Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  86  87  88  89  90    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
12 lipca 2013, 11:07 [cytuj]
Nie ma to jak pisać, że kupilibyśmy Michu za 12.5 miliona, bo tak pisze na Transfermarkcie :brawo:
http://transfery.info/55448,laudrup-michu-wart-co-najmniej-30-milionow-funtow
Artykuł z grudnia, ale myślę że za około 20 milionów byłby do wyciągnięcia. Sam piłkarz w udzielanych wywiadach jakoś specjalnie nie palił się do odejścia.
Nie ma to jak pisać, że kupilibyśmy Michu za 12.5 miliona, bo tak pisze na Transfermarkcie :brawo: http://transfery.info/55448,laudrup-michu-wart-co-najmniej-30-milionow-funtow Artykuł z grudnia, ale myślę że za około 20 milionów byłby do wyciągnięcia. Sam piłkarz w udzielanych wywiadach jakoś specjalnie nie palił się do odejścia
12 lipca 2013, 11:14 [cytuj]
według tej strony Benteke kosztuje 18 mln ojro, a oni chcą 25:plask:
według tej strony Benteke kosztuje 18 mln ojro, a oni chcą 25:plask:
12 lipca 2013, 11:30 [cytuj]
A couple of papers are saying that Tom Huddlestone is set to become the latest buy in Paolo Di Canio’s summer spree. It is reported that the Tottenham midfielder can talk to Sunderland after a £5million fee was agreed.
A couple of papers are saying that Tom Huddlestone is set to become the latest buy in Paolo Di Canio’s summer spree. It is reported that the Tottenham midfielder can talk to Sunderland after a £5million fee was agreed
12 lipca 2013, 12:37 [cytuj]
Czyli 20 milionów za 27-letniego kolesia, który zagrał jeden dobry sezon w całej karierze jest okej, a za 22-letniego Benteke to zbyt dużo?

ProVex powiedział/a:
Ten pichu gra znacznie lepiej od naszego dempseya i może wyciągnęlibyśmy go ze swansea za podobną kasę co amerykanina z Fulham .

Chcesz Pichu za 6 mln funtów? :wysmiewacz:

ProVex powiedział/a:
Giaccherini czasem grał lepiej od marchisio , szkoda że się nim nie zainteresowaliśmy ;(

Gallas też w kilku meczach zagrał lepiej od Vertonghena, a czy to znaczy, że jest od niego lepszy?

jin_tae powiedział/a:
Hades nikt go nie skreśla. Tylko takich Dempseyów Ci w świecie dostatek(za mniejszą kasę) Bony wciągał Dempseya nosem a kosztował Swansea tylko 3 mln więcej

Dempsey był 2 razy tańszy, sprawdzony w Fulham i strzelił tyle bramek co Adebayor w tamtym sezonie.
Chcesz Pichu za 6 mln funtów? :wysmiewacz: [quote=ProVex]Giaccherini czasem grał lepiej od marchisio , szkoda że się nim nie zainteresowaliśmy ;(
LMAO
12 lipca 2013, 12:52 [cytuj]
Dempsey to dobry piłkarz. Dajcie mu przepracować ten czas przygotowawczy i zobaczycie na co go stać. Zresztą to samo będzie z Holtbym. A was koledzy proszę, nie panikujcie. Od początku było wiadomo że napastnik jest potrzebny. Skoro Benteke złożył transfer request to znaczy że coś musi być na rzeczy. Kupimy jeszcze skrzydłowego (Mirallas please) i jesteśmy gotowi na sezon.
Lloris, Rose Verts Dawson Walker Sandro Paulinho Dembele Lennon Bale Benteke i mamy jeszcze w obwodzie kilku naprawde ciekawych grajkow. Boję się tylko o obronę. Kto będzie grał, gdyby Walker kontuzje złapał?
Dempsey to dobry piłkarz. Dajcie mu przepracować ten czas przygotowawczy i zobaczycie na co go stać. Zresztą to samo będzie z Holtbym. A was koledzy proszę, nie panikujcie. Od początku było wiadomo że napastnik jest potrzebny. Skoro Benteke złożył transfer request to znaczy że coś musi być na rzeczy. Kupimy jeszcze skrzydłowego (Mirallas please) i jesteśmy gotowi na sezon. Lloris, Rose Verts Dawson Walker Sandro Paulinho Dembele Lennon Bale Benteke i mamy jeszcze w obwodzie kilku naprawde ciekawych grajkow. Boję się tylko o obronę. Kto będzie grał, gdyby Walker kontuzje złapał?
12 lipca 2013, 12:58 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Kto będzie grał, gdyby Walker kontuzje złapał?

Spokojnie, Walker jest niezniszczalny, po Bale to mój ulubiony zawodnik także o prawą obronę się nie martwie ;)
Spokojnie, Walker jest niezniszczalny, po Bale to mój ulubiony zawodnik także o prawą obronę się nie martwie ;)
12 lipca 2013, 13:03 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Boję się tylko o obronę. Kto będzie grał, gdyby Walker kontuzje złapał?

Kaboul;)
Kaboul;)
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
12 lipca 2013, 13:21 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Towsend i Chadli? Owszem ale Towsend to na razie może go tylko podpatrywać i prosić Boga o taką formę i umiejętności

Nie chcę oceniać Chadliego, tym bardziej, że nie widziałem go w akcji. Chciałbym jednak żeby w tym sezonie Townsend dostał więcej szans występów, bo widać , że na wypożyczeniu w QPR zrobił duży postęp. W tym sezonie udowodni swoją wartość :]
Nie chcę oceniać Chadliego, tym bardziej, że nie widziałem go w akcji. Chciałbym jednak żeby w tym sezonie Townsend dostał więcej szans występów, bo widać , że na wypożyczeniu w QPR zrobił duży postęp. W tym sezonie udowodni swoją wartość :]
12 lipca 2013, 14:14 [cytuj]
Skąd wgl info o tym Chadlim, nic o nim jeszcze nie slyszalem, ze wgl THFC się nim interesuje, a ktoś tu już snuje nawet tezy, że już u nas jest.
Skąd wgl info o tym Chadlim, nic o nim jeszcze nie slyszalem, ze wgl THFC się nim interesuje, a ktoś tu już snuje nawet tezy, że już u nas jest
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
12 lipca 2013, 14:14 [cytuj]
Przeprasza, wyszło podwojnie.
Przeprasza, wyszło podwojnie
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
12 lipca 2013, 15:07 [cytuj]
http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/tottenham-could-sign-fc-twentes-nacer-chadli-with-clubs-believed-to-be-in-talks-8700364.html

Proszę bardzo playmaker ;) dobre źródło odnośnie Chadliego

+ Dailymail
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2359304/Nacer-Chadli-close-signing-Tottenham-Hotspur-Twente.html
http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/tottenham-could-sign-fc-twentes-nacer-chadli-with-clubs-believed-to-be-in-talks-8700364.html Proszę bardzo playmaker ;) dobre źródło odnośnie Chadliego + Dailymail http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2359304/Nacer-Chadli-close-signing-Tottenham-Hotspur-Twente.html
12 lipca 2013, 15:14 [cytuj]
Solidny rezerwowy będzie, wątpie że przeskoczy skillem Aarona.
Solidny rezerwowy będzie, wątpie że przeskoczy skillem Aarona
12 lipca 2013, 15:42 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=VwpOlzFLmaw

--
ja tam jestem za!:ok:
http://www.youtube.com/watch?v=VwpOlzFLmaw -- ja tam jestem za!:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 lipca 2013, 16:06 [cytuj]
Transfer Chadliego jest nawet sensownym ruchem. Oczywiście ja nie jestem żadnym szkoleniowcem, ale... :) Aron gra na prawej a na lewej będzie konkurencja Chadliego z Towsendem. W razie kontuzji Azzy mamy więcej opcji, nie zapominając o Rose i BAE. Bodajże Benny grał jeden mecz na skrzydle w minionym sezonie. Nie był to przebłysk, ale przeciętny występ. BAle na środku i uczy pozostałych chłopców jak sie tam gra :) Nadal oczywiście czekamy na napastnika.
Transfer Chadliego jest nawet sensownym ruchem. Oczywiście ja nie jestem żadnym szkoleniowcem, ale... :) Aron gra na prawej a na lewej będzie konkurencja Chadliego z Towsendem. W razie kontuzji Azzy mamy więcej opcji, nie zapominając o Rose i BAE. Bodajże Benny grał jeden mecz na skrzydle w minionym sezonie. Nie był to przebłysk, ale przeciętny występ. BAle na środku i uczy pozostałych chłopców jak sie tam gra :) Nadal oczywiście czekamy na napastnika
Blue and white blood...
12 lipca 2013, 16:33 [cytuj]
" Nadal oczywiście czekamy na napastnika "
:lezkawoku:

z utęsknieniem
" Nadal oczywiście czekamy na napastnika " :lezkawoku: z utęsknieniem
12 lipca 2013, 22:19 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

:lezkawoku:

z utęsknieniem

Darren Bent pyta czy to z utęsknieniem co piszesz Rafo jest szczere i prawdziwe :rotfl:
Darren Bent pyta czy to z utęsknieniem co piszesz Rafo jest szczere i prawdziwe :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
12 lipca 2013, 22:37 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

najlepsze co może zrobić DB dla TOTT to zagrać dla Arse
najlepsze co może zrobić DB dla TOTT to zagrać dla Arse
12 lipca 2013, 22:47 [cytuj]
Jak tak sobie patrzę na kwotę, jaką Real zapłacił za Illarramendiego (32 banki) to kwota, jakiej oczekuje Aston Villa przestaje mnie dziwić ...

futbolu, nie podążaj tą drogą ... ;)
Jak tak sobie patrzę na kwotę, jaką Real zapłacił za Illarramendiego (32 banki) to kwota, jakiej oczekuje Aston Villa przestaje mnie dziwić ... futbolu, nie podążaj tą drogą ... ;)
12 lipca 2013, 23:40 [cytuj]
Wygląda na to, że Levy uparł się na Benteke :cwaniak:

Tottenham will fire the opening salvo in their bid to extract Christian Benteke from Aston Villa next week by lodging their first bid for the striker.
It is understood that the north London club will offer £20million for the Belgium international as the battle to prise him out of Villa Park begins.
Villa have so far made their stance clear and will reject anything less than £25m for a forward who scored 19 times in the Premier League last term.

Wantaway: Christian Benteke looks set to leave Aston Villa this summer after handing in a transfer request
Spurs have toyed with offering players in part-exchange for the striker but Villa owner Randy Lerner will reject any bid that does not meet his valuation.
Sources close to Benteke have suggested he will sign a five-year deal if Daniel Levy is successful in his attempt.
But Lerner is in no mood to compromise his position and unless Spurs increase the money on the table, the player will be expected back at pre-season training next week.

Źródło: COYS News/Facebook
Wygląda na to, że Levy uparł się na Benteke :cwaniak: Tottenham will fire the opening salvo in their bid to extract Christian Benteke from Aston Villa next week by lodging their first bid for the striker. It is understood that the north London club will offer £20million for the Belgium international as the battle to prise him out of Villa Park begins. Villa have so far made their stance clear and will reject anything less than £25m for a forward who scored 19 times in the Premier League last term. Wantaway: Christian Benteke looks set to leave Aston Villa this summer after handing in a transfer request Spurs have toyed with offering players in part-exchange for the striker but Villa owner Randy Lerner will reject any bid that does not meet his valuation. Sources close to Benteke have suggested he will sign a five-year deal if Daniel Levy is successful in his attempt. But Lerner is in no mood to compromise his position and unless Spurs increase the money on the table, the player will be expected back at pre-season training next week. Źródło: COYS News/Facebook
13 lipca 2013, 00:26 [cytuj]
Przeanalizowałem nasz skład na przyszły sezon (włączyłem do niego Benteke) i okazało się, że dość ciekawie to wygląda, szczególnie jeśli chodzi o wiek zawodników ;)

Lloris(27)-Walker(23),Vertonghen(26), Kabolul(27)/Dawson(30), Assou Ekotto (29)/Rose(23)-Paulinho (25), Dembele (26), Sandro (24)- Bale (24), Benteke (23), Lennon (26)

Wyszło na to, że nie mamy w składzie zawodnika mającego więcej niż 30 lat :ok: A jeśli chodzi o doświadczenie to prawie wszyscy są już doświadczeni i ograni w PL. I co najważniejsze- piłkarze Tottenhamu znajdują się właśnie w najlepszy wieku dla piłkarza :ok:

Bardzo dobrze to wygląda :brawo:
Przeanalizowałem nasz skład na przyszły sezon (włączyłem do niego Benteke) i okazało się, że dość ciekawie to wygląda, szczególnie jeśli chodzi o wiek zawodników ;) Lloris(27)-Walker(23),Vertonghen(26), Kabolul(27)/Dawson(30), Assou Ekotto (29)/Rose(23)-Paulinho (25), Dembele (26), Sandro (24)- Bale (24), Benteke (23), Lennon (26) Wyszło na to, że nie mamy w składzie zawodnika mającego więcej niż 30 lat :ok: A jeśli chodzi o doświadczenie to prawie wszyscy są już doświadczeni i ograni w PL. I co najważniejsze- piłkarze Tottenhamu znajdują się właśnie w najlepszy wieku dla piłkarza :ok: Bardzo dobrze to wygląda :brawo:
|<  <<  <  86  87  88  89  90    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 18 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się