Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  87  88  89  90  91    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
13 lipca 2013, 01:44 [cytuj]
http://transfery.info/58972,oficjalnie-ime-vrsaljko-w-genoi Dlaczego Genoa a nie THFC :glupek:
http://transfery.info/58972,oficjalnie-ime-vrsaljko-w-genoi Dlaczego Genoa a nie THFC :glupek:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
13 lipca 2013, 11:24 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Wygląda na to, że Levy uparł się na Benteke :cwaniak:

Tottenham will fire the opening salvo in their bid to extract Christian Benteke from Aston Villa next week by lodging their first bid for the striker.
It is understood that the north London club will offer £20million for the Belgium international as the battle to prise him out of Villa Park begins.
Villa have so far made their stance clear and will reject anything less than £25m for a forward who scored 19 times in the Premier League last term.

Wantaway: Christian Benteke looks set to leave Aston Villa this summer after handing in a transfer request
Spurs have toyed with offering players in part-exchange for the striker but Villa owner Randy Lerner will reject any bid that does not meet his valuation.
Sources close to Benteke have suggested he will sign a five-year deal if Daniel Levy is successful in his attempt.
But Lerner is in no mood to compromise his position and unless Spurs increase the money on the table, the player will be expected back at pre-season training next week.

Źródło: COYS News/Facebook

--

jeśli się uparł to przepłacimy;|
-- jeśli się uparł to przepłacimy;|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 lipca 2013, 12:34 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
--

jeśli się uparł to przepłacimy;|

Bez przesady, Levy to aż tak uparty nie jest ...
Bez przesady, Levy to aż tak uparty nie jest
13 lipca 2013, 13:02 [cytuj]
luk19 powiedział/a:
Bez przesady, Levy to aż tak uparty nie jest

a ile okienek było meczenia sie o damiao?
a ile okienek było meczenia sie o damiao?
13 lipca 2013, 17:01 [cytuj]
jin_ta powiedział/a:

To koleś dobry dla Sunderland, a nie na nas.

Nie rozumiem czemu się niby 'uparł'. Nie udało się z Villą, to przechodzi do następnego celu. Jak będą chcieli kokosy, to przejdzie do kolejnego.
To koleś dobry dla Sunderland, a nie na nas. Nie rozumiem czemu się niby 'uparł'. Nie udało się z Villą, to przechodzi do następnego celu. Jak będą chcieli kokosy, to przejdzie do kolejnego
LMAO
13 lipca 2013, 17:20 [cytuj]
http://www.tottenham24.pl/news/Spurs-z-nowa-oferta-za-Benteke-1052 - może w koncu dojda do porozumienia:bezradny:
http://www.tottenham24.pl/news/Spurs-z-nowa-oferta-za-Benteke-1052 - może w koncu dojda do porozumienia:bezradny:
13 lipca 2013, 17:20 [cytuj]
ktoś wczrśniej pisał o Chaldim. Mnie ten grajek nie przekonuje. kupmy sprawdzonych piłkarzy
ktoś wczrśniej pisał o Chaldim. Mnie ten grajek nie przekonuje. kupmy sprawdzonych piłkarzy
13 lipca 2013, 17:25 [cytuj]
andre powiedział/a:

a kto jest tym sprawdzonym i gdzie ma być sprawdzony?
a kto jest tym sprawdzonym i gdzie ma być sprawdzony?
13 lipca 2013, 17:27 [cytuj]
Jeśli kupimy Benteke za więcej jak 15 mln. funtów to będe uważał iż Levy nie ma co robić z pieniędzmi bo zawdonik nie jest wart 20 czy 25 mln. funtów. Był jednym z lepszych w swojej drużynie , ale zaraz zaraz. Aston Villa grała o utrzymanie , on był jedyną 9 w drużynie i to on musiał strzelać . Jak dla mnie niczego szczególnego i wybitnego nie pokazał .
Jeśli kupimy Benteke za więcej jak 15 mln. funtów to będe uważał iż Levy nie ma co robić z pieniędzmi bo zawdonik nie jest wart 20 czy 25 mln. funtów. Był jednym z lepszych w swojej drużynie , ale zaraz zaraz. Aston Villa grała o utrzymanie , on był jedyną 9 w drużynie i to on musiał strzelać . Jak dla mnie niczego szczególnego i wybitnego nie pokazał
13 lipca 2013, 17:34 [cytuj]
koleś który załadował tyle bramek na pewno jest wart 15 mln i tak wiem, że to jego pierwszy sezon i u nas może grać jak adebayor w ostatnim ale też może grać jak adebayor w pierwszym ;) ogólnie styl gry mocno podobny do defoe tylko częściej myśli i jest dużo młodszy
koleś który załadował tyle bramek na pewno jest wart 15 mln i tak wiem, że to jego pierwszy sezon i u nas może grać jak adebayor w ostatnim ale też może grać jak adebayor w pierwszym ;) ogólnie styl gry mocno podobny do defoe tylko częściej myśli i jest dużo młodszy
13 lipca 2013, 17:40 [cytuj]
No to jeśli Benteke niektórym nie odpowiada to kto inny, strasznie zwężył się już wybór napastników, belg jest najlepszą opcją, a sypnąć groszem w końcu trzeba !
No to jeśli Benteke niektórym nie odpowiada to kto inny, strasznie zwężył się już wybór napastników, belg jest najlepszą opcją, a sypnąć groszem w końcu trzeba !
To dare is to do.
13 lipca 2013, 17:46 [cytuj]
14.00 - Dwa kluby Premier League, Norwich oraz Tottenham, chcą sprowadzić napastnika Benfiki Lizbona Nelsona Oliveirę, czytamy w Daily Mirror. 21-latek nie kosztowałby dużo - milion funtów za roczne wypożyczenie, a później ewentualnie kolejne 6 mln za transfer definitywny.

Źródło: Przegląd sportowy
14.00 - Dwa kluby Premier League, Norwich oraz Tottenham, chcą sprowadzić napastnika Benfiki Lizbona Nelsona Oliveirę, czytamy w Daily Mirror. 21-latek nie kosztowałby dużo - milion funtów za roczne wypożyczenie, a później ewentualnie kolejne 6 mln za transfer definitywny. Źródło: Przegląd sportowy
13 lipca 2013, 17:49 [cytuj]
smackey powiedział/a:

i jest dużo wiekszy

nastrzelał prawie połowe bramek w AV i źle

To kogo Wy chcecie dać na atak i skąd weźmiecie 50 mln na jednego zawodnika:mysli:
i jest dużo wiekszy nastrzelał prawie połowe bramek w AV i źle To kogo Wy chcecie dać na atak i skąd weźmiecie 50 mln na jednego zawodnika:mysli:
13 lipca 2013, 17:49 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Jeśli kupimy Benteke za więcej jak 15 mln. funtów to będe uważał iż Levy nie ma co robić z pieniędzmi bo zawdonik nie jest wart 20 czy 25 mln. funtów. Był jednym z lepszych w swojej drużynie , ale zaraz zaraz. Aston Villa grała o utrzymanie , on był jedyną 9 w drużynie i to on musiał strzelać . Jak dla mnie niczego szczególnego i wybitnego nie pokazał

Z takimi komentarzami, czy jest wart tych pieniędzy wstrzymałbym się do przynajmniej połowy sezonu 2013/2014. Aston Villa grała o utrzymanie, a on był osamotniony w ataku? To tym bardziej podwyższa jego wartość.

Zastanów się. Łatwiej strzelać gole np. w United z van Persiem i Rooneyem obok siebie, czy będąc osamotnionym w słabiutkiej Aston Villi? :mysli:
Z takimi komentarzami, czy jest wart tych pieniędzy wstrzymałbym się do przynajmniej połowy sezonu 2013/2014. Aston Villa grała o utrzymanie, a on był osamotniony w ataku? To tym bardziej podwyższa jego wartość. Zastanów się. Łatwiej strzelać gole np. w United z van Persiem i Rooneyem obok siebie, czy będąc osamotnionym w słabiutkiej Aston Villi? :mysli:
13 lipca 2013, 17:54 [cytuj]
Poza tym pierwszy sezon w PL, 19 goli + najlepszy strzelec do 23 lat we wszystkich ligach europejskich. Faktycznie-słabo :bezradny:
Poza tym pierwszy sezon w PL, 19 goli + najlepszy strzelec do 23 lat we wszystkich ligach europejskich. Faktycznie-słabo :bezradny:
13 lipca 2013, 17:58 [cytuj]
Łatwiej czy nie łatwiej, napastnik to napastnik , bramki musi strzelać. Benteke i tak nie kupimy bo Levy nie wyda minimum 20 mln. funtów na jednego zawodnika .
Łatwiej czy nie łatwiej, napastnik to napastnik , bramki musi strzelać. Benteke i tak nie kupimy bo Levy nie wyda minimum 20 mln. funtów na jednego zawodnika
13 lipca 2013, 18:07 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Łatwiej czy nie łatwiej, napastnik to napastnik , bramki musi strzelać. Benteke i tak nie kupimy bo Levy nie wyda minimum 20 mln. funtów na jednego zawodnika

powiedz to defoe, ade i wielu innym :rotfl:
powiedz to defoe, ade i wielu innym :rotfl:
13 lipca 2013, 18:11 [cytuj]
olivier powiedział/a:

Zobaczymy :) Tak samo mało kto powiedziałby, że wyda 20 mln na Paulinho ;P

Jedyne czego boję się w transferze Benteke- Jeśli wyjdzie mu jeden, dwa sezony w barwach Spurs i zechcą go jeszcze lepsze kluby, to Belg może się zbuntować tak jak w AV (odmowa treningów, wyjazdu na obóz). Słyszałem, że w poprzednich klubach też tak robił :blee:
Zobaczymy :) Tak samo mało kto powiedziałby, że wyda 20 mln na Paulinho ;P Jedyne czego boję się w transferze Benteke- Jeśli wyjdzie mu jeden, dwa sezony w barwach Spurs i zechcą go jeszcze lepsze kluby, to Belg może się zbuntować tak jak w AV (odmowa treningów, wyjazdu na obóz). Słyszałem, że w poprzednich klubach też tak robił :blee:
13 lipca 2013, 18:26 [cytuj]
Na Paulinho wydaliśmy 17 mln. funtów , czyli tyle ile najwięcej wydawaliśmy do tej pory na zawodników, ale żeby być bardziej szczegółowym to daliśmy za transfer brazylijczyka 15 mln. funtów + 2 mln. funtów w bonusach :)
Na Paulinho wydaliśmy 17 mln. funtów , czyli tyle ile najwięcej wydawaliśmy do tej pory na zawodników, ale żeby być bardziej szczegółowym to daliśmy za transfer brazylijczyka 15 mln. funtów + 2 mln. funtów w bonusach :)
13 lipca 2013, 18:38 [cytuj]
Ja nie wiem co Levemu szkoda raz sypnąć w sezon ze 100 mln na transfery. Chyba ma z 15 miliardów albo i więcej, to byśmy kupili Suareza i Higuaina i nie byłoby problemu. Arsenal mógłby nam buty pucować na Emiates za 2 meisiące
Ja nie wiem co Levemu szkoda raz sypnąć w sezon ze 100 mln na transfery. Chyba ma z 15 miliardów albo i więcej, to byśmy kupili Suareza i Higuaina i nie byłoby problemu. Arsenal mógłby nam buty pucować na Emiates za 2 meisiące
|<  <<  <  87  88  89  90  91    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 32 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się