Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  85  86  87  88  89    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
11 lipca 2013, 20:47 [cytuj]
Wanyama do Southampton 12,5 mln

RAFO THFC powiedział/a:
- Michu :ok: .. o tym samym pomyślałem; transermarkt wycenia go około 12 mln GBP. Myślę, że za 14 - 15 mln milibyśmy go na wyjazd do Azji

i ile on niby kosztował Łabędzie? 2 mln? Świetny interes zrobili :ok:
11 lipca 2013, 20:58 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
właśnie, czy jedynym argumentem tego, że napastnik jest bardzo dobry jest odpowiednio wysoka cena za niego??:mysli:

nie nie

wtedy strzelał w Belgi tak jak teraz Bony w Holandii

Ale mi osobiście Bony jakoś sie nie podobał z tego co widziałem ;P

My musimy mieć ogranego gościa w angli :rotfl:
nie nie wtedy strzelał w Belgi tak jak teraz Bony w Holandii Ale mi osobiście Bony jakoś sie nie podobał z tego co widziałem ;P My musimy mieć ogranego gościa w angli :rotfl:
11 lipca 2013, 22:51 [cytuj]
Według The Independent Chelsea aby zrobić miejsce dla Wayne'a Rooney'a chce sprzedać Fernando Torresa i Dembę Ba. Ba max 5 milionów euro można śmiało brać ;d
Według The Independent Chelsea aby zrobić miejsce dla Wayne'a Rooney'a chce sprzedać Fernando Torresa i Dembę Ba. Ba max 5 milionów euro można śmiało brać ;d
11 lipca 2013, 23:03 [cytuj]
Szkoleniowiec Juventusu, Antonio Conte zdradził, że klub zaakceptował ofertę angielskiego Sunderlandu za Emanuele Giaccheriniego. Czarne Koty zapłacą za pomocnika 9 milionów euro.

Kolejny piłkarz za małe pieniądze, który przydałby się nam w składzie. Może powalczyłby z lennonem o podstawe? :mysli:
Szkoleniowiec Juventusu, Antonio Conte zdradził, że klub zaakceptował ofertę angielskiego Sunderlandu za Emanuele Giaccheriniego. Czarne Koty zapłacą za pomocnika 9 milionów euro. Kolejny piłkarz za małe pieniądze, który przydałby się nam w składzie. Może powalczyłby z lennonem o podstawe? :mysli:
11 lipca 2013, 23:16 [cytuj]
Po co on jeśli kupiliśmy Chadliego?
11 lipca 2013, 23:31 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Nie rozpędzajmy się tak. Ale szczerze mówiąc, Giaccherini wcale nie jest taki dobry.
Nie rozpędzajmy się tak. Ale szczerze mówiąc, Giaccherini wcale nie jest taki dobry
LMAO
11 lipca 2013, 23:43 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8819557/Transfer-news-Ipswich-pondering-loan-move-for-Tottenham-s-Bongani-Khumalo

Moglibyśmy go w końcu sprzedać a nie co rok wypożyczenia aż mu się wreszcie kontrakt skończy. I tak nic z niego nie będzie.
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8819557/Transfer-news-Ipswich-pondering-loan-move-for-Tottenham-s-Bongani-Khumalo Moglibyśmy go w końcu sprzedać a nie co rok wypożyczenia aż mu się wreszcie kontrakt skończy. I tak nic z niego nie będzie
11 lipca 2013, 23:55 [cytuj]
Wal powiedział/a:
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8819557/Transfer-news-Ipswich-pondering-loan-move-for-Tottenham-s-Bongani-Khumalo

Moglibyśmy go w końcu sprzedać a nie co rok wypożyczenia aż mu się wreszcie kontrakt skończy. I tak nic z niego nie będzie

Coś czuję, że nikt nie chce na niego wyłożyć parę milionów euro, a lepiej tak czy inaczej, żeby jakiś klub mu płacił tygodniówkę niż Tottenham.

Najlepsze byłyby chociaż te 2 miliony euro, ale ktoś jest wart tyle ile ktoś chce za niego dać.
Coś czuję, że nikt nie chce na niego wyłożyć parę milionów euro, a lepiej tak czy inaczej, żeby jakiś klub mu płacił tygodniówkę niż Tottenham. Najlepsze byłyby chociaż te 2 miliony euro, ale ktoś jest wart tyle ile ktoś chce za niego dać
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
11 lipca 2013, 23:58 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

My też kiedyś dobry interes zrobiliśmy wypożyczając Adebayora z Manchesteru City, ale rok później gorszy decydując się na transfer definitywny :bezradny:

Michu i tak jest nie do wyciągnięcia. Laudrupem interesowało się kilka drużyn i stwierdził, że zostanie w Swansea pod warunkiem jak włodarze wzmocnią zespół i nie odejdą największe gwiazdy.
My też kiedyś dobry interes zrobiliśmy wypożyczając Adebayora z Manchesteru City, ale rok później gorszy decydując się na transfer definitywny :bezradny: Michu i tak jest nie do wyciągnięcia. Laudrupem interesowało się kilka drużyn i stwierdził, że zostanie w Swansea pod warunkiem jak włodarze wzmocnią zespół i nie odejdą największe gwiazdy
12 lipca 2013, 00:00 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Nie rozpędzajmy się tak. Ale szczerze mówiąc, Giaccherini wcale nie jest taki dobry

Nie jestem fascynatem ligi włoskiej, ale kilka razy oglądałem Giaccheriniego w akcji i wywarł na mnie dobre wrażenie (być może po prostu trafiłem na mecze, gdzie dobrze się prezentował :mysli:). Tym bardziej nie oglądam ligi holenderskiej i Chadliego po prostu nie znam.

Może się mylę,ale z powyższej dwójki, za te same pieniądze, wolałbym Włocha :)
Nie jestem fascynatem ligi włoskiej, ale kilka razy oglądałem Giaccheriniego w akcji i wywarł na mnie dobre wrażenie (być może po prostu trafiłem na mecze, gdzie dobrze się prezentował :mysli:). Tym bardziej nie oglądam ligi holenderskiej i Chadliego po prostu nie znam. Może się mylę,ale z powyższej dwójki, za te same pieniądze, wolałbym Włocha :)
12 lipca 2013, 00:02 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Nie jestem fascynatem ligi włoskiej, ale kilka razy oglądałem Giaccheriniego w akcji i wywarł na mnie dobre wrażenie (być może po prostu trafiłem na mecze, gdzie dobrze się prezentował :mysli:). Tym bardziej nie oglądam ligi holenderskiej i Chadliego po prostu nie znam.

Może się mylę,ale z powyższej dwójki, za te same pieniądze, wolałbym Włocha :)

Jakby był tak dobrym skrzydłowym to Juventus nie kwapiłby się, aby go sprzedać. Dla mnie pewnego poziomu nigdy nie przeskoczył i prawdopodobnie tego nie zrobi. Fajnie byłoby mieć go na ławce rezerwowych, ale lepiej postawić na jakiegoś młodego zawodnika, który ma potencjał, aby się rozwinąć i grać na wysokim poziomie.
Jakby był tak dobrym skrzydłowym to Juventus nie kwapiłby się, aby go sprzedać. Dla mnie pewnego poziomu nigdy nie przeskoczył i prawdopodobnie tego nie zrobi. Fajnie byłoby mieć go na ławce rezerwowych, ale lepiej postawić na jakiegoś młodego zawodnika, który ma potencjał, aby się rozwinąć i grać na wysokim poziomie
12 lipca 2013, 00:11 [cytuj]
Jest niski, w Juventusie rzadko gra. Za 7 mln na ławkę przyzwoity zawodnik, ale ma już 28 lat i o lepszy raczej już o wiele nie będzie. Według mnie nie byłby dla nas lepszy od Dempseya.
Jest niski, w Juventusie rzadko gra. Za 7 mln na ławkę przyzwoity zawodnik, ale ma już 28 lat i o lepszy raczej już o wiele nie będzie. Według mnie nie byłby dla nas lepszy od Dempseya
LMAO
12 lipca 2013, 00:33 [cytuj]
Ogólnie rzecz biorąc, moim zdaniem transfer Chadliego jest trochę bez sensu :bezradny: Przecież mamy zmiennika dla Lennona (Holtby, Siggurdsson i przede wszystkim Townsend), a Chadli raczej nie wygryzie Anglika ze składu. Lepiej będzie jeśli pieniądze z jego transferu przeznaczylibyśmy na wzmocnienie linii ataku (np. kupno Remy'ego) :tak:
Ogólnie rzecz biorąc, moim zdaniem transfer Chadliego jest trochę bez sensu :bezradny: Przecież mamy zmiennika dla Lennona (Holtby, Siggurdsson i przede wszystkim Townsend), a Chadli raczej nie wygryzie Anglika ze składu. Lepiej będzie jeśli pieniądze z jego transferu przeznaczylibyśmy na wzmocnienie linii ataku (np. kupno Remy'ego) :tak:
12 lipca 2013, 00:44 [cytuj]
Holtby nie jest skrzydłowym to samo Siggi, nie radzili sobie z boku.
Zmieników na bok mamy jedynie Townsend i Dempsey, jeśli go sprzedadzą to zostaje jeden co moze normalnie grać na skrzydle
Holtby nie jest skrzydłowym to samo Siggi, nie radzili sobie z boku. Zmieników na bok mamy jedynie Townsend i Dempsey, jeśli go sprzedadzą to zostaje jeden co moze normalnie grać na skrzydle
12 lipca 2013, 01:45 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
właśnie, czy jedynym argumentem tego, że napastnik jest bardzo dobry jest odpowiednio wysoka cena za niego??:mysli:

Jedynym argumentem przez niektórych tu piszących jest fakt, że do nas muszą przychodzić same pewne gęby z mnóstwem goli przez 2 - 3 sezony. Nas podobno nie stać jak np Borrusie na kupno Kagawy czy Porto Hulka(obai wyczesani z Japonii) My już jesteśmy wielka firma i dla nas to potwarz zaryzykować z jakimś no name'em, który w swojej lidze wymiata i strzela 20 goli(no bo przecież premier league jest inna bajka jak złoto i tombak i tylko z La Liga albo serie A są zawodnicy godni do gry w naszym klubie). My musimy pierd...lić się 3 sezony z agentami Damiao, a teraz 2 sezony będziemy się bić o Benteke. Albo nasz scouting jest do d..py albo komuś w klubie się sufit na głowę spadł i uważa nas za bóg wie jaki klub dla bóg wie jakich zawodników(gwiazd). Jak chce się być bóg wie jakim klubem to trzeba odciąć metkę Żydkowego negocjatora i wyskakiwać z kasy.

Hades nikt go nie skreśla. Tylko takich Dempseyów Ci w świecie dostatek(za mniejszą kasę) Bony wciągał Dempseya nosem a kosztował Swansea tylko 3 mln więcej.
Jedynym argumentem przez niektórych tu piszących jest fakt, że do nas muszą przychodzić same pewne gęby z mnóstwem goli przez 2 - 3 sezony. Nas podobno nie stać jak np Borrusie na kupno Kagawy czy Porto Hulka(obai wyczesani z Japonii) My już jesteśmy wielka firma i dla nas to potwarz zaryzykować z jakimś no name'em, który w swojej lidze wymiata i strzela 20 goli(no bo przecież premier league jest inna bajka jak złoto i tombak i tylko z La Liga albo serie A są zawodnicy godni do gry w naszym klubie). My musimy pierd...lić się 3 sezony z agentami Damiao, a teraz 2 sezony będziemy się bić o Benteke. Albo nasz scouting jest do d..py albo komuś w klubie się sufit na głowę spadł i uważa nas za bóg wie jaki klub dla bóg wie jakich zawodników(gwiazd). Jak chce się być bóg wie jakim klubem to trzeba odciąć metkę Żydkowego negocjatora i wyskakiwać z kasy. Hades nikt go nie skreśla. Tylko takich Dempseyów Ci w świecie dostatek(za mniejszą kasę) Bony wciągał Dempseya nosem a kosztował Swansea tylko 3 mln więcej
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
12 lipca 2013, 01:48 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Towsend i Chadli? Owszem ale Towsend to na razie może go tylko podpatrywać i prosić Boga o taką formę i umiejętności
Towsend i Chadli? Owszem ale Towsend to na razie może go tylko podpatrywać i prosić Boga o taką formę i umiejętności
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
12 lipca 2013, 02:52 [cytuj]
http://www.givemesport.com/358922-liverpool-spurs-dealt-tello-transfer-blow
http://www.givemesport.com/358922-liverpool-spurs-dealt-tello-transfer-blow
12 lipca 2013, 07:52 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Nie skreślajcie Dempseya tak szybko. Spoko ziomek to jest. Wolę go od jakiegoś Pichu

Ten pichu gra znacznie lepiej od naszego dempseya i może wyciągnęlibyśmy go ze swansea za podobną kasę co amerykanina z Fulham .

Diego powiedział/a:
Nie jestem fascynatem ligi włoskiej, ale kilka razy oglądałem Giaccheriniego w akcji i wywarł na mnie dobre wrażenie (

Giaccherini czasem grał lepiej od marchisio , szkoda że się nim nie zainteresowaliśmy ;(
Ten pichu gra znacznie lepiej od naszego dempseya i może wyciągnęlibyśmy go ze swansea za podobną kasę co amerykanina z Fulham . [quote=Diego]Nie jestem fascynatem ligi włoskiej, ale kilka razy oglądałem Giaccheriniego w akcji i wywarł na mnie dobre wrażenie (
12 lipca 2013, 08:47 [cytuj]
Wedlug SkySports jak i tez Daily Star ktoremu to raczej wierzyc duzo nie mozna Paul Lambert chce pozyskac w miejsce Benteke, o ile ten odejdzie, Demba Ba. Nie zdziwilbym sie jakby doszlo do wymiany z doplata i Benteke wyladuje w Chelsea
Wedlug SkySports jak i tez Daily Star ktoremu to raczej wierzyc duzo nie mozna Paul Lambert chce pozyskac w miejsce Benteke, o ile ten odejdzie, Demba Ba. Nie zdziwilbym sie jakby doszlo do wymiany z doplata i Benteke wyladuje w Chelsea
12 lipca 2013, 09:53 [cytuj]
Aston Villę interesuje tylko kasa. Kadrę mają skompletowaną, więc wyprzedają szrot. Do wzięcia Ireland i dwaj geniusze z WHL Hutton i Bent. Benteke może odejść za 25 milionów albo zostaje na Villa Park. Od niego zależy czy będzie grał czy trybuny grzał.

Villa teraz płaci ok 20k na tydzień więc na głośne nazwiska nie ma co liczyć Skupują drugoligowych ogórków z nadzieją, że Lambert zrobi z nich piłkarzy.
Aston Villę interesuje tylko kasa. Kadrę mają skompletowaną, więc wyprzedają szrot. Do wzięcia Ireland i dwaj geniusze z WHL Hutton i Bent. Benteke może odejść za 25 milionów albo zostaje na Villa Park. Od niego zależy czy będzie grał czy trybuny grzał. Villa teraz płaci ok 20k na tydzień więc na głośne nazwiska nie ma co liczyć Skupują drugoligowych ogórków z nadzieją, że Lambert zrobi z nich piłkarzy
|<  <<  <  85  86  87  88  89    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 15 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się