Forum dyskusyjne
11 lipca 2013, 16:35 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Daniel wracaj z tej dziczy - najpierw Villa; teraz Bony ! --- i to jeszcze za jakie pieniądze poszli; aż żal tyłek ściska

Rafo też żałuję Bony, ale ludzie mówią, że w przeciętnym klubie w NL jest trudniej strzelać gole niż w przeciętnym klubie w La Liga(z czym się ogólnie nie zgadzam) Nie widzę powodu dla którego trzeba się bardziej zachwycać Soldado/Negredo niż wyczynem Bony.
Bony to był idealny napastnik dla nas. Dużo lepszy od Benteke(i tańszy). Nie kumam tej polityki. Ruchają nas jakieś Swansea, Atletico, Romy. Zaraz się okaże, że takie Southampton kupi Damiao w jeden miesiąc czego my nie potrafiliśmy w trzy sezony dokonać. Może Ty to ogarniasz i mi wytłumaczysz podłoże tejże sytuacji?
Rafo też żałuję Bony, ale ludzie mówią, że w przeciętnym klubie w NL jest trudniej strzelać gole niż w przeciętnym klubie w La Liga(z czym się ogólnie nie zgadzam) Nie widzę powodu dla którego trzeba się bardziej zachwycać Soldado/Negredo niż wyczynem Bony.
Bony to był idealny napastnik dla nas. Dużo lepszy od Benteke(i tańszy). Nie kumam tej polityki. Ruchają nas jakieś Swansea, Atletico, Romy. Zaraz się okaże, że takie Southampton kupi Damiao w jeden miesiąc czego my nie potrafiliśmy w trzy sezony dokonać. Może Ty to ogarniasz i mi wytłumaczysz podłoże tejże sytuacji?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
11 lipca 2013, 16:39 [cytuj]
Piznąć akcję każdy fan kogutów na świecie po 1 euro i mamy na Suareza

LOL
Piznąć akcję każdy fan kogutów na świecie po 1 euro i mamy na Suareza :P LOL
11 lipca 2013, 16:41 [cytuj]
Dzięki brat, od razu po ich pojawieniu się widziałem jak się będziemy teraz ładnie prezentować. A tak z innej beczki jak urlop, udany?
Dzięki brat, od razu po ich pojawieniu się widziałem jak się będziemy teraz ładnie prezentować. A tak z innej beczki jak urlop, udany? :rotfl:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
11 lipca 2013, 16:50 [cytuj]
Gdyby ludzie w klubie byli tak głupi jak wy o nich tutaj piszecie, to byśmy walczyli o utrzymanie, nie o czołówkę.
ProVex, Suarez to sobie w Fifie kup. Teraz jeszcze ma kilka meczów bana, a w ciągu sezonu kolejne kilka złapie. Już bym wolał Sturridge'a.
Poza tym... Jovetić? Serio? Jak na napastnika, to za mało bramek strzela.
Już bym wolał Luisa Muriel. A gdyby nie ograniczała nas pozycja, to bym wolał od niego Ljajica czy Lamelę w tej samej cenie.
jin, pogadamy jak Bony w pierwszym sezonie chociaż do 15 bramek dobije.
Gdyby ludzie w klubie byli tak głupi jak wy o nich tutaj piszecie, to byśmy walczyli o utrzymanie, nie o czołówkę. :wysmiewacz:
ProVex, Suarez to sobie w Fifie kup. Teraz jeszcze ma kilka meczów bana, a w ciągu sezonu kolejne kilka złapie. Już bym wolał Sturridge'a.
Poza tym... Jovetić? Serio? Jak na napastnika, to za mało bramek strzela.
Już bym wolał Luisa Muriel. A gdyby nie ograniczała nas pozycja, to bym wolał od niego Ljajica czy Lamelę w tej samej cenie.
jin, pogadamy jak Bony w pierwszym sezonie chociaż do 15 bramek dobije
LMAO
11 lipca 2013, 16:59 [cytuj]
"pogadamy jak Bony w pierwszym sezonie chociaż do 15 bramek dobije."
--
pogadamy .. pamiętam jak AV zakupiło Benteke w tamtym roku, a były też ploty, że Spurs nim się interesowali i co ?? -- i metka teraz na Belgu wisi 25 mln, a wyciągnęli go za 8 baniek bodaj
--
pogadamy .. pamiętam jak AV zakupiło Benteke w tamtym roku, a były też ploty, że Spurs nim się interesowali i co ?? -- i metka teraz na Belgu wisi 25 mln, a wyciągnęli go za 8 baniek bodaj
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 lipca 2013, 17:22 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
--
wtedy był za słaby dla nas
wtedy był za słaby dla nas:rotfl:
11 lipca 2013, 18:20 [cytuj]
ciekawi mnie czy u nas wypaliłoby coś takiego że piłkarz wymusza zakontraktowanie kogoś. No jest Bale i mówi coś takiego przy ustalaniu nowego kontraktu żeby zakontraktować tego i tego. Dajmy na to jest cel: Liga Mistrzów w przyszłym sezonie to kogoś sensownego trzeba kupić. A w innych klubach chyba coś takiego działa
ciekawi mnie czy u nas wypaliłoby coś takiego że piłkarz wymusza zakontraktowanie kogoś. No jest Bale i mówi coś takiego przy ustalaniu nowego kontraktu żeby zakontraktować tego i tego. Dajmy na to jest cel: Liga Mistrzów w przyszłym sezonie to kogoś sensownego trzeba kupić. A w innych klubach chyba coś takiego działa
11 lipca 2013, 18:46 [cytuj]
Według The Times Dempsey jest na wylocie aby zebrać środki na transfer Benteke. Ja tam tego nie popieram Dempsey strzelił kilka ważnych bramek a Benteke mimo super sezonu jest dla mnie dalej wielką niewiadomą.
Według The Times Dempsey jest na wylocie aby zebrać środki na transfer Benteke. Ja tam tego nie popieram Dempsey strzelił kilka ważnych bramek a Benteke mimo super sezonu jest dla mnie dalej wielką niewiadomą
11 lipca 2013, 18:55 [cytuj]
jego akurat bym zostawił, może grać w ataku, za napastnikiem i na boku
to Ade moze być sprzedany, Hudd w Sunderlandzie, Parker gdzies pójdzie to juz jest troche kasy
no i te 50 mln
zostało wydane póki co 17, jeśli Chadli też już, to z 24, zostało 26
a chce dac 15mln za Benteke
jego akurat bym zostawił, może grać w ataku, za napastnikiem i na boku
to Ade moze być sprzedany, Hudd w Sunderlandzie, Parker gdzies pójdzie to juz jest troche kasy
no i te 50 mln
zostało wydane póki co 17, jeśli Chadli też już, to z 24, zostało 26
a chce dac 15mln za Benteke:mysli:
11 lipca 2013, 18:55 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:
nie przeszłoby, jaśnie prezesik nie jest łatwą osobą
nie przeszłoby, jaśnie prezesik nie jest łatwą osobą
11 lipca 2013, 19:02 [cytuj]
Robert, nie mamy sztywnego limitu. To tylko pismaki wariują i piszą głupoty. Ile będzie można to wydamy.
Robert, nie mamy sztywnego limitu. To tylko pismaki wariują i piszą głupoty. Ile będzie można to wydamy
LMAO
11 lipca 2013, 19:04 [cytuj]
TOTTENHAM could be readying a bid for former Real Madrid starlet Daniel Opare.
Sources in Belgium have revealed the North London outfit are looking to drop Scott Parker, who's believed to be close to switching to Championship side QPR, from the wage list and replace him with the young wingback.
André Villas-Boas is said to be keen on signing the Standard Liège player, who made 49 appearances for The Reds.
Opare recently revealed his desire for a move to the Premier League, announcing: "I am flattered by the interest of Spurs.
"They are a very good team in England I will jump at the chance to join them if they reach an agreement with my current club.
"I know there is a long way to go yet and also the level in England is a lot higher than in Belgium, but I think I can play there at a good level.
"If I get the chance to play for a team like Tottenham I will take it."
TOTTENHAM could be readying a bid for former Real Madrid starlet Daniel Opare.
Sources in Belgium have revealed the North London outfit are looking to drop Scott Parker, who's believed to be close to switching to Championship side QPR, from the wage list and replace him with the young wingback.
André Villas-Boas is said to be keen on signing the Standard Liège player, who made 49 appearances for The Reds.
Opare recently revealed his desire for a move to the Premier League, announcing: "I am flattered by the interest of Spurs.
"They are a very good team in England I will jump at the chance to join them if they reach an agreement with my current club.
"I know there is a long way to go yet and also the level in England is a lot higher than in Belgium, but I think I can play there at a good level.
"If I get the chance to play for a team like Tottenham I will take it."
11 lipca 2013, 19:26 [cytuj]
http://www.tottenham24.pl/news/Clint-Dempsey-na-wylocie-z-klubu-1038
Wychodzi na to że Dempsey odejdzie..

No trochę mi go szkoda, ale ma swoje lata. Widać ze AVB zawziął się na Benteke.

Dobrze dobrze. Może się uda spełnić jedno nasze marzenie. Wtedy będzie już
http://www.tottenham24.pl/news/Clint-Dempsey-na-wylocie-z-klubu-1038
Wychodzi na to że Dempsey odejdzie.. :bezradny: No trochę mi go szkoda, ale ma swoje lata. Widać ze AVB zawziął się na Benteke. :cwaniak::cwaniak: Dobrze dobrze. Może się uda spełnić jedno nasze marzenie. Wtedy będzie już :ok:
11 lipca 2013, 19:43 [cytuj]
luk19 powiedział/a:
Benteke mimo super sezonu jest dla mnie dalej wielką niewiadomą
Lepiej niepewny benteke niż pewna słabość defoe
11 lipca 2013, 19:44 [cytuj]
ProVex powiedział/a:

:brawo::brawo:
11 lipca 2013, 20:10 [cytuj]
Skoro swansea kupiła bonego , to może michu jest na wylocie? Podobny do benteke a i pewnie tańszy
Skoro swansea kupiła bonego , to może michu jest na wylocie? Podobny do benteke a i pewnie tańszy
11 lipca 2013, 20:17 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Nie aż tak podobny bo biały.
Nie aż tak podobny bo biały. :D
11 lipca 2013, 20:31 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
- Michu

.. o tym samym pomyślałem; transermarkt wycenia go około 12 mln GBP. Myślę, że za 14 - 15 mln milibyśmy go na wyjazd do Azji.
- Michu :ok: .. o tym samym pomyślałem; transermarkt wycenia go około 12 mln GBP. Myślę, że za 14 - 15 mln milibyśmy go na wyjazd do Azji
11 lipca 2013, 20:34 [cytuj]
Robert powiedział/a:
wtedy był za słaby dla nas

właśnie, czy jedynym argumentem tego, że napastnik jest bardzo dobry jest odpowiednio wysoka cena za niego??
właśnie, czy jedynym argumentem tego, że napastnik jest bardzo dobry jest odpowiednio wysoka cena za niego??:mysli:
11 lipca 2013, 20:39 [cytuj]
Nie skreślajcie Dempseya tak szybko. Spoko ziomek to jest. Wolę go od jakiegoś Pichu.
Nie skreślajcie Dempseya tak szybko. Spoko ziomek to jest. Wolę go od jakiegoś Pichu
LMAO