Forum dyskusyjne
14 lipca 2013, 13:43 [cytuj]
ale można zrobić krok w tył, aby polecieć do przodu jak BVB, oni wcześniej prawie zbankrutowali, my nie musimy ładować sie w bankructwo
ale można zrobić krok w tył, aby polecieć do przodu jak BVB, oni wcześniej prawie zbankrutowali, my nie musimy ładować sie w bankructwo :rotfl:
14 lipca 2013, 19:39 [cytuj]
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-boss-andre-villas-boas-hoping-2053458
Nic mi te nazwiska nie mówią, ale warto chyba wrzucić.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-boss-andre-villas-boas-hoping-2053458
Nic mi te nazwiska nie mówią, ale warto chyba wrzucić
LMAO
14 lipca 2013, 19:54 [cytuj]
Frank de Boer says he would not stand in Christian Eriksen's way, should the Ajax midfielder choose to join Liverpool.
It is up to Christian what he wants. If he feels good going to Liverpool, then it is up to him.
Znów w dupe?
Frank de Boer says he would not stand in Christian Eriksen's way, should the Ajax midfielder choose to join Liverpool.
It is up to Christian what he wants. If he feels good going to Liverpool, then it is up to him.
Znów w dupe?
14 lipca 2013, 21:23 [cytuj]
Po co nam Eriksen? Na środku i tak będzie grał Bale
14 lipca 2013, 21:42 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
on też może grać na skrzydle, czyli mogą sie wymieniać pozycjami
i kto powiedzial ze Bale bedzie grał na środku a nie tam gdzie chciał?
on też może grać na skrzydle, czyli mogą sie wymieniać pozycjami ;)
i kto powiedzial ze Bale bedzie grał na środku a nie tam gdzie chciał?
14 lipca 2013, 22:24 [cytuj]
Bale będzie grał na skrzydle albo na środku.
Za to na środek mamy już dość piłkarzy, więc Eriksen niepotrzebny.
Pojawił się głos, że Benteke jest już prawie nasz. Ciekawe.
Pojawił się głos, że Benteke jest już prawie nasz. Ciekawe
LMAO
14 lipca 2013, 22:26 [cytuj]
muszę się wyżalić że nasz kochany Pavluchenko zabrał mi dziś trochę kasy, gdyż ostatnim meczem na kuponie był właśnie Anzhi-Lok. Moscow i nie wiem jakim cudem ale w 90 minucie Pav strzelił bramke, pewnie go ktoś nabił

a najlepsze jest to że w 92 Anżhi miało jeszcze karnego którego nie strzelili, najgorzej.
muszę się wyżalić że nasz kochany Pavluchenko zabrał mi dziś trochę kasy, gdyż ostatnim meczem na kuponie był właśnie Anzhi-Lok. Moscow i nie wiem jakim cudem ale w 90 minucie Pav strzelił bramke, pewnie go ktoś nabił :D a najlepsze jest to że w 92 Anżhi miało jeszcze karnego którego nie strzelili, najgorzej
14 lipca 2013, 22:36 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
muszę się wyżalić że nasz kochany Pavluchenko zabrał mi dziś trochę kasy, gdyż ostatnim meczem na kuponie był właśnie Anzhi-Lok. Moscow i nie wiem jakim cudem ale w 90 minucie Pav strzelił bramke, pewnie go ktoś nabił

a najlepsze jest to że w 92 Anżhi miało jeszcze karnego którego nie strzelili, najgorzej
Roman wciąż zaskakuje, tak lub inaczej ...
Roman wciąż zaskakuje, tak lub inaczej ... :D
14 lipca 2013, 23:14 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Pojawił się głos, że Benteke jest już prawie nasz. Ciekawe
wychodzi ze Holtby, Sigi i Dempsey
no to jak Holtby w koncu nie odpali to wolałbym go mieć u siebie, no i spory talent
no i Bale jeszcze nie podpisał nowego kontraktu
wychodzi ze Holtby, Sigi i Dempsey
no to jak Holtby w koncu nie odpali to wolałbym go mieć u siebie, no i spory talent
no i Bale jeszcze nie podpisał nowego kontraktu:luzik:
14 lipca 2013, 23:15 [cytuj]
http://transfery.info/59061,joel-pohjanpalo-wkrotce-zmieni-klub
http://transfery.info/59061,joel-pohjanpalo-wkrotce-zmieni-klub :D
14 lipca 2013, 23:21 [cytuj]
Robert w środku mamy jeszcze Sandro Dembele i Paulinho
14 lipca 2013, 23:39 [cytuj]
Jablona22 powiedział/a:
tylko ze to są ludzie co grają za tymi co wymieniłem, Sansdro to jest defensywny, Paulinho to jest miedzy def a off pomocnikiem, no chyba ze Dembele, ale jakoś nie bardzo on mi sie widzi jako zawodnik grający za napastnikiem
bo cały czas mysle o ustawieniu z jakim graliśmy w tym sezonie
:mysli:
tylko ze to są ludzie co grają za tymi co wymieniłem, Sansdro to jest defensywny, Paulinho to jest miedzy def a off pomocnikiem, no chyba ze Dembele, ale jakoś nie bardzo on mi sie widzi jako zawodnik grający za napastnikiem
bo cały czas mysle o ustawieniu z jakim graliśmy w tym sezonie
14 lipca 2013, 23:45 [cytuj]
Powiem krótko: Eriksen to piłkarski geniusz. Brać go (Bale na skrzydło za Lennona, Eriksen na ofensywnego pomocnika)
Powiem krótko: Eriksen to piłkarski geniusz. Brać go (Bale na skrzydło za Lennona, Eriksen na ofensywnego pomocnika) :cwaniak:
14 lipca 2013, 23:47 [cytuj]
Dembele został przesunięty do tyłu. Jako najwyżej wysuniętego pomocnika możemy wcisnąć Dembele, Holtby'ego, Gylfiego i Dempseya. Do tego może dojść jakiś młodzik w trakcie sezonu i Bale. Także nie ma ciśnienia na pomocnika za ponad 15 mln.
Dembele został przesunięty do tyłu. Jako najwyżej wysuniętego pomocnika możemy wcisnąć Dembele, Holtby'ego, Gylfiego i Dempseya. Do tego może dojść jakiś młodzik w trakcie sezonu i Bale. Także nie ma ciśnienia na pomocnika za ponad 15 mln
LMAO
14 lipca 2013, 23:50 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Dembele został przesunięty do tyłu. Jako najwyżej wysuniętego pomocnika możemy wcisnąć Dembele, Holtby'ego, Gylfiego i Dempseya. Do tego może dojść jakiś młodzik w trakcie sezonu i Bale. Także nie ma ciśnienia na pomocnika za ponad 15 mln
Mamy Carrolla jeszcze.
Mamy Carrolla jeszcze
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 lipca 2013, 23:54 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Powiem krótko: Eriksen to piłkarski geniusz. Brać go (Bale na skrzydło za Lennona, Eriksen na ofensywnego pomocnika)

Bale jak dobrze mi sie wydaje był wstawiany na lewą strone i zamieniał sie z ludźmi i biegał gdzie chciał, dlatego mysle ze Eriksen byłby idealny do grania z nim.
No i Eriksen ma fajne podanie, troche prostopadłych, a w wykonaniu Dembele widziałem ich niewiele.
Dlatego Dembele gra bardziej na tej pozycji co Paulinho
kto jest tym młodziakiem? Iago Falqué? słabo
Bale jak dobrze mi sie wydaje był wstawiany na lewą strone i zamieniał sie z ludźmi i biegał gdzie chciał, dlatego mysle ze Eriksen byłby idealny do grania z nim.
No i Eriksen ma fajne podanie, troche prostopadłych, a w wykonaniu Dembele widziałem ich niewiele.
Dlatego Dembele gra bardziej na tej pozycji co Paulinho
kto jest tym młodziakiem? Iago Falqué? słabo
14 lipca 2013, 23:56 [cytuj]
Benteke coraz bliżej
Tottenham are set to get serious and table an opening bid this week for Christian Benteke – as Aston Villa boss Paul Lambert prepares for life without the striker.
Benteke wants to play for Andre Villas-Boas at White Hart Lane after slapping in a transfer request.
And Lambert is reluctantly resigned to selling the Belgium international.
But Villa are holding out for £25million and are eager for a quick deal to avoid disrupting their campaign.
Spurs chief Daniel Levy is trying to get Villa to reduce their valuation while Lambert is determined wantaway Benteke does not upset squad unity.
Villa have gone on a pre-season tour to Germany without their star hitman Benteke, who smashed 23 goals last season.
Benteke, 22, has been ordered to stay away from the club until Thursday.
Speaking in Germany, Lambert said: “You try to create the same things you had last season – that feeling of everyone in it together.
“You do that and it takes you a long way.
“I don’t mind where you get the goals from, you just have to keep trying to function as a team.”
Źródło: COYS News (Facebook)
Benteke coraz bliżej ;) :muza:
Tottenham are set to get serious and table an opening bid this week for Christian Benteke – as Aston Villa boss Paul Lambert prepares for life without the striker.
Benteke wants to play for Andre Villas-Boas at White Hart Lane after slapping in a transfer request.
And Lambert is reluctantly resigned to selling the Belgium international.
But Villa are holding out for £25million and are eager for a quick deal to avoid disrupting their campaign.
Spurs chief Daniel Levy is trying to get Villa to reduce their valuation while Lambert is determined wantaway Benteke does not upset squad unity.
Villa have gone on a pre-season tour to Germany without their star hitman Benteke, who smashed 23 goals last season.
Benteke, 22, has been ordered to stay away from the club until Thursday.
Speaking in Germany, Lambert said: “You try to create the same things you had last season – that feeling of everyone in it together.
“You do that and it takes you a long way.
“I don’t mind where you get the goals from, you just have to keep trying to function as a team.”
Źródło: COYS News (Facebook)
14 lipca 2013, 23:56 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Mamy Carrolla jeszcze
no ale on też nie gra za napastnikiem tylko bardziej w środku, czyli moze być na zmiane z Paulinho i Dembele
no ale on też nie gra za napastnikiem tylko bardziej w środku, czyli moze być na zmiane z Paulinho i Dembele
15 lipca 2013, 00:04 [cytuj]
Wszystko wskazuje na to, że w przyszłym roku będziemy mieli bardzo silną ławkę. Nawet jakbyśmy wystawili skład Tottenham II to myślę, że na pewno utrzymałby się w lidze. Silna ławka to podstawa
Friedel- Naughton,Kaboul,Caulker, Rose- Sigurdsson, Holtby, Carroll, Townsend- Dempsey, Defoe
Wygląda na to, że AvB może mieć duże kłopoty z wyborem odpowiednich piłkarzy na ławkę, mimo, że pewnie ktoś jeszcze pewnie odejdzie

Ale takie problemy aż chce się mieć
Wszystko wskazuje na to, że w przyszłym roku będziemy mieli bardzo silną ławkę. Nawet jakbyśmy wystawili skład Tottenham II to myślę, że na pewno utrzymałby się w lidze. Silna ławka to podstawa :ok:
Friedel- Naughton,Kaboul,Caulker, Rose- Sigurdsson, Holtby, Carroll, Townsend- Dempsey, Defoe
Wygląda na to, że AvB może mieć duże kłopoty z wyborem odpowiednich piłkarzy na ławkę, mimo, że pewnie ktoś jeszcze pewnie odejdzie :P Ale takie problemy aż chce się mieć :)
15 lipca 2013, 00:10 [cytuj]
Ja jestem na jakieś 95% pewny że Benteke zakontraktujemy i będzie dla nas strzelał bramki.

I Dorzucić jeszcze do tego Nacer Chadli i bardzo dobre transfery, myślę ze w tedy nikt by z was już tak nie narzekał.

HEHEH. Jeszcze tego 18-latka i mamy skład na top 4.

No ale na razie cel na Benteke.
Ja jestem na jakieś 95% pewny że Benteke zakontraktujemy i będzie dla nas strzelał bramki. :cwaniak: I Dorzucić jeszcze do tego Nacer Chadli i bardzo dobre transfery, myślę ze w tedy nikt by z was już tak nie narzekał. :( HEHEH. Jeszcze tego 18-latka i mamy skład na top 4. :brawo::brawo::brawo::brawo: No ale na razie cel na Benteke
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.