia. Wolałem Fellaini zamiast Paulinho ale teraz to Chadii, Mirallas i Benteke
no i? Przecież oni mają taką pakę, że na MS czy ME w przyszłości mogą namieszać bardziej niż Brazylia czy Portugalia. Wolałem Fellaini zamiast Paulinho ale teraz to Chadii, Mirallas i Benteke
11 lipca 2013, 00:53 [cytuj]
Hades powiedział/a:

11 lipca 2013, 01:01 [cytuj]
Hades powiedział/a:

11 lipca 2013, 01:19 [cytuj]
Ale ja nie mówię, że to źle, bo Belgia będzie ostro koksiła.
Kurczę, chciałbym tego Ranocchię. Ciekawe czy jakimś cudem udałoby się go wyciągnąć. Te ploty są budujące.
Ale ja nie mówię, że to źle, bo Belgia będzie ostro koksiła. Kurczę, chciałbym tego Ranocchię. Ciekawe czy jakimś cudem udałoby się go wyciągnąć. Te ploty są budujące
LMAO
11 lipca 2013, 08:13 [cytuj]
Roma are poised to complete the signing of Tin Jedvaj from Dinamo Zagreb, who had also attracted interest earlier this summer from Tottenham. The teenage defender has already undergone a medical, according to reports from Italy, with a 5million euro switch set to be confirmed soon.

yyy WTF? My dajemy 18 mln euro , a roma 5 i każdy się na to zgadza?
Roma are poised to complete the signing of Tin Jedvaj from Dinamo Zagreb, who had also attracted interest earlier this summer from Tottenham. The teenage defender has already undergone a medical, according to reports from Italy, with a 5million euro switch set to be confirmed soon. yyy WTF? My dajemy 18 mln euro , a roma 5 i każdy się na to zgadza?
11 lipca 2013, 08:59 [cytuj]
parodia co to się dzieje, za Ville odrzucili, za Jedvaja i Halilovića też -.- nie wiem w czym tkwi problem. Już nawet Deulofeu do Evertonu poszedł. Nikt młody nie chce przychodzić, omijają nasz klub normalnie
parodia co to się dzieje, za Ville odrzucili, za Jedvaja i Halilovića też -.- nie wiem w czym tkwi problem. Już nawet Deulofeu do Evertonu poszedł. Nikt młody nie chce przychodzić, omijają nasz klub normalnie
11 lipca 2013, 09:07 [cytuj]
osmieszamy sie na tym rynku transferowym :)
osmieszamy sie na tym rynku transferowym :)
To dare is to do.
11 lipca 2013, 09:29 [cytuj]
To nie koniec, Levy podobno chce kupić Benteke za 15 mln :brawo: Ludzie, on jest pierdolnięty czy jak? Brak mi słów :krzyk:
Z takim podejściem to od razu możemy sprzedać Adebayora i Defoe i nikogo nie kupować. Na jeden... wyjdzie.

On myśli że jak będzie stosował półśrodki oferując mniej niż zaoferuje Chelsea czy Liverpool to coś osiągnie (bo oni to by złożyli oferty pewnie w okolicach 30 milionów) a ten kurwa jaki uparty, do niego nic nie dociera. I znowu nam piłkarze uciekają. I będzie tak jak zimą, walczyli o Damiao, walczyli o Moutinho i nas olali, normalnie nas olali. Levy to idiota, nie umie negocjować. Myśli że jak będzie dawał takie oferty to będzie kimś a tak naprawdę jest frajerem bo żadnego napastnika od roku niema (nie licząc wykupienia Adebayora)
To nie koniec, Levy podobno chce kupić Benteke za 15 mln :brawo: Ludzie, on jest pierdolnięty czy jak? Brak mi słów :krzyk: Z takim podejściem to od razu możemy sprzedać Adebayora i Defoe i nikogo nie kupować. Na jeden... wyjdzie. On myśli że jak będzie stosował półśrodki oferując mniej niż zaoferuje Chelsea czy Liverpool to coś osiągnie (bo oni to by złożyli oferty pewnie w okolicach 30 milionów) a ten kurwa jaki uparty, do niego nic nie dociera. I znowu nam piłkarze uciekają. I będzie tak jak zimą, walczyli o Damiao, walczyli o Moutinho i nas olali, normalnie nas olali. Levy to idiota, nie umie negocjować. Myśli że jak będzie dawał takie oferty to będzie kimś a tak naprawdę jest frajerem bo żadnego napastnika od roku niema (nie licząc wykupienia Adebayora)
11 lipca 2013, 09:44 [cytuj]
Jezu nie przejmuj się tak weź se zapal jakiegoś jointa,
to co kupimy to kupimy i będzie jak będzie... xd
Jezu nie przejmuj się tak weź se zapal jakiegoś jointa, to co kupimy to kupimy i będzie jak będzie... xd
11 lipca 2013, 09:46 [cytuj]
No niby tak ziomek, ale ja nie mogę pojąć tej głupoty. Już nawet Southampton mogło by nam go podebrać :glupek: oni przecież na poważnie Damiao się interesują np.

Tak jak Saikor napisał, ośmieszamy sie w tym oknie
No niby tak ziomek, ale ja nie mogę pojąć tej głupoty. Już nawet Southampton mogło by nam go podebrać :glupek: oni przecież na poważnie Damiao się interesują np. Tak jak Saikor napisał, ośmieszamy sie w tym oknie
|<  <<  <  81  82  83  84  85    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 7 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się