Forum dyskusyjne
13 lipca 2013, 18:56 [cytuj]
Levy - dorzuci do tych 20 mln GPB .. 2 mln w bonusach --- i 22 bańki Belg będzie nasz; gorzej jeśli się okaże drugim Bentem
Levy - dorzuci do tych 20 mln GPB .. 2 mln w bonusach --- i 22 bańki Belg będzie nasz; gorzej jeśli się okaże drugim Bentem:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 lipca 2013, 19:09 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:
Ja nie wiem co Levemu szkoda raz sypnąć w sezon ze 100 mln na transfery. Chyba ma z 15 miliardów albo i więcej, to byśmy kupili Suareza i Higuaina i nie byłoby problemu. Arsenal mógłby nam buty pucować na Emiates za 2 meisiące
Levy tylko zarządza tą kasą

Joe Lewis może dać kase
Troche smiesznie napisałeś, a co tam, dzisiaj rzuce 100 baniek ;d hahaha
Dlaczego tak słabo? Cavani i Ronaldo można było by brac
Levy tylko zarządza tą kasą;) Joe Lewis może dać kase
Dlaczego tak słabo? Cavani i Ronaldo można było by brac:rotfl:
13 lipca 2013, 20:26 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Levy tylko zarządza tą kasą

Joe Lewis może dać kase
Dlaczego tak słabo? Cavani i Ronaldo można było by brac

A taki mały z argentyny? coś tam 100 goli na sezon bije - dawać go .
A taki mały z argentyny? coś tam 100 goli na sezon bije - dawać go
13 lipca 2013, 20:54 [cytuj]
Nie wiem czemu, ale jakoś boję się tego (BENT)eke
Nie wiem czemu, ale jakoś boję się tego (BENT)eke :D
13 lipca 2013, 21:48 [cytuj]
SebastianAlex powiedział/a:
Nie wiem czemu, ale jakoś boję się tego (BENT)eke

Bezsensowne - jeżeli ktoś miałby nazwisko podobne ( np ) do ronaldo / cavaniego/lamparda ( można by trochę wymieniać ) to znaczy jaki jest poziom gry? jeśli tak to sory bo ja innego zawodnika do bale`a podobnego nie znam ;/
Bezsensowne - jeżeli ktoś miałby nazwisko podobne ( np ) do ronaldo / cavaniego/lamparda ( można by trochę wymieniać ) to znaczy jaki jest poziom gry? jeśli tak to sory bo ja innego zawodnika do bale`a podobnego nie znam ;/
13 lipca 2013, 21:52 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Jeju, gościu ja wiem ze w ósmej klasie nie uczą co to ironia, ale ogarnij się człowieczku, widać że napisał to żartobliwie i ironicznie. Pozdro.
Jeju, gościu ja wiem ze w ósmej klasie nie uczą co to ironia, ale ogarnij się człowieczku, widać że napisał to żartobliwie i ironicznie. Pozdro
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
13 lipca 2013, 23:13 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Na Paulinho wydaliśmy 17 mln. funtów , czyli tyle ile najwięcej wydawaliśmy do tej pory na zawodników, ale żeby być bardziej szczegółowym to daliśmy za transfer brazylijczyka 15 mln. funtów + 2 mln. funtów w bonusach

Skoro takie szczegóły znasz, to powiedz kim się tam interesujemy w klubie i jak tam sprawa nowego kontaktu dla Bale?
SpursFan09 powiedział/a:
Ja nie wiem co Levemu szkoda raz sypnąć w sezon ze 100 mln na transfery. Chyba ma z 15 miliardów albo i więcej, to byśmy kupili Suareza i Higuaina i nie byłoby problemu. Arsenal mógłby nam buty pucować na Emiates za 2 meisiące
Kurwa, weź skorzystaj wreszcie z rady, którą tutaj chyba dosyć często dostajesz i jebnij się mocno w łeb. Albo chociaż pomyśl zanim coś napiszesz. Proszę.
Skoro takie szczegóły znasz, to powiedz kim się tam interesujemy w klubie i jak tam sprawa nowego kontaktu dla Bale?
[quote=SpursFan09]Ja nie wiem co Levemu szkoda raz sypnąć w sezon ze 100 mln na transfery. Chyba ma z 15 miliardów albo i więcej, to byśmy kupili Suareza i Higuaina i nie byłoby problemu. Arsenal mógłby nam buty pucować na Emiates za 2 meisiące
LMAO
13 lipca 2013, 23:18 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Na Paulinho wydaliśmy 17 mln. funtów , czyli tyle ile najwięcej wydawaliśmy do tej pory na zawodników, ale żeby być bardziej szczegółowym to daliśmy za transfer brazylijczyka 15 mln. funtów + 2 mln. funtów w bonusach

Chodziło mi o 20 mln Euro, ale mniejsza z tym
Chodziło mi o 20 mln Euro, ale mniejsza z tym :D
14 lipca 2013, 00:42 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:
Ty tak serio czy się najebałeś?
Ty tak serio czy się najebałeś?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
14 lipca 2013, 00:49 [cytuj]
SpursFan09 powiedział/a:
dla takich kwiatków warto żyć, ten post rozbawił mnie tak samo jak kandydatura Altidore'a rzucona tu kiedyś na forum, podobny poziom abstrakcji
wracając do tematu - w sprawie Benteke wciąż cisza, ale wygląda na to, że w przyszłym tygodniu o niego powalczymy. Chodzą też słuchy, że całkiem realną opcją (ponownie) jest NEGREDO. Boże dopomóż, znakomity zawodnik, jestem za, nawet kosztem Belga.
dla takich kwiatków warto żyć, ten post rozbawił mnie tak samo jak kandydatura Altidore'a rzucona tu kiedyś na forum, podobny poziom abstrakcji ;)
wracając do tematu - w sprawie Benteke wciąż cisza, ale wygląda na to, że w przyszłym tygodniu o niego powalczymy. Chodzą też słuchy, że całkiem realną opcją (ponownie) jest NEGREDO. Boże dopomóż, znakomity zawodnik, jestem za, nawet kosztem Belga
14 lipca 2013, 01:35 [cytuj]
http://transfery.info/59000,oficjalnie-quintero-w-fc-porto takie transfery powinniśmy przeprowadzać a nie wywieszać jęzor na grajków za 20 mln funtów.
http://transfery.info/59000,oficjalnie-quintero-w-fc-porto takie transfery powinniśmy przeprowadzać a nie wywieszać jęzor na grajków za 20 mln funtów
14 lipca 2013, 11:29 [cytuj]
Gdy taki gracz okaże się nie wypałem to co?
Zostaniemy z Defoe Adebayorem i kimś tam. Przede wszystkim porto może wystawiać takich graczy w swojej lidze ponieważ większość z nich prezentuje mierny poziom dzięki czemu mogą się spokojnie ogrywać. My (tym bardziej teraz kiedy Bale może odejść jeżeli nie będzie ligi mistrzów) musimy zaryzykować kupując choćby kogoś takiego jak Benteke który w 2 kolejnym sezonie w lidze strzela bodajże 17 bramek.
Zostaniemy z Defoe Adebayorem i kimś tam. Przede wszystkim porto może wystawiać takich graczy w swojej lidze ponieważ większość z nich prezentuje mierny poziom dzięki czemu mogą się spokojnie ogrywać. My (tym bardziej teraz kiedy Bale może odejść jeżeli nie będzie ligi mistrzów) musimy zaryzykować kupując choćby kogoś takiego jak Benteke który w 2 kolejnym sezonie w lidze strzela bodajże 17 bramek
14 lipca 2013, 11:32 [cytuj]
19
nie wiem dlaczego w niego wątpicie
Genk 37 meczy 19 bramek
AV 34 mecze 19 bramek
i ktoś pisał wcześniej o nim:
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/07/d5c6cdcfa0ee26044542c26852e257f6_original.gif?1373726527
19:P
nie wiem dlaczego w niego wątpicie:mysli:
Genk 37 meczy 19 bramek
AV 34 mecze 19 bramek
i ktoś pisał wcześniej o nim:
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/07/d5c6cdcfa0ee26044542c26852e257f6_original.gif?1373726527
:wysmiewacz:
14 lipca 2013, 11:37 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/media-manchester-united-wyda-150-mln-funtow-na-bale-a-i-cristiano-ronaldo/8wvdg?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org
--
KTOŚ MA POCZUCIE HUMORU
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/media-manchester-united-wyda-150-mln-funtow-na-bale-a-i-cristiano-ronaldo/8wvdg?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org
--
KTOŚ MA POCZUCIE HUMORU:rotfl:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 lipca 2013, 11:39 [cytuj]
nie no welbeck to tragedia, przecież przegranie przez united mistrzostwa to była konsekwencja stawiania na welbecka zamiast hernandeza czy berbatova
nie no welbeck to tragedia, przecież przegranie przez united mistrzostwa to była konsekwencja stawiania na welbecka zamiast hernandeza czy berbatova
14 lipca 2013, 12:25 [cytuj]
Ktoś ma problemy z angielskim, bo ja czytałem orginalny artykuł z The Sun i kontekst był zupełnie inny. Bale i Ronaldo, to sobie pismaki sami dopowiedzieli, bo o nich nie było nawet słowa w wypowiedzi Moyesa
Ktoś ma problemy z angielskim, bo ja czytałem orginalny artykuł z The Sun i kontekst był zupełnie inny. Bale i Ronaldo, to sobie pismaki sami dopowiedzieli, bo o nich nie było nawet słowa w wypowiedzi Moyesa
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 lipca 2013, 12:31 [cytuj]
Kalafior powiedział/a:
Zostaniemy z Defoe Adebayorem i kimś tam. Przede wszystkim porto może wystawiać takich graczy w swojej lidze ponieważ większość z nich prezentuje mierny poziom dzięki czemu mogą się spokojnie ogrywać. My (tym bardziej teraz kiedy Bale może odejść jeżeli nie będzie ligi mistrzów) musimy zaryzykować kupując choćby kogoś takiego jak Benteke który w 2 kolejnym sezonie w lidze strzela bodajże 17 bramek
Nie ma zysku bez ryzyka, a my nie mamy ciśnienia że bez LM nam się budżet rozpadnie. Nie jesteśmy jeszcze aż tak dobrym klubem, żeby obracać się tylko wśród ogranych graczy za 20 mln. Ogarnijcie się, bo wychodzi na to, że stawiacie nas wyżej niż możemy srać a wysokie mniemanie o sobie nie jest niczym dobrym(jeśli chodzi o inne sprawy niż transfer Bale)
Nie ma zysku bez ryzyka, a my nie mamy ciśnienia że bez LM nam się budżet rozpadnie. Nie jesteśmy jeszcze aż tak dobrym klubem, żeby obracać się tylko wśród ogranych graczy za 20 mln. Ogarnijcie się, bo wychodzi na to, że stawiacie nas wyżej niż możemy srać a wysokie mniemanie o sobie nie jest niczym dobrym(jeśli chodzi o inne sprawy niż transfer Bale)
14 lipca 2013, 13:06 [cytuj]
jin, możemy zaszaleć i kupić 2 zawodników za 20 mln. Rozumiem co mówisz, ale nie jesteśmy też już tak słabym klubem, że możemy tylko za 5 mln kupować nieograne nigdzie tzw. talenty. Jesteśmy na takim poziomie, że musimy kupić droższych piłkarzy, jeśli mamy zamiar wzmocnić podstawową 11.
A poza tym podejrzewam, żę Quintero by nas koło 12 mln co najmniej kosztował.
jin, możemy zaszaleć i kupić 2 zawodników za 20 mln. Rozumiem co mówisz, ale nie jesteśmy też już tak słabym klubem, że możemy tylko za 5 mln kupować nieograne nigdzie tzw. talenty. Jesteśmy na takim poziomie, że musimy kupić droższych piłkarzy, jeśli mamy zamiar wzmocnić podstawową 11.
A poza tym podejrzewam, żę Quintero by nas koło 12 mln co najmniej kosztował
LMAO
14 lipca 2013, 13:11 [cytuj]
Benteke swoją droga a tu : http://www.tottenham24.pl/news/Tottenham-zaakceptowal-warunki-Twente-ws-Chadliego-1054 :brawo:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
14 lipca 2013, 13:23 [cytuj]
Tottenham stoi w miejscu gdzie musi się zdecydować czy zrobić krok do przodu by być wielkim klubem z aspiracjami o tytuł BPL czy takim tam klubikiem, który walczy o te 4 miejsce jak w leci. Teraz mamy najlepszą okazję, aby zrobić właśnie ten krok do przodu mając Bale z przodu, z tyłu Llorisa, w obronie Vertonghen, a w pomocy Sandro. Możemy zbudować wielki zespół, ale by go zbudować potrzebni są zawodnicy, którzy jako tako będą wzmocnieniem, a nie kotem w worku. Nie mamy ciśnienia na LM pod względem finansowym fakt, ale mamy pod względem prestiżowym, który pomaga w bardzo wielu rzeczach.
Tottenham stoi w miejscu gdzie musi się zdecydować czy zrobić krok do przodu by być wielkim klubem z aspiracjami o tytuł BPL czy takim tam klubikiem, który walczy o te 4 miejsce jak w leci. Teraz mamy najlepszą okazję, aby zrobić właśnie ten krok do przodu mając Bale z przodu, z tyłu Llorisa, w obronie Vertonghen, a w pomocy Sandro. Możemy zbudować wielki zespół, ale by go zbudować potrzebni są zawodnicy, którzy jako tako będą wzmocnieniem, a nie kotem w worku. Nie mamy ciśnienia na LM pod względem finansowym fakt, ale mamy pod względem prestiżowym, który pomaga w bardzo wielu rzeczach